Де поїсти локшину та качку по-пекінськи: 10 кращих китайських ресторанів Києва

Якщо ви любите азіатську кухню, а особливо – китайську, вам напевно цікаво, де в Києві можна ситно та смачно поїсти улюблені страви. #PokuponBlogTeam зібрала добірку найпопулярніших китайських кафе та ресторанів столиці, щоб ви могли вибрати відповідний заклад для ділового обіду, побачення, сімейної вечері або зустрічі з друзями. Бронюйте столики ?? та замовляйте доставку ?? 

Акції
Знижка 51% на суші-бокси від магазину «BuduSushi»
Київ, Маршала Малиновського вулиця, 15/3
-51%
0 грн
40 грн
Знижка 40% на суші-сети від служби «Sushi Experts»
Київ, Тираспільська вулиця, 56
-40%
0 грн
40 грн
Показати всі
18 акцій

Beijing Style

Качка по-пекінськи – традиційна китайська страва, за яку фанати азіатської кухні готові багато що віддати ? І повинні вам сказати, що жоден домашній рецепт не зрівняється з кулінарним шедевром, приготовленим у «Beijing Style»

Перший у Києві китайський ресторан з акцентом на пекінські кулінарні традиції пропонує скуштувати одну з найпопулярніших китайських страв зі знижкою 35%. Влаштуйте гастрономічне свято у затишному ретро-інтер’єрі – ваш внутрішній гурман порадіє ? А якщо хочеться насолодитися улюбленим смаком, не виходячи з дому – до ваших послуг доставка при підтримці сервісів Glovo, Bolt Food за тарифами перевізників.

качка по-пекінські у Києві

? Лук’янівка, Січових Стрільців вулиця, 52А
? 600-700 грн
щоденно 10:00-22:00

Китайський привіт

Поєднання демократичних цін у меню та яскравого стильного інтер’єру – це кафе «Китайський привіт» (або «China Hi»). Ситні супи, страви з локшини, рису, тофу, апетитні закуски, салати та десерти – вибір широкий і все дуже смачне. Панорамні вікна з видом на вулицю, неонові вивіски та великий манекі-коте біля входу створюють приємну атмосферу, в якій ви не тільки смачно поїсте, а й відпочинете душею.

кафе китайської кухні у Києві

? Київ, Івана Франка вулиця, 7
? 400 грн
щоденно 12:00-19:30

Шовковий шлях

Авторська китайська кухня – фішка ресторану «Шовковий шлях» у Києві. У вишуканому інтер’єрі закладу вам запропонують меню з авторськими стравами знаменитого кухаря Жана Бінга, серед яких є і качка по-пекінськи, і яловичина з овочами, і бао, і багато чого іншого. У відгуках гості особливо відзначають чайну церемонію.

китайський ресторан у Києві

? Казимира Малевича вулиця, 84
? 600-700 грн
щоденно 11:00-23:00

Акції
Знижка 40% на роли, суші, WOK від «GO Їсти»
Київ, Симиренка вулиця, 22Б
-40%
0 грн
40 грн
Знижка до 43% на суші-сети від «Sushi Story»
Київ, Погребняка вулиця, 14
-43%
0 грн
40 грн
Показати всі
3 акцій

BAO Modern Chinese Cuisine

Один із найкращих закладів Києва з китайською їжею – «BAO Modern Chinese Cuisine». Це не просто мила кафешка з локшиною та рисом, а чудовий ресторан з вишуканим інтер’єром, ретельно продуманим меню та оригінальною подачею. Досить сказати, що автором страв, що пропонуються гостям, є сам Ектор Хіменес-Браво – і вже зрозуміло, що якість сервісу тут на висоті. Тим більше, що процес приготування їжі тут прозорий буквально: за кулінарним процесом можна спостерігати через панорамне скло ?

один з найкращих китайських ресторанів Києва

? Київ, Мечникова вулиця, 14/1
? 800-900 грн
щоденно 12:00-00:00

KIN KAO

Для тих, кому подобається китайська їжа, але хочеться не надто гостро, шеф-кухар ресторану «KIN KAO» Юрій Сім адаптував найпопулярніші азіатські страви під український смак. Позиції в меню, що користуються найбільшою прихильністю гостей, – локшина та рис WOK і китайська випічка цун юбін. Заклад знаходиться у Києві на Подолі та оформлений так, щоб у ньому було комфортно відпочивати всією родиною: затишна обстановка та стіни, прикрашені журавлями, сподобаються і дорослим та дітям.

китайський ресторан у Києві на Подолі

? Андріївська вулиця, 9
? 400-500 грн
щоденно 12:00-00:00

Акції
Знижка до 43% на суші-сети від «Sushi Story»
Київ, Погребняка вулиця, 14
-43%
0 грн
40 грн
Знижка 40% на суші-сети від служби «Sushi Experts»
Київ, Тираспільська вулиця, 56
-40%
0 грн
40 грн
Показати всі
35 акцій

Kitaika

Кафе «Kitaika» створене для тих, хто завжди кудись поспішає: простий сервіс, швидке приготування, відкрита кухня, на якій видно всі етапи створення страв. Смачні супи, китайська локшина, рис, спрінг-роли тощо пропонується в меню закладу зі стильним інтер’єром та доброзичливим персоналом.

кафе китайської кухні

? Златоустівська вулиця, 16
? 300-400 грн
щоденно 12:00-23:00

PandaBox

Затишне світле кафе азіатської кухні «PandaBox» у Києві на Печерську чудово підходить для обідньої перерви чи смачної вечері у колі друзів. Окрім китайських страв тут можна замовити піцу, роли та креветки. Також є доставка, якщо ви хочете перекусити вдома або на роботі ?

кафе азіатської кухні з доставкою

? Джона Маккейна вулиця, 37
? 200-300 грн
щоденно 11:00-22:00

Акції
Знижка 65% на набори піци від мережі «Mister Cat»
Доставка по Києву
-65%
0 грн
40 грн
Знижка 50% на піци від служби доставки «Sushitta»
Київ, Анни Ахматової вулиця, 46
-50%
0 грн
30 грн
Показати всі
20 акцій

Ninja WOK

Супер-швидкий і супер-якісний сервіс доставки азіатської їжі «Ninja WOK» – те що треба у п’ятницю ввечері, на вихідних, коли хочеться засісти вдома під улюблену кіношку, або в обідню перерву, не виходячи з офісу.

Ситна локшина WOK, рис з м’ясом або морепродуктами, пікантний стір фрай, бао, десерти – все це буде доставлено вам оперативно та без зайвого шуму, як і належить справжньому ніндзя. А ще ви можете вказати, що у вас вдома є тваринка, і їй теж привезуть щось смачненьке ? Зона доставки: Шевченківський район та Позняки, Березняки, Бортничі на лівому березі Києва.

доставка азіатської їжі у Києві на Позняки та лівий берег

? 500-600 грн
щоденно 10:00-21:30

Акції
До 360 днів підписки на кінотеатр «SWEET.TV»
Вся Україна
-54%
747 грн
399.0 грн
Показати всі
1 акцій

Noodle Doodle

Затишна локшична, в якій можна поїсти недорого, смачно і ситно – «Noodle Doodle». Для любителя східної кухні тут роздолля: в меню є не тільки локшина, а й суп із пельменями гедза, овочі в кисло-солодкому соусі, рамен та інші страви, якими славиться китайська кулінарія. Традиційно в цьому закладі працює відкрита кухня, тож ви можете переконатися в тому, що процес готування проходить на вищому рівні.

локшична з азіатською їжою у Києві

? Генерала Ватутіна проспект, 2Т
? 200-300 грн
щоденно 10:00-22:00

TainaBox

«Тайна Бокс» – кафе китайської та тайської кухні, де можна поїсти і за столиком, і взяти їжу з собою, та замовити доставку у коробочках. Популярністю у закладі користуються креветки, том ям та салати. Клієнти хвалять швидкість доставки (середній час – 50 хвилин, до зони доставки входить лівий берег) та якість обслуговування.

кафе китайської та тайської кухні з доставкою

? Миколи Грінченка вулиця, 18
? 500 грн
щоденно 10:30-19:30

Акції
Знижка 50% на шашличні сети від Шашлик від Рафаеля
Київ, Миколи Закревського вулиця, 51/2
-50%
0 грн
50.0 грн
Знижка 52% на суші-сет «Феєрія» від «Sushitta»
Київ, Ганни Ахматової вулиця, 46
-52%
0 грн
30 грн
Показати всі
55 акцій

Читайте також:
? Топ доставок і ресторанів суші у Києві
? Де у Києві найсмачніші та найсоковитіші бургери
? Найкращі піцерії Києва

А які у вас улюблені заклади китайської кухні? Можливо, їх теж варто додати до топу найкращих китайських ресторанів Києва? Діліться фаворитами у коментарях!

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *