Весільна подорож 2024 року: 4 ідеї, куди поїхати молодятам в Україні

Медовий місяць – чудова традиція. Цей час створено для того, щоб молодята не кидалися одразу в повсякденні справи (ще встигнете!), а присвятили час романтиці та коханню, насолодилися один одним і отримали яскраві спільні спогади. #PokuponBlogTeam спеціально для закоханих зібрала круті варіанти романтичного відпочинку удвох: влітку, взимку, восени чи навесні, на морі або в горах, недорого, але комфортно, захоплююче та незабутньо.

Акції
Від 2 ночей зі сніданками у готелі «Шепіт Карпат»
Пилипець (Закарпатська область), 344
-30%
3600 грн
2519.0 грн
Від 2 ночей зі сніданками в готелі «Шепіт Карпат»
Пилипець (Закарпатська область), 344
-30%
4100 грн
2869.0 грн
Показати всі
90 акцій

Читайте у нашому огляді:

Медовий місяць у Карпатах

Буковель

Карпати прекрасні будь-якої пори року. Взимку медовий місяць пройде на лижах та сноуборді, а влітку, з червня по вересень – у піших походах, на тлі зелених полонин, біля відкритого літнього басейну посеред лісу. Найпопулярніший і найбільший гірськолижний курорт Карпат – Буковель – стане ідеальним місцем для відпочинку. Знаходиться він у селі Поляниця Івано-Франківської області, приблизно за 13 км від залізничної станції Татарів.

Хоча Буковель у багатьох асоціюється із зимовим відпочинком, влітку тут розваг не менше: пляжний відпочинок під сонечком біля озера Молодості, драйвові розваги типу вейкбордів, родельбану та тролеїв, піші та кінні прогулянки, джип- та велотури, катання на квадроциклах та риболовля. Восени до цього захоплюючого асорті додається збирання грибів та ягід.

Купання в озері під час весільної подорожі до Буковелю
Катання на вейкборді під час подорожі молодят до Буковелю

Гірськолижний сезон тут триває з кінця листопада до середини-кінця квітня. У цей час тут на вас чекають 75 кілометрів гірськолижних трас із генераторами снігу, 17 витягів, з яких відкриваються шикарні панорами, доросла та дитяча лижні школи, сноупарк, велопарк та пункти прокату спорядження. З кінця весни та до жовтня вашими головними розвагами у Буковелі стануть піші та кінні прогулянки, збирання грибів та ягід, екскурсії, джип-тури та багато іншого.

Курорт Буковель гарне місце для подорожі молодят

На Буковелі і поряд ви знайдете чимало готелів різних цінових категорій. Номери варто забронювати заздалегідь, якщо хочете, щоб ваш медовий місяць пройшов ідеально.

«Podgore Spa & Resort»: 2 доби відпочинку для двох за 3039 3800 грн – з комплексними сніданками, відпочинком у сауні, плаванням у басейні з підігрівом (критим, відкритим, також є дитячий), грою у більярд та орендою альтанки з мангалом. 

«Гора»: 2 дні проживання на двох за 4159 5200 грн – зі сніданками «шведська лінія», плаванням у великому панорамному басейні з підігрівом, релаксом у хамамі, мультисауні та зоні відпочинку з фітобаром.   

«Новий»: 2 доби відпочинку для двох за 3149 4200 грн, у вартість входить проживання, прокат велосипедів (2 години) та всі необхідні зручності. 

Акції
Від 2 ночей з басейном у готелі «Новий» у Буковелі
Поляниця (Івано-Франківська область), Вишня урочище, 7Б
-25%
4600 грн
3449.0 грн
Від 2 ночей в готелі «Konopka Forest Home & SPA»
Поляниця (Івано-Франківська область), Вишня урочище, 283
-25%
2400 грн
1799.0 грн
Показати всі
27 акцій

Славське

Курорт на Львівщині Славське – місце для романтиків. Невелике та дуже затишне село розташоване у мальовничій долині, оточеній горами. Гарні краєвиди, свіже повітря, симпатичні будиночки та велична церква – все це робить Славське привабливим місцем для відпочинку та весільної подорожі. Тут добре і взимку, і влітку.

У гірськолижний сезон сюди приїжджають любителі покататися на засніжених трасах, але, на відміну від Буковеля, Славське приваблює переважно новачків чи сім’ї з дітьми. Траси тут не дуже круті, а тому найбезпечніші для тих, хто тільки вчиться стояти на лижах.

Весільна подорож до Славського

Влітку Славське вражає соковитою зеленню гірських галявин та свіжим повітрям, просоченим запахом трав. Тутешня природа сприяє різноманітним активностям: тут є траси для велопрогулянок, а на любителів походів чекають піші гірські маршрути. У теплий сезон курорт – чудове місце для неквапливого релаксу на природі, а крім того, ще й база для подорожей Львівщиною та Закарпаттям. Звідси ви можете виїхати на екскурсію до національних парків «Сколівські Бескиди» та «Синевір», до Мукачева, Ужгорода чи до Львова та Жовкви. Відпочинок у Славському обіцяє бути насиченим та яскравим!

Добре відпочити можна у готелі «Зербань»: за 2 дні проживання вдвох ви заплатите лише 1399 2460 грн. У цю суму входить дворазове харчування (сніданок та вечеря), оренда альтанки з мангалом та всі необхідні зручності.

Акції
Від 2 ночей відпочинку з харчуванням у «Дзвінка»
Славське (Львівська область), Івана Франка вулиця, 67Б
-53%
3240 грн
1599.0 грн
Виграй літній відпочинок у «Перліна Карпат» у Славському
Славське (Львівська область), Івана Франка вулиця, 43Б
-0%
0 грн
20 грн
Показати всі
8 акцій

Мигове

Якщо хочете провести весільний уїк-енд спокійно і усамітнено, курорт Мигове – відмінний вибір. Невелике село, розташоване серед карпатських гірських лісів, знаходиться всього за 60 кілометрів від Чернівців – міста, відомого своєю красою на всю Україну. Тож, приїхавши сюди, ви можете обмежитися розміреним релаксом на природі і сонячними ваннами біля басейну, так і доповнити відпочинок поїздкою до обласного центра, щоб влаштувати фотосет на тлі унікальної архітектури та знаменитого університету.

Святковий відпочинок молодят у Миговому

А ми розповімо, де зупинитися в Мигові, щоб медовий місяць (або тиждень ?) пройшов без проблем

Де зупинитися? Котеджний комплекс «Provintsia» пропонує 2 доби відпочинку на двох за 1689 2600 грн – з усіма зручностями, Wi-Fi та орендою альтанки з мангалом для смачних вечорів на свіжому повітрі.

Драгобрат

Ще один чудовий варіант для романтичного відпочинку на природі – курорт Драгобрат. Високо в горах, далеко від гучної цивілізації – те що треба для повноцінного ретриту. 

Взимку Драгобрат славиться своїми лижними трасами: сезон катання тут починається рано та закінчується пізно, порівняно з іншими гірськолижними курортами України. Влітку ж сюди їдуть за кришталево чистим повітрям, співом птахів у лісі, дивовижними краєвидами, прогулянками карпатськими полонинами. Розваг у теплу пору тут також вистачає: трекінг, велотуризм, їзда верхи, катання на квадроциклах, риболовля та купання у місцевих річках.

Святковий відпочинок молодят у Драгобраті

Зупинитись можна у «Alpine Eco Chalet & Wellness»: 2 дні відпочинку на двох коштуватимуть вам 3039 3800 грн. У вартість входить проживання, оренда мангалу з дровами, настільні ігри, дозвілля в ігровій кімнаті та відпочинок на терасі.

Акції
Тур в Буковель «Весняний релакс» з Miracle Travels
Вся Україна
-24%
12500 грн
9999.0 грн
Показати всі
102 акцій

Читайте також: 
? Що подивитись та чим зайнятись у Буковелі
? Відпочинок, цікаві місця та розваги в Яремче
? Що подивитись у Ворохті 
? Відпочинок у Славському
? Чим зайнятись на курорті Мигове

Романтичний Львів

Медовий місяць у Львові – це відпочинок із зануренням в атмосферу старовини та європейської романтики. Красива архітектура, затишні вулички з величезною кількістю стильних кафешок, історичні пам’ятки – і одного тижня буде замало, щоб охопити всі чудеса західної культурної столиці.

Весільна подорож до Львова

Ви можете витратити весь час відпочинку та весільної подорожі на прогулянки містом та вивчити його вздовж і впоперек: обійти центр, піднятися на гору Високий Замок, подивитися на Львів із висоти міської ратуші та посидіти у «Реберні» під Арсеналом. А ще це місто – ідеальне місце для романтичних фотосесій, тому якщо хочете повторити зйомку у весільному стилі, але без поспіху та метушні, замовляйте послуги фотографа – знижки від Покупон дозволять втілити у життя будь-які креативні задуми та зробити серію весільних фотоальбомів у різних стилях ???

Весільна фотосесія у Львові

На околицях Львова також чимало цікавостей. Молодятам можна з’їздити у невелику, але красиву Жовкву, відвідати Підгірці з місцевою версією Версаля, насититися силою природи в Тустані. 

І головне – не забудьте підібрати комфортабельний готель у Львові чи області, щоб ваш медовий місяць був насичений не лише яскравими враженнями, а й повноцінним релаксом. Рекомендуємо зупинитись у «Reikartz Medievale Lviv 4*»: вартість одного дня відпочинку на двох складає 1669 1965 грн, у цю суму входять сніданки за системою «шведський стіл».

Акції
Від 2 ночей зі сніданками у готелі «Едем» у Львові
Львів, Городоцька вулиця, 95А
-38%
5400 грн
3519.0 грн
Від 1 ночі в «Optima Дворжець» у Львові
Львів, Городоцька вулиця, 107
-15%
1761 грн
1495.0 грн
Показати всі
12 акцій

Читайте також: 
? Куди поїхати зі Львова
? Найкрасивіші місця для фотосесій у Львові
? Що подивитись у Львові за 2 дні
? Куди у Львові сходити на побачення

Одеса та море

Романтичнішим за гори може бути тільки море, а якщо його краса поєднується з красою архітектурних шедеврів та особливим одеським колоритом, то це взагалі безпрограшний варіант не лише для літнього відпочинку, а й для весільної подорожі.

Одеса – солодкий коктейль із пляжного релаксу та культурних розваг. Вранці ви можете поніжитися біля басейну під спекотним південним сонечком (на пляжі біля моря зараз, на жаль, не полежиш), а ввечері одягти свої найкращі вечірні вбрання і відправитися до Оперного, або влаштувати весільний фотосет на тлі Міського саду або синього моря.

Подорож молодят до Одеси
Акції
Від 3 ночей влітку на базі «Міраж» під Одесою
Коблево (Миколаївська область), Курортний проспект, 50А
-24%
2580 грн
2059.0 грн
Від 3 ночей на базі відпочинку «Міраж» під Одесою
Коблево (Миколаївська область), Курортний проспект, 50А
-20%
1800 грн
1439.0 грн
Показати всі
6 акцій

Читайте також:
? Куди поїхати з Одеси 
? Що подивитись в Одесі
? Місця для фотосесій в Одесі

Відпочинок для молодят за містом

Варіантів, де можна провести медовий місяць у 2023, на жаль, не так вже й багато. Якщо часу на довгу відпустку не вистачає, хочеться заощадити і, бажано, не їхати далеко від дому, влаштуйте собі «лейзі вікенд» у готелі з повним набором зручностей та супер-сервісом. Вибравши насичену програму релаксу на двох, ви не будете нудьгувати, навіть якщо не виходитимете далі території готелю.

Весільний вікенд за містом

Тільки уявіть: весільну подорож, ви удвох – у крутому красивому номері з великим м’яким ліжком, з вікна відкривається мальовничий краєвид, смачний сніданок, обід та вечеря з улюбленими стравами… Повний all inclusive! А додайте до цього ще SPA-задоволення: масаж, сауна, басейн, спортзал і не тільки, залежно від того, що пропонує кожен готель. Загалом, якщо відкрити розділ заміського відпочинку на Покупоні, то можна знайти відповідну відпочинкову програму недорого і зі знижками до 50%.

«Вишеград»: 1 день відпочинку вдвох за 1199 1500 грн – зі сніданками та всіма зручностями. 

«Krakow»: 1 доба проживання для двох за 735 995 грн з усіма зручностями та бонусом у вигляді знижки 20% на все меню ресторану.

Відпочинок молодят у готелі з басейном

«Золоті Піски» (Куліші, Дніпропетровська область): 1 день відпочинку вдвох за 1999 3450 грн – з триразовим харчуванням, плаванням у відкритому басейні, сонячними ваннами на шезлонгах, релаксом у лазні, грою у настільний теніс і більярд та орендою альтанки на цілий день.

Акції
Від 2 ночей у будні у готелі «Залив» на озері
Сарни (Рівненська область)
-30%
5280 грн
3699.0 грн
Від 1 ночі відпочинку у комплексі «Krakow»
Київ, Брест-Литовське шосе, 8А
-26%
1195 грн
885.0 грн
Показати всі
74 акцій

Читайте також:
? Найзахопливіші тури та екскурсії Україною
? Куди піти в Києві на вихідних
? Куди поїхати з Києва
? Кращі комплекси відпочинку з басейном у Києві та області
? Відпочинок у Карпатах влітку

Куди б ви хотіли поїхати, які недорогі варіанти для медового місяця знаєте? Діліться у коментарях.

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *