18+ Як правильно займатися сексом: ненудний посібник

Секс – ціле мистецтво насолоди, настільки глибокого, наскільки добре ви вивчите свою тілесність. Чим менше заборон, стереотипів, помилкових переконань і скутості ви принесете з собою у спальню, тим яскравіше і різноманітніше переживання. Займаючись сексом, ви пізнаєте себе і партнера глибше, відкриваєте для себе широку палітру нових тілесних відчуттів і бажань, про які раніше навіть не здогадувалися. Але як підійти до питання правильно? Як підготуватися до сексу перший раз, займатися любов’ю довго, красиво, з глибоким задоволенням і безпечно? BlogPokuponTeam допоможе розібратися у важливих аспектах здорового інтимного життя.

Акції
Показати всі
11 акцій

Традиції хорошого сексу

Незалежно від уподобань, якщо сексуальні відносини не шкодять здоров’ю і доставляють парі тілесне і моральне задоволення – це апріорі добре. Адже найвища мета – не просто задовольнити свою хіть, а розділити насолоду удвох.

Здоровий секс – це нормально і природно. Не варто його боятися або соромитися. Це фізіологічна потреба людини, така ж як дихати, бачити, чути або перетравлювати їжу.

Давайте розберемо моменти, які безпосередньо впливають на якість сексу і дозволяють навчитися приносити задоволення один одному.

Прелюдія

Ви коли-небудь бачили, щоб фільм або книга починалася з апогею або розв’язки сюжету? Ніколи. Завжди є вступ, передісторія, зав’язка. Щось, що плавно підводить людини до піку, головного змісту, утримує його увагу, підігріває інтерес, розбурхує фантазію.

«Зараз я тобі зроблю справжній секс …»

Так і в сексі. Щоб завести партнера або партнерку, доставити максимальне задоволення і перетворити звичайний статевий акт в мистецтво, треба трохи пограти, потягнути час, вивчити поріг чутливості, подивитися як відгукується тіло на ті чи інші ласки.

Секс  це не тільки поцілунки, обійми і оргазм. Це чуттєвий масаж, тактильні ласки по всьому тілу, «брудні» розмови, спільне читання еротичних романів, взаємна мастурбація, оральна і анальна стимуляція, рольові ігри, обмін фантазіями … Як тільки ви перестанете обмежувати і соромитися самого себе, ви почнете отримувати більше задоволення.

Як стверджують сексологи, при спонтаннsq близькості без попередніх ласк і додаткової стимуляції жінкам набагато складніше досягти вагінального оргазму. Але це не означає, що чоловіки менш вимогливі і готові до сексу завжди і всюди. Особливо з віком чоловіки теж потребують більшої прямої стимуляції ведучого органу цієї історії.

Якщо у вас вже досить тривалі відносини, подивіться на прелюдію з нового боку. Хороший спосіб освіжити сприйняття і урізноманітнити інтимне життя – еротичні ігри.

Найкращий секс: а поговорити?

Секс повинен приносити задоволення обом партнерам.

Заборонити своїй близькій людині отримувати радість від сексу – це жорстокість і насильство.

Тому, якщо ви не досить досвідчені, тільки починаєте краще пізнавати один одного або вирішили спробувати щось новеньке, не соромтеся питати партнера або партнерку, що їй більше подобається, що не подобається, які улюблені пози або якими витівками зайняті його або її думки.

«Менше бачу  краще відчуваю. Хочете зробити ерогенні зони максимально сприйнятливими  зав’яжіть очі».

Жінці, щоб запалити чоловіка, часто потрібно докласти чимало зусиль. Запитайте свого партнера, що його збуджує і чого йому хочеться. Тільки зробіть це з щирим інтересом і залученістю.

Боріться з комплексами

Питання хорошого сексу безпосередньо пов’язаний з самооцінкою. Якщо ви зацикливаетесь на великий попі, товстих ногах, маленькі груди, волохатих спині або ще якихось надуманих вами недоліки і під час сексу думаєте тільки про це, ні про яке насолоді і задоволенні не може бути й мови.

Одна справа  секс з зав’язаними очима, інша справа  при вимкненому світлі, в непроглядній пітьмі.

У кращому випадку зустріч закінчиться розрадою одного партнера іншим. Але ви можете запобігти такому не зовсім вдалому сценарію, завчасно звернувшись до хорошого психолога, сексолога чи сексопатолога.

Акції
Від 1 ночі зі сніданками в «City Club» у Харкові
Харків, Юрія Гагаріна проспект, 145
-50%
1580 грн
869.0 грн
Від 1 ночі у готелі «Classic Hotel» у Харкові
Харків, Мистецтв вулиця, 14
-59%
2470 грн
1100.0 грн
Показати всі
144 акцій

Під час сексу думайте про секс

Чому іноді секс виходить якимось безглуздим і позбавленим смаку? Начебто він стався сам собою, мало не без вашої участі. Тоді скажіть, про що ви думали в цей час? Якщо про собаку, яку ви забули погодувати, що приготувати завтра на вечерю або про презентацію на роботі, тоді все зрозуміло. Не можна бути надто розумним в ліжку. Вчіться абстрагуватися і залишати проблеми за дверима спальні. Повна концентрація на бажаннях один одного і прагнення їх задовольнити підніме секс на новий рівень.

Робіть секс різноманітним

Якщо ви займаєтеся любов’ю один-два рази на тиждень, в одній і тій же позі, в один і той же час, в одному і тому ж ліжку, головою на північ, рано чи пізно це набридне навіть флегматику. Звідки тут узятися вогню і полум’яному бажанню? Що очікувано, то мега банально і нецікаво. Висновок: додавайте різноманітність і експерименти.

Все, що приємно для двох, не рахується збоченням. Якщо дві людини протикають тіло шпильками і обох це влаштовує і розбурхує – значить ви на вірному шляху в пошуку своїх істинних бажань.

Камасутра

До речі, хороша настільна книга для сімейної пари. Навіть якщо вам здається, що ви спробували всі можливі пози, перегорніть енциклопедію любові ще раз. Найімовірніше, там знайдеться позиція, про яку ви забули, пропустили, чи не скуштували, тому що раніше були не готові.

«Дорогий, чекаю тебе у вітальні через 10 хвилин. І не спізнюйся, я вся горю! »

Секс-іграшки

Відмінне доповнення інтимного життя. Більш того, деякі з них вважаються мега корисними і потрібними для жіночого здоров’я. Не дивуйтеся і не червонійте, коли ми скажемо, що фалоімітатор для жінки – такий самий must have, як і зубна щітка. В ідеалі, якщо він буде тоненьким (не товще, ніж статевий член вашого партнера) і довгим (щоб добре масажувати всередині).

Займаючись сексом 1-2 рази в тиждень жіночі внутрішні статеві органи не отримують достатню кількість масажу. Не обов’язково робити це самій. Запропонуйте партнеру допомогти, навряд чи він відмовиться.

У чоловіків немає обов’язкових іграшок, кожен вибирає за своїм подобається-не подобається. З прийнятного і не сильно потрясного: ерекційні кільця і спреї для пролонгації статевого акту, які дозволяють довго займатися любов’ю; масажери простати, насадки на член.

З тих пір, як ми почали з ними експериментувати, ми користуємося секс-іграшками постійно.
Акції
Майстер-клас «Контактна стайня»
Копачів (Київська область)
-35%
600 грн
389.0 грн
Видалення куперозу на обличчі в Natalimage
Київ, Перемоги проспект, 67
-69%
500 грн
259.0 грн
Показати всі
10 акцій

Лубриканти

Тримайте під рукою штучний лубрикант. Сухість у жінки зовсім не означає, що вона не збуджена. Просто у дівчат сильне бажання швидше проявляється на психологічному рівні. З мастилом ви зробите процес більш комфортним і приємним.

Еротичні масажні масла

Чудово підходять в якості прелюдії у ванній або для еротичного масажу в ліжку. За допомогою олійки ви зможете доповнити секс романтикою і релаксом.

Афродизіаки

Якщо з якихось причин вас підводить лібідо, спробуйте включити в вашу інтимну програму афродизіаки – пахучкі, ефірні масла, парфуми з феромонами, аромасвічки або арома зволожувачі, які підвищують сексуальний потяг, загострюють чутливість і в цілому покращують настрій. Якщо брати збуджуючі ефірні масла, то це: апельсин, ветівера, бергамот, іланг-іланг.

Атмосфера

Створіть романтичну ауру. Легка музичка, свічки, напівтемрява, красива постільна білизна, еротична спідня білизна чи костюми – все, що на вашу думку і фантазії сприятиме гарному сексу.

Контрацепція

Багато чоловіків не отримують повної насолоди від сексу в презервативах. Проконсультуйтеся з гінекологом і підберіть альтернативні способи контрацепції. Ця практика приносить свої плоди, але її бажано застосовувати з постійним партнером, в якому ви впевнені. Якщо ви вирішили пізнати інтимну близькість перший раз, тоді не нехтуйте латексним захистом.

Акції
Від 1 ночі у будиночках комплексу «Krakow»
Київ, Брест-Литовське шосе, 8А
-30%
1700 грн
1189.0 грн
Від 1 ночі в мотелі «Карман» у Києві у будні
Київ, Стеценко вулиця, 46
-25%
800 грн
599.0 грн
Показати всі
19 акцій

Секс і вагітність

Не відмовляйте собі у задоволенні. Коли можна і як правильно займатися сексом під час вагітності розповість наша окрема стаття.

Читайте також:
✔️Як не завагітніти – все про засоби контрацепції
✔️Венеричні захворювання
✔️«Ти був емейзінг»: як продовжити статевий акт
✔️Як робити нереально крутий мінет

Як зайнятися сексом перший раз

У багатьох перший раз проходить так собі, особливо у юних дівчат. Зазвичай це відбувається через відсутність досвіду, через незнання фізіологічних особливостей початку сексуального життя, частково через низьку сексуальну культуру сучасної молоді.

У ванільних обіймах розквітає любов

Буде не зайвим почитати тематичну літературу, поспілкуватися з сексологом, пройти спеціальне навчання, розширити свій багаж знань.

А поки ми пропонуємо базовий Лайфхак, який допоможе правильно почати інтимне життя.

Чоловічі хитрощі в ліжку

  • Підходь до сексу усвідомлено.
  • Вчися розуміти тіло коханої дівчини, відчувай її, вгадуй бажання, питай, що і як їй подобається, не забувай пропонувати нові ласки.
  • Чи не накидатися відразу на тіло. Поспілкуйся, створи спокійну, ненав’язливу атмосферу.
  • Подбай про гігієну. Феромони (твій природний аромат) відіграють важливу роль в сприйнятті тіла партнера. До того ж, привабити і розпалити тіло можна й штучними феромонами і афродізіаками.
  • Почни з прелюдії, причому не тільки тілесними ласками, а й словами. Жінки люблять вухами і ласкаві слівця чуттєвим голосом допомагають розслабитися і налаштуватися на романтичний лад. Крім того, жіночі вушка – одна з найбільш ерогенних зон жіночого тіла. Поцілунки в мочку вуха, в області шиї, губи розпалять вогонь пристрасті ще сильніше. Рухайся зверху вниз повільно, але впевнено і пристрасно.
  • Збери волю в кулак, будь сміливим, мужнім, але ніжним і ласкавим.
  • Приділи увагу грудям. Це теж ерогенна зона у багатьох. Постійно спостерігай за реакцією жіночого тіла. Якщо твоя дама напружилася і їй неприємно, не наполягай. Поступово опускайся до животика, сідниць. Пальцями, язиком, губами …
  • Дівчатам, жінкам теж не завадить відповісти партнеру взаємністю і обдарувати його оральними ласками.
  • Обласкай зону зовнішніх статевих органів. У жінок є фора перед чоловіками – не один, а два види оргазму. На цьому етапі у тебе є всі шанси викликати кліторний екстаз.
  • Якщо у тебе високий поріг чутливості або ти просто знаєш, що довго не протримаєшся (ну мало що, сексу давно не було), спробуй презервативи з товстими стінками або лубрикант з ментолом і лідокаїном.
Що значить поступитися дівчині? Дати їй право самій вирішувати, коли зробити перший крок.
Акції
Показати всі
1 акцій

Що потрібно знати дівчині про перший досвід

  • Усвідомленість і контрацепція для тебе на такому ж першому місці, як і для хлопця. Не потрібно пересилювати себе, якщо ти до цього по-справжньому не готова. Не роби того, чого не хочеш робити.
  • Потрібно розслабитися.
  • Не потрібно поспішати і відразу пробувати всі супер складні позиції. Для початку спробуйте щось із класики: місіонерську позу з піднятими ногами (для максимального комфорту підкладіть подушку під поперек), доггі-стайл, слоумоушн (коли дівчина, перебуваючи зверху, ковзає вздовж чоловічого тіла), зоровий контакт в позі напівлежачи.
  • Оскільки твій перший раз може виявитися незграбним, постарайся заздалегідь оточити себе максимальним комфортом і розчинитися в насолоді.
Акції
Релакс-масаж у темряві для двох у «Happy Body»
Київ, Івана Мазепи вулиця, 7
-50%
2000 грн
999.0 грн
Релакс-масаж у темряві для двох у «SlimClub»
Київ, Верхній Вал вулиця, 52
-46%
2000 грн
1149.0 грн
Показати всі
79 акцій

Читайте також:
✔️Як займатися віртуальним сексом
✔️Еротичні фільми: 17 пристрасних стрічок
✔️12 незвичайних поз в сексі
✔️Ідеї та правила рольових ігор у ліжку
✔️Музика для сексу: від тривіального до екстраординарного

Можливо перший досвід і не вийде яскравим і казковим. Та не переймайся, справжнє задоволення приходить з практикою. Секс – це прекрасно. Вчіться його любити, відчувати і проживати кожен раз, як маленьке життя.

14 коментарів
  • HaroldChupt

    ????

  • Donaldnuano

    Спасидо, +

    • Татьяна Софиенко

      Всегда, пожалуйста ;) Рады, что вы читаете наш блог ).

  • DennisVialo

    спасибо интересное чтиво

  • Настя

    Интересно почитать) но мне кажется, здесь нету правил, главное довериться чувствам и все получится)

  • Inchik55

    полностью согласна, что в сексе нельзя притворяться, слишком думать о том, как во время этого выглядишь, терпеть неприятные ощущения. И обязательно реагировать на чувственном уровне на партнера, если настроиться на одну волну то все будет незабываемо

  • Алина

    Хорошие советы и идеи) В начале отношений как-то все само собой получается ярко, красочно, страстно… Но со временем, чтоб не наскучить друг другу и не сделать из секса ритуал для галочки по расписанию, приходится использовать разные хитрости) Спасибо, что подкинули идей)

  • Незнакомка

    классная статья, было бы неплохо дополнить и Женскими хитростями также как мужскими) хотя в самой статье достаточно неплохо все расписано, воспользуюсь некоторыми советами.

  • Олег Олег

    классна статья, к сожалению в нашем обществе мало обсуждаются такие важные темы
    о них даже “аккуратно” никто не хочет говорить, хотя это часть нашей жизни. и к сожалению, многие подростки именно из-за отсутствия грамотной информации на эту тему “ведут себя не правильно” в сексуальном плане

  • Хусен

    Меня зовут Хусен мне 19 скоро будет 20 я бы хотел сказать что я не когда не занимался сексам как это делать правильно чтобы партнёрша была довольная

    • Татьяна Софиенко

      Привет, Хусен! Это хорошо, что в таком вопросе как секс ты думаешь о партнерше. Но, учитывая то, что это будет твой первый опыт, не стоит чересчур переживать насчет того получится или не получится, и насколько хорошо это будет. Эмоциональное перенапряжение и сильное волнение могут негативно сказаться как на самой технике, так и на мужской эрекции(.
      Если ваши отношения длятся уже какое-то время, вы ощущаете духовную близость, не стесняйся поговорить о своих переживаниях с партнершей. Почувствуй ее поддержку и понимание. Если у нее опыта больше, она сама подскажет, как ей нравится.
      Удели больше внимания оральным ласкам, ее эрогенным зонам (ничего страшного, если спросишь как ей больше нравиться, или следи за реакцией ее тела).
      Не торопись. Разогрей тело до предела поцелуями, поглаживаниями, попробуй доставить ей удовольствие тактильными ласками, завязав глаза повязкой (так в разы повышается восприимчивость). Для игры с телом можно использовать перья, кусочки льда, массажное масло.
      И еще :), обстановка тоже играет роль. Не ленись, зажги пару аромасвеч, поставь лаунж музыку по типу кафе дель мар и начинайте кайфовать друг от друга :). Удачи!

  • Це най кращі поради

  • Мила

    После прочтения купили себе арсенал смазок)) для игрушек нам консультанты посоветовали на водной основе брать лубриканты….ну и парочку съедобных сладеньких нашли , юзаем как десерт) ммм

  • Артем

    Капец, получается, мне уже 33, а я делал все не правильно

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *