Красиві локації та місця для фотосесій у Києві та за містом

Красиві локації та місця для фотосесій у Києві та за містом

Погодьтеся, гарних фотографій багато не буває. Але хочеться, щоб знімки були не тільки живими та емоційними, а й оригінальними. Для будь-якої фотосесії – весільної, індивідуальної, прогулянкової по місту, Love Story, для інстаграм.

BlogPokuponTeam зібрала для вас найкращі, незвичайні та яскраві локації для фото у Києві та під Києвом. А також підготувала чудові знижки до 80% на послуги професійних фотографів.

Акції
Виїзна фотосесія від Max photo_kiev
Весь Київ
-55%
1800 грн
799 грн
Показати всі
17 акцій

Добропарк 

Дендропарк «Добропарк» – це безкраї квіткові простори, море фарб та колоритний бекграунд для вашої фотосесії! Навесні – це поля тюльпанів, не гірші ніж у Голландії, на початку літа – лавандові поля та причудливі арт-об’єкти з петуній та бегоній. Гортензії, лілії і троянди – з серпня по вересень, сурфінії – до середини осені. У Добропарку завжди знайдуться класні місця та реквізит, щоб відзняти цікавий фотосет на природі.

Фотосесія у трояндах

ВДНГ 

На території величезного експоцентру ВДНГ безліч локацій для оригінальних фотографій. Величні будівлі павільйонів з колонами і ліпниною, ротонда зі шпилем і зіркою, покрита сусальним золотом, – все це можна обіграти в атмосферній фотосесії – весільній, індивідуальній, лав сторі.

Приваблює фотографів також скляна оранжерея, повита диким виноградом. Влітку це неймовірний килим смарагдового кольору, а восени яскраві, пурпурові тони. Барвисті, незвичайні та ефектні фото забезпечені!

Парк «Феофанія» 

Популярна, улюблена киянами «Феофанія» – одне із найкращих місць для романтичної, сімейної чи весільної фото прогулянки. Парк є пам’яткою садово-паркового мистецтва, в ньому безліч природних і рукотворних красот. Мальовничі алеї, затишні альтанки, повиті квітами, акуратно підстрижені кущі, озера, фонтани і звичайно гарний Свято-Пантелеймонівський собор, який височіє над парком – кожен куточок прекрасний. 

Відобразити важливі моменти в житті краще довірити професійному фотографу. Замовте виїзну фотосесію зі знижкою Покупон до 80%.

Пирогово

Музей Пирогово – чудове місце для знайомства з українською культурою та архітектурою, а також незвичайна та вельми атмосферна локація для фотосесії у національній стилістиці. Старовинні хати, млини та церквушки на фоні наповнять фото справжнім українським колоритом.

Пирогово – гарна локація для весільної фотосесії
Фотосесія патріотична в Пирогово
Пирогово підійде для вуличної фотосесії
Яскрава фотосесія у Пирогово
Акції
Весільна фотосесія від Ірини Пасічної
Весь Київ
-62%
2500 грн
999.0 грн
Показати всі
6 акцій

Парк «Наталка» 

Це місце знаходиться в межах міста, на Оболоні. Парк «Наталка» на березі Дніпра відносно новий, стильний і доглянутий. Тут можна знайти гарні локації для дитячих фото, фотосетів для закоханих, та й просто пікніка на природі, на зеленій галявині. 

Парк «Наталка» – сучасне місце для фотосесії

Аутлет-містечко «Мануфактура» 

Шукаєте стильне місце, де сфоткатись для інстаграма, а заразом закупитись улюбленими брендами зі знижками? Чи зняти fashion, бізнес фотосесію, а також романтичну, спортивну та будь-яку іншу? Шикарна локація є у Київській області (Обухівське шосе-2), в аутлет-містечку «Мануфактура». І вона вартує того, щоб трохи від’їхати від центру столиці. Комплекс декорований у стилі старовинного європейського міста, з озерами, галявинами, фонтанами, каплицею та центральним мостом

Аутлет-містечко «Мануфактура» стильне місце для фотосесії
Аутлет-містечко «Мануфактура» стильне місце для фото в інстаграм
Аутлет-містечко «Мануфактура» стильне місце для модної фотосесії
Аутлет-містечко «Мануфактура» стильне місце для весільної фотосесії
Аутлет-містечко «Мануфактура» гарне місце для літніх фото
Аутлет-містечко «Мануфактура» сучасне місце для фото
Аутлет-містечко «Мануфактура» сучасне місце для фото молодят

Акції
Студійна фотосесія у сукні від «V.A.»
Київ, Газопровідна вулиця, 150
-45%
1200 грн
799.0 грн
Виїзна чи студійна фотосесія від «Контраст»
Київ, Вадима Гетьмана вулиця, 6
-87%
500 грн
109.0 грн
Показати всі
10 акцій

Ботанічний сад імені Гришка 

Море бузку, ніжні магнолії, запашні троянди, оранжерея з квітучими тропіками… Ботанічний сад ім. Гришко – це безліч локацій для фотосесії у Києві. Шикарні весільні та романтичні фото гарантовані.

Ботанічний сад імені Гришка: фото в магноліях
Весільна фотосесія в бузку, Київ
Весільна фотосесія в Ботанічному саду, Київ

Кожен куточок по-своєму колоритний і відтворює природу та культуру різних широт. Як у теплу пору року, так і взимку тут можна зробити нестандартні фото в оточенні зелені та квітів.

Весільна фотосесія в оранжереї

Парк «Сирецький» 

Оновлений парк «Сирецький» у Шевченківському районі Києва став улюбленим місцем відпочинку з дітьми. Гарні ландшафтні експозиції, світломузичний фонтан, дитяча залізниця, ігрові майданчики, мотузковий парк – малюкам є де розважитись, а батькам – зробити цікаві фото для інстаграму ;)

Оновлений парк «Сирецький» у Шевченківському районі Києва став улюбленим місцем для фотосесії
Світломузичний фонтан для фотосесії, Київ

Акції
Сімейна чи дитяча фотосесія від «Контраст»
Київ, Вадима Гетьмана вулиця, 6
-72%
500 грн
199.0 грн
Показати всі
7 акцій

Парк Кіото 

Парк Кіото – справжній шматочок Японії в Києві, на лівому березі (м. Лісова). Колоритний оазис був створений на честь українсько-японської дружби і максимально повторює зовнішність, символіку і атмосферу скверів країни сонця, що сходить. У 2011 році в парку було висаджено алею сакур – японських вишень. Напрочуд ніжне, пишне цвітіння цих дерев із середини квітня по червень створює чудове тло для вуличних фотосесій – романтичних лав сторі, весільних, сімейних. 

Парк Кіото – гарне місце для фото
Парк Кіото підійде для сучасної фотосесії
Міст у парку Кіото підійде для весільної фотосесії

Парк Межигір’я 

Парк Межигір’я – одне з найкращих місць для фотосесій – весільних, романтичних, індивідуальних, дитячих, сімейних. Тут рукотворна розкіш зливається разом із природною красою. На кожному кроці інстаграмні місця для класних фото. Недарма Межигір’я так сподобалося фотографам та звичайним відвідувачам – тут неймовірно красиво! 

Парк Межигір'я – яскраве місце для фотосесії молодят
Парк Межигір'я – красиве місце для весільної фотосесії
Сімейна фотосесія: гольф поле в парку Межигір'я
Сімейна фотосесія: гольф поле в парку Межигір’я 

Акції
Студійна фотосесія «Love Story» від «Контраст»
Київ, Вадима Гетьмана вулиця, 6
-80%
500 грн
99 грн
Показати всі
10 акцій

Китаєво (Китай місто) 

Красивий куточок природи і історичне місце, Китаєво або Китай місто знаходиться на території Голосіївського парку. Старовинний монастир, мальовниче озеро, тінисті стежки, лавочки – тут є безліч можливостей сфотографуватися на природі. Красиві пейзажі і атмосфера казки гармонійно впишуться у романтичну весільну фотосесію

Казкова локація для фотосесій у Китай місті
Казкова локація для фотосесій у Китай місті
Китаєво – чудове місце для фотосесії з сім'єю
Китаєво – чудове місце для фотосесії на природі

Ботанічний сад імені Фоміна 

У центрі Києва, просто біля станції метро Університет, розташований один з найстаріших в Україні ботанічний сад ім. Фоміна. Це відмінне місце для неспішних фото прогулянок. Для саду характерний різноманітний рельєф: рівнинні ділянки змінюються схилами, іноді досить крутими. Тож фотограф може пограти цікавими ракурсами, підкресливши красу природного ландшафту. Сад також прикрашають рукотворні творіння – фонтан і красивий дитячий майданчик. 

Ботанічний сад імені Фоміна – сучасне місце для фото

Особливого шарму набуває ботанічний сад в період цвітіння магнолій – з квітня по червень. Тут можна відзняти ніжні фото для лав сторі, весільного альбому або для інстаграма – дівчата знають, про що ми ? 

Магнолії у ботанічному саду
Фото з магноліями в ботанічному саду

Є в ботанічному саду імені Фоміна і оранжерея з тропічними рослинами, де ви можете знайти оригінальні ідеї для зимової міні-фотосесії. Адже іноді зробити знімки на вулиці не дозволяє погода, а хочеться, щоб в кадрі була природа. Потрапити до оранжереї можна тільки з екскурсією – групою або в приватному порядку. Можливість зробити цікаві кадри у вас буде, а ось з приводу більш масштабної фотосесії потрібно уточнювати у адміністрації.

Оранжерея ботанічного саду ім. Фоміна
Оранжерея ботанічного саду ім. Фоміна 

Воздвиженка 

Київська Воздвиженка – одне із самих гламурних і фотогенічних місць в столиці

Київська Воздвиженка – одне із самих гламурних і фотогенічних місць в столиці і улюблена локація для вуличної фотосесії. Цей міні райончик затишно розташувався в оточенні пагорбів – стрункі райдужні будинки, бруківка, вузькі вулички, модні дорогі заклади – інстаграмне місце для яскравих та стильних фото! 

Київська Воздвиженка – улюблена локація для вуличної фотосесії
Гламурний фотосет на Воздвиженці
Гламурний фотосет на Воздвиженці 

Для модної та стильної фотосесії все має бути ідеально: ловіть знижки до 80% від Покупон на б’юті послуги, щоб максимально ідеально бути в образі ;)

Мурал «Українське чорне море» 

Будинок по вулиці Бульварно-Кудрявській, 35 (недалеко від м. Золоті ворота) став місцевою визначною пам’яткою і оригінальною фото-зоною. А все через масштабний мурал авторства південноафриканського художника Джейка Айкмана. Така арт інтерпретація Чорного моря дуже сподобалася любителям сфоткатися: навіть не треба виїжджати з Києва, ось він – цікавий фотосет біля моря для інстаграма! 

Мурал «Українське чорне море» – місце де можно зробити цікавий фотосет

Київська Сахара

Незвичайна піщана локація – пустеля у межах міста. По суті, це пляж розташований між двома озерами. Він досить великий і рельєфний, тому, з певних ракурсів, виглядає як справжнє дюнне море. Тут можна зробити цікаву фотосесію в єгипетському або пляжному стилі.

Сахара

Адреса: Київ, лівий берег Дніпра, на південь від житлового масиву Позняки. Поруч із вулицею Колекторною (орієнтир – торговий центр Metro Cash&Carry).

Величезні дерев’яні гойдалки

Нещодавно у столиці з’явилася парочка дерев’яних гойдалок, заввишки в кілька поверхів. На них ви можете не лише відпочити та покататися, а й влаштувати естетичний фотосет із видом на правий берег Дніпра.

Дерев'яні гойдалки

? Перша: Труханів острів, на спеціальному прогулянковому маршруті біля пляжу «Довбичка». Друга: на Дніпровській набережній (поряд із Березняками).

Будинок у стилі Нью-Йорк

Багатоповерхівка неподалік метро Олімпійська не те щоб визначна, але для столиці вельми незвичайна своїм архітектурним рішенням. Скляні фасади будівлі нагадують класичний будинок у бізнес-кварталі Нью-Йорка. Тож якщо ви хочете американ стайл фотосет – локація відмінно відобразить західний колорит.

Фотосесія у бізнес-кварталі Нью-Йорка
Фотосесія в амерекан стайлі
Фото як у бізнес-кварталі Нью-Йорка

Адреса: Антоновича вулиця, 44 (ЖК Chicago Central House)

Набережна River Mall

Ще одна локація, що нагадує Нью-Йорк – сучасна набережна біля торгового центру «River Mall». Відмінне місце для відпочинку та ментального перезавантаження.

На набережній можна посидіти біля води, помилуватися заходом сонця, влаштувати пікнік на зеленому газоні і зробити кілька красивих фото.

Набережна River Mall

Адреса: Дніпровська набережна, 12

Бібліотека КПІ

Непримітна зовні будівля вражає своєю архітектурою всередині. Геометрична стилістика інтер’єру бібліотеки, в якій зберігається понад 2,5 мільйона книг, приваблює фотографів та всіх любителів гарних фото.

Бібліотека КПІ

Адреса: Перемоги проспект, 37 (метро Політехнічний інститут).

Дім-полукружка

Незвичайна локація у Києві для фотосесії на «зеленому тлі». Велика київська стіна, або як його ще називають – дім-полукружка, унікальний завдяки найкрасивішому зеленому винограду «вічі», який обвиває багатоповерховий будинок до 10-го поверху, створюючи живу квітучу стіну і тим самим класну локацію для вуличного фотосету.

Незвичайна локація у Києві для фотосесії на «зеленому тлі»

Адреса: Андрія Малишка вулиця, 3.

Акції
Показати всі
26 акцій

Читайте також:
✔️ Фотосесія у квітах: коли що цвіте
✔️ «Добропарк» під Києвом: як дістатися, що подивитись
✔️ Піша прогулянка Києвом: цікаві маршрути
✔️ Цікаві місця Києва для прогулянок
✔️ Парки Києва та передмістя: 20 найкращих місць
✔️ Топ-15 доставок та ресторанів суші у Києві

Сподіваємось, наша добірка надихнула вас на фото подвиги. Адже яскраві моменти швидкоплинні, і найкрутіші з них краще сфотографувати для історії ? А які цікаві локації для фотосесій у Києві знаєте ви – діліться у коментарях.

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *