Топ-21 доставок та ресторанів суші у Києві ㅡ де смачніше, краще та швидше

Соковиті, смачні, що тануть у роті – суші можуть переконати будь-якого «невіруючого» в тому, що це набагато більше, ніж риба та рис. У нашому огляді ви дізнаєтеся про ТОП ресторанів та доставок суші у Києві зі знижками до 60%. Рейтинг включає заклади від вишуканих ресторанів та суші барів до демократичних перекусів вдома і на роботі. Гортайте вниз, вибирайте та отримуйте гастрономічне задоволення за приємною ціною👇

Акції
Знижка 56% на суші-сети «5 хітів» та «Маскарад»
Київ, Симиренка вулиця, 22Б
-56%
0 грн
40 грн
Знижка 53% на суші-сет «Сушіманія» від «Sushitta»
Київ, Ганни Ахматової вулиця, 46
-53%
0 грн
30 грн
Показати всі
31 акцій

1. «Mister Cat»

Мережа закладів італійської та азіатської кухні «Mister Cat» зібрала в одному меню найулюбленіші та найпопулярніші в Україні страви, серед яких свіжі, соковиті смачні суші. У Києві можна відвідати один із закладів: на лівому, правому березі (на Шулявці, ВДНГ, Оболоні) або в центрі – на площі Українських Героїв (Льва Толстого), Олімпійській, або замовити доставку. Крім невеликих порцій для одного в меню є кілограмові та двокілограмові сети для великих компаній.

Мережа закладів італійської та азіатської кухні «Mister Cat»
Доставка суші «Mister Cat» у Києві

Ціни: роли від 189 грн, суші-сети – від 600₴ або на 60% дешевше завдяки Покупону.
Як замовити: через сайт, мобільний додаток або по телефону.
Доставка: без вихідних з 9:00 до 22:00, вартість – 50 грн, мінімальна сума замовлення – від 300₴ з урахуванням знижки. Очікування – від 45 до 120 хвилин, при замовленні на певний час можливі зміни до 50 хвилин.

Акції
Знижка 65% на набори піци від мережі «Mister Cat»
Доставка по Києву
-65%
0 грн
40 грн
Знижка 60% на суші-сети від мережі «Mister Cat»
Правий берег Києва
-60%
0 грн
40 грн
Показати всі
2 акцій

2. «Sushi Story» («Суші Wok»)

«Суші Сторі» (у минулому «Суші Вок») – міжнародна мережа магазинів швидкого обслуговування, лише у Києві відкрито близько 40 точок. Заклади працюють у форматі take-away, на доставку та посадку. Тут готують смачні страви японської та китайської кухні. Соковиті свіжі суші та роли, ситні сети для великих та маленьких компаній, вок, салати, вегетаріанська їжа та пікантні азіатські соуси – всього понад 350 позицій, і асортимент оновлюється регулярно, тож завжди є можливість спробувати щось новеньке!

Замовити суші у «Sushi Story», Київ
«Суші Wok» , меню

Середній чек: 300₴ або вдвічі дешевше завдяки Покупону.
Як замовити: через сайт чи по телефону.
Доставка: без вихідних з 09:00 до 22:00, вартість – 50 грн, мінімальна сума замовлення – від 200 грн. Очікування від 40 до 120 хвилин, при замовленні на певний час допускається затримка до 30 хвилин.

Акції
Знижка до 43% на суші-сети від «Sushi Story»
Київ, Погребняка вулиця, 14
-43%
0 грн
40 грн
Показати всі
1 акцій

3. «Go Їсти»

Ресторан «GO Їсти» – справжнє свято японської, паназіатської та італійської кухні, різноманітне авторське меню із 200 позицій та затишна атмосфера. Спробуйте найсмачніші суші та роли з рибою, крабом, креветкою, ікрою. Тут також готують вок-меню – локшина чи рис із овочами, морепродуктами, телятиною, куркою, традиційні азіатські супи та апетитні салатики. Особлива увага приділяється якості інгредієнтів, оригінальній рецептурі та дотриманню технології.

Ви можете замовити страви з посадкою у закладі, а також на самовивіз або з доставкою по Києву.

Ресторан «GO Їсти» – доставка японської, паназіатської та італійської кухні

Середній чек: 350₴, або дешевше зі знижками до 60% від Pokupon.
Як замовити: через сайт чи по телефону.
Доставка: без вихідних з 10:00 до 22:00, безкоштовно за мінімальної суми замовлення від 500 грн (Солом’янський, Святошинський, Дарницький) та від 800₴ (решта районів Києва), при замовленні менше ніж 500 грн вартість доставки – 100 грн. Час у дорозі – 45-60 хвилин, залежно від трафіку на дорогах.
Оплата: банківською карткою (тимчасово доступна лише при самовивезенні) або готівкою (кур’єру або при отриманні в ресторані).

Акції
Знижка 50% на суші-сет «Незламний» від «GO Їсти»
Київ, Чоколівський бульвар, 20
-52%
0 грн
40 грн
Знижка 50% на суші-сет «Весняна насолода»
Київ, Чоколівський бульвар, 20
-50%
0 грн
40 грн
Показати всі
18 акцій

4. «BuduSushi»

«BuduSushi» – магазин автентичної японської кухні у Києві. Суші, сашимі, макі, класичні роли філадельфія та каліфорнія, гарячі чи оригінальні авторські роли, wok, японські пельмені, боули, супи, салати та бізнес-ланчі – вибір із понад 100 найменувань страв.

Бренд пишається європейським форматом обслуговування та прихильністю до найсвіжіших і найякісніших інгредієнтів.

«BuduSushi», суші
«BuduSushi», японські суші

Середній чек: 350₴, а якщо хочете заощадити – замовляйте великі кілограмові суші-бокси на компанію зі знижкою від Покупона 51%.
Доставка по Києву – безкоштовно. Час у дорозі – до 60 хв.

Акції
Знижка 51% на суші-бокси від магазину «BuduSushi»
Київ, Маршала Малиновського вулиця, 15/3
-51%
0 грн
40 грн
Показати всі
1 акцій

5. «Sushi Beach»

Служба доставки «Sushi Beach» пропонує поласувати стравами японської кухні, не виходячи з дому. У меню представлені: суші, роли, сети, супи, салати, рис, локшина та комбо-набори на будь-яку компанію.

Ретельний підхід до вибору інгредієнтів забезпечує гармонійний і цікавий смак, а приготування без заготовок і лише після замовлення – свіжість улюбленої страви.

Служба доставки «Sushi Beach» у Києві
Доставка суші «Sushi Beach» у Києві

Вартість ролів – від 110 грн, суші – від 105 грн, а якщо хочете великий сет – замовляйте зі знижкою 50% від Покупон.
Доставка здійснюється по всьому Києву: по Оболоні та Подолу – безкоштовно, до 15 км від Героїв Дніпра – 50 грн, інші райони міста – 75 грн.
Розрахуватися за замовлення можна онлайн на сайті або готівкою кур’єру. Тривалість доставки необхідно уточнювати в оператора під час замовлення (залежить від відстані).

Акції
Знижка 50% на суші-сети від доставки «Sushi Beach»
Доставка по Києву
-50%
0 грн
30 грн
Показати всі
1 акцій

6. «Salmon Sushi»

Гункани, роли, макі, суші-сети – все це доставить служба доставки «Salmon Sushi» у Києві. Великі шматочки риби, смачно приготовлений і приправлений рис, хрусткі овочі – складові ароматних, соковитих страв.

У меню доставки є цілий розділ «Hand Roll» – оригінальні авторські роли з неординарною подачею. Спробуйте щось нове – незвичайні новинки багатьом припадають до душі.

Суші-сет «Преміум» від «Salmon Sushi»

Середній чек: 400 грн, на суші-сети «Преміум» (вагою до 1 кг) діє знижка 40% від Покупон.
Графік роботи: щоденно з 11:00 до 23:00.
Вартість доставки: 50 грн у радіусі 5 км від закладу (якщо далі – уточнюйте в оператора). За умови замовлення від 1000 грн з урахуванням знижки доставка безкоштовна. Самовивіз: Київ, Перемоги проспект, 117.

7. «Sushi Profi»

Соковиті, яскраві, ароматні, величезні, дуже смачні – все це відгуки про суші служби доставки «Sushi Profi». Якщо ви самі ще не куштували, то саме час. Тут не заощаджують ні на обсязі, ні на якості інгредієнтів для блюда. А унікальні чорні роли з чорнилом каракатиці сподобаються навіть найвибагливішим гурманам.

Служби доставки суші «Sushi Profi»
Служби доставки суші «Sushi Profi», Київ

Середній чек: 350-450 грн, а по акції від Покупон ви заощадите 40% на все меню.
Графік роботи: щоденно – 12:00-21:00.
Доставка здійснюється на таксі (точну вартість необхідно уточнювати в оператора). Розрахунок за замовлення при доставці можливий лише переказом на картку, при самовивезенні – готівкою та карткою. Самовивіз за адресою: Героїв Дніпра вулиця, 14.

Акції
Знижка 40% на все меню кухні від «Sushi Profi»
Київ, Героїв Дніпра вулиця, 14
-40%
0 грн
40 грн
Показати всі
1 акцій

8. «Only Sushi»

Доставка їжі «Only Sushi» пропонує широкий асортимент страв японської кухні. Тут ви знайдете улюблені роли, суші, суші-сети для будь-якої компанії та великий вибір напоїв.

«Онлі суші» – це оформлення замовлення у кілька кліків, акції та знижки для нових та постійних клієнтів, швидка доставка та головне – якісні інгредієнти, які забезпечують максимальне задоволення від смаку.

Доставка їжі «Only Sushi»
Смачні суші у ресторані «Only Sushi»

Оформити замовлення можна на сайті або по телефону, а зі знижкою 60% від Покупону великі сети до 2 кг обійдуться значно дешевше.
Графік роботи: пн-нд 10:00-22:00.
Вартість доставки: при сумі замовлення від 450 грн у райони: Софіївська Борщагівка, Петропавлівська Борщагівка, Святопетрівське, Вишневе, Південна Борщагівка, Борщагівка – безкоштовно. У райони: Чайки, Білогородка, Боярка, Крюківщина – 65 грн. У всіх інших випадках вартість доставки: до 5 км від закладу – 40 грн, до 10 км – 80 грн. Оплата можлива: готівкою, онлайн на сайті, банківською карткою або переказом на картку.

Акції
Знижка 60% на суші-сети від доставки «Only Sushi»
Софіївська Борщагівка, Соборна вулиця, 105/4
-60%
0 грн
40 грн
Показати всі
1 акцій

9. «Mafia»

У ресторанах мережі «Mafia» особливо популярні страви японської кухні, адже тут і доступні ціни, і якісні інгредієнти, і швидка доставка, і гарна подача. Класичні роли, суші та сети – в меню ресторанів є з чого вибрати. Рекомендуємо спробувати легендарні преміум роли «Мафія» – два види риби (вугор та лосось), ікра тобіко, сурімі кімчі, вершковий соус, стиглий авокадо, ароматний огірок, кунжут і пікантні соуси (унагі та манго чилі).

Швидка доставка суші з ресторану «Mafia»

Середній чек у закладі: 350-400 грн.
Доставка при замовленні від 950 грн – безкоштовна. Замовлення можна зробити по телефону або на сайті.
Графік роботи: з 10:00 до 23:00 (залежно від обраного ресторану).

10. «Євразія»

Мережа ресторанів «Євразія» – це понад 20 закладів у Києві (у центрі, на Правому та Лівому березі) та передмісті. Кожен з них – оригінальний і зроблений з любов’ю до кожного відвідувача.

«Євразія» – стильний ресторан

Меню радує різноманітністю та представлено стравами японської, паназіатської та європейської кухні. У суші барі «Євразії» кожен знайде для себе найкращі сашимі, нігірі, роли, макі та дракони.

«Євразія», доставка

Середні ціни: 250-300₴. Час прийому замовлень на доставку: з 09:00 до 22:00, вартість необхідно уточнювати в оператора.
Самовивіз: можна замовити їжу на виніс та забрати самому з найближчих ресторанів зі знижкою 25%. Графік роботи з 09:00 до 23:00 (залежно від обраної адреси закладу).

11. «СушіХо»

Служба доставки «СушіХо» увірвалася на ринок і завоювала серця любителів суші: величезні шматочки, соковиті та ароматні, ніжний смак, комбо різних текстур – смакота 😋

З приємних бонусів: швидка доставка, іменинникам 20% знижка на меню, рисові чіпси в подарунок до кожного замовлення.

Служба доставки «СушіХо» у Києві
Смачні суші у «СушіХо», Київ
Карта доставки з «СушіХо» по Києву

Вартість: суші від 60 грн, роли від 195 грн.
Доставка по всьому Києву – безкоштовно. Тривалість доставки: зелена зона – 45 хвилин, помаранчева – до 120 хвилин.
Графік роботи: 11:00-21:45 без вихідних.
Розрахунок за замовлення: онлайн на сайті, готівкою або банківською карткою кур’єру при отриманні.

12. «СушіБос»

Доставка «СушіБос» – спеціалізується на стравах японської кухні. Крім неймовірного смаку та естетичності страв, тут чітко дотримуються традиційної рецептури та технології приготування. Використовують якісні інгредієнти та суворо дотримуються санітарних норм. Крім того, в «СушіБос» не скупляться на складові, щоб радувати своїх клієнтів смаковим балансом рису та морепродуктів.

Доставка «СушіБос» – спеціалізується на стравах японської кухні
Доставка їжі «СушіБос»
Карта місць доставки з ресторану «СушіБос»

Зробити замовлення можна на сайті або за телефоном.
Умови доставки: безкоштовно за умови мінімального замовлення від 400 грн у зеленій зоні; від 800 грн – у жовтій зоні та 150 грн – для сірої зони, якщо замовляєте на суму від 800 грн.
Графік роботи: 10:00-23:00.
Оплата: онлайн на сайті, готівковим або безготівковим розрахунком при отриманні.

13. «Їм рибу і худну»

Служба доставки «Їм рибу і худну» – це велика кількість суші, ролів, сетів, у тому числі дієтичних, з мінімальною кількістю калорій😉 Тож якщо стежите за фігурою, або відчуваєте, що складно дотримуватися суворої дієти – краще це робити з «Їм рибу та худну». У меню знайдуться страви, які не зашкодять вашій талії та вгамують бажання з’їсти щось «заборонене».

Служба доставки «Їм рибу і худну»
Служба доставки суші «Їм рибу і худну»

Середній чек: 550 грн.
Доставка здійснюється по всьому Києву та до найближчого передмістя: Коцюбинське, Чайки, Петропавлівська Борщагівка, Софіївська Борщагівка, Святопетрівське, Вишневе, Гатне, Крюківщина, Чабани, Віта-Поштова, Погреби, Новосілки, Хотів, Лісники, Ходосівка, Конча-Заспа.
Тривалість доставки: від 30 до 140 хвилин, залежно від адреси. Сума мінімального замовлення 300-500 грн – доставка безкоштовно. Також можливе самовивезення: Київ, вул. Деміївська 13; вул. Воздвиженська 20.
Оплата: онлайн на сайті, готівкою або карткою при отриманні.

14. «Ninja Sushi»

Доставка «Ninja Sushi» – справжній рай для гурманів і любителів дарів моря. В онлайн-ресторані представлений багатий «улов» – близько 100 позицій суші та ролів, у тому числі вегетаріанських. А також суші-сети, рибні закуски та напої. Кожна страва готується без заготовок та після замовлення, щоб ви могли насолодитися не лише якістю, але й вишуканим смаком.

Бестселер «Тигровий дракон» від служби доставки «Ninja Sushi»
Доставка «Ninja Sushi»

Вартість ролів: від 350₴.
Графік роботи з 11:00 до 22:30 щоденно.
Доставка здійснюється по Києву та найближчому передмістю. Вартість залежить від геолокації, уточнюйте у оператора. Розрахуватися за замовлення можна онлайн, готівкою або карткою при отриманні.

15. «Суші 69»

Доставка «Суші 69» пропонує широкий асортимент страв японської кухні. Роли, суші, сашимі, макі, гункани, нігірі, боули, салати, сети, супи, десерти та комбо – все це ви знайдете в меню. Багато начинок, великі порції, швидка доставка – те, чим пишаються в «Суші 69» – вибирайте, замовляйте та насолоджуйтесь.

Доставка «Суші 69» пропонує широкий асортимент страв японської кухні

Зробити замовлення можна на сайті або за телефоном.
Графік роботи: щоденно 11:00-23:00. Умови доставки та вартість необхідно уточнювати у оператора.

16. «Sushi Master»

Мережа ресторан «Sushi Master» – це велика різноманітність ролів, сетів, салатів, супів, – і меню постійно оновлюється. Тут ви знайдете улюблені страви за лояльними цінами, акційні пропозиції та приємні бонуси для іменинників.

Мережа ресторан «Sushi Master» – це велика різноманітність ролів, сетів, салатів, супів
Карта доставки їжі з ресторану «Sushi Master»

Середній чек: 350-400₴.
Доставка по Києву – безкоштовно, за мінімальної суми замовлення – 400 грн, якщо менше – доставка 30 грн. Час очікування замовлення залежить від району та вказаний на карті вище. Оформити замовлення можна на сайті або за телефоном.
Оплата здійснюється онлайн, готівкою або карткою при отриманні. Можливий самовивіз.

17. «Sushi Point»

«Sushi Point» працює у форматі take-away та з доставкою. По Києву налічується 11 точок видачі, де ви можете самостійно забрати улюблену страву. Але якщо виходити з дому не хочеться – замовляйте доставку. В онлайн-меню представлені суші, сети, роли, Вок, супи, вегетаріанські страви та десерти.

Доставка їжі по Києву «Sushi Point»
Доставка суші по Києву «Sushi Point»

Замовлення можна оформити на сайті або за телефоном.
Мінімальна сума замовлення для доставки – 300 грн; в районах: Осокорки (від 55-ї Садової), Биківня, Віта-Литовська, Чайки, Корчувате, Конча-Заспа – 1000 грн. За вартості замовлення від 500 грн – доставка безкоштовно. Залишити заявку можна щодня з 10:00 до 21:45. Час у дорозі: від 45 до 90 хвилин.
Оплата: онлайн, готівковий та безготівковий розрахунок при отриманні.

18. «БагатоЛосося»

Назва доставки «БагатоЛосося» говорить сама за себе, і так, це не маркетинговий хід, а чиста правда😉 Величезні шматочки рибки в кожній страві сподобаються усім поціновувачам суші та ролів. У меню широкий асортимент страв японської кухні: поке, суші, роли, сети, салати, закуски, сашимі, десерти і навіть вино. Меню доставки регулярно доповнюється, і на сайті у розділі «Новинки» ви зможете знайти те, чого раніше не куштували.

Смачні роли у доставці «БагатоЛосося»
Доставка суші «БагатоЛосося», Київ
Карта доставки їжі по Києву «БагатоЛосося»

Оформити замовлення можна на сайті або за телефоном.
Доставка по Києву – безкоштовно.
Тривалість доставки залежить від зони, позначеної на карті вище. Зелена – 45 хвилин; помаранчева – до 80 хвилин.
Графік роботи: 11:00–21:45 без вихідних. Оплата: онлайн, готівкою або карткою при отриманні.

19. «Рис і риба»

Фабрика суші «Рис і риба» – мережа закладів, які працюють у форматі на винос та доставку. Шість точок розташовані у різних районах Києва, щоб ви завжди могли поласувати улюбленими японськими стравами у будь-якому кінці міста. У меню: суші, роли, солодкі роли, макі, сашимі, основні страви, боули, десерти салати.

У «Рис та риба» завжди діють вигідні пропозиції: при самовивезенні знижка на замовлення 10%, для іменинників суші з -15%, щасливі години з понеділка по четвер з 10:00 до 14:00 – знижка 15% на замовлення.

Фабрика суші «Рис і риба» – мережа закладів, які працюють у форматі на винос та доставку
Доставка суші у Києві

Замовлення можна оформити на сайті або за телефоном.
Доставка по Києву – безкоштовно, за умови мінімального замовлення: до 5 км – 500 грн; від 10 км – необхідно уточнювати індивідуально у оператора.
Час прийому замовлень: 10:00-21:45. Тривалість доставки залежить від відстані.

20. «Egersund Seafood»

Онлайн-ресторан та магазин морських продуктів «Egersund Seafood» пропонує широкий вибір страв японської кухні з винятковою якістю та свіжістю. Окрім суші, ролів, боулів, супів у меню представлена охолоджена або копчена риба, ікра, заморожені морепродукти, гастрономія – справжній рай для любителів дарів моря.

Онлайн-ресторан та магазин морських продуктів «Egersund Seafood»
Замовити суші з онлайн ресторану «Egersund Seafood»

Зробити заявку можна на сайті або за телефоном.
Графік роботи: 11:00–20:00. Замовлення можна забрати самостійно або замовити доставку (умови необхідно уточнити в оператора).
Оплата: на сайті онлайн, карткою або готівкою при отриманні або самовивезенні.

21. «Sushi Icons»

Компанія «Sushi Icons» вперше з’явилася у Харкові у 2017 році і за цей час встигла стати міжнародною мережею доставок страв японської кухні. За 7 років роботи філії відкрилися у всіх великих містах України, у тому числі у Києві та польському містечку  Варшава. Такий успіх говорить сам за себе – клієнти оцінили високу якість та смак улюблених страв. І якщо ви ще не куштували – зараз саме час. У меню: суші, роли, сети на будь-яку компанію, суші-кейки, салати, боули, десерти, напої та спеціальний розділ пісних страв.

Доставка смачних суші «Sushi Icons»
Карта доставки суші по Києву

Оформити замовлення можна на сайті, у додатку або за телефоном.
Графік роботи: 11:00-22:00.
Умови доставки вказані на карті вище, при самовивезенні діє знижка 10% на замовлення.
Оплата проводиться на сайті онлайн або готівкою кур’єру при отриманні.

Читайте також:
✔️ Куди піти на побачення з дівчиною у Києві
✔️ Парки Києва та передмістя: топ місць для прогулянок та розваг
✔️ Манікюр 2024: модні ідеї та новинки дизайнів з фото
✔️ Найкращі нові серіали – що подивитися у 2024
✔️ Мигово: розваги та визначні пам’ятки курорту
✔️ Як вивчати англійську з фільмів та серіалів
✔️ Які аналізи потрібно здавати щороку
✔️ Модні чоловічі стрижки: кроп, андеркат і не тільки

А яким суші-ресторанам та доставкам віддаєте перевагу ви? Діліться з нами у коментарях і ми обов’язково доповнимо добірку.

10 коментарів
  • Анна

    Для меня пока лучшей доставкой является Горилаз Пицца

    • {:ru}Татьяна Софиенко{:}{:uk}Тетяна Софієнко{:}

      Анна, благодарим за отзыв. Хорошая доставка пиццы в Вишневом, Крюковщине и близлежащих населенных пунктах Киевской области ?

  • Наталя

    подобається Суші-Вок, часто замовляємо, тому знижки завжди на часі

  • Дмитрий

    В этом списке должны быть суши Аригато – лучшие суши из доставок Киева. ИМХО

  • Диана

    Мне нравится суши в Смактус ТОП (Smactus), там:
    1. Большой выбор суш из лучших ресторанов
    2. Поиск по лучшей цене и отзывам
    3. Постоянные скидки на суши в Киеве и даже всей Украине

  • Катя

    Однозначно Егерзунд!!) там самые обалденные суши и роллы, которые когда-либо пробовала, одно удовольствие от них) есть в ЦУМе на верхнем этаже)

  • Николь

    Вот как обьяснить тот факт, что рыбу я терпеть не могу, но суши ем?)) Причем те, которые с рыбкой!
    Но почему-то к сожалению, во многих местах, где бывала то начинки мало кладут, то рис какой-то слипшийся
    Хочу как раз новенькие места протестировать на качество, как раз отсюда парочку себе выписала на будущее

  • Ира

    Суши обожаем всей семьей. Последнее время трудно найти ресторан с хорошей кухней, или доставку. Обычно совсем мало рыбы в роллах. Обратим внимание на ваш список, возможно что-то протестируем)

  • Эмма

    Считаю что в мистер кете очень вкусные роллы и суши, уже не первый раз заказывали себе домой. Но еще могу сказать что в суши сете тоже очень вкусно готовят роллы и рис там варят так как мне нравиться, именно так что вообще не распадается и равномерно уложен.

  • Эмма

    Считаю что в мистер кете очень вкусные роллы и суши, уже не первый раз заказывали себе домой. Но еще могу сказать что в суши сете тоже очень вкусно готовят роллы и рис там варят так как мне нравиться, именно так что вообще не распадается и равномерно уложен.

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *