Куди піти у Києві на вихідні: цікаві ідеї розваг і прогулянок

Куда пойти в Киеве на выходных: интересные идеи развлечений и прогулок

Довгоочікувані вихідні на носі, а це означає, що багато хто задається питанням, куди сходити, що подивитися, чим зайнятися, де погуляти, щоб не нудьгувати вдома. Столиця багатогранна і, незважаючи на скрутні часи, тут і дорослі, і діти можуть знайти собі розваги до смаку. Адже відпочивати та дарувати собі світлі моменти просто життєво необхідно за умов постійного стресу. BlogPokuponTeam зібрав найцікавіші і незвичайні заняття та місця для вікенду у столиці зі знижками до 90%, щоб кожен міг відпочивати більше та краще 🙂👇

Акції
Цілий день розваг у мережі парків «Fly Park»
Київ, Оболонський проспект, 21Б
-30%
250 грн
175.0 грн
Вхідний квиток до парку розваг «Мадагаскар»
Київ, Степана Бандери проспект, 34В
-43%
210 грн
119.0 грн
Показати всі
222 акцій

ВДНГ

Експоцентр України – величезна локація з безліччю розваг для дітей та дорослих:

  • Атракціони.
  • Виставки.
  • Оранжереї.
  • Велопрогулянки.
  • Мотузковий парк.
  • Пейнтбол.
  • Дитячі майданчики.
  • Контактний зоопарк.
  • Барбекю та пікнік зони.
  • Кафе, кальянні.
  • Фотосесії.
  • Скейт-парк.
  • Сезонний аквапарк з відкритими басейнами для дорослих та дітей.
  • Концерти та інші заходи.

Вихідні на ВДНГ пройдуть радісно і цікаво. Не нудно тут буде як любителям спокійного відпочинку на природі, так і тим, хто віддає перевагу активному дозвіллю.

Сходити на вихідних на ВДНГ – чудова ідея для всієї родини
Сходити на вихідних на ВДНГ – чудова ідея для всієї родини

📍 Академіка Глушкова проспект, 1 (метро Виставковий центр).

Акції
Фірмовий кальян з чаєм у барі «Doit» на ВДНГ
Київ, Голосіївський проспект, 130/57
-31%
340 грн
249.0 грн
Знижка на квиток до музею гітар на ВДНГ
Київ, Академіка Глушкова проспект, 1п6
-49%
0 грн
39.0 грн
Показати всі
3 акцій

Парк «Наталка» та оболонська набережна

Ще одна не менш приваблива локація для прогулянки на вихідні – парк «Наталка», який плавно переходить у мальовничу набережну. Упорядкована зелена зона, сад каміння, мотузковий парк, дитячі та спортивні майданчики, кафе та кав’ярні з панорамним видом на Дніпро, вуличні музиканти – створять неймовірно затишну атмосферу для відпочинку з родиною чи друзями на вихідні.

Вечірній парк «Наталка» у Києві
Вечірній парк «Наталка» у Києві

📍 Парк Наталка починається від Північного мосту вздовж проспекту Володимира Івасюка та закінчується оболонською набережною довжиною понад два кілометри. Найближча станція метро Мінська.

Акції
Знижка 40% у мотузковому парку «Активна країна»
Київ, Оболонська набережна
-40%
0 грн
10 грн
Показати всі
1 акцій

Парк «Муромець»

Любителям відпочинку на свіжому повітрі рекомендуємо присвятити день прогулянці ландшафтним парком «Муромець». Він знаходиться в Деснянському районі, займає простір між правим і лівим берегами Дніпра і є великим комплексом зелених насаджень з кількома зонами: меморіальною (круглий партерний сад на 15 секторів), дитячою, водно-спортивною та пляжною.

Парк Муромець – куди піти у Києві
Парк Муромець – куди піти у Києві

Парк «Муромець» – одне із найпопулярніших місць відпочинку, особливо для сімей з дітьми. Фанати активного відпочинку будуть задоволені: тут можна покататися на велосипедах, квадроциклах, верхи на конях, вейкбордах, байдарках, пострибати на батуті. На території комплексу часто проводять виставки собак. Також у парку є автостоянка та медпункт.

📍Дістатися можна будь-яким транспортом з Троєщини у напрямку метро Почайна, центр, Оболонь: автобус 101, 114, тролейбуси 30,31,47. З Оболоні: тролейбус 47. З центру: автобус 114. Зупинка парку «Муромець».

Акції
До 2 години прокату квадроциклів від «Kvadro_bro»
Бровари (Київська область), Молодіжна вулиця, 6
-25%
1200 грн
899.0 грн
До 2 годин прокату квадроциклів від «Kvadro Kiev»
Київ, Погребський шлях, 58
-20%
1200 грн
959.0 грн
Показати всі
9 акцій

Етнокомплекс «Пирогове»  

Зовсім поряд із Києвом знаходиться Національний музей народної архітектури та побуту України або, як його називають у народі, «Музей Пирогове». Це величезний комплекс просто неба, на його території зібрана велика кількість традиційних українських хатинок, церков та інших старовинних споруд. Пам’ятки архітектури збирали по всій Україні, щоб зберегти в одному місці та дати відвідувачам музею можливість доторкнутися до життя та звичаїв предків.

Куди піти у Києві – музей Пирогово
Куди піти у Києві – музей Пирогово

У «Пирогово» приходьте у повсякденному одязі та зручному взутті, адже ходити вам доведеться чимало. На прогулянку музеєм у вас може піти цілий день, але в будь-який момент ви зможете взяти паузу і відпочити: повалятися на килимку під млинами, скуштувати смаколиків з вогню, посидіти на лавці в тіні. Простір комплексу ідеально підходить для велопрогулянок, а взяти велік напрокат від «Veliki.ua» можна зі знижкою 50% від Покупона.

Музей Пирогове – ідея, куди вирушити на прогулянку у Києві

Як дістатися: від станції Либідська тролейбусом №11, від Бесарабки маршрутним таксі №156, від Ленінградської площі чи станції метро Дружби Народів 172 автобусом, від станції метро Академмістечко 576 маршруткою, або 496 маршруткою від станції метро Лук’янівська. Автівкою:

Акції
Знижка до 55% на прокат велосипедів у «Veliki.ua»
Київ, Муромець парк
-55%
0 грн
15.0 грн
Показати всі
1 акцій

Дитячі розважальні центри

Провести вихідні весело, із родиною, ощасливити дитину та відпочити самим можна в одному із київських центрів розваг. Наприклад, сходіть із дитиною у «Fly Park», «Fly Kids», «Країна Мрій», «Ігроленд». Це території розваг для маленьких та великих дітей та зона відпочинку для всієї родини: зможете відправити малюків на батути та гірки, а самі у цей час відпочити вдвох і смачно поїсти в одному з ресторанів на території комплексу.

Куди можна піти з дітьми у Києві
Куди можна піти з дітьми у Києві

Справжнім святом для дітей буде похід у «Місто професій», адже вони люблять грати, приміряючи на себе різні ролі. Не пропустіть можливість тут побувати. На вибір дитини представлено понад 30 спеціальностей ㅡ у вашої крихітки буде можливість заробляти та витрачати гроші, вкладати їх у банк і просто весело розважатися.

Розваги для дітей на вихідні у Києві
Розваги для дітей на вихідні у Києві
Акції
Вхідний квиток до парку розваг «Мадагаскар»
Київ, Степана Бандери проспект, 34В
-43%
210 грн
119.0 грн
Знижка 40% у мотузковому парку «Активна країна»
Київ, Оболонська набережна
-40%
0 грн
10 грн
Показати всі
46 акцій

Музеї, виставки, спектаклі

Хто сказав, що відвідування музею – нудне заняття? У Києві є безліч цікавих та незвичайних виставок, які варто відвідати. Це урізноманітнить дозвілля з дітьми і сподобається всій родині.

Куди сходити:

  • «Становлення української нації» – сучасний інтерактивний музей, присвячений історії України. Ось так ненав’язливо та по-сучасному можна прищепити дитині любов до історії та самим дізнатися багато нового.
  • «Miniland.UA» – величезний і «залипальний» залізничний макет, що зображує мережу залізниць України в мініатюрі, з безліччю деталей, світлодіодним підсвічуванням та різноманітністю фігурок.
  • «Музей гітар» – перший в Україні інтерактивний музей, де представлені музичні інструменти відомих світових брендів із початку ХХ століття до теперішнього часу. Тут можна відчути себе справжнім музикантом, пограти на різних інструментах та, можливо, знайти нове хобі.
Сходити в музей у вихідні – відмінна ідея культурного дозвілля
Сходити в музей у вихідні – відмінна ідея культурного дозвілля

Якщо вам більше до вподоби театри, то проведіть вихідні у Києві, насолоджуючись переглядом одного зі спектаклів чи шоу. Слідкуйте за театральною афішею, серед цікавих пропозицій є такі шоу як «Магія мильних бульбашок», «Неонова магія» та інші. А з Покупоном купити квитки на виставу можна зі знижкою 30%.

Акції
Квиток до музею «Становлення української нації»
Київ, Лаврська вулиця, 27
-46%
350 грн
189.0 грн
Знижка 30% на вхідний квиток в «Miniland.UA»
Київ, Степана Бандери проспект, 34А
-30%
0 грн
15 грн
Показати всі
10 акцій

Картинги

На картингу можна поганяти самим і наввипередки з дитиною. Особливо такий відпочинок запам’ятається хлопцям, захопленим гонками і крутими тачками. Сходіть в «SkyMall Karting Kiev», відчуйте адреналін, а дітки зможуть «відірватися» і потренуватися бути дорослими за кермом карта. 

Картинг – ідея, куди піти погуляти у Києві
Картинг – ідея, куди піти погуляти у Києві
Акції
Знижка до 44% на заїзди у картингу «SmartKart»
Гора (Київська область), Бориспільська вулиця, 22
-44%
0 грн
15.0 грн
Знижка до 20% на заїзди на картингу в SkyMall
Київ, Романа Шухевича проспект, 2Т
-20%
450 грн
15.0 грн
Показати всі
2 акцій

Кінні прогулянки

Ще один чудовий спосіб додати вашим вихідним особливого настрою та пригодницької нотки – влаштувати кінну прогулянку. У Києві є не одна стайня, куди можна прийти покататися на коні та навіть влаштувати гарну фотосесію, щоб зберегти щасливий момент не лише у пам’яті, а й у фотоальбомі.

Кінна прогулянка – таким чином можна провести вихідні у Києві
Кінна прогулянка – таким чином можна провести вихідні у Києві
Акції
Майстер-клас «Контактна стайня»
Копачів (Київська область)
-35%
600 грн
389.0 грн
Знижка на кінні прогулянки від клубу «Скіф»
Київ, Долобецький острів
-51%
800 грн
69.0 грн
Показати всі
3 акцій

Боулінг

Класичний варіант для великої або маленької компанії, для дітей і дорослих – боулінг, навіть якщо лютує зима або йде дощ, погода – не перешкода. Під час гри ви встигнете і поспілкуватися, і позмагатися в батлах. Не хочете витрачати багато грошей? З Покупоном похід у боулінг обійдеться дешевше. Дивіться пропозиції зі знижками до 70% і вибирайте, що вам до вподоби.

Боулінг ㅡ хороша ідея куди піти у Києві навіть у погану погоду
Боулінг ㅡ хороша ідея куди піти у Києві навіть у погану погоду
Акції
Знижка до 45% на гру в боулінг у клубі «Brooklyn»
Київ, Оболонський проспект, 21
-45%
0 грн
30.0 грн
Знижка 30% на гру в боулінг у «Flash bowl»
Київ, Степана Бандери проспект, 20Б
-30%
0 грн
15.0 грн
Показати всі
5 акцій

Покатушки на квадроциклах

Хочете провести драйвові вихідні, повні азарту і з вітерцем? Тоді варто зібрати компанію друзів – разом веселіше! – і сісти за кермо квадроцикла. Якщо не можете похвалитися досвідом керування таким транспортним засобом – не проблема, після інструктажу покататися зможе і новачок. Щодо вікових обмежень, то зазвичай дітям самостійне водіння дозволено з 10 років (заїзд у супроводі батьків), а як пасажир з дорослими – з 2 років.

Квадроцикли – ідея, як активно відпочити у Києві на вихідні
Квадроцикли – ідея, як активно відпочити у Києві на вихідні
Акції
До 2 години прокату квадроциклів від «Kvadro_bro»
Бровари (Київська область), Молодіжна вулиця, 6
-25%
1200 грн
899.0 грн
До 2 годин прокату квадроциклів від «Kvadro Kiev»
Київ, Погребський шлях, 58
-20%
1200 грн
959.0 грн
Показати всі
9 акцій

Квести

Похід до квеструму не залишить байдужими нікого, чи то студент, солідний дорослий і, тим більше, дитина. Це азартна і інтелектуальна розвага, якій не зможе перешкодити навіть погана погода. За годину ви встигнете насолодитися пригодами і спілкуванням з друзями, а зі знижками до 55% ще й здорово заощадити. 

Квести добре підійдуть дорослим та дітям
Квести добре підійдуть дорослим та дітям
Акції
Квест «Ліфт» у будні дні від «Logikum»
Київ, Оболонський проспект, 1Б
-25%
700 грн
525.0 грн
Квест «Лабіринт страху» від «Insomnia»
Київ, Хрещатик вулиця, 15
-50%
720 грн
359.0 грн
Показати всі
25 акцій

Лазертаг

Якщо шукаєте незвичайні розваги, сходіть з дітьми в лазертаг. Це буде подвійно вдалою ідеєю для дитячого дня народження, коли вам треба розважити велику та активну компанію. Адреналін, активність, азарт – у цій грі є все, що потрібно дітям та підліткам 😜

Лазертаг – куди сходити з дітьми у Києві
Лазертаг – куди сходити з дітьми у Києві
Акції
До 30 хвилин гри в лазертаг від «Family Quest»
Київ, Степана Бандери проспект, 23
-37%
150 грн
99.0 грн
До 60 хвилин гри в лазертаг у клубі «Лазерні бої»
Київ, Степана Бандери проспект, 34В
-46%
220 грн
119.0 грн
Показати всі
3 акцій

Ігри на радіокерованих позашляховиках

Бажаєте подарувати справжній захват своїм дітям? Приведіть їх поганяти на радіокерованих моделях позашляховиків від «ТрохиТрек» в РЦ Блокбастер. Екстремальні траси, піски, підвісні мости, скелі – малюк відчує себе справжнім офф-роуд гонщиком, залишаючись в абсолютній безпеці.

Вихідні у Києві можна провести на перегонах
Вихідні у Києві можна провести на перегонах
Акції
Гра на радіо-позашляховиках від «ТрохиТрек»
Київ, Степана Бандери проспект, 34В
-35%
200 грн
139.0 грн
Показати всі
1 акцій

Контактні зоопарки

Зоопарки люблять всі! Як щодо зоопарку, де можна особисто поспілкуватися з усіма звірятами, а не просто подивитися на них через решітку? Це реально ㅡ в контактному зоопарку. У «Звірополісі» ви познайомитеся з більш ніж 20 видами тварин: їжачками, носухами, єнотиками і сурікатами, зможете погладити і погодувати їх, а ще в безпосередній близькості спостерігати за їх іграми і звичками. Дітям таке місце точно сподобається! 

Зоопарк – відмінне місце, куди можна сходити з дітьми у Києві погуляти
Зоопарк – відмінне місце, куди можна сходити з дітьми у Києві погуляти
Акції
Знижка 35% на відвідування зоопарку «Звірополіс»
Київ, Вадима Гетьмана вулиця, 6Б
-35%
0 грн
25.0 грн
Знижка на кінні прогулянки у клубі «Дарвін»
Київ, Ушицька вулиця, 30
-50%
600 грн
100.0 грн
Показати всі
4 акцій

Ковзанка

Відмінний варіант для активних вихідних з дитиною, з дівчиною чи хлопцем, з друзями – покатушки на ковзанах. Якщо хочете убезпечити себе від дощу та інших примх погоди – вибирайте критий каток у приміщенні.

Акції
Знижка 30% на ковзанку в ТРЦ Dream
Київ, Оболонський проспект, 1Б
-30%
0 грн
14 грн
Показати всі
1 акцій

Романтік на даху

Неймовірно гарна та оригінальна ідея провести вихідні удвох – романтичне побачення на даху. Тільки уявіть: вогні вечірнього Києва, шампанське, фрукти, легка музика, свічки, затишний плед і тільки ви… Година побачення на даху з пакетом послуг – від 2100 грн, а дешевше зі знижкою до 25% від Покупона.

Ідея, куди сходити у Києві ввечері з дівчиною
Ідея, куди сходити у Києві ввечері з дівчиною
Акції
Романтичне побачення на даху від «Altecho»
Київ, Юрія Шумського вулиця, 5
-25%
2100 грн
1559.0 грн
Романтичне побачення на даху від «Altecho»
Київ, Юрія Шумського вулиця, 5
-26%
2800 грн
2079.0 грн
Показати всі
2 акцій

Читайте також:
✔️Де посмажити шашлики у Києві та під Києвом
✔️14 веломаршрутів: де покататися на велосипеді у столиці
✔️Фотосесія з квітами: коли що цвіте та де фотографуватись
✔️Куди піти з дитиною у Києві: ідеї для розваг
✔️Красиві локації та місця для фотосесій у Києві та за містом

Фотосесія

Запросіть свою пару погуляти містом і заразом провести лав сторі або сімейний фотосет. Домовтеся з професійним фотографом та влаштуйте оригінальну фотосесію у квітучому парку або на мальовничих історичних вуличках столиці.

Куди на вихідних у Києві можна сходити на сімейну чи фотосесію lovestory
Куди на вихідних у Києві можна сходити на сімейну чи фотосесію lovestory
Акції
Показати всі
23 акцій

Ресторани Києва – куди сходити поїсти

Яка ж прогулянка без смачних посиденьок? Після активного дня їсти точно захочеться, а щоб ви довго не шукали заклад, ми зібрали топові ресторани та кафе, де можна смачно поїсти та випити келих-другий зі знижками від Покупон:

  • «Carnegie Cafe» – затишне кафе, в якому можна посидіти вдвох або зібратися дружною компанією чи родиною. У меню – страви європейської кухні та вишукані десерти. Для бажаючих трохи розслабитися – барна карта з широким асортиментом якісних алкогольних напоїв та смачних коктейлів.
  • «Al Forno Pizzeria» – на вас чекає більше 10 видів піци, кілька варіантів ситної та смачної пасти, апетитні салати, м’ясо гриль та найніжніші десерти. Атмосфера у закладі – максимально домашня та розслаблююча.
  • Грузинський ресторан «Marani» – не просто місце, де можна насолодитися стравами грузинської кухні, це справжня подорож у світ смаку та традицій Грузії.
  • «Viet Bar» – вам сюди, якщо ви любителі азіатських страв. Заклад порадує гостей не лише атмосферою, затишним інтер’єром та приємними цінами, а й справжніми смаками далекого Сходу.
  • «Мітла» – колоритний заклад української кухні, де подають традиційні національні страви та зустрічають із теплом, як у бабусі вдома.
  • «Belkin» – французький шик у кожній деталі. Вишукані страви, сервіс та дивовижний інтер’єр ненадовго перенесуть вас у романтичний куточок Франції.
Де поїсти у Києві на вихідних
Де поїсти у Києві на вихідних
Акції
Знижка 40% на меню кухні в ресторані «Мітла»
Київ, Прорізна вулиця, 21
-40%
0 грн
30 грн
Знижка до 35% на меню кухні у ресторані «Дубаї»
Київ, Велика Васильківська вулиця, 1-3
-35%
0 грн
25.0 грн
Показати всі
73 акцій

Вікенд за містом

Втомилися від міста та всяких справ, терміново потрібне перезавантаження? Можна поїхати на вихідні до одного із заміських комплексів під Києвом. Відпочинок за містом, в оточенні природи – чудовий варіант для романтичних ретритів або вихідних із сім’єю за ароматним шашликом. До того ж тут завжди є чим зайнятися. Крім затишних номерів, альтанок, глемпів, гостей порадує релакс у СПА, басейни та активності на свіжому повітрі.

Альтанка в лісі та ароматний шашлик – класна ідея, як провести вихідні у Києві
Альтанка в лісі та ароматний шашлик – класна ідея, як провести вихідні у Києві
Акції
Від 2 ночей у будні у готелі «Залив» на озері
Сарни (Рівненська область)
-30%
5280 грн
3699.0 грн
Від 1 ночі у будні у «У Марусі» під Києвом
Миколаївка (Київська область)
-20%
900 грн
719.0 грн
Показати всі
73 акцій

Читайте також:
✔️Куди поїхати на вихідні із Києва
✔️25 найкращих парків для прогулянок та розваг у столиці
✔️Як позбутися целюліту: на ногах, животі, сідницях
✔️ТОП-30+ пам’яток України
✔️Новинки кіно, які варто подивитися

Насолоджуйтесь київською атмосферою та робіть кожні вихідні наповненими. Пишіть у коментарях, як плануєте провести свій черговий вікенд?

5 коментарів
  • Тина. Таня

    как же я обожаю ночной киев. но к сожалению в центре ошивается подозрительный контингент и есть риск что они испортят вам романтический вечер. люблю просто гулять в ботаническом саду или парке партизанской славы или еще отличное место русановская набережная. можно кормить уток, а потом выбрать кафе из множества на свой вкус

  • Катя

    выходные для меня – не повод сидеть дома) много различных выставок, всегда можно сходить в кино) и спасибо покупону, очень часто выручает, когда не можешь придумать, чем себя занять в выходные)

  • Аленушка К.

    Более-менее хорошо знаю культурные и исторические места Киева, а теперь буду еще знать, где можно вкусно поесть и развлечься – на будущее :)

  • Дякую за статтю. Якраз задавався думкою куди можна піти і тепер маю декілька ідей.

    • n.avdieieva

      навзаєм ) подивіться ще статті блогу по темі Київ, там багато цікавенького ;)

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *