+18 Еротичні фільми: 17 пристрасних стрічок про сексуальні фантазії

Пошук таємних еротичних фантазій – цікава і захоплива подорож, яка дозволяє не лише знайти свій формат пристрасних відносин з партнером, але й краще пізнати себе, того себе, яким ти хочеш бути у глибині душі. 

Тож пропонуємо зануритись у світ еротичних фантазій через фільми ?, і хтозна можливо це спонукає вас «зазирнути за ширму» власних обмежуючих упереджень, побачити та реалізувати свої істинні бажання.

Акції
Інтимна пластика та лікування в «TOP Laser»
Київ, Велика Китаївська вулиця, 10А
-54%
15500 грн
6999 грн
Показати всі
11 акцій

«Таємний щоденник дівчини за викликом» (Secret Diary of a Call Girl)

Рейтинг imdb 7.3/10
Роки 2007-2011
Сезони 1-4

Чотирьох сезонів вистачить на кілька вікендів, хоча серіал настільки легкий і захопливий, що дивиться на одному диханні, серія за серією, особливо під улюблені суші, піцу або пироги з доставкою додому і знижкою від Покупон до 55% ?

Але повернімося до сюжету. Ханна Бакстер – висококласна найдорожча лондонська ескорт дівчина, яка любить свою роботу і тілесні утіхи, а ще більше – допомагати втілювати чоловікам їхні еротичні фантазії, без будь-яких засуджень. У професійному житті Ханну знають як Бель, адже вона дуже старанно приховує його від друзів і рідних.

Фільм «Таємний щоденник дівчини за викликом»

Чому варто подивитися серіал? Фільм розкриває різноманітність людських еротичних фантазій і способи їх втілення. Хто знає, можливо котрась з них відгукнеться саме вам ?

«Секретарка» (Secretary)

Рейтинг imdb 6,9
Рік 2002

Фільм для дорослих про те, що кохання буває різним, і що для когось найкращий прояв любові партнера – не букет квітів з ніжними пестощами, а пліть і покарання. Дівчина Лі Холловей, яка страждає від депресії, почуття неповноцінності після виходу з психіатричної лікарні і має схильність до самоушкодження, знаходить своє ідеальне кохання в особі свого боса, юриста містера Ґрея, який страшно любить командувати.

Дивитися фільм «Секретарка»

Піддана і вразлива на початку, Лі з часом усвідомлює свої сексуальні фантазії з мазохістським нахилом і знаходить в собі силу висловлювати свої бажання та вимоги.

Акції
Знижка 50% на шашличні сети від Шашлик від Рафаеля
Київ, Миколи Закревського вулиця, 51/2
-50%
0 грн
50.0 грн
Знижка 52% на суші-сет «Феєрія» від «Sushitta»
Київ, Ганни Ахматової вулиця, 46
-52%
0 грн
30 грн
Показати всі
55 акцій

«Маленька смерть» (The Little Death)

Рейтинг imdb 7.0
Рік 2014

Фільм про різні інтимні фетиші і фантазії. Когось збуджують сльози, когось – рольові ігри, когось – відчуття небезпеки, а когось – підглядання. Це розповідь чотирьох різних за смаками пар, які діляться своїми переживаннями і захопленнями.

Дивитися еротичний фільм «Маленька смерть»

Сама ідея фільму повторюється ще у таких стрічках як «Фантазії для дорослих» (Les fantasmes) imdb 5.4, 2021 з Монікою Белуччі і «Секрети сексу та кохання» (Kiki, el amor se hace) imdb 6,5, 2016, кожний знятий по-своєму прикольно.

«Історія О» та «Історія О-2: Повернення в Руассі» (Histoire d’O)

Рейтинг imdb 5.3 (перша частина) і 3.5 (друга частина)
Роки 1975, 1984

Обидві частини еротики однозначно заслуговують того, щоб їх подивитися тим, хто цікавиться темою сексуальності, еротичних фантазій та ігор між партнерами. Ця історія зробила переворот навіть у волелюбному французькому суспільстві 70-х XX століття. 

Фільм для дорослих про сексуальні фантазії «Історія О»

Якщо у першому фільмі глядач знайомиться із садомазохістською формою взаємодії партнерів, яка дозволяє їм прожити більш глибокі та відверті інтимні переживання, то у другому – можна насолоджуватися складними вишуканими формами відносин між коханцями, які дарують безліч можливостей для розвитку через подібні еротичні прояви.

Акції
Показати всі
1 акцій

«Секс/Життя» (Sex/Life)

Рейтинг imdb 5.5
Роки 2021–…
Сезони 1,2

Серіал від Нетфлікс, який за відгуками виявився набагато цікавішим, ніж роман Бібі Істона «44 розділи про 4 чоловіків», за мотивами якого він і знятий. Фільм піднімає багато важливих питань, наприклад, про важливість балансу між своїми бажаннями і сімейним життям, вираження емоцій, вміння у стосунках обговорювати проблеми, сумісність сексуальних темпераментів, важливість самовираження, а також пошук і втілення фантазій, як от збудження через флірт з іншими, обмін партнерами, скарфінг тощо.

Серіал для дорослих про сексуальні фантазії «Секс/Життя»

Насичений аспект серіалу – сексуальність і еротика. Мало не в кожній серії вистачає красивих відвертих інтимних сцен. 

«Дев’ять з половиною тижнів» (Nine 1/2 Weeks)

Рейтинг imdb 5.9
Рік 1986

Культова еротична мелодрама з Міккі Рурком і Кім Бейсінгер в головних ролях, яка відразу стала скандальною сенсацією, зокрема через надзвичайно чуттєві еротичні сцени для тих часів.

Культова еротична мелодрама з Міккі Рурком і Кім Бейсінгер в головних ролях «Дев'ять з половиною тижнів»

Фільм про симпатію жінки до нарцисичного типажу, яким і є Джон – емоційно холодний, провокативний, епатажний розбещувач, який при цьому вміє настільки глибоко відчувати бажання жінки, що вона зрештою тане у насолоді. 

«Із широко заплющеними очима» (Eyes Wide Shut)

Рейтинг imdb 7.5
Рік 1999

Класика світового кінематографу «Із широко заплющеними очима»

Останній фільм класика світового кінематографу Стенлі Кубрика з Ніколь Кідман і Томом Крузом у головних ролях. У центрі уваги – звичайна середньостатистична сім’я середнього класу, яка виховує дитину, має добрий достаток і гарну репутацію. Проте подружжя давно приховує кризу спільного життя, постійно надягаючи маску пристойності та стабільності. Сенсом же прихованого життя стають їхні підсвідомі бажання і прагнення повернутися до гармонії.

Акції
Від 1 ночі з сніданками у «Gintama Hotel» у Києві
Київ, Трьохсвятительська вулиця, 9
-40%
2000 грн
1299.0 грн
Від 1 ночі у готелі «Classic Hotel» у Харкові
Харків, Мистецтв вулиця, 14
-59%
2470 грн
1100.0 грн
Показати всі
153 акцій

«Дика орхідея» (Wild Orchid)

Рейтинг imdb 4.5
Рік 1989

Фільм, в якому можна спостерігати гру-фантазію спокушання невинності. Привабливий і владний Джеймс через емоційну травму ніколи не зближується з жінками. Він би і хотів насолодитися відносинами, але боїться зазнати сильного болю, впустивши кохану людину у своє життя. Знайомство з Емілі дарує їм обом безцінний досвід. Чемна, тендітна, ще не зіпсована цинізмом життя дівчина ступає на шлях самопізнання, усвідомлення своєї жіночої сили і пристрасті.

Цікавий факт: Міккі і Керрі, які зіграли головних героїв, одружились у реальному житті після завершення зйомок. Їх непростий шлюб, сповнений «драматизму», тривав 6 років.

«Чесна куртизанка» (Dangerous Beauty)

Рейтинг imdb 7.1
Рік 1998

Історична романтична драма, знята в середньовічних фарбах Італії, в якій йдеться про вміння спокушати – тонко, відверто, проникливо; про кохання та його сприйняття; про тілесну втіху і неповноту справжніх почуттів без неї.

Фільм розкриває теми любові, статусу жінок у суспільстві, політичних інтриг та корупції, а також звертає увагу на те, як куртизанки відігравали важливу роль у культурному та політичному житті Венеції в XVI столітті.

«Чесна куртизанка» історична роматнична драма

Головна героїня, Вероніка, з поміж невеликого на той час вибору ролей для жінки, обирає шлях куртизанки, щоб врятувати свою родину від фінансових проблем. Вона навчається у своєї мами, найкращої куртизанки в минулому, та знаходить успіх у новій професії завдяки своїй красі, розуму та ерудиції. Однак її життя складається з численних випробувань та складних взаємин з чоловіками, які зустрічаються на її шляху.

Чому варто подивитися? Фільм розкриває секрети того, як навчитися спокушати і бути спокусливою жінкою.

«Піаністка» (La pianiste)

Рейтинг imdb 7.5
Рік 2001

Фільм знятий австрійським режисером Міхаелем Ханеке за мотивами однойменного роману австрійської письменниці Ельфріди Єлінек. 

Це історія про Еріку Кьоніг, піаністку, обдаровану музикантку і викладачку музики в консерваторії Відня. Її життя повністю підкорене музиці, але вона також має сильні схильності до фетишизму, які втілює у своїй творчості, і складні сімейні стосунки, що сильно впливають на її поведінку і психіку.

Дивитися фільм «Піаністка»

Еріка є дуже замкненою особистістю і майже не встановлює особистих стосунків з іншими людьми. Вона дуже вимоглива до себе і до інших, і часто буває незадоволена своїми досягненнями. Жінка дуже відверта у своїх сексуальних фантазіях і фетишах, що декого може навіть в певній мірі шокувати або з допомогти краще зрозуміти себе і свої бажання.

Драма піднімає багато складних питань про мистецтво, сексуальність, сім’ю та жіночу ідентичність.

«Венера в хутрі» (La Vénus à la fourrure)

Рейтинг imdb 7.1
Рік 2013

Фільм, знятий польським режисером Романом Полянським, базується на однойменному еротичному романі Леопольда фон Захер-Мазоха, родоначальника такого поняття як «мазохізм», тобто сексуальної пристрасті до підкорення та болю.

Еротичний фільм «Венера в хутрі»

За сюжетом успішний і багатий дизайнер Томаш випадково зустрічає Ванду, молоду жінку, яка прагне стати його моделлю. Між ними завязуються відносини, в яких чоловік використовує героїню як свою музу і об’єкт своїх фетишів. У фільми виразно розкриті питання про сексуальну владу і контроль, відносини між чоловіком і жінкою.

Акції
Від 2 ночей зі сніданками у готелі «Шепіт Карпат»
Пилипець (Закарпатська область), 344
-30%
3600 грн
2519.0 грн
Від 2 ночей зі сніданками в готелі «Шепіт Карпат»
Пилипець (Закарпатська область), 344
-30%
4100 грн
2869.0 грн
Показати всі
89 акцій

«Німфоманка» (Nymphomaniac)

Рейтинг imdb 6.9 (ч. 1) і imdb 6.6 (ч. 2)
Рік 2013

Драматичний фільм у двох частинах від режисера Ларса фон Трієра про життя жінки на ім’я Джо, яка страждає через власну неконтрольовану жагу до сексу (німфоманію) та пошук власного місця у житті.

Протягом фільму головна героїня ділиться своєю історією з чоловіком на ім’я Селігман, який знайшов її без свідомості на вулиці та забрав до свого дому, де вони дискутують про її минуле. Джо розповідає про своє відношення з батьками, друзями, знайомими, а також про сексуальні пригоди та стосунки з різними чоловіками.

Драматичний фільм «Німфоманка»

У фільмі міститься багато відвертих еротичних сцен, детально показано сексуальне життя головної героїні, включаючи її досвід з мастурбацією, різними формами сексу, а також залучення до групового сексу, бдсм та інших експериментів. Його корисно подивитися усім, кому цікава тема природи жіночої сексуальності.

«Успіхів тобі, Лео Гранд» або «Кохання за викликом» (Good Luck to You, Leo Grande)

Рейтинг imdb 7.2
Рік 2022

Драматичний фільм про секс, який показаний дещо незграбним через зацикленість героїні на своїх уявних тілесних недоліках, а також про прийняття та про вміння любити своє тіло.

Головна героїня Ненсі, у минулому вчителька у католицькій школі, за все своє подружнє життя не пізнала палких радощів сексу зі своїм чоловіком. І ось у свої 55 вона з острахом, але все ж таки вирішує надолужити згаяне. Для цього вона наймає хлопця по виклику, який знає свою справу і отримує відверте задоволення від того, що допомагає іншим розкритися і втілити свої сокровенні еротичні бажання.

Драматичний фільм про секс «Успіхів тобі, Лео Гранд»

Цей фільм корисно подивитися всім, хто звик обмежувати себе. Кожна людина заслуговує на життя, сповнене сексуальних утіх, і що у віці далеко за 40 секс не має зникати, а «жіночий годинник» зупинятися. Нарешті з першим своїм оргазмом Ненсі відчула внутрішню силу та солодке передчуття втілення власних амбіцій.

«Пристрасті Дон Жуана» (Don Jon’s Addiction)

Рейтинг imdb 6.5
Рік 2013

Фільм для дорослих про Джона Мартелло, молодого привабливого чоловіка з Нью-Джерсі, який веде безтурботне життя. Єдині речі, які його турбують – фітнес, тачки, вечірки, подружки (багато подружок) і… порнографія. Він щиро вважає, що порно краще за реальний секс.

«Пристрасті Дон Жуана» дивитися фільм для дорослих

Погляди Джона на життя і любов змінюються, коли він знайомиться з сексуальною білявкою Барбарою (яку грає неперевершена Скарлетт Йоханссон). Молодий чоловік стає більш відкритим та співчутливим до людей, які його оточують, а також змушений визнати свою залежність від порно і переглянути свої стереотипи щодо стосунків із жінками.

«Молода і прекрасна» (Jeune et jolie)

Рейтинг imdb 6.7
Рік 2013

Доволі провокативний французький драматичний фільм режисера Франсуа Озона про дослідження сексуальності, пошук себе і своїх меж. 

«Молода і прекрасна» французький драматичний фільм

Головна героїня, Ізабель, – 17-річна дівчина з багатої родини, яка відчуває сильну сексуальну потребу та цікавість до інтимних відносин. Попри успішне навчання чання та гарне життя,Ізабель вирішує зайнятися проституцією і розкриває перед собою нові можливості та переживання. Але таємниці не завжди можна приховати…

Акції
Від 1 ночі у будиночках комплексу «Krakow»
Київ, Брест-Литовське шосе, 8А
-30%
1700 грн
1189.0 грн
Від 1 ночі в мотелі «Карман» у Києві у будні
Київ, Стеценко вулиця, 46
-25%
800 грн
599.0 грн
Показати всі
19 акцій

«Люсія і секс» (Lucia y el sexo)

Рейтинг imdb 7.0
Рік 2001

Дивитися іспанський фільм «Люсія і секс»

Іспанський фільм режисера Хуліо Медема, який розповідає про жінку на ім’я Люсія, яка після того, як її бойфренд зник безслідно, зустрічає нового коханця. Поступово вона починає занурюватися в світ сексуальної свободи, відкриваючи для себе нові емоції і почуття.

«Сором» (Shame)

Рейтинг imdb 7.1
Рік 2011

Драма від режисера Стіва Маккуїна з відвертими сценами кохання. Фільм розповідає про Брендана, успішного та привабливого молодого чоловіка, який має проблеми зі здатністю до інтимних відносин та відчуттям власної гідності.

Чоловік ставить секс на перше місце і відчуває потребу у постійних експериментах. Він не може встановити стабільні відносини з іншими людьми, що доводить його до самотності та депресії. Проблеми Брендана посилюються з появою сестри Сісілі, яка починає вторгатися в його життя.

Корисно подивитися тим, хто також бореться з власними демонами і намагається знайти вихід з складної ситуації. Фільм отримав багато відгуків від критиків та здобув кілька нагород на кінофестивалях. 

Читайте також:
✔️ Чому ми ревнуємо і що з цим робити?
✔️ Як підняти самооцінку
✔️ Мій психолог – як знайти свого спеціаліста
✔️ Кращі суші у Києві
✔️ Топ красивих місць у Карпатах, які варто відвідати
✔️ Стильний френч – понад 100 дизайнів
✔️ Як швидко вивчити англійську
✔️ Романтичне кіно на вечір
✔️ Смачні недорогі піцерії Києва
✔️ Які аналізи потрібно здавати щороку

Фільми для дорослих показують, що сексуальні фантазії є звичайним явищем і не є чимось аномальним чи ненормальним. Вони можуть допомогти у розумінні власних сексуальних бажань та потреб. Чи сподобалась вам наша добірка? Діліться в коментарях ;)

3 коментарів
  • Alisa

    Класна добірка фільмів 👍

  • Вероніка

    Таємний щоденник дівчини за викликом – дуже класний, передивилась на одному диханні ?

    • {:ru}Татьяна Софиенко{:}{:uk}Тетяна Софієнко{:}

      Дійсно, серіал суперовий, за вихідні встигаєш подивитися весь. дякуємо, що читаєте наш блог ;)

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *