Френч: від стриманої класики до яскравих стразів з фото

Дизайни французького манікюру

Французький манікюр – свята класика у світі nail мистецтва. Дівчата полюбили його за універсальність та ніжні обриси. Френч прикрашає жіночі руки, робить їх більш витонченими та вишуканими. Техніка дозволяє доповнити будь-який образ – весільний, повсякденний, молодіжний – та поєднується з будь-якою формою та довжиною нігтів. #PokuponBlogTeam зібрала цілу фотогалерею дизайнів френча зі свіжими новинками та оригінальними ідеями, а втілити будь-яку з них допоможуть знижки до 65% на візит до професійного майстра манікюру.

Акції
Манікюр та педикюр з покриттям у «Lina Nails»
Київ, Вадима Гетьмана вулиця, 27
-43%
400 грн
269.0 грн
Манікюр та педикюр у студії «Xuxunails Service»
Київ, Новгород-Сіверська вулиця, 1
-67%
300 грн
139.0 грн
Показати всі
18 акцій

Новеньке у класиці френчу

Довгі чи короткі, круглі чи квадратні, гострі чи мигдалеподібні нігті – на будь-яких можна виконати французький френч. Одне залишається незмінним – біла акуратна смужка на краю, що нагадує посмішку, вузька або товста. Вона робить френч максимально натуральним та невимушеним. Сама нігтьова пластина має при цьому ніжний, близький до природного рожевого відтінку. Плюс такого дизайну в його універсальності: він підійде до будь-якого стилю та заходу.

Замість стандартної білої смужки можна зробити кольорове омбре, однотонні чорні, червоні, сині, рожеві кінчики – вийде стильний фан-френч. Серед актуальних трендових новинок нейл-арту – дизайн, в якому між посмішкою та рештою простору нігтьової пластини робиться акцент тонкою темною або кольоровою лінією.

Трикутний френч

Оригінальний варіант французького манікюру, який особливо гармонійно виглядає на мигдальних нігтях та нігтях-стилетах (хоча, за бажання, намалювати таку посмішку можна на будь-яку форму). Внутрішній бік посмішки в цьому дизайні не напівкруглий, а нагадує трикутник з вершиною, спрямованою у бік краю нігтя – звідси й назва. Сама посмішка може бути як класичного забарвлення – білого або молочного, так і блискучого, кольорового або складатися з двох відтінків.

Французький манікюр із подвійною «посмішкою» 

Модний тренд сезону 2022-2023 – френч із подвійною посмішкою. Нічого складного в цьому дизайні немає, просто, окрім посмішки на кінчику нігтя, малюється ще одна, з внутрішньої сторони. Вигином вона повторює основну, але найчастіше має меншу товщину або взагалі малюється тонкою смужкою.

Френч із блискітками біля кутикули

Будь-який варіант французького манікюру, особливо ніжну класику, відмінно доповнять блискітки біля кутикули. Найчастіше їх розташовують з градієнтним ефектом – біля самої кутикули розміщують максимум гліттеру, а чим ближче до середини нігтьової пластини, тим його менше. В результаті виходить легкий блискучий серпанок, що перетікає в базовий колір, а завершальним штрихом стає акуратна посмішка по краю нігтика.

Акції
Курс навчання «Експрес-френч акриловими смайлами»
Київ, Червоноткацька вулиця, 42
-50%
1100 грн
549 грн
Манікюр та педикюр у студії «Xuxunails Service»
Київ, Новгород-Сіверська вулиця, 1
-67%
300 грн
139.0 грн
Показати всі
6 акцій

Блискітки на кінчиках  

Ідеальний варіант, коли хочеться спокійного класичного дизайну, але з якоюсь фішкою. Френч із гліттером на кінчику нігтя – чудове рішення у такій ситуації. У цьому дизайні поєднуються лаконічність класики та святковий блиск, який виглядає витончено та не перевантажує манікюр.

Косий френч

Скошений френч – посмішка малюється з одного боку, збоку нігтя: її вигин, кут скосу та ширина підбирається залежно від форми нігтя.

Кут може бути маленьким і утворювати трикутник, напівкруглим і плавним, доходити до середини нігтя або перекривати весь край нігтя або навіть половину нігтьової пластини. Колірна гамма такого дизайну може бути витримана в класичній нюдовій або яскравій, різнокольоровій палітрі, з акцентами у вигляді малюнків, візерунків, страз або блискіток. Підходить такий дизайн до будь-якої форми нігтів.

Викладний французький манікюр

«Стик у стик» або викладний френч – так називається техніка нейл-дизайну, при використанні якої нігтьове ложе подовжується за допомогою спеціального камуфляжного гелю або акрилу. Ідеальна лінія посмішки моделюється пилкою або фрезером – при цьому нігтику можна надати будь-яку форму та довжину. Манікюр можна зробити у звичному форматі – з білою усмішкою, або в акваріумному стилі – з накладанням прозорого гелю будь-якого відтінку зі стразами та блискучим конфетті всередині. Викладний френч виглядає акуратно та ефектно, при високому професіоналізмі майстра – набагато крутіше, ніж намальований. Ще одна перевага дизайну в тому, що він тримається довго – близько 3 тижнів, і мінімально схильний до пошкоджень – сколів, тріщин, подряпин.

Френч з малюнками та візерунками

Варіацій виконання френча з малюнками та візерунками – море. Можна придумати свій власний дизайн та підібрати потрібні кольори. У цьому варіанті може використовуватися не лише білий, як у класиці. Для весняного та літнього манікюру підійдуть зелені або блакитні кольори, які гармонійно вплітаються у квіткові мотиви (ромашки, листя, півонії). Для зимового або новорічного дизайну візьміть золотий, синій, нанесіть візерунок у вигляді зірочок, сніжинок, ялинок, новорічних льодяників.

Читайте також:
? Ідеї матового манікюру
? Манікюр «котяче око» 
? Місячний манікюр
? Ідеї манікюру на короткі нігті

Французький манікюр із камінцями

Хтось не зраджує класиці, а хтось любить носити яскравий, часом навіть химерний, манікюр. Для любителів креативних і сміливих образів – френч зі стразами та камінцями. Такий дизайн безсумнівно прикрасить ваше вбрання і підкреслить індивідуальність.

Дзеркальний френч

Оригінальна дзеркально блискуча посмішка надасть вашим нігтикам стильного та ефектного вигляду. Цю техніку ще називають «металік». Вона виконується або на всю нігтьову пластину, або на її край, повторюючи класичний дизайн френча. «Металік» може мати різні колірні варіанти: золотий, срібний, бронзовий.

Місячний френч

Ще одна ідея незвичайного виконання французького манікюру. У цій техніці робиться акцент на підставі нігтя: його зафарбовують за контуром, формуючи півмісяць або залишають у природному вигляді.

Акції
Манікюр, нарощування та корекція в «Nails Getman»
Київ, Кобзарський провулок, 10А
-43%
600 грн
349.0 грн
Протезування нігтьової пластини у «BG Lab»
Київ, Євгена Чикаленка вулиця, 20А
-54%
600 грн
299.0 грн
Показати всі
2 акцій

Читайте також:
? Модний весільний манікюр
? Тренди манікюру осінь-зима
? Топ ідей новорічного манікюру

Пригледіли собі дизайн? Як часто ви робите дизайн френча, які є улюблені дизайни? Діліться у коментарях!

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *