Доставка їжі і продуктів у Києві: кращі сервіси з ресторанів і супермаркетів

Голод небезпечний, а Київ великий. І коли в холодильнику шаром покоти, ви застрягли на роботі або просто немає бажання виходити, виручать служби доставки їжі. Вам швидко привезуть все смачне та гаряче з улюбленого ресторану чи навіть фаст-фуду. PokuponBlogTeam підібрала топчик доставок готових страв і продуктів по Києву – які служби доставляють їжу швидше, краще та дешевше зі знижками до 55% від Покупону.

Доставка їжі з ресторанів

«Мiтла»

Ресторан традиційної української кухні «Мiтла» – це ароматні та ситні страви, смак яких знайомий кожному з дитинства. Боргач, український борщ, вареники, сирники та інші смаколики національної кухні, а також напівфабрикати ви можете замовити з доставкою по Києву.

«Свіжина зі свинини на пательні» від ресторану «Мiтла»
«Свіжина зі свинини на пательні» від ресторану «Мiтла»

Вартість доставки: за тарифами таксі. Зі знижкою 40% від Покупон ви можете зекономити на меню ресторану. Графік роботи: 11-22:00. Самовивіз: за адресою вулиця Прорізна, 21.

Акції
Знижка 50% на шашличні сети від Шашлик від Рафаеля
Київ, Миколи Закревського вулиця, 51/2
-50%
0 грн
50.0 грн
Знижка 52% на суші-сет «Феєрія» від «Sushitta»
Київ, Ганни Ахматової вулиця, 46
-52%
0 грн
30 грн
Показати всі
55 акцій

«BuduSushi»

Як ми розуміємо любителів суші – самі їли б їх на сніданок, обід та вечерю ;) Особливо, коли обіцяють приготувати максимально швидко, смачно та з доставкою, як це роблять у «BuduSushi».

«BuduSushi», меню
«BuduSushi», меню

З приємних фішок магазину: відкрита кухня, зручний мобільний додаток для замовлення в два кліки та час приготування якихось лічених 10 хвилин. Не встигнеш зголодніти, як традиційна страва японської кухні вже на столі.

Сет від «BuduSushi», меню
Сет від «BuduSushi» з доставкою по Києву, меню

Доставка: по Києву, безкоштовно. Мінімальна сума замовлення: 500 грн. Зі знижкою від Покупону до 50% можете замовити великі сети дешевше. Час доставки: з 11:00 до 21:00, впродовж 60 хвилин (точний час дізнавайтеся в оператора колл-центру).

«Sushi Profi»

Служба доставки страв японської кухні «Sushi Profi» – це преміум якість суші, тільки свіжий лосось без попередньої заморозки.

«Sushi Profi», меню
«Sushi Profi», меню
«Sushi Profi», роли
«Sushi Profi», роли

Вартість доставки: 50 грн, або безкоштовно при сумі замовлення від 299 грн (Оболонь), від 499 грн (Подільський, Шевченківський, Святошинський, Солом’янський, Деснянський райони Києва та Вишгород), від 599 (Голосіївський, Печерський, Дніпровський, Дарницький райони Києва, Софіївська і Петропавлівська Борщагівка). Зі знижкою від Покупону на меню кухні ваше замовлення обійдеться дешевше на 50%. Прийом замовлень: з 12:00 до 22:00. Очікування: від 60 до 120 хвилин.

«Шашлик від Рафаеля»

Служба доставки їжі «Шашлик від Рафаеля» чудовий варіант для любителів страв на мангалі. Правильно мариноване зі спеціями свіже м’ясо, ароматний кебаб, ніжна рибка на вугіллі, свіжі овочі, лаваші та хачапурі – приготують та привезуть у будь-яку точку Києва.

Головна сторінка сайту служби доставки їжі «Шашлик від Рафаеля»
Головна сторінка сайту служби доставки їжі «Шашлик від Рафаеля»

Вартість доставки: по Києву – 150 грн; на Академмістечко – 200 грн; Троєщина – безкоштовно при замовленні від 350 грн, в решту районів необхідно замовляти на суму від 1000 грн. На Покупоні діє знижка до 60% на мясні сети для великих компаній. Очікування: від 60 до 90 хвилин. Графік роботи: з 10:00 до 22:00.

Читайте також: 
✔️Топ кращих доставок суші в Києві
✔️ Де в Києві самі смачні бургери

«Шашличний рай»

Служба доставки «Шашличний рай» готує смачні соковиті страви на мангалі, в меню: пікантні свинячі реберця, м’який шашлик, смачний кебаб, ароматна рибка та овочі на вогні.

Ароматний шашлик від «Шашличний рай»
Ароматний шашлик від «Шашличний рай»

При замовленні на суму більше 600 грн доставка по Києву – безкоштовно; якщо менше – доставка оплачується додатково за тарифами служби таксі. Користувачі Покупону можуть скористатися знижкою 35% на меню. Графік роботи: з 10:00 до 20:00.

 «Твій пиріг»

Осетинська кухня «Твій пиріг» – справжні ласощі, все те найкраще, що ви так любите в пирогах – ніжне тісто та смачна начинка. Вегетаріанські, овочеві, м’ясні та солодкі пироги – ситна трапеза з дивовижним ароматом та смаком доступна в будь-якому зручному для вас місці.

Осетинські пироги «Твій пиріг»
Осетинські пироги «Твій пиріг»

Доставка: по Києву та області. Вартість: від 59 грн до 149 грн або безкоштовно при замовленні на суму від 349 грн (уточнюйте в оператора при замовленні). Зі знижкою від Покупону 40% пироги обійдуться дешевше. Замовлення приймаються: з 10:00 до 20:00. Час очікування (включаючи приготування): до 2 годин.

Читайте також: 
✔️Кращі кафе та служби доставки пирогів по Києву
✔️Де в Києві найсмачніші соковиті бургери: кращі доставки та заклади 
✔️​​10 кращих піцерій Києва: де замовити найсмачнішу піцу

 «Суші Wok»

«Суші Wok» – мережа суші-магазинів по всій Україні. Працюють у форматі доставок та сервісу Take Away (з собою).

Доставка їжі «Суши Wok»
Доставка їжі «Суши Wok»

«Суші Wok» надає клієнтам на вибір різноманітне меню тайської кухні – Wok (на основі рису чи локшини), суші, класичні і запечені роли, супи, гарячі страви, піца, салати та закуски, бізнес-ланчі, набори комбо із сетів, ролів, піци, шаурми та коли. Для любителів здорової їжі – дієтичні бокси-набори Fit.

«Суши Wok», меню
«Суши Wok», меню

Вибирайте страви, що сподобалися, на сайті «Суші Wok» і оформляйте замовлення онлайн або по телефону. У мережі суші-магазинів постійно діють різноманітні акції, подарунки та спецпропозиції, інформація про них є на сайті в розділі Акції. Страви від «Суши Wok» обійдуться ще вигідніше, якщо користуватися знижками від Покупону до 55%.

Вартість доставки: по Києву – 50 грн при мінімальному замовленні 200 грн. Умови доставки у віддалені районі Києву (Бортничі, Хотів, Феофанія, Пирогово та інші) уточнюйте у оператора. Час очікування замовлення: від 60 до 120 хвилин. Прийом заявок на доставку: з 10:00 до 21:15.

Акції
Знижка 56% на суші-сети «5 хітів» та «Маскарад»
Київ, Симиренка вулиця, 22Б
-56%
0 грн
40 грн
Знижка 53% на суші-сет «Сушіманія» від «Sushitta»
Київ, Ганни Ахматової вулиця, 46
-53%
0 грн
30 грн
Показати всі
31 акцій

 «The Pie»

«The Pie» готує та доставляє смачні пироги – м’ясні, сирні, солодкі. У меню входять набори комбо (пироги, соуси, напої). Виберіть страви, що сподобалися онлайн, і вам їх привезуть гарячими протягом години. Заощаджуйте з купоном на знижку від Покупону – так пироги виходять дешевле на 40%.

Служба доставки пирогів «The Pie»
Служба доставки пирогів «The Pie»

Сайт зроблено дуже зручно: у розділі Карта доставки можна ввести свою адресу, і вам видається інформація про вартість та час доставки.

Карта доставки служби «The Pie»
Карта доставки служби «The Pie»
У сервісу по доставці пирогів хороші відгуки
У сервісу по доставці пирогів хороші відгуки

Вартість доставки: в залежності від району. В дорозі: в середньому 60 хвилин. Час прийому замовлень: з 10:00 до 21:00.

Сервіси доставки

 «Glovo»

«Glovo» – сервіс доставки чого завгодно і будь-куди. І так, їжу тут можна замовляти і в ресторанах, і у фаст-фудах, і навіть у супермаркетах. Куплять, привезуть і все швидко – завдяки своїй величезній базі мобільних кур’єрів.

Головна сторінка «Glovo»
Головна сторінка «Glovo»

Замовлення в службі доставки можна зробити через сайт або спеціальний додаток. З найпопулярніших ресторанів-партнерів («Домінос піца», «Іль моліно», «Містер кет», «Муракамі», «Піца 33», «Песто», «Пузата хата» та інших) замовлення здійснюється в пару кліків. Якщо раптом не знайшли улюблений ресторан у списку, сміливо вводьте його адресу та робіть замовлення вручну.

Є швидкий пошук улюблених страв за розділами: азіатська, американська, грузинська кухня, бургери, вулична їжа,  здорова їжа, італійські ресторани, міжнародна кухня (зокрема мексиканська, грецька їжа), морепродукти, піца, суші та українська домашня кухня. «Глово» – сервіс доставки, який офіційно співпрацює з «McDonald`s» (нагадуємо, що у звязку з військовим станом в країні мережа ресторанів закрита до серпня 2022).

Каталог ресторанів
Каталог ресторанів

Служба доставляє безкоштовно в будь-який район Києву, хоч на правий, хоч на лівий берег.

«Bolt Food»

Сервіс «Bolt Food» доставляє їжу Києвом з більш ніж 150 ресторанів, серед них: «KFC», «Пузата Хата», «Тайський привіт», «Китайський привіт», «В’єтнамський привіт», «БагатоЛосося», «Musafir», «Cinnabon».

Замовлення можна зробити, встановивши додаток на телефон. Зручне меню дозволяє вибрати ресторан по локації або перейти до меню для вибору бажаної страви (суші, піца, шаурма, десерти).

Сервіс доставки «Bolt Food»
Сервіс доставки «Bolt Food»

Служба доставляє по всьому місту, вартість: від 30 грн до 90 грн.

Акції
Знижка 50% на піци від служби доставки «Sushitta»
Київ, Анни Ахматової вулиця, 46
-50%
0 грн
30 грн
Знижка 65% на набори піци від мережі «Mister Cat»
Доставка по Києву
-65%
0 грн
40 грн
Показати всі
15 акцій

Доставки продуктів в Києві

Досить витрачати час на ходіння між стелажами та сумне штовхання візка. Ми знайшли для вас класні служби доставки з супермаркетів, які швидко та недорого «телепортують» продукти з магазину до вас додому ? Не витрачайте час на щоденні походи в магазин, довірте цю справу професіоналам.

«Zakaz.ua»

«Zakaz.ua» ㅡ найбільший сервіс доставки з супер-маркетів в Києві. Товари та продукти можна замовляти через сайт і додатки на Android і IOS.

Сервіс доставки продуктів «Zakaz.ua»
Сервіс доставки продуктів «Zakaz.ua»

На сьогодні в сервісі представили повний асортимент своїх товарів та окремий докладний каталог 8 супермаркетів:

  • «Ultramarket».
  • «Космос».
  • «Пчілка».
  • «Novus».
  • «Екомаркет». 
  • «Auchan».
  • «Varus».
  • «МегаМаркет».

Сайт зроблений так, що ви швидко знайдете все необхідне, тож онлайн-похід до магазину займе мінімум часу. З магазинів можна замовити:

У каталогах магазинів представлені:

  • Свіжі овочі та фрукти.
  • Молоко и молочні продукти.
  • Крупи и бакалею.
  • Напої.
  • Побутову хімію.
  • Товари для дому, гігієни та багато іншого.

Ціни в сервісі доставки можуть відрізнятися від цін, вказаних на сайті, тому що ви формуєте заявку заздалегідь, а ціни в магазині оновлюються щодня, як і наявність.

Для покупки обираємо зручне вікно доставки, складаємо потрібні товари до кошика, збирачі приступають до формування вашого замовлення в день доставки. Якщо якісь продукти відсутні, вас набирають і уточнюють, на що їх можна замінити. Не хочете щоб вам дзвонили ㅡ виберіть варіант «замінювати відсутні продукти на розсуд збирача». 

Ви оформляєте замовлення, обираєте зручне вікно доставки, збирачі починають комплектувати замовлення в день доставки. Якщо якихось продуктів немає, вас набирають і уточнюють, на що їх можна замінити. Не бажаєте щоб вам дзвонили ㅡ виберіть варіант «замінювати відсутні продукти на розсуд збирача».

Коли замовлення укомплектовано, вам надходить лист на пошту та повідомлення до вайбера з реквізитами для оплати (якщо ви обрали оплатити онлайн). При оплаті готівкою ви розраховуєтеся з кур’єром по чеку в момент доставки. Перевіряйте комплектацію та якість продуктів у замовленні при кур’єрі.

При повторних замовленнях ви можете використовувати свої збережені списки покупок.

Доставка: Доставка від «Zakaz» здійснюється по всьому Києву. Також можете забрати замовлення самовивозом у зручний для вас час із вибраної вами торгової точки.

Способи оплати: готівкою або банківською карткою. Підакцизні товари, такі як алкоголь та сигарети можна сплатити лише готівкою.

«Rozetka» 

«Rozetka» включила до свого каталогу продукти харчування ще за карантину. При цьому доставка із сайту здійснюється в будь-яке місто, де є відділення Нової Пошти або точка видачі.

Досткавка продуктів від  «Rozetka»
Досткавка продуктів від «Rozetka»

В основному продукти продаються у великих упаковках. У каталозі майже немає товарів, що швидко псуються. Але ціни досить приємні, як і терміни доставки.

У каталозі представлені:

  • Бакалея.
  • Молочні продукти.
  • М’ясні продукти.
  • Свіжі овочі і фрукти.
  • Напівфабрикати.
  • Хлібобулочні вироби.
  • Дитяче харчування.
  • Дієтичні продукти (без глютену, лактози, цукру, суперфуди тощо).

Найзручніша фішка замовлення продуктів на «Rozetka» ㅡ готові продуктові набори. Вибирайте підходящий і заощаджуйте час та гроші.

Варіанти доставки: Можлива кур’єрська доставка, самовивіз із точок видачі або відправка Новою Поштою до будь-якого міста України.

Способи оплати: безготівково, післяплатою при отриманні або готівкою кур’єру.

Акції
Знижка 50% на пироги від «П'ять пирогів»
Доставка по Києву
-50%
0 грн
30 грн
Показати всі
6 акцій

«Fozzy»

Приємні ціни мережі гіпермаркетів «Fozzy» доступні і в інтернеті, тож закупитись продуктами і потрібними речами для дому можна не залишаючи дивана.

Доставка продуктів з супео-маркетів «Fozzy»
Доставка продуктів з супео-маркетів «Fozzy»

На сайті дуже зручний детальний каталог товарів. Прискорюють пошук фільтри та сортування у кожній категорії: ви можете вибрати діапазон цін, виробника, вид упаковки та багато іншого.

У каталозі представлені: 

  • М’ясні та молочні продукти.
  • Товари для дітей.
  • Бакалея.
  • Кулінарія та напівфабрикати.
  • Господарські товари.

Окремо є розділ акцій з приємними знижками на продукти і товари для дому.

Варіанти доставки: замовлення доставляється кур’єром до дверей.

Способи оплати: безготівковий розрахунок чи готівкою. Доставка по Києву та передмістю – 49 грн або безкоштовно – від 250 грн.

«Сільпо»

Кур’єри служби доставки мережі супермаркетів «Сільпо» доставлять продукти по Києву та передмістю. Зберіть замовлення в кошик, вкажіть дані, оплатіть, виберіть зручний час доставки та чекайте на кур’єра. Окрім продуктів харчування, на сайті можна замовити готові страви, а також товари для дому та дітей.

Власна доставка продуктів «Сільпо»
Власна доставка продуктів «Сільпо»

Мінімальне замовлення: 449 грн. Вартість доставки: 49 грн. Оплата: тільки онлайн.

«Produktoff» 

В інтенет супермаркеті «Produktoff» можна купити:

  • Крупи, напої, консерви, м’ясо, молочку і свіжі овочі та фрукти.
  • Продукти, у тому числі молочку, свіжі овочі та фрукти.
  • Побутові товари.
  • Дитячі речі.
  • Канцтовари.
  • Дрібниці для дому.
  • Товари для спорту та туризму.

Шукайте товари через зручний каталог або пошук по сайту. Ще одна фішечка сайту ㅡ можливість замовити список товарів за рецептами.

На сайті є окремий розділ ціна дня, де представлені акційні товари зі знижками.

Шукайте необхідне через зручний каталог чи пошук по сайту. Ще одна фішечка сайту ㅡ можливість замовити список товарів за рецептами.

Варіанти доставки: Доставка замовлень здійснюється самим інтернет-супермаркетом або поштовими службами («Нова Пошта», «Делівері», «Укрпошта» на вибір). Також ви можете забрати замовлення самостійно, вказавши цей спосіб під час оформлення. Способи оплати: У Produktoff багато варіантів оплати, включаючи готівкові, платіжні картки та електронні гаманці.

«Vova» 

«Vova» ㅡ сервіс з самими класними відгуками. У порівнянні з великими сервісами тут більш швидка доставка, а асортимент порадує будь-якого гурмана.

Доставка від онлайн супермаркету «Vova»
Доставка від онлайн супермаркету «Vova»

У каталозі магазина є:

  • Свіжі та заморожені овочі та фрукти.
  • Молочні продукти і яйця.
  • М’ясо і птиця.
  • Бакалея.
  • Морепродукти і риба.

Особливість інтернет-магазину ㅡ якісні напівфабрикати власного виробництва і великий вибір заморожених фруктів і овочів.

Варіанти доставки: по Києву та передмістю можлива кур’єрська доставка або самовивіз. Є опція доставки по Україні, при цьому ви не зможете замовити продукти, що швидко псуються. Способи оплати: карткою або готівкою кур’єру.

Сподіваємося, що ми зробили ваше життя зручнішим і покупка продуктів тепер займатиме набагато менше часу. Діліться в коментарях, якими сервісами доставок користуєтесь і як часто.

3 коментарів
  • Анна

    Сервисом “Глово” вполне довольна! Доставка всегда работает быстро, можно заказать еду практически из любого ресторана.

  • Инна

    Сервисом “Глово” вполне довольна! Доставка всегда работает быстро, можно заказать еду практически из любого ресторана.

  • Артем

    Заказывал пиццу в Pizza House по акции Покупон, все понравилось, все вкусно и привезли вовремя.

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *