12 незвичайних поз в сексі, які освіжать сексуальні відносини

Випустивши з грудей останній подих, наповнений солодкої млості і шаленого запалу, ви раптом подумали, що було б непогано спробувати в сексі нові пози? Дуже похвально, адже якими б популярними, зручними і приємними не були місіонерська або поза наїзниці, є маса не випробуваних, нових для багатьох, не менш чуттєвих поз, які здатні розкрити найглибшу палітру насолоди. Чого вам і бажаємо :)

В черговий раз перелиставши Камасутру і згадавши власний досвід ?, зібріли найкращі секс-пози, яких вистачить на перший час, щоб урізноманітнити і привнести в сексуальні відносини дещицю новизни, чуттєвості і яскравого екстазу.

Акції
Від 1 ночі зі сніданками в «City Club» у Харкові
Харків, Юрія Гагаріна проспект, 145
-50%
1580 грн
869.0 грн
Від 1 ночі у готелі «Classic Hotel» у Харкові
Харків, Мистецтв вулиця, 14
-59%
2470 грн
1100.0 грн
Показати всі
144 акцій

Найзручніші пози

Як правило основні, найбільш поширені пози в сексі і є самими зручними. Вони не вимагають від партнерів будь-яких захмарних зусиль, особливої ​​фізичної підготовки і креативу. Але навіть легкі варіації таких популярних поз бувають відкриттям досі незвіданого сексуального потенціалу.

1. Кішечка

Дуже ніжна і зворушлива поза, втілення любові, турботи і ласки партнерів один до одного за рахунок близького контакту тіл, хоча чоловік і знаходиться позаду, і погляди партнерів не зустрічаються.

Поширена зручна поза не доставляє ніякого дискомфорту, навпаки, підклавши подушку під таз жінки, можна домогтися максимальної стимуляції багатьох ерогенних зон – точок G, P і A.

Жінка лягає на живіт, щокою в ліжко і спокусливо відстовбурчує задок вгору, при цьому елегантно, гнучко і пластично прогинаючись в попереку; ноги щільно зімкнуті разом і витягнуті уздовж. Чоловік прилаштовується ззаду, спираючись руками в ліжко, займає позицію над партнеркою ніби на четвереньках; ноги жінки між його стегон. Чим інтенсивніше і глибше проникнення, тим чутливішим буде сексуальний контакт.

2. Поза Ложки

На перший погляд поза може здатися ледачою і млявою, але насправді, розпочавшись з ніжних ласк, вона здатна пробудити вулкан пристрастей. Ложки – настільки популярна, зручна і природна поза, що багато партнерів навіть люблять спати в такому положенні, вибирають її для любові і сексуальних утіх в період виношування дитини або якщо один з партнерів або обидва мають пишні форми.

Обидва партнери лягають на бік, чоловік – ззаду жінки. Вона згинає коліна і злегка випинає сідниці назад для більш зручного проникнення. Ви можете лежати на ліжку паралельно один одному в одній площині (класика), а можете практикувати різні способи: жінка згортається в позу ембріона, розташовуючись майже перпендикулярно по відношенню до чоловіка («ложки доггі стайл»), змінюючи положення ложечкою з лежачи на сидячи, наприклад, у ванній (ідеальна поза для релаксу і сексу у воді).

«Ложки» – крім того що приємна і зручна, ще й ідеальна поза для занять сексом для вагітних жінок і людей з великою вагою.
«Ложки» – крім того що приємна і зручна, ще й ідеальна поза для занять сексом для вагітних жінок і людей з великою вагою.
Поза «Метелики» дуже схожа на секс ложечкою в стилі доггі-стайл.
Поза «Метелики» дуже схожа на секс ложечкою в стилі доггі-стайл.

3. Імператор

Впевнені, ця поза виявиться для багатьох новою: жінка лежить на боці, чоловік, стоячи на колінах і розставивши ноги як йому зручніше, прилаштовується ззаду. У цій позі проникнення буде помірним (для жінок це може бути актуально, якщо у партнера гідність великих розмірів), що компенсується стимуляцією ерогенною зони грудей, сідниць і клітора.

Акції
Показати всі
11 акцій

4. Леопард

Ця поза в сексі стане відмінною новою інтерпретацією «Зворотної наїзниці». Зрозуміло така позиція підійде для активних жінок, яким подобається домінувати в інтимних сексуальних відносинах. Секс в позі «Леопард» – відмінний спосіб доставити глибоку насолоду один одному і поекспериментувати з анальними пестощами.

Чоловік сідає на коліна і трохи відхиляється назад, спираючись на руку. Жінка повертається задом, розводить ноги, впускаючи партнера всередину, і нахиляється вперед, спираючись прямими руками в ліжко (виходить стійка на четвереньках). Чоловік може задавати ритм і допомагати жінці рухатися, поклавши руки їй на сідниці.

Позу «Леопард» зручно і легко чергувати з доггі стайл або будь-яким іншим способом чоловіка ззаду.
Позу «Леопард» зручно і легко чергувати з доггі стайл або будь-яким іншим способом чоловіка ззаду.

5. Цикада на гілці

Цю позу неодмінно варто взяти на замітку тим, кого особливо приваблює «тваринний секс». Але не переживайте, сексуальна позиція настільки груба і зухвала, наскільки чуттєва і ніжна. Сила, мужність, безроздільне володіння жіночим тілом яскраво відчувається за рахунок повного налягання партнера ззаду на витончене тіло жінки, що ще більше розбурхує сексуальну уяву.

Кращі круті пози для глибокого проникнення

Круті пози – не найлегші і не найпростіші. Щоб їх спробувати, і тим більше регулярно практикувати, знадобиться хороша фізична форма.

6. Плуг

Один із способів урізноманітнити основну позу стоячи позаду: чоловік стоїть, злегка розставивши і зігнувши в колінах ноги (щоб було легше утримувати баланс), а жінка, обхопивши його стегна ногами, впирається руками об підлогу або ліжко. При цьому чоловік підтримує жінку як йому зручно: за щиколотки, стегна або талію.

Секс-поза «Плуг» забезпечує глибоке проникнення, але вимагає від партнерів чимало сил, витривалості і фізично підтягнутою форми.
Секс-поза «Плуг» забезпечує глибоке проникнення, але вимагає від партнерів чимало сил, витривалості і фізично підтягнутою форми.

Ця позиція ідеальна для глибокого проникнення лінгама в йоні і доставляє неймовірно приємні відчуття за рахунок стимуляції відразу трьох ерогенних зон жінки – передніх стінок піхви, клітора і потаємної точки G.

Якщо ви прагнете подарувати партнерові або партнерці найбільше сексуальне задоволення – занурення у тему збудження і тонкощів статевої стимуляції в сексі і любові обов’язкове. З цікавих і корисних книжок можна почитати «Майстри сексу» Вільяма Мастерса і Вірджинії Джонсон (ті самі розробники однієї з технік продовження статевого акту, чому ми присвятили окрему статтю), «Як хоче жінка» Емілії Наготскі та багато інших.

7. Місток

Серйозно, але тільки якщо ваш чоловік володіє достатньою гнучкістю і так вас любить, що не в змозі відмовити вам у задоволенні бути на піку – у всіх сенсах. Ця поза теж про глибоке проникнення і безмежну насолоду. Що дуже важливо – жінка повинна постійно утримувати вагу свого тіла на ногах, інакше яскравий оргазм ще довго буде звучати чоловікові болями в попереку. Пробуйте, але не перестарайтеся!

Якщо чоловікові важко прогнутися, спростіть позу сідничним містком на прямих руках. Чим нижче місток, тим жінці зручніше ширше ставити ноги.
Якщо чоловікові важко прогнутися, спростіть позу сідничним містком на прямих руках. Чим нижче місток, тим жінці зручніше ширше ставити ноги.
Акції
Майстер-клас «Контактна стайня»
Копачів (Київська область)
-35%
600 грн
389.0 грн
Видалення куперозу на обличчі в Natalimage
Київ, Перемоги проспект, 67
-69%
500 грн
259.0 грн
Показати всі
10 акцій

8. Розщеплення бамбука

Жінка лягає на спину, чоловік зверху. Жінка закидає одну ногу партнеру на плече, а іншу витягує на ліжку. Динамічна поза для обох партнерів, в ході якої по черзі можна міняти ноги, і яка дозволяє обом партнерам насолоджуватися глибоким проникненням.

9. Сексуальна поза Дельфін

У цій позиції також досягається глибоке проникнення, що доставляє приємні відчуття обом партнерам. Чоловік в цій позі домінує: він стоїть на колінах, в той час як жінка займає положення, яке злегка нагадує берізку (упор припадає на лопатки), впираючись ступнями в груди партнера. У класичному «дельфіні» жінка тримає ноги разом, призігнутими в колінах, у варіації «повного контакту» – схрещує, що викликає більш яскраві і сильні відчуття при кожному русі.

У позі «Дельфін» активно стимулюється точка P – неймовірно чуттєва зона в області нижньої частини шийки матки. Чим частіше стимулюєш точку P, тим чутливішою стає жінка. У такому положенні зручно займатися як традиційним, так і анальним сексом (якщо ви вже встигли спробувати, що це таке, і за умови правильної підготовки). Про те як підходити до цього виду сексу правильно ми писали в окремій статті.

Пози «Дельфін» і «Повний контакт» (праворуч на картинці) – хоч і не зовсім зручні і легкі, зате ідеальні для глибокого проникнення і досягнення яскравого оргазму за рахунок стимуляції найбільш чутливих зон.
Пози «Дельфін» і «Повний контакт» (праворуч на картинці) – хоч і не зовсім зручні і легкі, зате ідеальні для глибокого проникнення і досягнення яскравого оргазму за рахунок стимуляції найбільш чутливих зон.

10. Амазонка

Складно уявити іншу назву для цієї пози, коли жінка, купаючись в пекучій пристрасті, шаленому взаємному бажанні і одночасно чуттєвому інтимі, домінує і проявляє активну роль в ліжку (по типу наїзниці).

Це одна з найкращих поз для стимуляції відразу декількох чутливих зон у жінки під час сексуального контакту: точки G, яка знаходиться на передній стінці піхви, на 2-3 см вглиб від входу, і точки A, на передній стінці піхви перед шийкою матки.

Чоловік лягає на спину і, широко розвівши і зігнувши ноги в колінах, притискає їх до тулуба. Жінка стає перед ним в позі класичної жабки (така вправа часто зустрічається на тренуваннях розтяжки): упор на коліна, коліна розведені, стопи зведені ззаду разом, тулуб злегка нахилений вперед, руки упираються в груди партнера. Чоловік може допомагати жінці, підтримуючи її руками за сідниці. Для досягнення більш яскравих відчуттів і сильного оргазму спробуйте використовувати анальну пробку під час сексу. Це принесе масу задоволення вам обом.

11. Козочка

Чи не найпоширеніша, але вельми запальна поза. Положення тіла жінки в цій позі нагадує звичайну вправу на розігріві перед тренуванням: ноги розставлені на ширині плечей, корпус нахилений глибоко вперед, руки впираються в підлогу. Для жінок завдання не з простих, оскільки нахилитися – це тільки половина справи. Треба ще й протриматися в такій позиції деякий час.

Ця поза Камасутри по суті дуже схожа з «Ейфелевою вежею» і однозначно сподобається тим, хто отримує кайф від глибокої любові.

12. Наковальня

Ідеальна поза з Камасутри для стимулювання ерогенних точок G і Р. Правда складність для жінок може полягати в розтяжці, оскільки треба максимально підтягувати витягнуті ноги до себе.

Акції
Показати всі
1 акцій

Якщо запропоновані пози в сексі здалися вам занадто відвертими або складними, не поспішайте їх відразу відкидати. Зрештою партнери повинні дивитися на нові види пестощів, як на можливість збагатити свій сексуальний досвід. Почніть з невеликих експериментів: від основних зручних поз (хоча б місіонерської, але з ерекційним кільцем) до акробатичних. А щоб було цікавіше практикувати різноманітні позиції, пропонуємо завести вдома якусь прикольну карткову гру для інтимних ігор дорослих, наприклад скретч-картки «69» від «Cootasks».

Акції
Від 1 ночі у будиночках комплексу «Krakow»
Київ, Брест-Литовське шосе, 8А
-30%
1700 грн
1189.0 грн
Від 1 ночі в мотелі «Карман» у Києві у будні
Київ, Стеценко вулиця, 46
-25%
800 грн
599.0 грн
Показати всі
17 акцій

Буває й таке, що урізноманітнити інтимне життя заважають внутрішні образи, переживання, інші незрозумілі вам блоки або проблеми зі здоров’ям. Тоді варто звернутися по допомогу до профільного фахівця – на цей випадок на Покупоні є вигідні знижки на консультацію і прийом до сексолога, уролога, гінеколога та інших лікарів. Користуйтеся, записуйтеся, вирішуйте проблеми, адже ми живемо для того, щоб отримувати задоволення від життя і дарувати його своїй коханій людині.

Читайте також:
✔️Як не завагітніти – все про засоби контрацепції
✔️Венеричні захворювання
✔️Аналізи на гормони – які і як правильно здавати
✔️Як робити нереально крутий мінет
✔️Як жінкам мастурбувати у своє задоволення
✔️Еротичні фільми: 17 пристрасних стрічок
✔️«Ти був емейзінг»: як чоловіку продовжити статевий акт

А які ваші улюблені пози можуть доповнити наш список must taste? Відверто спілкуємося у коментарях ☺️

24 коментарів
  • Мілана

    Пози круті, з чоловіком усі перепробували, нам сподобалось, дякую…

    • {:ru}Татьяна Софиенко{:}{:uk}Тетяна Софієнко{:}

      Мілана, дякуємо і вам, що читаєте наш блог ?? раді, що надихнули вас на приємні експерименти і що ви знайшли для себе щось цікаве і, можливо, новеньке ?

  • марго

    А помоему все пози прикольние,главное иметь класнава партньора

    • Татьяна Софиенко

      Согласны ;) В сексе не существует плохих поз, если они дарят истинное наслаждение обоим партнерам.

    • Ограм

      Главное научиться писать, что бьі партнер не задушил тебя во время секса

  • Ляна

    Роман, Ваш комментарий было интересней читать чем саму статью))) огромное спасибо

  • Вика

    спасибо за интересную статью, действительно важно поддерживать страсть и нежность. Особенно когда отношениям уже не год и не два и нет той волнующей новизны. Но так невероятно, когда за годы вместе настолько узнаешь свою половинку, и с каждым разом открываешь все новые грани удовольствия в занятиях любовью.

  • Мар'яна

    Чи можна займатися сексом глибокого проникнення..коли ти маєш спіраль?

    • Татьяна Софиенко

      Мар’яна, доброго дня! ВМС – не є абсолютним протипоказанням, щоб займатися сексом з глибоким проникненням. Однак, перші три місяці після встановлення спіралі варто утриматися від такого сексу. В цей період існує велика ймовірність її випадіння. До того ж завжди слід прислухатися до власного тіла, виключати ті пози, які викликають дискомфорт чи біль. Не забувайте регулярно проходити УЗД, щоб переконатися, що спіраль на місці, і взагаі при будь-яких ускладненнях звертатися до гінеколога. Радимо користуватися нашими знижками і проходити обстеження дешевше:).
      Стосовно чоловіків, то при глибокому проникненні вони можуть відчувати легкі поколювання від вусиків спіралі, які залишаються зовні матки. В такому разі також потрібно звернутися до лікаря-гінеколога, щоб трішки їх вкоротити.

  • Роман

    К своим 30ти годам, могу подвести краткий вывод из опыта:
    Плуг – (а также догги с прогибом когда девушка лежит на груди вытянув вдоль головы руки) – приводят к протрузии и к межпозвоночных грыжам в пояснице и грудном отделе
    Мостик – даже обладая хорошей розтяжкой это больше мучение для мужчины, девушка часто расслабляет ноги и можно офигеть, плюс при активных движениях у мужчины может вылететь рука, а падать в такой позе скажу я вам ещё то удовольствие, отбитый лобок это самое безболезненное что бывает
    Император – отличная поза если правильный угол ног и ваш рост примерно одинаковый, в других случаях девушка может жаловаться что ты разрываешь ей вагину
    Козочка и наковальня – у девушки должна быть хоть минимальная розтяжка, если в наковальне высокая девушка может согнуть ноги положив вам на плечи тем самым компенсирована розтяжку, то в козочке розтяжка обязательна

    Все остальные отличные.
    Мои любимые: кошечка, наковальня, дельфин, ложечки ну и конечно же 2 мастхэв когда можно в полной мере прочувствовать сокращения матки на головке – это тросник и цикада.
    Ложечка хоть и довольно скушная но ее можно разнообразить лёгким удушением протянув руку под шеей и прижимая ее горло предплечьем, при этом есть доступ к стимуляции шеи и области уха (мужчинам по моему опыту левая мочка уха более чувствительная и вызывает доп. эмоции до мурашек) а также к грудь и бедра.
    Конечно можно долго делиться наблюдениями и опытом но пытался в кратце, надеюсь кому-то пригодится. Всех люблю во всех смыслах XD

  • Даша

    Кое-какие уже опробованы и стали классикой) Но есть и новенькие, спасибо за иллюстрации, будем вносить разнообразие)

  • Лора

    карантинные будни вносят свои коррективы в повседневную жизнь, Кошечка, Дельфин – готово, интересно, необычно кайфово, на очереди Козочка и Амазонка.

  • Алина Олеговна

    спасибо за интересную статью. статей на эти темы очень мало в интернете можно найти хороших, вы все классно описали
    буду ждать еще что-то интересненькое на эту тему)

  • Юліанка

    Очень класная поза 4 очень приятная з глубоким проникновением самая удобная и нежная

  • Евгений

    С увдивлением обнаружил, что наш “арсенал” поз с женой еще и неплох).
    Кошечка, Ложка, Император и Расщепленый бамбук – больше для начальной и средней фазы акты;
    Дельфин и Наковальня – уже ближе к финалу) Единственно “Дельфин” неудобно для длительного акта, партнерша расслабляется и становится неудобно удерживать в позе.
    Особое место конечно – Цикада, партнерша оценит это если не переборщить с силой.

  • Саша

    Отлична поза дельфин уже испитал в реальной жызьни

  • Настя

    1 поза очень удобная??

  • Марго

    Я вот тут смотрю на позу 7, мостик которая, и думаю, сколько процентов мужчин согласятся хотя бы ее попробовать :)))))))) это ж какая пластика должна быть…. )

    • Артем

      Слушай, Марго, я как раз рассматриваю варианты, чтобы эту номер 7 попробовать. С пластикой проблем нет.

    • Славик

      Невопрос

  • Артем

    Челендж принят с 64 позами из скретч-карты Камасутры (https://pokupon.ua/store/offers/140212-skretch-karta-fs-kamasutra-fs_111681)

    Постараюсь отписаться, когда закончим и поделиться впечатлениями.

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *