Романтичне кіно на вечір: 23 найкращих фільми про кохання та пристрасть

Романтичне кіно на вечір: 14 найкращих фільмів про кохання та пристрасть

Драми, мелодрами, романтичні фільми – завжди актуальний жанр. В ньому є все, чим багате наше життя: стосунки, міцне кохання, шалена пристрасть, непрості заплутані трикутники, романтика, розставання і навіть зради. Таке кіно допомагає глибше зрозуміти себе, знайти відповіді на складні питання чи просто дати волю сльозам у моменти, коли хочеться емоційної розрядки. У цій добірці від BlogPokuponTeam ви знайдете найкращі фільми про доросле та підліткове кохання – вмикайте та насолоджуйтесь переглядом (можна за передплатою), щойно душа забажає романтики ❤️

Акції
Знижка 50% на шашличні сети від Шашлик від Рафаеля
Київ, Миколи Закревського вулиця, 51/2
-50%
0 грн
50.0 грн
Знижка 52% на суші-сет «Феєрія» від «Sushitta»
Київ, Ганни Ахматової вулиця, 46
-52%
0 грн
30 грн
Показати всі
55 акцій

Минулі життя

Рейтинг: imdb 8.0
Рік: 2023

Ще дитиною Нора закохується у свого найкращого друга, однак, подорослішавши, вона їде з рідного міста, і зв’язок між ними переривається. Життя Нори складається успішно: вона одружена, живе в Нью-Йорку, заробляє письменництвом. Але одного прекрасного дня їй надходить повідомлення в соцмережі: через 20 років у її житті знову з’являється друг дитинства. На Нору чекає цілий тиждень спілкування з першим коханням – проведений разом час нарешті розставить всі крапки над «і».

Акції
Valentine's Spa-day для двох у студії «SlimClub»
Київ, Верхній Вал вулиця, 52
-46%
2450 грн
1299.0 грн
Показати всі
35 акцій

Емілі

Рейтинг: imdb 6.9
Рік: 2022

Чуттєва мелодрама в декораціях англійської старовини на стику епохи Регентства та вікторіанської епохи розповідає реальну історію кохання. У сімейний маєток Бронте в Йоркширі приїжджає постоялець вікарій Вільям Вейтман. Юна норовлива Емілі Бронте закохується у привабливого служителя церкви.

Вестсайдська історія

Рейтинг: imdb 7.2
Рік: 2021

1950-ті роки, Нью-Йорк, Манхеттен, район Вест-Сайд. Дві вуличні банди – «Ракети» та «Акули» – борються за контроль над кварталом Сан-Хуан-Хілл. Що може пов’язати юнака та дівчину з ворожих угруповань? Вірно – кохання. Грандіозна кіноадаптація знаменитого бродвейського мюзиклу підкорить ваші серця зворушливою романтичною історією та гарними мелодіями.

Акції
До 360 днів підписки на кінотеатр «SWEET.TV»
Вся Україна
-54%
747 грн
399.0 грн
Показати всі
1 акцій

Коротко кажучи

Рейтинг: imdb 6.6
Рік: 2021

Тедді страждає на прокрастинацію, не вміє планувати час, вічно спізнюється і нехтує своїми обов’язками. Доля вирішує надати йому незвичайний урок: прокинувшись після весілля, Тедді виявляє, що за добу перескочив цілий рік свого життя. І якби так сталося лише раз! Тепер щоранку він старішає рівно на один рік. Тедді чекає серйозна боротьба за кохання, а ще йому доведеться навчитися по-справжньому цінувати час.

Дивитися фільми онлайн у високій якості зручніше та простіше в онлайн-кінотеатрі. Підписуйтесь зі знижкою від Покупону і дивіться улюблене кіно де і будь-коли.

Зависнути у Палм-Спрінгз

Рейтинг: imdb 7.4
Рік: 2020

9 листопада. Неподалік від Палм-Спрінгз готуються до весілля. Найлз, хлопець однієї з подружок нареченої, весь день кайфує у басейні та випиває. Увечері він робить зворушливу промову на честь молодят, чим підкорює старшу сестру нареченої Сару. Разом вони опиняються тет-а-тет під нічним небом, заходять у загадкову печеру, після чого трапляється неймовірне: вранці після весілля виявляється, що знову настало… 9 листопада.

Акції
VIP-обгортання «Альгіотерапія» у «BodyLike»
Київ, Щекавицька вулиця, 30/39
-70%
4000 грн
1199 грн
VIP-обгортання в спа-капсулі в «BodyLike»
Київ, Щекавицька вулиця, 30/39
-70%
4000 грн
1199 грн
Показати всі
126 акцій

Емма

Рейтинг: imdb 6.7
Рік: 2020

Молода Емма Вудхаус, красива, розумна і багата, своєю головною перевагою вважає феноменальну проникливість і розуміння людських сердець. Своє справжнє покликання вона бачить у тому, щоб залишатися поруч із батьком і допомагати юним подружкам влаштовувати особисте життя. Однак чоловіки, з якими Емма намагається звести свою підопічну Гаррієт Сміт, поводяться зовсім не так, як очікується.

Сад вечірніх туманів

Рейтинг: imdb 6.9
Рік: 2019

1950-ті роки, Малайзія. Лін пройшла японський концтабір і вже кілька років допомагає владі відстежувати військових злочинців. Вона ненавидить японців, але це не відвертає її від створення прекрасного японського саду, про який мріяла її сестра, яка загинула у таборі. Лін стає ученицею колишнього імператорського садівника і незабаром виявляє, що йому є що приховувати.

Шлюбна історія

Рейтинг: imdb 7.9
Рік: 2019

Чарлі – нью-йоркський театральний режисер. Ніколь – акторка його театру. Вони одружені і мають сина. І все б нічого, але Ніколь здається, що в цьому шлюбі вона втрачає себе. Не в змозі змиритися з цим відчуттям, вона забирає сина і переїжджає до Лос-Анджелеса, де отримує роль у серіалі та знаходить адвокатесу, яка спеціалізується на розлученнях. Чарлі, який також змушений шукати адвоката, розривається між роботою та бажанням бачитися із сином.

Акції
Манікюр та педикюр з покриттям у «Lina Nails»
Київ, Вадима Гетьмана вулиця, 27
-43%
400 грн
269.0 грн
Манікюр та педикюр у студії «Xuxunails Service»
Київ, Новгород-Сіверська вулиця, 1
-67%
300 грн
139.0 грн
Показати всі
17 акцій

За п’ять кроків до кохання

Рейтинг: imdb 7.9
Рік: 2019

Муковісцидоз – невиліковне спадкове захворювання, яке вражає внутрішні органи та підвищує сприйнятливість організму до інфекцій. Саме через цю хворобу підлітки Вілл і Стелла змушені постійно проводити у лікарні. Через вразливість імунної системи їм не можна наближатися один до одного ближче, ніж на метр, але це не заважає розгорітися великому та світлому почуттю.

Примарна нитка

Рейтинг: imdb 7.4
Рік: 2017

1950-ті роки. Лондон. Іменитий кутюр’є Рейнольдс Вудкок – автор ексклюзивних образів для членів королівської родини, зірок кіно та світських левиць. Несподівано в його життя вривається молода та палка Альма – вона перевертає все з ніг на голову і стає особистою музою Вудкока.

Він і Вона

Рейтинг: imdb 7.3
Рік: 2017

Віктор та Сара випадково знайомляться у барі. Він – письменник-початківець, вона – магістр у галузі класичної літератури, обидва божеволіють від Достоєвського і Джойса. Попереду на них чекають 45 років великого кохання та серйозних випробувань. Чи витримають їхні стосунки перевірку славою, успіхом та багатством?

Акції
Знижка 40% на доставку від ресторану «Шашличок»
Доставка по Києву та області до 30 км
-40%
0 грн
30 грн
Знижка 35% на меню кухні в «Gulo Хачапурі»
Київ, Еспланадна вулиця, 30
-35%
0 грн
25 грн
Показати всі
73 акцій

До зустрічі з тобою

Рейтинг: imdb 7.4
Рік: 2016

У 26 років Луїза втрачає роботу та змушена шукати нову. Перебравши кілька невдалих варіантів, вона зупиняється на посаді доглядальниці для багатого молодого чоловіка на ім’я Вілл, паралізованого після зіткнення з мотоциклістом. Так починається драматична історія, в якій на кожного з них чекають кардинальні зміни в житті і характері.

Світло між двох океанів

Рейтинг: imdb 7.2
Рік: 2016

Том повертається до рідної Австралії з Першої світової війни та влаштовується на посаду наглядача маяка. Доля дарує йому зустріч із прекрасною Ізабель. Одружившись, вони влаштовуються на відокремленому острівці, і згодом до його берега прибиває хвилею човен із новонародженою дівчинкою. Пара вирішує удочерити малу, не знаючи, до яких катастрофічних наслідків це призведе.

Читайте також:
🔷 Що подарувати чоловікові
🔶 Ідеї подарунків дівчині
🔷 Стильні дизайни френчу
🔶 Куди поїхати на вихідні з Києва
🔷 Що подивитися у Карпатах

Винні зірки

Рейтинг: imdb 7.7
Рік: 2014

У Хейзел рак. Вона відвідує групу підтримки, але ані це, ані тимчасовий відступ хвороби не дарує їй радість. Ситуацію змінює знайомство з Огастусом Уотерсом: він теж хворий на рак і теж відчуває тимчасове покращення стану. Деякий час молоді люди опираються взаємній симпатії, що їх охопила, але зрештою здаються у полон почуттів і вирушають у романтичну подорож, повну щастя і любові.

Акції
Від 2 ночей у будні у готелі «Залив» на озері
Сарни (Рівненська область)
-30%
5280 грн
3699.0 грн
Від 1 ночі відпочинку у комплексі «Krakow»
Київ, Брест-Литовське шосе, 8А
-26%
1195 грн
885.0 грн
Показати всі
75 акцій

Вона

Рейтинг: imdb 8.0
Рік: 2013 

Недалеке майбутнє, світ розвинених комп’ютерних технологій та штучного інтелекту. Самотній письменник Теодор придбає революційну новинку – операційну систему, яка вміє виконувати будь-яке побажання користувача. Свіжокуплена ОС виявляється розумнішою та емпатичнішою, ніж очікував Теодор, між ними встановлюються теплі відносини, які непомітно переростають у роман.

Романтичний кіновечір стане ще приємнішим, якщо не витрачати час на приготування вечері, а замовити смаколики в сервісі доставки їжі. Суші, піца або традиційна страва європейської кухні – вибирайте улюблений гастрозаклад і додавайте до «кошика» улюблені позиції меню.

Блакитний Валентин

Рейтинг: imdb 7.3
Рік: 2010

Дін і Сінді дуже люблять один одного, але минає час і вони стикаються з проблемою, знайомою багатьом постійним парам, – пересичення. Почуття притупляються, пристрасть вщухає, питання «чи варто продовжувати?» спливає все частіше. Чи вийде у Дина та Сінді повернутися на початок шляху і відродити колишню закоханість?

500 днів літа

Рейтинг: imdb 7.7
Рік: 2009

Порцію чудового настрою обіцяє глядачеві романтична комедія про працівника агенції, яка випускає вітальні листівки. Чоловік шалено закохується у свою колегу, впевнений у тому, що вона – його доля. Однак за 500 днів їхніх стосунків він дізнається, що шлях до щастя простим не буває.

Акції
Від 2 ночей зі сніданками у готелі «Шепіт Карпат»
Пилипець (Закарпатська область), 344
-30%
3600 грн
2519.0 грн
Від 2 ночей зі сніданками в готелі «Шепіт Карпат»
Пилипець (Закарпатська область), 344
-30%
4100 грн
2869.0 грн
Показати всі
88 акцій

P.S. Я кохаю тебе

Рейтинг: imdb 7.0
Рік: 2007

Їй здавалося, що разом вони проживуть довге щасливе життя і помруть в один день, але доля має власні плани. Він вмирає, а вона залишається наодинці з болем від непоправної втрати. Проте, навіть померши, чоловік не кидає кохану: незадовго до своєї смерті він, з метою допомогти пережити втрату, склав для неї сім послань. Наприкінці кожного постскриптум: «Я кохаю тебе».

Порочний зв’язок

Рейтинг: imdb 7.5
Рік: 2007

Шанхай, період другої світової війни. Могутній та впливовий політик містер І без пам’яті закохується у подругу своєї молодої дружини. Почуття виявляється таким захоплюючим, що з кожним днем він занурюється у вир пристрасті все глибше і глибше.

Щоденник пам’яті

Рейтинг: imdb 7.8
Рік: 2004

Літній чоловік, який живе в будинку для людей похилого віку, вголос читає такій же немолодій жінці записи зі старої записної книжки. У них – зворушлива історія кохання бідного юнака та багатої леді з Північної Кароліни. Бурхливий роман Ноя та Еллі тривав ціле літо, після чого їм довелося розлучитися – спочатку їх розділили батьки, а потім сталася Друга світова війна.

Пам’ятна прогулянка

Рейтинг: imdb 7.3
Рік: 2003

Здавалося б, що може бути банальнішим за підліткову драму про кохання шкільного плейбоя та скромної тихоні-відмінниці? Цей фільм – не лише про те, що протилежності притягуються, а ще й про те, як щирі почуття змінюють не лише закоханих, а й людей навколо них. Трагічний фінал, що проймає до сліз, лише підкреслює красу сюжету.

Амелі

Рейтинг: imdb 8.3
Рік: 2001

Фільм, що став культовим не тільки у Франції, а й у всьому світі. Чарівна і трохи дивна дівчина на ім’я Амелі Пулен живе своїм життям, знаходить радість у звичайних життєвих дрібницях і мріє про справжні стосунки, сповнені тепла та затишку. Кожен її вчинок, ніби помах крила метелика у відомій метафорі, робить життя оточуючих яскравішим і світлішим.

Шоколад

Рейтинг: imdb 7.3
Рік: 2000

Одного разу до маленького французького містечка приїжджає молода жінка Вієнн. Вона відкриває магазин шоколаду, який одразу отримує визнання у місцевих жителів: сюди вони приходять за солодкою насолодою, яка відволікає їх від життєвих турбот і негараздів. Вієнн, немов чарівниця, вгадує чужі бажання, але свої власні розуміє лише коли до міста зі своїм табором приїжджає красень-циган Ру.

Читайте також:
🔷 Як підготуватися до фотосесії
🔶 Ідеї подарунків на 14 лютого
🔷 Найпристрасніші еротичні фільми
🔶 Різновиди пілінгів для обличчя: який краще

А які романтичні фільми вразили вас? Діліться назвами улюблених кінострічок у коментарях.

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *