Де посмажити шашлики в Києві та під Києвом ㅡ кращі альтанки з мангалами на природі

Весна, літо, осінь – найкраща пора для пікніка, і немає такої людини, яка не хотіла б у цей час посмажити шашлик на природі, хіба що вона веган. Але нагадуємо, що готувати шашлики на відкритому вогні «дикуном» суворо заборонено – у місті для цього передбачені спеціально відведені зони відпочинку. 

BlogPokuponTeam розповість, де в Києві та за містом можна орендувати альтанку, щоб посмажити шашлик, а де є безкоштовні локації. І наш лайфхак – для тих, хто хоче максимально швидко організувати пікнік біля озера або на галявинці у найближчому парку, працює доставка шашликів зі знижкою до 50% від Покупон 🍖🥩🔥

Акції
Знижка 50% на шашличні сети від Шашлик від Рафаеля
Київ, Миколи Закревського вулиця, 51/2
-50%
0 грн
50.0 грн
Знижка 40% на доставку від ресторану «Шашличок»
Доставка по Києву та області до 30 км
-40%
0 грн
30 грн
Показати всі
7 акцій

Нагадуємо, що пожежна безпека у лісах та лісопаркових зонах регулюється Кодексом України про адміністративні порушення (ст. 77) та Кримінальним Кодексом України (ст. 131). Недотримання вимог чинного законодавства тягне за собою накладення штрафу від 90 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Отже, якщо хочете посмажити шашлик, розводьте багаття у спеціально відведених місцях та в мангалах.

Місця для шашликів під Києвом

Якщо є машина, компанія однодумців і настрій на повний релакс на природі — їдьте за місто. Під Києвом є безліч дивовижних, екологічно чистих місць для відпочинку біля води або в оточенні лісу. Затишні бази відпочинку пропонують оренду альтанок, наметів, місць для риболовлі, мангалів і всього необхідного для приготування шашлику на свіжому повітрі.

«У Марусі»

Орендувати альтанку для чудового заміського відпочинку можна у комплексі «У Марусі» під Києвом. На території багато дерев’яних альтанок на березі озера та просторих панорамних глемпів, де можна комфортно відпочити, переночувати та весело провести час за ароматним шашликом. Якщо ви віддаєте перевагу відпочинку «дикуном», то тут також можна розміститися з наметом на закритій території, що охороняється. У комплексі облаштовано кілька озер, де можна плавати в теплу погоду та ловити рибу, є волейбольне поле, міні-зоопарк, мотузковий парк, дитячий майданчик. Зі зручностей: кухня, туалет, душ.

Що входить у вартість оренди:

  • Альтанка, місце під намет або глемп.
  • Оренда мангалу, сковороди або решітки.
  • Дрова.
  • Користування туалетом, душем, кухнею.
  • Купання в озері.
  • Відвідування міні-зоопарку, мотузкового парку та дитячого майданчика.
  • Користування волейбольним полем.
  • Паркування.
  • Цілодобова охорона.

📍Миколаївка (Київська область). 💰 Від 300 грн, а з Покупоном знижка на оренду до 40%.

Акції
Оренда альтанок або місця для намету в «У Марусі»
Миколаївка (Київська область)
-40%
300 грн
239.0 грн
Від 1 ночі у будні у «У Марусі» під Києвом
Миколаївка (Київська область)
-20%
900 грн
719.0 грн
Показати всі
3 акцій

«Краків»

Зняти альтанку, щоб посмажити шашлик та влаштувати пікнік на природі, можна у готельно-ресторанному комплексі «Краків» під Києвом. Місце знаходиться в лісопарковій зоні, приблизно за 10 хвилин їзди від автостанції «Дачна» по Житомирській трасі.

В оренду здаються дві альтанки, місткістю до 10-12 осіб. Тут ви можете посмажити своє м’ясо, дозволяється брати свої продукти та напої.

💰 Вартість альтанки від 1000 грн, оренда мангалу – 300 грн.
📍 Брест-Литовське шосе, 8А.
Додаткові послуги: сауна, від 800 грн/2 години.

Акції
Квиток на шоу «Фокуси, магія, кролик» 26.05
Київ, Русанівська набережна, 12/1
-30%
350 грн
245.0 грн
Квиток на шоу для дітей «Wonka show» 19.05
Київ, Русанівська набережна, 12/1
-30%
350 грн
245.0 грн
Показати всі
5 акцій

«Вишеград»

Від’їхавши трішки від Києва, можна не лише посмажити смачний та ароматний шашлик, але й відпочити у спа. Заміський комплекс «Вишеград» у Вишгороді зустрічає гостей у будь-який день тижня. Тут є шикарний spa-центр з басейном і хаммамом і оренда альтанок для комфортного барбекю на природі.

💰 Ціни: стіл та лавка (без мангалу) – 200 UAH. Альтанки: 500 UAH – до 6 осіб, 700 UAH – до 10 осіб, 1300 UAH та 2000 UAH – на 15 та 40 осіб. У вартість оренди альтанки входить мангал. Дрова, шампура, решітка оплачуються додатково – 50-170 грн.
📍 Вишгород (Київська область), вулиці Спаська, 25 та Шолуденка, 17А.

Акції
SPA-відпочинок на цілий день у будні у «Вишеград»
Вишгород (Київська область), Спаська вулиця, 25
-68%
1900 грн
599.0 грн
Від 1 ночі зі сніданками у готелі «Вишеград»
Вишгород (Київська область), Спаська вулиця, 25
-20%
1800 грн
1439.0 грн
Показати всі
3 акцій

«Вишеньки»

Заміський комплекс «Вишеньки» (35 км у бік Бортничів) пропонує посмажити шашлик у затишній атмосфері, у поєднанні з лазневими процедурами. Тут чудово святкувати День народження, сімейне свято чи дівич-вечір. Будинок розрахований на велику компанію до 10 осіб, а зі знижкою від Покупон ви ще й зекономите до 35%. З розваг, окрім смачного м’яса, кальян, більярд, теніс, ігри, баскетбол.

Акції
До 8 годин відвідування лазні у «Вишеньки»
Вишеньки (Київська область), Жертв Революції вулиця, 47
-34%
1840 грн
1399.0 грн
Показати всі
1 акцій

«Рибальська стрілка»

База відпочинку «Рибальська стрілка» на березі озера у селищі Личанка під Києвом – чудове місце для пікніка з рибалкою. Тут можна орендувати альтанку та мангал із шампурами або гриль-решіткою. Оренда альтанки для компанії до 8 осіб – від 500 грн у будні та від 700 грн у вихідні та святкові дні.

Зняти альтанку на базі відпочинку «Рибальська стрілка» на березі озера у селищі Личанка під Києвом

Карта проїзду:

Телефон для бронювання: +38 (063) 026-07-30

Альтанки біля води у Києві

Шашлики-шашликами, але чому б не поєднати пікнік із відпочинком біля води? Приємна прохолода, атмосфера свіжості, можливість порибалити або поплавати, якщо у водоймі дозволено – ідеально. Для такого підійдуть альтанки для барбекю біля річок, озер, ставків. Вибирайте водойму на свій смак і вперед до мангалів з овочевими та м’ясними смакотами та водним релаксом.

Альтанки на Оболоні біля затоки Верблюд

В районі Верблюжої затоки й прилеглого парку на Оболоні розташовані нові акуратні альтанки й більш бюджетні варіанти столиків або наметів, які можна орендувати для сімейного походу на шашлики. Прибережні бази відпочинку включають всі необхідні атрибути комфорту — туалети та умивальники. А за додаткову плату можна попаритися у лазні.

1. Гриль-зона «Причал» в затоці Верблюд – територія під охороною з альтанками і банним комплексом. Оренда альтанок зручна тим, що в цій локації досить мало людей, поруч є ліс, хороший вихід на пляж. А ще тут можна шашлик смажити в будь-яку пору року, навіть взимку, поєднуючи відпочинок з релаксом у лазні.

Місткість альтанок: до 50 осіб.
💰 Ціни: 2000-3000 грн за день в залежності від типу альтанки (закрита, відкрита, з лазнею).
Телефон для бронювання: +38 (067) 398-68-10.
Переглянути більше інформації та відгуків: «Причал».

Акції
3 години відпочинку у лазні в комплексі «Причал»
Київ, Затока Верблюд
-30%
1200 грн
839.0 грн
Показати всі
1 акцій

2. База відпочинку «Поплавок». Адреса: Прирічна вулиця, 30а. Вартість оренди альтанок залежить від місткості (від 6 до 25 осіб) та типу – уточнюйте за номером +38 (050) 175-66-86. Шампура, решітка – 70 грн., мішок дров – 150 грн.

3. База відпочинку «Смарагдова». Адреса: Прирічна вулиця, 37. Вартість оренди альтанок – 350-2000 грн (місткість від 4 до 70 гостей), утеплені – 1500 грн на 12 осіб.

Карта проїзду:

Акції
До 2 години прокату квадроциклів від «Kvadro_bro»
Бровари (Київська область), Молодіжна вулиця, 6
-25%
1200 грн
899.0 грн
До 2 годин прокату квадроциклів від «Wild Kvadro»
Зазим'я (Київська область)
-20%
900 грн
719.0 грн
Показати всі
9 акцій

«Підкова» у Гідропарку

Гідропарк – одне з найпопулярніших місць, де офіційно можна посмажити шашлик біля води в спеціально обладнаних зонах і місцях. Наприклад, в невеликому комплексі «Підкова» на Долобецькому острові на березі Дніпра можна зняти дерев’яний будиночок зруб з лазнею на дровах та виходом до річки. Альтанки зі столом та мангалом для барбекю, шезлонги поруч з будиночком.

Карта проїзду:

💰 Вартість уточнюйте за номером: +38 (066) 353-33-39.

Барбекю парк «Rhino park» у парку «Муромець»

«Ріно-парк» знаходиться на березі Десенки в Юріївській затоці. У зоні для пікніків розташовані 12 альтанок, 7 бунгало, намети та павільйони для гриля, спортивні та дитячі майданчики, туалет, сауна та гарні виходи до води. Ви можете замовити їжу для свого свята у ресторані комплексу. 💰 Ціна оренди альтанки: від 500 до 2500 грн, бронь по 100% передоплаті. 📞Контактний телефон: +38 (099) 945-72-70

Орендувати альтанки у Києві
Акції
Знижка 40% у мотузковому парку «Активна країна»
Київ, Оболонська набережна
-40%
0 грн
10 грн
Показати всі
1 акцій

Альтанки в X-park

«SurfVillage» – зона відпочинку в Юріївській затоці на території X-park. Тут є гойдалка, парк атракціонів і мотузковий парк неподалік альтанок, а значить нудьгувати не доведеться. Гості можуть користуватися туалетом, у вартість оренди входить користування мангалом та меблями для відпочинку. 💰 Оренда за день від 1500 до 10000 грн (від 2 до 60 людей), працюють з 11:00 до 22:00. 📞 +38 (066) 990-65-50.

«SurfVillage» – зона відпочинку на території X-park, щоб посмажити шашлик

Альтанки у Голосіївському парку

Зона відпочинку «Дідорівка» під монастирем на Дідорівських озерах (Голосіївських ставках), біля озер Дідорівка та Спортивне. Тут обладнано місця для пікніків. За доплату на озерах можна порибалити: водиться короп, амур, щука, окунь, карась. Дізнатись умови та вартість оренди альтанок у Голосієві можна за номером: +38 (097) 068-95-34.

Орендувати альтанки у Голосіївському парку

Зони для пікніків на ВДНГ

Посмажити шашлик на ВДНГ у Києві

Експоцентр у Києві (ВДНГ) ㅡ одна з найбільших розважальних паркових зон для всієї родини. Тут є що подивитися і де розважитись. Наприклад, покататися на велосипедах та електротранспорті, повеселитись у мотузковому парку, відпочити у лаунж зоні з кальяном, відвідати одну з чергових виставок, пограти у лазертаг, зіграти у квест.

На території ВДНГ обладнані гриль-зони у різних затишних частинах парку:

  • «BBQ Sport Family Park». Академіка Заболотного вулиця, 17. 💰 Вартість оренди: від 1000 грн до 15 осіб, 1500 грн до 25 осіб. Мангал є; вугілля, шампури, решітку потрібно брати із собою. Машину можна залишити на парковці. Бронь за передоплатою, оплата повертається за три доби до запланованої дати. Бронювати за телефоном: +38 (095) 301-00-00.
  • «Колиба». Полковника Потєхіна вулиця. 💰 Оренда альтанки коштує 1200 грн місткістю до 20 осіб. На місці можна купити вугілля 3-5 кг (вартість уточнюйте). На території є дитячий майданчик. 📞 Телефонувати за номером +38 (093) 421-34-38.
  • BBQ-зона «Сад». Академіка Глушкова проспект, 1П10. 💰 Ціни на оренду альтанки з мангалом від 1200 грн. Вугілля, дрова, шампура чи решітку потрібно приносити із собою. Бронь здійснюється за передоплатою. Забронювати можна за номером +39 (093) 421-34-38.
Акції
Знижка до 55% на прокат велосипедів у «Veliki.ua»
Київ, Муромець парк
-55%
0 грн
15.0 грн
Знижка 50% на прокат велосипедів від «PowerBikes»
Нові Петрівці (Київська область), Івана Франка вулиця
-50%
0 грн
25 грн
Показати всі
4 акцій

Гриль-зони на Троєщині

Орендувати альтанки у Києві

1. Гриль-зона на Троєщині біля Алмазного озера – одне з місць, де можна посмажити шашлики біля води. На закритій території розташований дуже чистий і акуратний комплекс альтанок, недалеко розташовані продуктові магазини. Місце досить популярне, тому на свята краще забронювати альтанку за 2 тижні.

👥 Місткість альтанок: 8-25 осіб.
💰 Вартість альтанки: 700-1800 грн.
📞Телефон для бронювання: +38 (068) 381-02-81; +38 (093) 859-11-77.
🕓 Працюють з 10:00 до 23:00.

2. Альтанки на Закревського – ще одна локація для пікніків на Троєщині, біля озера. Крім добре обладнаних альтанок і мангалів поруч із гриль-зоною є пляж, дитячий батут, катамарани.

Альтанки на Закревського – ще одна локація для пікніків на Троєщині, біля озера

👥 Місткість альтанок: до 20 осіб.
💰 Вартість оренди: 250 грн – будні дні; 400 грн – неділя; 500 грн – субота та святкові дні.
📞Телефон: +38 (066) 114-60-40.
🕓 Працюють з 09:30 до 21:00.

Акції
Знижка 50% на квиток в «Аптека-музей на Подолі»
Київ, Притисько-Микільська вулиця, 7
-50%
0 грн
10.0 грн
Квиток до музею «Становлення української нації»
Київ, Лаврська вулиця, 27
-46%
350 грн
189.0 грн
Показати всі
8 акцій

Осокорки

Відразу на двох озерах на Осокорках можна культурно посмажити шашлики і відпочити біля води. Альтанки біля Небрежа розташовані близько до пісочного пляжу. На Мартиші є більш місткі варіанти для великих компаній. І там, і там ви зможете замовити їжу з ресторану.

Орендувати альтанки на Осокорках, Києв

1. Альтанки на Небрежі «Nebrezh Star» більш компактні і знаходяться ближче до громадського транспорту і магазинів.

Карта проїзду:

👥 Місткість альтанок: до 20 осіб.
💰 Вартiсть: 1500 грн.
📞 Телефон: +38 (098) 306-71-02.

Альтанки на Мартишеві

2. Клуб відпочинку «Парус» розташований на березі Дніпра, неподалік станції метро Славутич. У клубі 5 сучасних альтанок для відпочинку на природі, йдуть як будиночки закритого типу. Є можливість орендувати сауну та відвідати чистий пісочний пляж. Можете замовити їжу у ресторані комплексу або готувати самостійно.

Оредувати альтанки у клубі відпочинку «Парус»

Карта проїзду:

👥 Місткість: до 15 осіб.
💰Вартість оренди: 2500-5000 грн, залежно від вибраного будиночка.
📞Телефон: +38 (067) 318-12-44.
🕐Працюють з 11:00 до 22:00.

Акції
Ігрова картка з балансом до 1000 грн у Mars Park
Київ, Академіка Заболотного вулиця, 37
-40%
300 грн
179.0 грн
Вхідний квиток до парку розваг «Мадагаскар»
Київ, Степана Бандери проспект, 34В
-43%
210 грн
119.0 грн
Показати всі
164 акцій

«Совська балка»

У Солом’янському районі міста Києва є чудова зона відпочинку, де можна зняти альтанку біля води – «Совська балка». У мирний час на озері часто проводились чемпіонати з водного туризму. Зараз сюди можна приїхати сім’єю на пікнік та посмажити смачні шашлики на природі. На території можна скористатися біотуалетами. З розваг є тенісний стіл для пінг-понгу (ракетки потрібно брати свої), майданчик для бадмінтону, риболовля (безкоштовно зі своєю вудкою).

Альтанки в зоні відпочинку «Совська балка» у Києві
Альтанки в зоні відпочинку «Совська балка» у Києві

💰Оренда альтанки відкритого типу з мангалом коштує: 600 грн за день на 6-8 осіб та 800 грн від 8 осіб; закриті: менші – 1000 грн., побільше – 1200 грн. На вихідні бажано бронювати за 1,5-2 тижні.
📞Телефон: +38 (063) 750-56-94
📍 вул. Петра Радченка, 27

Альтанки на Виноградарі

Посмажити шашлики у Подільському районі, озеро Синє

💰 Орендувати альтанку стандарт коштує – 800 грн; VIP – 1400 грн (10-12 осіб). 📞Дзвонити за номером: +38 (067) 768-31-19.
📍 Подільський район, озеро Синє

Альтанки на Березняках «Вербовий гай»

Прямо на березі Дніпра на Березняках знаходяться дерев'яні альтанки з електрикою та мангалами

Прямо на березі Дніпра на Березняках знаходяться дерев’яні альтанки з електрикою та мангалами. Тут можна посмажити м’ясо та відпочити біля води.

💰 Ціна оренди від 1500 до 3000 грн. Місткість – до 30 осіб. Телефонуйте: +38 (098) 216-71-05.
📍 Дніпровська набережна вулиця, 2А

Акції
Знижка до 44% на заїзди у картингу «SmartKart»
Гора (Київська область), Бориспільська вулиця, 22
-44%
0 грн
15.0 грн
Знижка до 20% на заїзди на картингу в SkyMall
Київ, Романа Шухевича проспект, 2Т
-20%
450 грн
15.0 грн
Показати всі
2 акцій

Труханів

Альтанки на Трухановому острові – чудове місце для відпочинку від міської метушні

Альтанки на Трухановому острові – чудове місце для відпочинку від міської метушні, не виїжджаючи за межі столиці. Тут можна посмажити м’ясо, порибалити, пограти з друзями у волейбол і просто насолодитися природою.

💰 Оренда: на 10 осіб – 900 грн; 20 осіб – 1500 грн. Номер телефону для броні: +38 ‎(096) 599 82 85.
🕐 Графік роботи: вихідні та святкові дні: 08:00-22:00.
📍 зупинка парк Муромець, по вулиці Труханівська

Зона відпочинку «Десенка»

Посмажити шашлик можна біля річки Десенка у відпочинковій зоні з однойменною назвою

Посмажити шашлик можна біля річки Десенка у відпочинковій зоні з однойменною назвою. Крім добре обладнаних альтанок з мангалами поруч із гриль-зоною є пляж із зручними заходами у воду. На території є вбиральня.

  • Місткість бесідок: 10-20 чоловік.
  • Вартість оренди: 650-1100 грн.
  • Телефон для бронювання: +38 (096) 949-88-38.

Карта проїзду:

Акції
Знижка на кінні прогулянки від клубу «Скіф»
Київ, Долобецький острів
-51%
800 грн
69.0 грн
Знижка на кінні прогулянки від клубу «Скіф»
Київ, Долобецький острів
-51%
880 грн
85.0 грн
Показати всі
6 акцій

Levano Grill Club (Позняки)

Арендувати альтанку та посмажити шашлик можна на Позняках у Києві

На Позняках біля озера Прірва можна відпочити в комфортних дерев’яних альтанках, посмажити м’ясо, поплавати і порибалити на втіху. Якщо плануєте урочистий захід на велику кількість гостей – можна забронювати всю локацію.

💰 Ціна оренди: 1000-1500 грн на 10 та 20 осіб відповідно. Для броні дзвоніть за номером: +38 (050) 775-79-74.
📍 Затишна вулиця, 4Б

OSOCOR BBQ ZONE

Ще одна локація, де можна орендувати комфортні альтанки біля води «Osocor BBQ Zone». Це величезний простір для відпочинку на природі, навіть у прохолодну погоду.

У комплексі:

  • 15 комфортних альтанок з усім необхідним місткістю від 7 до 25 осіб.
  • Банкетний зал на березі озера.
  • Окремі мангали.
  • Дитячий майданчик із батутом.
  • Волейбольне поле.
Ще одна локація, де можна орендувати комфортні альтанки біля води «Osocor BBQ Zone»

💰 Вартість оренди необхідно уточнювати за телефоном: +38 (067) 549-24-90.
📍 Київ, Виноградна вулиця, 2.

Оренда бесідок у парках Києва

Київ багатий зеленими зонами і практично в кожній з них можна знайти платні або безкоштовні альтанки для пікніків. Ділимося з вами найкращими локаціями для відпочинку на природі.

Парк Сирецький гай

Посмажити шашлик уу Сирецькому парку

Одне з наймальовничіших місць для відпочинку у Києві — це парк Сирецький гай, розташований поруч з парком Дубки на території Подільського та Шевченківського районів. Сюди однозначно потрібно брати свій мангал та столик зі стільцями, якщо хочете, щоб відпочинок на природі був більш комфортним. На території лісопарку, розміром близько 200 га, можна чудово відпочити, зарядитися силою й енергією серед столітніх дубів, лип і сосен.

Карта проїзду:

Акції
Квест «Ліфт» у будні дні від «Logikum»
Київ, Оболонський проспект, 1Б
-25%
700 грн
525.0 грн
Квест «Лабіринт страху» від «Insomnia»
Київ, Хрещатик вулиця, 15
-50%
720 грн
359.0 грн
Показати всі
25 акцій

Зона відпочинку «Мальовнича»

Оренда мангалу у зоні відпочинку «Мальовнича»

«Мальовнича» знаходиться в районі Святошинських ставків на 5-й просіці, на озері «Верховина». Тут ви знайдете багато розваг для дітей, крім дитячого майданчика на території доступні аніматори, послуга аквагриму і безліч інших активностей. Альтанки в «Мальовничій» доглянуті, є санвузли, урни для сміття та майданчик для спортивних ігор. Є можливість замовити їжу в ресторані, судячи з відгуків, готують дуже швидко і смачно.

Карта проїзду:

Вартість оренди уточнюйте за номером +38 (098) 988-50-28.

Парк Партизанської слави

Оренда мангалу у зпарку Партизанської слави

Дарницький район Києва отримав чудову зону для пікніків, що знаходиться у парку «Партизанської слави». Мешканці та гості столиці приїжджають сюди не лише посмажити шашлики, а й активно відпочити, полазити у мотузковому парку, покататися на атракціонах, конях тощо.

Карта проїзду:

Парк Совки, зона відпочинку «Sovki Grill»

Орендувати альтанки в районі метро Житомирська

Комплекс «Sovki Grill» розташований неподалік станцій метро Житомирська та Святошин. Альтанки тут відносно нові. Є можливість користуватися туалетом, умивальниками, для дітей є дитячий майданчик. Поруч із зоною відпочинку знаходяться батути, мотузковий парк та лазертаг.

🕐 Працюють з 10 до 23:00.
📞Забронювати альтанку та дізнатися ціну можна за номерами: +38 (068) 381-02-81; +38 (093) 859-11-77.

Карта проїзду:

Акції
Квиток до музею «Становлення української нації»
Київ, Лаврська вулиця, 27
-46%
350 грн
189.0 грн
Знижка 30% на вхідний квиток в «Miniland.UA»
Київ, Степана Бандери проспект, 34А
-30%
0 грн
15 грн
Показати всі
7 акцій

Альтанки у парку Перемога

Зручні альтанки з мангалами у парку Перемоги, Київ

Наприкінці парку Перемоги в тіні дерев розташувалися зручні альтанки з мангалами, а на початку ближче до метро Дарниця – атракціони та розваги для діток. Якщо ви плануєте відпочити на природі з дітьми так, щоб нікому не було нудно, – це місце чудово підійде.

💰 Для детальної інформації та бронювання телефонуйте за номером: +38 (098) 601-48-31.
📍 Проспект Алішера Навої (м. Дарниця)

Акції
Від 2 ночей у будні у готелі «Залив» на озері
Сарни (Рівненська область)
-30%
5280 грн
3699.0 грн
Від 1 ночі відпочинку у комплексі «Krakow»
Київ, Брест-Литовське шосе, 8А
-26%
1195 грн
885.0 грн
Показати всі
74 акцій

Безкоштовні зони відпочинку у Києві

Щорічно у столиці «Київзеленбуд» наводить лад у підопічних лісопарках та облаштовує безкоштовні зони відпочинку загального користування. У гарячий шашличний сезон посилюються заходи безпеки, створюються мінералізовані смуги для запобігання пожежам.

Охочі можуть влаштувати пікнік та відпочити на природі, але майте на увазі, що вам знадобиться мангал та зручний розкладний стіл. Якщо бажаєте просто почитати книжечку під деревцем, пограти в бадмінтон, посидіти біля води без будь-якого кулінарного напрягу тощо, тоді краще замовляти їжу у службі доставки чи брати перекус з собою.

Безкоштовну альтанку у громадській зоні відпочинку потрібно займати заздалегідь: охочих може виявитись забагато.

Зони відпочинку з безкоштовними альтанками для шашликів:

Орендувати альтанки в Київській області

Детальну карту проїзду до всіх 42-х офіційних зон відпочинку у Києві та Київській області можна подивитися на сайті КиївЗеленБуду.

Акції
Знижка 50% на шашличні сети від Шашлик від Рафаеля
Київ, Миколи Закревського вулиця, 51/2
-50%
0 грн
50.0 грн
Знижка 52% на суші-сет «Феєрія» від «Sushitta»
Київ, Ганни Ахматової вулиця, 46
-52%
0 грн
30 грн
Показати всі
55 акцій

Читайте також:
✔️Відпочинок на травневі 2024: скільки відпочиватимемо
✔️Рецепти маринадів для шашлику
✔️Де покататися на велосипеді у Києві
✔️Куди піти з дитиною у столиці
✔️100+ трендових ідей весняного манікюру з фото
✔️Найцікавіші музеї Києва
✔️Куди поїхати на вихідні із Києва

Сподіваємось, що наша добірка допомогла вам знайти місце до душі та відкрила нові локації для пікніків. Діліться у коментарях своїми улюбленими місцями для відпочинку 😉

9 коментарів
  • Nick

    Дякую за детальну статтю! Якраз сталась в нагоді, особливо для мене, НЕ місцевого :)

    Дякую автору!

    • {:ru}Ангелина Гончаренко{:}{:uk}Ангеліна Гончаренко{:}

      Доброго дня! Дякуємо, що читаєте наш блог. Раді бути корисними :)

  • Карина

    Буду иметь ввиду, спасибо) Мы еще отдыхали на озере по улице Закревского, напротив 89 дома. Там тоже не плохо, арендовали на день (600 грн). Там есть мангалы и дрова, шампура предоставляют. Беседки прямо вдоль озера, можно плавать) Для деток батут поставили, правда платный. В целом там достаточно уютно)

  • Артем

    В Отрадном еще можно пожарить

  • Natali

    Вау! Единственная нормальная статья по этой теме в интернете!))) спасибо за подборку, дорогой автор!

  • Кристина

    Хорошая подборка мест, возьму на заметку) а сама больше всего люблю отдыхать на природе в пуще водице)

  • Рита

    мне очень понравилось на дни рождении подруги в парке Наталка. уютные беседки на берегу реки, где можно жарить шашлыки. а вообще очень люблю беседки на березняках на берегу Днепра, там тоже и шашлык можно поесть и вид обалденный

  • Жанна

    Супер, спасибо за полезную инфу)))

  • Артем

    очень полезно, спасибо.

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *