Тренди манікюру 2024: круті ідеї нейл-дизайну з фото

Тренди манікюру 2024: круті ідеї нейл-дизайну з фото

Вивчаючи нові фото з подіумних показів, стилісти звертають увагу не лише на одяг і макіяж моделей, а й на їхні нігті. Світ високої моди диктує правила у всіх сферах краси, і манікюр – не виняток. Які тренди дизайну нігтів чекають на нас у 2024 році? PokuponBlogTeam зібрала останні новинки манікюру, щоб ви знали, які нігті зараз у моді, і завжди могли зробити класний манікюр, який доповнить ваш стильний образ. Дивіться фотографії та зберігайте ідеї нейл-дизайнів, щоб одразу показати майстру, що саме ви хочете 😉💅

Акції
Манікюр та педикюр з покриттям у «Lina Nails»
Київ, Вадима Гетьмана вулиця, 27
-43%
400 грн
269.0 грн
Манікюр та педикюр у студії «Xuxunails Service»
Київ, Новгород-Сіверська вулиця, 1
-67%
300 грн
139.0 грн
Показати всі
17 акцій

Напівпрозоре покриття

Поряд із густими, насиченими кольорами у 2024 році зійшли на пік популярності легкі, повітряні відтінки із напівпрозорою текстурою. Ніжний гарний нюд, крізь який просвічує натуральний тон нігтя, виглядає дорого та доглянуто. Якщо вам до душі стиль «тиха розкіш» і набридли яскраві відтінки, цей сучасний тренд – те, що лікар прописав.

Акції
Квест «Ліфт» у будні дні від «Logikum»
Київ, Оболонський проспект, 1Б
-25%
700 грн
525.0 грн
Квест «Лабіринт страху» від «Insomnia»
Київ, Хрещатик вулиця, 15
-50%
720 грн
359.0 грн
Показати всі
25 акцій

Базові кольори

Стилісти прогнозують повернення до нейл-моди базових основних кольорів. У тренді будуть червоногарячий, кобальтовий синій, гірчично-жовтий. Ці яскраві відтінки дуже самодостатні, більшість дизайнів у поєднанні з ними виглядатимуть надмірно і незграбно, тож, продумуючи ідеї манікюру у basic colors, не варто забувати про стриманість.

Акції
До 5 сеансів антицелюлітного масажу
Київ, Академіка Палладіна проспект, 18/30
-46%
1500 грн
999.0 грн
До 10 сеансів ручного антицелюлітного масажу
Київ, Михайла Ломоносова вулиця, 36А
-68%
400 грн
259.0 грн
Показати всі
72 акцій

Желейний манікюр

І знову повертаємось до легких напівпрозорих текстур – желейний манікюр саме такий. Він допускає використання будь-яких кольорів, але завдяки особливій техніці навіть найяскравіший і найсоковитіший відтінок у желейній техніці нагадуватиме вітражне скло або солодкий льодяник.

Акції
Показати всі
26 акцій

Хромовані нігті

Різноманітні варіації покриття металік не поспішають виходити з моди, навпаки! Зараз у моді будь-який натяк на мерехтливий металевий блиск: від однотонного хромованого манікюру до чистого золота або срібла. Колірна гама може бути будь-якою, тому не обмежуйте себе у виборі. Темні глибокі відтінки або ніжні та світлі – модно все.

Акції
Урок «Макіяж для себе» від стиліста «Di Visage»
Київ, вулиця Володимирська, 51-53
-60%
1600 грн
649.0 грн
Виїзний макіяж від візажиста «Di Visage»
Весь Київ
-50%
1000 грн
499 грн
Показати всі
16 акцій

Френч «не на своєму місці» 

Французький манікюр вічний, як Chanel No. 5, але нейл-майстри незмінно намагаються внести до нього новаторську особливість, зберігши головну ідею. Модні блогери і подіумні моделі в 2024 році вже хизуються незвичайним варіантом френча, в якому «усмішки» розташовані не на самому кінчику нігтя, а трохи нижче. Найчастіше такий варіант виглядає як напівпрозорий нюдовий манікюр з білою або кольоровою смужкою поперек нігтя.

Читайте також:
🔷 Що робити, якщо випадає волосся
🔶 Як швидко та без шкоди схуднути
🔷 Наймодніші жіночі стрижки
🔶 Вітамін D: кому та коли приймати

Акції
Від 2 ночей у будні у готелі «Залив» на озері
Сарни (Рівненська область)
-30%
5280 грн
3699.0 грн
Від 1 ночі відпочинку у комплексі «Krakow»
Київ, Брест-Литовське шосе, 8А
-26%
1195 грн
885.0 грн
Показати всі
74 акцій

Короткі квадратні нігті

Якщо говорити про форму, то цього року як ніколи є актуальними короткі квадратні нігті – універсальний варіант практично під будь-який манікюр. Хоча вважається, що складний дизайн найкраще лягає на солідну довжину, на короткі нігті теж можна вигадати чимало цікавого. Втім, якщо вас влаштовує однотонний манікюр, це теж добре – цього сезону якраз у тренді мінімалізм.

Акції
VIP-обгортання «Альгіотерапія» у «BodyLike»
Київ, Щекавицька вулиця, 30/39
-70%
4000 грн
1199 грн
VIP-обгортання в спа-капсулі в «BodyLike»
Київ, Щекавицька вулиця, 30/39
-70%
4000 грн
1199 грн
Показати всі
128 акцій

«Поодинокі» стрази

Ще недавно багато модниць прагнули прикрасити свої нігті якомога більшою кількістю каменів і страз за принципом «що густіше, то краще». Настав час відкласти цей тренд манікюру в довгий ящик. По-справжньому стильний дизайн нігтів у 2024 році передбачає прикрашання нігтів одиничними дрібними камінчиками поверх однотонного покриття. А кольору нігті можуть бути будь-якого: хоч нюдові, хоч червоні.

Бантики на нігтях

Balletcore продовжує завойовувати модний світ – тепер він дістався і дизайну нігтів. Надихнувшись повітряною та витонченою жіночністю балерин, модельєри та стилісти пропонують жінкам хоч трохи доторкнутися до світу пуантів, пишних пачок та ніжної палітри пастельних відтінків. Витончені бантики на нігтях – відмінний додаток до балетного образу, особливо у поєднанні з нюдовим або білим лаком, перлами та мерехтливим топом.

Акції
Чистка обличчя у «Студії естетичної косметології»
Київ, Срібнокільська вулиця, 22А
-41%
500 грн
329.0 грн
Чистка обличчя з маскою в «Souland Body studio»
Київ, Лесі Українки бульвар, 34
-53%
600 грн
349.0 грн
Показати всі
57 акцій

Дуохром

Перламутрове мерехтіння – популярний тренд і в макіяжі, і в манікюрі. Дуохромний топ, що переливається, надає нігтям подібності з раковиною або перлами, виглядає ніжно, стримано і в той же час ошатно. Стилісти рекомендують поєднувати перламутрове покриття з молочною або прозоро-рожевою базою, а також дуохром гармонійно виглядає в комбінації з французьким манікюром.

Шарми на нігтях

Сьогодні складно здивувати когось незвичайним дизайном нігтів, але нейл-арт із шармами цілком на це здатний. Цей модний, красивий і зухвалий манікюр – чудова ідея для сміливих дівчат, які обожнюють довгі нігті-стилети і не втрачають нагоди якось оригінально їх прикрасити. Суть дизайну полягає у декоруванні нігтів шармами – об’ємними ювелірними елементами: стразами, камінням, ланцюжками та навіть пірсингом. Любительки «тихої розкоші» таке розмаїття не оцінять, зате воно припаде до душі шанувальницям східного шику.

Акції
«Холодний кератин» від Ігоря Миколаєва
Київ, Михайлівський провулок, 20
-50%
1000 грн
579.0 грн
Холодне кератинування волосся в «Hair Health»
Київ, Велика Васильківська вулиця, 32
-50%
2000 грн
999.0 грн
Показати всі
6 акцій

Читайте також:
🔷 Трендові кольори манікюру
🔶 Новинки кіно: що цікавого подивитися
🔷 Які аналізи потрібно здавати щороку
🔶 Розваги та цікавинки курорту Буковель 

Як вам новинки та модні тенденції зі світу нейл-дизайну? Пригледіли собі круту ідею манікюру? Діліться у коментарях, який варіант вам найбільше сподобався 🤗

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *