Ідеї красивого манікюру на короткі нігті

Багато дівчат носять короткі нігті – це практично, зручно та красиво. І хоча існує думка, ніби довгі нігті дають більше простору для творчості, на короткі теж можна вигадати масу класних дизайнів: однотонний, різнокольоровий, з малюнками та декором. І неважливо, вони у вас квадратні, круглі, мигдалеподібні чи овальні. #PokuponBlogTeam зібрала свіжі ідеї манікюру для коротких нігтів будь-якої форми на всі випадки життя ?

Акції
Манікюр та педикюр з покриттям у «Lina Nails»
Київ, Вадима Гетьмана вулиця, 27
-43%
400 грн
269.0 грн
Манікюр та педикюр у студії «Xuxunails Service»
Київ, Новгород-Сіверська вулиця, 1
-67%
300 грн
139.0 грн
Показати всі
17 акцій

Ідеї класичного та оригінального манікюру

Є дизайни, які можна носити будь-якого сезону – вони актуальні завжди просто через свою універсальність. З класики це однотонний шелак, ніжний френч, світлі відтінки нюду. З оригінальних та незвичайних дизайнів – геометрія, омбре, матовий лак, з блискітками, стразами чи ненав’язливим малюнком. Дивіться та зберігайте собі цікаві ідеї манікюру на короткі нігті ?

Френч і місячний дизайн

Французький манікюр підійде під будь-яку форму та довжину нігтів, і короткі (навіть дуже) – не виняток. Френч візуально облагороджує будь-які нігтики, вносячи у повсякденний образ витонченість та витонченість.

Можна вибрати класичний варіант – нюдовий гель-лак з білими усмішками, або незвичайну версію французького манікюру – з кольоровими кінчиками (вони можуть бути червоні, чорні, зелені тощо) та додаванням візерунків. Місячний дизайн (зворотна версія френча) більш демократичний і може бути будь-якого кольору, а лунку в основі нігтів можна зробити лаконічною або викласти стразами та камінням.

Багато простих дизайнів можна зробити в домашніх умовах, незалежно від того, яким лаком ви користуєтесь. Якщо вдома є лампа для сушіння, вибирайте шелак. Простий однотонний манікюр можна зробити звичайним лаком, що легко змивається ацетоном.

Красивий манікюр з різними видами дизайну

Найуніверсальніші варіанти манікюру для коротких нігтів – однотонний (червоні, бежеві, білі, рожеві) або з лаконічним дизайном (найчастіше геометрія чи нескладний декор). У тренді наразі градієнтний молочний манікюр із кольоровою підложкою та, звичайно ж, дизайн омбре, який може бути самодостатнім або з малюнком, світлого чи темного відтінку – все залежить від фантазії та настрою.

Літній нейл-арт

Манікюр на літо – це прикольний та яскравий дизайн без нудних та сумних тонів, з креативними малюнками, наклейками та навіть стразами. Пам’ятайте, що це час соковитих і помітних кольорів. Бажаєте помаранчевий, бузковий, лимонний та рожевий одночасно? Влітку можна все – від неонових відтінків до дизайнів із морськими, квітковими та фруктовими принтами.

Акції
Манікюр, нарощування та корекція в «Nails Getman»
Київ, Кобзарський провулок, 10А
-43%
600 грн
349.0 грн
Протезування нігтьової пластини у «BG Lab»
Київ, Євгена Чикаленка вулиця, 20А
-54%
600 грн
299.0 грн
Показати всі
2 акцій

Читайте також:
? Апаратний манікюр – як робити вдома
? Модний літній манікюр
? Манікюр «котяче око»
? Ідеї матового манікюру

Весняний манікюр на короткі нігті

Основні тенденції весняного дизайну – квіткові мотиви, розпис квітами, кольоровий френч і різноманітність яскравих, світлих відтінків. У весняних дизайнах царюють кольори природи, що прокидається: зелений, червоний, рожевий, блакитний, фіолетовий, насичений нюд.

Дизайни нігтів на осінь

Тренди осені диктують велику кількість насичених темних відтінків і кольорів у тон осіннього листя – рудих, жовтих, червоних. Особливою популярністю користується матовий однотонний манікюр у поєднанні з геометричними чи рослинними візерунками. Ще можна спробувати зіграти на контрасті – поєднувати холодні кольори (блакитний, сірий, зелений) із теплими відтінками та золотистим декором (фольга, блискітки, малюнки). Хоча б один раз за сезон не гріх зробити тематичний нейл-арт з осіннім листям  ?

Читайте також:
? Модні кольори та дизайни манікюру
? Ідеї красивого педикюру на літо
? Актуальні тренди макіяжу
? Модні кольори та техніки фарбування волосся
? Тренди весна-літо
? Актуальні жіночі стрижки
? Трендові кольори та техніки макіяжу губ

Якому манікюру віддаєте перевагу ви? Розкажіть, які дизайни вас найбільше вразили!

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *