PRX-T33 пілінг – все про особливості та ефект процедури

RRX-T33 хімічний пілінг

Пілінг – популярна процедура у косметології, здатна миттєво освіжити і відновити тьмяну, старіючу та проблемну шкіру і підготувати її до наступних кроків. Якщо ваша шкіра схильна до висипань, передчасного старіння, пігментації, має нерівний рельєф – курс пілінгів PRX-t33 може допомогти повернути шкірі пружність і сяйво. 

BlogPokuponTeam розповість, що таке прх т33 пілінг, для чого його робити, кому підходить, який ефект очікувати і як можна зекономити на процедурі, не ризикуючи пошкодити шкіру в домашніх умовах ?

Акції
Пілінг обличчя PRX-T33 в центрі «Laser secret»
Київ, Петра Григоренка проспект, 28
-50%
2000 грн
999.0 грн
Пілінг «TCA-25» або «PRX-T33» в салоні «SunShine»
Київ, Перемоги проспект, 121А
-66%
1000 грн
389.0 грн
Показати всі
3 акцій

Читайте в нашому огляді:

Що таке PRX пілінг?

PRX-t33 – запатентований серединний хімічний пілінг-біоревіталізант нового покоління, призначений для регенерації та омолодження шкіри на дермальному рівні. Препарат розробила італійська компанія WIQOmed, як альтернативу більш агресивному класичному TCA пілінгу. Останній широко застосовується при лікуванні акне та постакне завдяки своїй глибокій дії та миттєвій здатності усувати навіть стійкі дефекти на шкірі (рубці, шрами, пігментацію).

Пілінг прх т 33 для омолодження та лікування шкіри
Пілінг прх т 33 для омолодження та лікування шкіри

Попри те, що в PRX-T33 пілінгу міститься та ж трихлороцтова кислота, він є більш делікатним, не пошкоджуючи епідерміс, забезпечує ревіталізацію та ліфтинг ефект, робить шкіру гладкою, пружною і доглянутою. 

Цей вид пілінгу можна сміливо віднести до процедур «на вихід», оскільки після нього відсутні подразнення, почервоніння чи лущення, а реабілітаційний період мінімальний. Може проводитись у будь-який сезон, проте найсприятливішим вважається осінь-зима. Саме у цей період відбуваються різкі перепади вологості і температури, шкіра потребує додаткового захисту від пересихання, достатнього зволоження, живлення та відновлення. З цим добре справляються активи у косметичному догляді – вони допомагають шкірі краще адаптуватися до нових умов.

PRX t33 терапія використовується у салонах краси для отримання ефекту біоревіталізації та ліфтингу без травмування шкірного покриву. 

До складу прх т33 пілінгу входить:

  • Трихлороцтова кислота 33% – глибоко очищає, стимулює синтез фібробластів (клітин шкіри, які відповідають за синтез колагену), сприяє прискоренню обмінних процесів, завдяки своїй потужній антисептичній властивості руйнує мікробні клітини, зменшує вплив подразнювальних речовин на уражену зону та запобігає появі висипань.
  • Коєва кислота 5% – допомагає зменшити вироблення меланіну у шкірі, а відтак і запобігає розвитку пігментації; вирівнює тон шкіри, робить його більш однорідним; виконує антисептичну функцію у боротьбі з акне; маючи потужні антиоксидантні властивості, захищає шкіру від вільних радикалів, які викликають передчасне старіння шкіри. Будь-який пілінг, у складі якого є коєва кислота, підходить людям зі схильністю до появи на тілі пігментних плям та проблемною шкірою.
  • Перекис водню (H₂O₂) 1,5% – підсилює дію трихлороцтової кислоти, має ексфоліюючий (відлущуючий) ефект, сприяючи кращому видаленню верхніх шарів шкіри.
Акції
Карбоновий пілінг обличчя та шиї у «TOP Laser»
Київ, Велика Китаївська вулиця, 10А
-50%
1000 грн
499.0 грн
До 3 сеансів пілінгу обличчя у «Dali Deluxe»
Київ, Перемоги проспект, 22
-58%
400 грн
299.0 грн
Показати всі
57 акцій

Для чого потрібен пілінг прх-т33

Основне призначення хімічних пілінгів, у тому числі PRX-T33, – оновлення і регенерація шкіри, відновлення важливого процесу природного циклу, який допомагає утримувати шкіру здоровою і сяючою.

Результат після 6 процедур пілінгу PRX-T33: усунення пігментації, запальних процесів, висвітлення і вирівнювання тону шкіри.
Результат після 6 процедур пілінгу PRX-T33: усунення пігментації, запальних процесів, висвітлення і вирівнювання тону шкіри.

Показання до проведення PRX-T33 терапії:

  • акне і постакне;
  • втрата пружності шкіри обличчя, шиї та зони декольте – поява гравітаційних (вікових) зморшок, провисань ослаблених тканин дерми, розширених і більш помітних пор, нечіткого контуру, вигляду «опущеного обличчя»;
  • мімічні зморшки;
  • наявність рубців, стриїв;
  • розширені пори;
  • гіперпігментація;
  • себорейний дерматит;
  • гіперкератоз (огрубіння шкіри);
  • профілактика та лікування фотостаріння обличчя;
  • тьмяний, «землистий» колір шкіри;
  • сухість, недостатня зволоженість шкіри.
Акції
Виграй літній відпочинок на віллі «Оберіг» у Східниці
Східниця (Львівська область), Бориславська вулиця, 30
-0%
0 грн
20 грн
Виграй SPA відпочинок на День Конституції у Буковелі
Поляниця (Івано-Франківська область), Вишня урочище, 338
-0%
0 грн
20 грн
Показати всі
243 акцій

PRX-T33 пілінг можна робити як самостійну процедуру, так і у поєднанні з іншими косметичними програмами, підсилюючи їхній ефект та досягаючи кращого результату, наприклад:

  • Як завершальний етап після чистки обличчя – з метою закрити пори, освіжити колір обличчя, краще підготувати шкіру до нанесення масок.
  • Поєднуючи біоревіталізацію, мезотерапію, нитковий ліфтинг тощо. Причому, якщо мезотерапевтичні коктейлі вводяться у шкіру неінвазивно, за допомогою мезоінжектора, пілінг та мезотерапію можна проводити одномоментно. Якщо ж застосовується мануальна техніка введення мезококтейлів, яка часто потребує нанесення анестезуючих кремів, тоді спочатку робиться пілінг і через 3-4 доби – інвазивна мезотерапія.
Акції
Знижка на мезотерапію обличчя у клініці «Neko»
Київ, Академіка Вільямса вулиця, 5А
-56%
0 грн
119.0 грн
Знижка на мезотерапію шкіри голови у «Neko»
Київ, Академіка Вільямса вулиця, 5А
-56%
0 грн
119.0 грн
Показати всі
20 акцій

З якого віку можна робити PRX-T33 пілінг?

Завдяки делікатній дії хімічний пілінг PRX-T33 можна застосовувати починаючи з 16-20 років. У молодшому, підлітковому віці препаратом зазвичай працюють, щоб прибрати стрії та рубці (після вітряної віспи, імпетиго), чорні цятки, подразнення, вугрові висипи.

У віці 25-35 років пілінг служить лікуючим засобом від гіперпігментації, зокрема мелазми – пігментних плям, які «полюбляють» зазвичай відкриті ділянки тіла, зокрема обличчя (через гормональні зміни, генетичну схильність і вплив ультрафіолету часто можуть з’являтися на лобі, щоках, верхній губі).

Пілінг PRX-T33 ефективно усуває дрібні зморшки і рубці
Пілінг PRX-T33 ефективно усуває дрібні зморшки і рубці

У більш старшому віці, після 35-45 років, PRX-T33 пілінг застосовують для уповільнення процесів старіння, позбавлення дряблості шкіри обличчя, декольте, грудей, відновлення тонусу шкіри, ефекту ліфтингу, а також в якості неінвазивної біоревіталізації.

Акції
Лазерне омолодження обличчя, шиї та зони декольте
Київ, Антоновича вулиця, 99
-64%
700 грн
249.0 грн
До 5 сеансів лазерного лікування акне в «SunShine»
Київ, Перемоги проспект, 121А
-56%
600 грн
299.0 грн
Показати всі
4 акцій

Протокол процедури – як робити прх пілінг

Усі косметичні процедури, особливо кислотні пілінги проводяться згідно з чіткою послідовністю дій.

PRX-T33 терапія передбачає наступні кроки:

  • Очищення шкіри.
  • Нанесення спеціального розчину, який вирівнює і розпушує роговий шар, адаптує епідерміс до впливу активних інгредієнтів в процесі PRX-T33 терапії, стабілізує значення рН шкіри.
  • Препарат PRX-T33 втирається у шкіру сильним тиском знизу-вгору. Наноситься 2-4 шари, кількість визначається косметологом індивідуально відповідно до типу шкіри і проблеми.
  • Видалення залишків засобу водою.
  • Нанесення крему з spf по типу шкіри. 

Загалом по часу процедура триває 30-40 хвилин.

Перші 10-15 хвилин після пілінгу може спостерігатися тимчасове почервоніння, яке заспокоюється протягом кількох годин. Впродовж наступних 7 днів оброблена ділянка може лущитись. Хоча пілінг не викликає фотосенсибілізації (підвищеної чутливості до ультрафіолету), у процесі загоєння рекомендується використовувати сонцезахисний крем із високим SPF. 

Пілінг PRX T33 можна робити з 20 років
Пілінг PRX T33 можна робити з 20 років

Чого не можна робити після пілінгу:

  • наносити макіяж щонайменше 24 години;
  • зазнавати екстремально високих/низьких температур, які спричиняють надмірне потовиділення (ходити у тренажерний зал, займатися активним спортом, відвідувати сауну, баню, засмагати в солярії або на сонці);
  • користуватися домашніми скрабами, пілінгами;
  • здирати, скатувати лусочки.

Бажаючи зробити PRX-T33 пілінг в домашніх умовах, зважте наступне: попри всю простоту процедури, косметологи не радять робити його самостійно, не маючи відповідних навичок. Антисептичні умови, неправильне проведення процедури чи не розрахована кількість речовини чи час дії засобу може зашкодити вашій шкірі, залишивши по собі негативні наслідки. Щоб розумно заощадити – користуйтеся знижками на PRX T33 пілінг до 65% на Покупоні у розділі «Пілінги».

Акції
Знижка 40% на доставку від ресторану «Шашличок»
Доставка по Києву та області до 30 км
-40%
0 грн
30 грн
Знижка 35% на меню кухні в «Gulo Хачапурі»
Київ, Еспланадна вулиця, 30
-35%
0 грн
25 грн
Показати всі
74 акцій

Як часто потрібно робити пілінг обличчя?

Ефект від PRX-T33 терапії помітний одразу, але залежно від проблеми і стану шкіри може знадобитись курс. Тривалість визначається косметологом індивідуально, але в середньому – 4-6 сеансів з інтервалом у 10 днів.

Оптимальний курс пілінгу PRX-t33 складає 4-6 процедур
Оптимальний курс пілінгу PRX-t33 складає 4-6 процедур
Акції
Цілий день розваг у мережі парків «Fly Park»
Київ, Оболонський проспект, 21Б
-30%
250 грн
175.0 грн
Вхідний квиток до парку розваг «Мадагаскар»
Київ, Степана Бандери проспект, 34В
-43%
210 грн
119.0 грн
Показати всі
230 акцій

Ціна PRX-T33 пілінгу

Одним із недоліків прх-т33 пілінгу може бути хіба що його висока вартість у порівнянні з іншими хімічними пілінгами. В середньому у Києві 1 сеанс коштує від 2 000 грн залежно від рівня салону і кваліфікації косметолога. Це пояснюється тим, що сам препарат, оригінальний і сертифікований, коштує недешево. 

Треба бути особливо обережними, щоб не натрапити на підробку або більш дешевий аналог (наприклад, biorepeel). До того ж майте на увазі, що пілінг PRX-T33 потрібно зберігати при особливому температурному режимі, у холодильнику, а перевозити – у термобоксі з хладагентом. Відрізнити підробку можна за голограмою на упаковці.

Щоб спробувати пілінг прх дешевше – шукайте знижки на Покупоні у розділі «Пілінги» і обирайте косметологічний центр за відгуками, щоб переконатися у гарній репутації закладу і персоналу. 

Читайте також:
✔️Коли краще робити мікроструми для обличчя
✔️Що таке карбоксітерапія і навіщо потрібна
✔️LPG масаж: схуднення, ліфтинг і омолодження шкіри
✔️Тренди жіночих стрижок 2023-2024
✔️Як цікаво відпочити у Буковелі
✔️Кращі курорти Карпат для відпочинку з дітьми

Пілінги – чудова косметологічна процедура для глибокого оновлення шкіри та усунення широкого спектру дерматологічних проблем. Діліться у коментарях – які пілінги ви вже робили, чи задоволені результатом і чи хотіли би спробувати PRX-T33? ?

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *