Останні новинки кіно – найкращі фільми 2024 року, які варто подивитися

Новинки кіно

Справжні кіномани ніколи не знехтують можливістю ознайомитися з останніми новинками кінематографу. 2024 рік багатий на нові фільми, які заслуговують на те, щоб їх побачили в кінотеатрі або онлайн у затишній домашній обстановці. Які з них найцікавіші, які варто подивитися у кіно чи вдома? BlogPokuponTeam пропонує список гарних фільмів, які вийшли на великі екрани та очікуються у 2024 році. Готуйте запаси попкорну, замовляйте доставку їжі або бронюйте квитки в кінотеатр, щоб побачити новий крутий фільм та отримати масу задоволення 📽🍿🥤

Акції
Квиток у кінотеатр просто неба «Кінодром»
Київ, Олександра Довженка вулиця, 4
-25%
200 грн
149 грн
Показати всі
1 акцій

Дон Жуан із Жашкова

Жанр: комедія
Вікові обмеження: 12+
Рейтинг IMDb: 6,7
Прем’єра в Україні: 4 січня

Українська комедія, яка ґрунтується на п’єсі Оксани Гриценко, розповідає історію київського фотографа Жені Горобчика. У якийсь момент життя головного героя стає настільки складним, що він наважується стрибнути під потяг. Але зненацька обставини змінюються і, можливо, все не так погано, як здається. Чи зможе герой-невдаха виправити своє жалюгідне становище?

Снігова спільнота

Жанр: драма, виживання
Вікові обмеження: 16+
Рейтинг IMDb: 7,9
Прем’єра в Україні: 4 січня

Гостросюжетний фільм, заснований на реальній історії виживання після авіакатастрофи в Андах у 1972 році. Чи зможуть ті, хто вижив, об’єднатися і стати один одному опорою, щоб повернутися додому?

Акції
Знижка 50% на шашличні сети від Шашлик від Рафаеля
Київ, Миколи Закревського вулиця, 51/2
-50%
0 грн
50.0 грн
Знижка 52% на суші-сет «Феєрія» від «Sushitta»
Київ, Ганни Ахматової вулиця, 46
-52%
0 грн
30 грн
Показати всі
55 акцій

Бджоляр

Жанр: бойовик
Вікові обмеження: 16+
Рейтинг IMDb: 6,8
Прем’єра в Україні: 11 січня

Містер Клей (Джейсон Стейтем) створював враження доброї, миролюбної людини, яка любить бджіл найбільше за все. Але все змінилося, коли купка шахраїв обдурила дорогу йому людину. Головний герой починає боротьбу з аферистами, і стає зрозумілим, що перевага на його боці. Виявляється, минуле Клея було не таким мирним. Колись він був членом засекреченої організації, і бджільництво – далеко не єдина його навичка.

Бідолашні створіння

Жанр: науково-фантастична чорна комедія
Вікові обмеження: 18+
Рейтинг IMDb: 8,4
Прем’єра в Україні: 18 січня

Після суїциду молоду жінку Беллу повертає до життя її чоловік – геніальний та неординарний учений Годвін Бакстер. Він стає її наставником і провідником у новому житті. Проте, прагнучи дізнаватися дедалі більше нового, Белла втікає у подорож із нечистим на руку адвокатом.

Дивитися фільм «Бідолашні створіння» у 2024 році
Акції
Цілий день розваг у мережі парків «Fly Park»
Київ, Оболонський проспект, 21Б
-30%
250 грн
175.0 грн
Вхідний квиток до парку розваг «Мадагаскар»
Київ, Степана Бандери проспект, 34В
-43%
210 грн
119.0 грн
Показати всі
232 акцій

Люблю тебе ненавидіти

Жанр: романтична комедія
Вікові обмеження: 16+
Рейтинг IMDb: 6,6
Прем’єра в Україні: 25 січня

Вранці після ідеального першого побачення фатальна пристрасть закоханих перетворюється на холодну ненависть, доки доля не зводить їх разом на весіллі друзів в Австралії. Тому їм не залишається нічого іншого, окрім як вчинити по-дорослому і знову прикинутися парою.

Травень, грудень

Жанр: драма
Вікові обмеження: 18+
Рейтинг IMDb: 6,9
Прем’єра в Україні: 1 лютого

Дія фільму починається через 20 років після скандального роману між Грейс та її учнем Джо. Тепер вони щаслива пара, яка виховує близнюків. На основі історії їхнього дивовижного забороненого кохання хочуть зняти фільм. Тому актриса, яка гратиме Грейсі, хоче зблизитися з парою, щоб краще вжитися у роль. Однак її поява стає випробуванням для подружжя.

Акції
Знижка 50% на меню кухні у ресторані «Greek House»
Київ, Берковецька вулиця, 6Д
-50%
0 грн
40 грн
Знижка до 35% на меню кухні у ресторані «Дубаї»
Київ, Велика Васильківська вулиця, 1-3
-35%
0 грн
25.0 грн
Показати всі
6 акцій

Арґайл

Жанр: бойовик, трилер
Вікові обмеження: 12+
Прем’єра в Україні: 1 лютого

Еллі Конвей – авторка найпопулярніших шпигунських романів. Вона досить замкнена і рідко виходить із дому. Але одного разу під час поїздки потягом з Еллі трапляється непередбачуване. Справжній шпигун Ейден рятує її від нападу та привозить на таємну базу. А все тому, що сюжети її книг починають збуватись у реальному шпигунському світі.

Фаворитка Міллера

Жанр: комедія, драма
Вікові обмеження: 16+
Рейтинг IMDb: 8,0
Прем’єра в Україні: 8 лютого

Фільм розповідає про неминуче, невблаганне тяжіння між чоловіком і дівчиною, які стають як героями, так і лиходіями в історіях один одного.

Акції
Виграй літній відпочинок на віллі «Оберіг» у Східниці
Східниця (Львівська область), Бориславська вулиця, 30
-0%
0 грн
20 грн
Виграй SPA відпочинок на День Конституції у Буковелі
Поляниця (Івано-Франківська область), Вишня урочище, 338
-0%
0 грн
20 грн
Показати всі
239 акцій

Мадам Павутина

Жанр: екшн, бойовик, пригоди
Вікові обмеження: 16+
Рейтинг IMDb: 7,2
Прем’єра в Україні: 14 лютого

Фантастичний бойовик із кіновсесвіту «Людини павука». У центрі сюжету – молода фельдшер Кассандра Вебб (Дакота Джонсон) із Нью-Йорка. Вкотре рятуючи життя людей, вона змушена витягувати потерпілих із розбитої після автокатастрофи машини. Але авто зривається з моста… Кессі дивом вижила, і тепер її переслідують видіння. Вона розуміє, що бачить майбутнє, і троє незнайомих дівчат у небезпеці.

Смак пристрасті

Жанр: драма, романтика
Вікові обмеження: 16+
Прем’єра в Україні: 15 лютого

1885 рік. Чудова кухарка Євгенія останні 20 років працювала на відомого гурмана Додіна. Згодом гастрономічне захоплення та спільна робота перетворилися на романтичні стосунки. Їхній зв’язок породжував кулінарні шедеври, які захоплювали шеф-кухарів світового класу. Але, незважаючи на почуття, Євгенія любить свободу і не думає виходити заміж за Додіна. Тоді він, щоб переконати її, починає робити те, чого не робив – готувати їй.

Боб Марлі: Одна любов

Жанр: драма, мюзикл
Прем’єра в Україні: 15 лютого

Фільм присвячений життю видатного музиканта, завдяки якому сонячна музика Ямайки стала невід’ємною частиною світової музичної культури, – Бобу Марлі: від сходження на пік слави і до смерті.

Акції
Квест «Лабіринт страху» від «Insomnia»
Київ, Хрещатик вулиця, 15
-50%
720 грн
359.0 грн
Квест «Ліфт» у будні дні від «Logikum»
Київ, Оболонський проспект, 1Б
-25%
700 грн
525.0 грн
Показати всі
25 акцій

Лялі їдуть далі

Жанр: комедія, трилер
Прем’єра в Україні: 23 лютого

Джеймі шкодує про розрив із дівчиною, а Меріан треба розслабитися. У пошуках нового старту вони вирушають у несподівану подорож у Таллахассі, але справи швидко йдуть навперейми, коли їхні шляхи перетинаються з групою невмілих злочинців.

Дюна: Частина друга

Жанр: наукова фантастика, пригоди
Вікові обмеження: 12+
Прем’єра в Україні: 29 лютого

Друга частина Дюни розгортається навколо долі Пола Атрейдеса (Тімоті Шаламе), а також його взаємин із Чані (Зендея). На глядачів чекає багато видовищних битв, феєричних сцен, а також нові персонажі, які грають не останню роль у житті Пола Атрейдеса.

Цензорка

Жанр: драма
Прем’єра в Україні: 7 березня

Фільм словацького режисера-документаліста Петера Керекеша, який зняли у копродукції зі Словаччиною, Україною та Чехією. Кінострічка розповідає історію вагітної Лесі, якій довелося народжувати в одеській жіночій в’язниці, де вона опинилася за вбивство невірного чоловіка. Поки новонародженому не виповниться 3 роки, він може бути поруч із матір’ю, але потім дитина ризикує опинитися в притулку. Леся прагне зберегти опіку, але чи вдасться їй це?

Мисливці за привидами: Крижана імперія

Жанр: пригоди, екшн, комедія, фантастика
Вікові обмеження: 12+
Прем’єра в Україні: 28 березня

Продовження неймовірних пригод із оригінального всесвіту «Мисливців за привидами». Цього разу нове та старе покоління ловців мають об’єднатися, щоб урятувати світ від другого Льодовикового періоду.

Материнський інстинкт

Жанр: драма, трилер
Прем’єра в Україні: 28 березня

Еліс і Селін мають усе: гарних чоловіків, дітей, комфортне життя у передмісті та міцну сусідську дружбу. Трагедія розбиває все вщент… Почуття провини, параноя та підозрілість переповнюють, їхня дружба і, можливо, життя під загрозою.

Акції
Знижка 40% на доставку від ресторану «Шашличок»
Доставка по Києву та області до 30 км
-40%
0 грн
30 грн
Знижка 35% на меню кухні в «Gulo Хачапурі»
Київ, Еспланадна вулиця, 30
-35%
0 грн
25 грн
Показати всі
72 акцій

Ми, наші улюбленці та війна

Жанр: документальний
Прем’єра в Україні: 4 квітня

Фільм, створений Антоном Птушкіним – тревел-блогером та журналістом, розповідає історію тварин, які постраждали від війни. А також про безстрашних волонтерів та звичайних небайдужих людей, які щосили рятували наших хвостатих друзів.

Годзілла і Конг: Нова імперія

Жанр: фантастика, пригоди, бойовик
Прем’єра в Україні: 11 квітня

Світ сколихнуло несподіване відкриття: у надрах землі існує величезна сила, яка знищує все на своєму шляху. Давні вороги Годзілла і Конг не готові йти на перемир’я, проте перед обличчям знищенням всього живого вони об’єднаються для порятунку світу.

Каскадер

Жанр: екшн, комедія
Вікові обмеження: 16+
Прем’єра в Україні: 2 травня

Режисер Джоді Морено (Емілі Блант) знімає свій перший фільм і щосили намагається, щоб усе було ідеально. На знімальному майданчику її підтримує та підбадьорює Кольт (Райан Гослінг) – каскадер, колишній хлопець, а тепер просто колега. Кольт дублює головного героя фільму. Але одного разу цей актор безслідно зникає, що означає провал Джоді, адже вона не зможе дозняти фільм. Каскадер не хоче цього допустити і стає детективом, щоб розшукати зниклого.

Королівство планети мавп

Жанр: бойовик, наукова фантастика
Вікові обмеження: 16+
Прем’єра в Україні: 9 травня

Події розгортаються через кілька поколінь після правління Цезаря. Молодий шимпанзе Ноа уважно вивчає все, що розповідають про те, як відбувався розвиток технологій. Але він починає помічати багато невідповідностей. Щоб переконатися у своїх здогадах, Ноа бере людську дівчину Мей, і разом вони вирушають у подорож, результати якої визначать подальший розвиток як людей, так і мавп.

Повертаючись до нормального життя

Жанр: драма, мюзикл
Прем’єра в Україні: 10 травня

Фільм розповідає історію життя Емі Уайнхаус у період з початку 2000-х до піку слави, коли вона отримала премію Греммі за «Rehab» та «Back to Black». А також про її залежність від алкоголю та наркотиків, які спричинили ранню смерть у 2011 році.

Акції
До 16 занять англійською в «Ideal International»
Вся Україна
-64%
2500 грн
879.0 грн
До 16 занять англійською дітям у «Clever Land»
Львів, Куликівська вулиця, 18А
-59%
1280 грн
760.0 грн
Показати всі
4 акцій

Уявні друзі

Жанр: комедія, фентезі
Прем’єра в Україні: 16 травня

Нова яскрава історія під режисурою Джона Красінскі з Емілі Блант та Райаном Рейнольдсом у ролях. Фільм занурює у захоплюючий світ, у який важко повірити, доки не побачиш на власні очі.

Фуріоза: Хроніки Божевільного Макса

Жанр: екшн, пригоди
Вікові обмеження: 16+
Прем’єра в Україні: 23 травня

Приквел фільму «Шалений Макс. Дорога люті» розповість історію Фуріози. Коли дівчина була зовсім юною, звичний світ почав руйнуватися. Орда байкерів викрала героїню з дому та вважає її своєю власністю. Життя Фуріози наповнене небезпекою та кривавими війнами банд, у яких вона намагається вижити. Тепер її основна мета – повернутися додому.

Погані хлопці 4

Жанр: бойовик, комедія
Прем’єра в Україні: 14 червня

Комедійний бойовик «Погані хлопці 4» має стати продовженням трьох попередніх частин, які виходили на екрани у 1995, 2003 та 2020 роках. Сюжет майбутнього фільму не розголошується. До своїх ролей повернуться актори Вілл Сміт та Мартін Лоуренс.

Комедійний бойовик «Погані хлопці 4» дивитися фільм
Акції
Знижка до 43% на суші-сети від «Sushi Story»
Київ, Погребняка вулиця, 14
-43%
0 грн
40 грн
Знижка 40% на суші-сети від служби «Sushi Experts»
Київ, Тираспільська вулиця, 56
-40%
0 грн
40 грн
Показати всі
35 акцій

Дедпул 3

Жанр: фантастика, бойовик, комедія
Прем’єра в Україні: 26 липня

Любителі фільмів від Marvel з нетерпінням чекають повернення на екрани кумедного супергероя – Дедпула, роль якого, як і раніше, виконуватиме Райан Рейнольдс. Наразі сюжет третьої частини не розкривається, але ця кінокартина однозначно підкорить марвеломанів, адже крім самого Дедпула повертається і легендарний Росомаха (Х’ю Джекман).

Поліцейський з Беверлі-Хіллз 4

Жанр: комедія, бойовик
Прем’єра на Netflix: очікується влітку 2024 року

Аксель Фоулі повертається до Беверлі-Хіллз після смерті старого друга, щоб розслідувати корупцію в поліцейському управлінні Беверлі-Хіллз разом зі своєю дочкою та її колишнім хлопцем.

Пила 11

Жанр: жахи
Прем’єра в Україні: 27 вересня

Легендарний хорор повертається на екрани. В одинадцятій частині фільму головні ролі імовірно зіграють Тобін Белл, Шоні Сміт, Сюннев Макодю Лунд, Стівен Бренд і Майкл Біч. Для підтримки інтриги сюжет фільму не розкривається, але, за словами одного з продюсерів проекту, дія кінокартини відбуватиметься одразу після подій, показаних у «Пилі 10», коли «Сесилія все ще жива, а Тобін і Шоуні все ще перебувають у чужій країні» .

Дивитися «Пила 11» у кіно
Акції
Знижка 65% на набори піци від мережі «Mister Cat»
Доставка по Києву
-65%
0 грн
40 грн
Знижка 50% на піци від служби доставки «Sushitta»
Київ, Анни Ахматової вулиця, 46
-50%
0 грн
30 грн
Показати всі
20 акцій

Джокер: Божевілля на двох

Жанр: бойовик, драма, трилер, мюзикл
Вікові обмеження: 18+
Прем’єра в Україні: жовтень 2024

Продовження гучного фільму «Джокер» із Хоакіном Феніксом. Захоплююча та шокуюча кінокартина розповість заплутану та темну історію Джокера. Кожен глядач відчує на собі його психічний стан і побачить життя, сповнене насильства та аморальності. Очевидці поринуть у глибини душі героя – майстра обману, злочинця та ікони божевілля.

Трейлер фільму Джокер: Божевілля на двох 2024
Акції
До 360 днів підписки на кінотеатр «SWEET.TV»
Вся Україна
-54%
747 грн
399.0 грн
Показати всі
1 акцій

Веном 3

Жанр: наукова фантастика, бойовик
Прем’єра в Україні: 8 листопада

Продовження та заключний фільм трилогії, заснованої на коміксах видавництва Marvel Comics за участю антигероя Венома. Наразі сюжет останньої частини невідомий. «Веном 2» завершується сценою поєдинку між Веномом і Карнажем. Веному вдається здобути перемогу. Після битви з’ясовується, що детектив Патрік Малліган, який нібито був убитий Карнажем, живий. Згідно з коміксами від Marvel Малліган стає носієм чергового симбіоту – Токсину. Можливо, саме цей поворот ляже в основу сюжету заключної частини.

Продовження та заключний фільм трилогії «Веном 3»

Гладіатор 2

Жанр: драма, історичний
Прем’єра в Україні: 22 листопада

Майбутній фільм режисера Рідлі Скотта, сіквел картини «Гладіатор». У першому фільмі дія розгортається у Римі під час правління імператора Коммода (180—192 роки). Сюжет сиквела тримається у таємниці. Проте, згідно з озвученими планами, події відбуватимуться через 20 років, у 200 році. Головний герой фільму – племінник Коммода Луцій.

Читайте також:
✔️Найкращі романтичні фільми на 14 лютого
✔️Що подивитися з українського кіно
✔️Фільми та серіали англійською: що дивитися для вивчення мови
✔️Нація героїв – найкращі українські фільми про війну
✔️Найкращі сервіси доставки їжі у Києві

А що ви вже встигли подивитися з останніх новинок кіно і який фільм з анонсованих прем’єр ваш найочікуваніший? Діліться у коментарях.

2 коментарів
  • OlgaF

    Бідолашні створіння – щось неймовірно красиве і глибоке. Фільм приваблює естетикою, грою акторів. Передивлялась кілька разів поспіль )

  • Liyax

    Чекаю на Фаворитку Міллера, дуже хочеться подивитися цей фільм. По сюжету обіцяє бути цікавим, плюс обожнюю Ортегу

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *