Вечірній макіяж: красивий яскравий макіяж на вечір з фото

Как сделать вечерний макияж: идеи на вечеринку, концерт и любой праздник

Ефектний ошатний образ складно уявити без мейка. Вечірній макіяж – одна з його родзинок, яка підкреслює найкращі риси обличчя. PokuponBlogTeam розповість, як зробити святковий макіяж самому, як підібрати відтінки тіней за кольором очей, який мейк вибрати за віком, і поділиться крутими фото макіяжу у якості прикладу. А якщо робити святковий make up своїми руками не виходить – записуйтесь на візаж та макіяж зі знижкою 55% у найкращі салони вашого міста.

Акції
Виїзний макіяж від візажиста «Di Visage»
Весь Київ
-55%
1800 грн
799 грн
Урок «Макіяж для себе» від стиліста «Di Visage»
Київ, вулиця Володимирська, 51-53
-60%
1600 грн
649.0 грн
Показати всі
16 акцій

Вечірній макіяж з акцентом на очі

Якщо ви любите яскраві та насичені відтінки, радійте – ваш час настав! У сезоні 2024 як ніколи актуальні соковиті кольори у макіяжі очей. Підійдуть тіні будь-якої текстури: матові, з легким шиммером, сяючий святковий металік. Ви можете зробити монохромний вечірній макіяж, поєднувати близькі відтінки з однієї гами або викрутити яскравість на максимум, використовуючи контрастні кольори (рожевий та зелений, синій та помаранчевий, фіолетовий та жовтий).

При виборі палітри тіней варто також звернути увагу на свій колір очей – вони повинні гармонійно поєднуватися. Візажисти рекомендують:

  • Вечірній макіяж для карих очей – підійдуть фіолетові, сині, сливові відтінки з насиченим пігментом. Вибираючи коричневі тіні або підводку для карих очей, враховуйте, що їх колір повинен бути світлішим або темнішим за колір вашої райдужної оболонки.
  • Святковий макіяж для зелених очей – зверніть увагу на теплу палітру, вона підкреслить очі та зробить їх яскравішими.
  • Вечірній макіяж для блакитних очей – персикові, бежеві, кавові тони створять ідеальний смокі айс. Також блакитні очі ледь не єдині, яким підходить блакитний колір тіней.
  • Вечірній макіяж для сірих очей – відтінки бронзи, міді та золота додадуть «м’якості» холодному сірому кольору.

Що важливо пам’ятати:

  • Роблячи акцент на очах, не згущуйте фарби на губах. Правила хорошого смаку свідчать, що в ідеальному мейку насиченим має бути щось одне – або губи або очі.
  • Щоб яскраві кольори з вашої улюбленої палетки виглядали соковитим і лягали щільно, нанесіть на повіки базу під тіні перед тим, як фарбуватися.
  • Для створення більш виразного вау-ефекту використовуйте 3D-туш, накладні вії на один вечір або зверніться до майстра та зробіть нарощування вій.
  • Акценти в макіяжі очей додають динаміки: виділіть контрастним кольором нижню повіку, додайте дзеркального хайлайтера у внутрішній куточок ока, прикрасьте блискучим пігментом рухливу повіку, використовуйте кольорову туш або доповніть образ нарощеними віями.

Яскравий кольоровий макіяж очей складно назвати простим – для його виконання потрібно мати хоч би мінімальні навички візажу. Якщо ви готові спробувати зробити такий make up самостійно, перегляньте відеоуроки нижче. А приклади на фото допоможуть визначитися з якою ідеєю йти на макіяж до візажиста, якщо вирішите довірити справу професіоналу.

Акції
Нарощування вій у салоні краси «Стиль»
Київ, Святошинська площа, 1
-30%
700 грн
490.0 грн
Нарощування вій від майстра Світлани Продан
Київ, Глибочицька вулиця, 73
-53%
800 грн
419.0 грн
Показати всі
10 акцій

Вечірній макіяж з червоними губами

Вишуканий вечірній макіяж у дусі червоних доріжок – з насиченими, притягуючими увагу губами, завжди модний, добре пасує до будь-якої сукні 😉 Такий варіант підійде для початківців у візажу: не доведеться займатися складним розтушовуванням тіней і продумувати поєднання кольорів для макіяжу очей. А червона помада є у косметичці практично будь-якої дівчини.

Як зробити макіяж з акцентом на губах покроково:

  • Нанести тон, ретельно замаскувати недоліки шкіри консилером – насичена помада не терпить недбалості на обличчі.
  • Очі краще не фарбувати зовсім, або мінімально. Можна обійтися тушшю та витонченими стрілками, для сяйва додати хайлайтеру у внутрішній кут і під брову.
  • Додайте трохи рум’ян – зовсім легким штрихом: чим яскравіша помада, тим менш насиченим має бути рум’янець.
  • При нанесенні помади на губи використовуйте контурний олівець в тон. Можна обійтися і без нього, зараз у тренді ефект злегка змазаних вуст.

Хочете щоб мейк вийшов ідеальним? Записуйтесь на онлайн уроки макіяжу та дізнаєтеся багато секретиків від топових візажистів.

Акції
Урок «Макіяж для себе» від стиліста «Di Visage»
Київ, вулиця Володимирська, 51-53
-60%
1600 грн
649.0 грн
Показати всі
4 акцій

Святковий макіяж для юних дівчат

Юній дівчині, яка збирає образ на випускний, у гості, на концерт, важливо пам’ятати: в її випадку вечірній макіяж має бути максимально делікатним. Make up повинен підкреслити переваги, якщо потрібно, замаскувати недоліки і зберегти свіже сяйво молодої шкіри. Найчастіше дівчатам радять ніжний нюдовий мейк у спокійній гамі.

Що потрібно для такого образу:

  • Тіні стриманих відтінків: ніжний рожевий, персиковий, бежевий підкреслять юність. Кричущі або темні відтінки з щільним накладанням краще не використовувати, щоб не вийшов занадто зухвалий макіяж.
  • Надати очам виразності допоможе об’ємна туш.
  • Для ідеального тону знадобиться мінімум: прозора пудра, ненав’язливі рум’яна і, за потреби, консилер, щоб замазати синці під очима або прищик, що несподівано вискочив.
  • Замість помади краще використовувати прозорий безколірний або з легким відтінком блиск для губ.

Відео для новачків, як зробити ніжний дівочий макіяж покроково:

Акції
Карбокситерапія обличчя від Павелковської Ольги
Київ, Раїси Окіпної вулиця, 2
-64%
1000 грн
499.0 грн
Ліфтинг-масаж обличчя від Павелковської Ольги
Київ, Раїси Окіпної вулиця, 2
-63%
800 грн
399.0 грн
Показати всі
258 акцій

Гарний вечірній макіяж 50+

Будь-який make up категорії 50+, урочистий чи повсякденний, має виконувати свою головну функцію: молодити. Більшість жінок старшого віку скаржаться на зморшки, мішки під очима, нависаючу повіку, попливший овал і тьмяність обличчя. Косметика допоможе підкреслити переваги, але у випадку з вечірнім макіяжем доведеться постаратися: він має бути насиченим, яскравим та водночас технічно правильним, щоб не виділяти вікових змін. До речі, ці прояви можна мінімізувати, сходивши на масаж обличчя та пілінги.

Розповідаємо, як зробити вечірній макіяж покроково, якщо вам за 50 років:

  • Для похилого віку критично важлива ретельна підготовка до нанесення макіяжу: очищення тоніком, зволоження денним кремом або сироваткою, на повіки потрібно нанести крем для шкіри навколо очей, а на губи – зволожуючий бальзам або гігієнічну помаду.
  • Працюючи над тоном обличчя, вибирайте засоби теплих відтінків, щоб шкіра виглядала відпочившою. Холодна палітра лише підкреслить вік.
  • Щоб скинути роки, скористайтеся коректором та освітліть зони під очима, під куточками рота, носогубні складки. Щоб досягти рівного овалу обличчя, пройдіться скульптором по вилицях, під підборіддям і склепіннями щелепи. Важливо: спочатку розтушуйте світлі ділянки, і тільки потім приймайтеся за затемнення, щоб уникнути бруду.
  • Незважаючи на те, що вечірній мейк стійко асоціюється з блиском, для очей краще вибирати матові або сатинові тіні. Шиммер має неприємну особливість – підсвічує всі зморшки та нерівності шкіри. Те саме стосується і хайлайтеру – його варто використовувати мінімально, бажано лише у куточках очей та під бровою.
  • Роблячи макіяж очей, пам’ятайте: жодної графіки! Замість чіткої стрілки створіть олівцем легкий серпанок, профарбувавши слизову оболонку верхньої повіки і міжвійку; намалюйте тонку лінію вздовж вій і розтушуйте пензликом, а вії профарбуйте тушшю.
  • Не забудьте про брови – щоб зробити їх візуально густішими, використовуйте олівець. Білявкам слід вибирати відтінок на 2-3 тони темніше волосся, брюнеткам – на 2-3 тони світліше. Це стосується макіяжу для будь-якого віку.
  • Щоб помада гармонійно вписалася в образ, використовуйте освіжаючу палітру. Це ягідні відтінки, кораловий, персиковий. Помада може стати багатофункціональним засобом: крім губ, її можна додати на яблучка щік і перенісся, після чого ретельно розтушувати пензликом або спонжем. Такий прийом допоможе помолодшати на десяток років.
Акції
Мікроблейдинг з корекцією від Оксани Карпенко
Київ, Оболонський проспект, 34
-65%
1400 грн
499.0 грн
Ламінування брів у «Flamingo beauty studio»
Київ, Героїв полку Азов вулиця, 32
-50%
400 грн
229.0 грн
Показати всі
30 акцій

Вечірній макіяж класичний смокі айс на свято

Техніка смокі айс заслужено користується популярністю вже багато років і не збирається виходити з моди. Для вечірнього образу димчастий мейк взагалі мастхев, якщо ви хочете вразити всіх виразним поглядом та зробити акцент на очах.

Суть техніки полягає в тому, щоб зробити розтяжку від темного до світлого відтінку, з рухомої повіки до брови. Цей прийом дозволяє візуально збільшити очі. Колірна гама може бути будь-якою: від ніжної нюдової до фатальної темної. Щоб смокі виглядали максимально круто, рекомендують використовувати мінімум два кольори та особливу увагу приділити розтушовці – вона має бути ретельною та плавною.

Як зробити найпростіший варіант смокі з двох кольорів покроково:

  • Спочатку наносимо праймер на рухому та нижню повіки.
  • Беремо м’який олівець у тон темному відтінку тіней та малюємо широкі лінії на верхній та нижній лінії зростання вій. Можна не намагатися робити їх дуже акуратними, все одно потім потрібно буде розтушовувати.
  • Маленьким пензлем розтушовуємо підводку: вгорі на рухливу повіку, на нижній лінії росту вій – трохи вниз, щоб заходило на нижню повіку. Розтушовку доводимо до димчастого ефекту.
  • Пензлем-лопаткою кладемо темні тіні поверх олівця: рухи повинні бути поплескуючими, розтирати нічого не треба.
  • Беремо пензлик-бочечку і починаємо розтушовувати тіні таким чином, щоб верхня межа переходу від темного до світлого була суперплавною і димчастою. На нижній повіці теж робимо ретельну розтушовку.
  • Під брову наносимо тіні світлого відтінку. Ними можна трохи приглушити темні тіні, якщо здається, що мейк вийшов занадто насиченим. Не забуваймо тушувати.
  • Вії фарбуємо тушшю в 2 шари, також не забуваємо про брови. Їх можна трохи підмалювати олівцем або, якщо вони й так досить густі, просто зачесати спеціальною щіточкою із фіксуючим гелем.
  • Щоб зробити акцент на очі ще яскравішим, можна доповнити святковий макіяж нарощеними віями. Вони зроблять погляд виразнішим, а образ – ефектним.
Акції
Стрижка, фарбування та укладка волосся в «Стиль»
Київ, Святошинська площа, 1
-30%
700 грн
490.0 грн
Чоловіча стрижка з укладкою в салоні «Adelante»
Київ, Олени Пчілки вулиця, 6
-48%
450 грн
249.0 грн
Показати всі
21 акцій

Сяючий смокі з акцентом

Класичний смокі айс може виглядати дуже свіжо та незвичайно, якщо використовувати палітру яскравих незвичайних кольорів, зробити сяючий акцент на очі та доповнити мейк графічними елементами. Для такого варіанту візьміть різнокольорову палетку, кольорові олівці, шимерні підводки, хайлайтери, глітер та соковиті пігменти. Все це знадобиться для створення крутого вечірнього образу.

Малюючи сяючі смокі з акцентом, не забувайте про важливе правило: чим яскравіші очі, тим нейтральніші губи. Хоча і з цього правила бувають винятки – якщо ваш задум спочатку передбачає максимум кольору і сяйва, і ви йдете не просто на вечір, а в нічний клуб, в якому потрібно бути максимально помітною.

Дивіться відеоуроки нижче, щоб зрозуміти, як гарно покроково оформити такий вечірній макіяж у домашніх умовах. Або записуйтесь на візаж і макіяж, якщо така техніка для вас складна, але хочеться блиснути незвичайним мейком.

Якщо є проблема птозу, дивіться відео, як зробити вечірній макіяж для навислого повіку:

Чорний димчастий макіяж очей для фатальних жінок – такий навряд чи підійде володаркам маленьких очей, але надасть чарівності великим:

Більше прикладів креативного димчастого мейку з яскравими кольоровими та сяючими акцентами:

Акції
Студійна індивідуальна фотосесія у студії «F8»
Київ, Харківське шосе, 19
-56%
2500 грн
1099.0 грн
Показати всі
26 акцій

Вечірній макіяж зі стрілками

Стрілки прикрасять будь-який святковий макіяж: зроблять його ефектнішим, нададуть погляду виразності та чарівності. Іноді для вечірнього візажу очей достатньо лише стрілок (і туші 3D), щоб образ вражав і не відволікав від природної краси. Стрілки можуть бути різними: маленькими, з кокетливим хвостиком, довгими графічними, подвійними, чорними, коричневими, білими, різнокольоровими, блискучими. Часто цим елементом доповнюють smoky eyes, щоб очі притягували до себе всю увагу.

Малювання стрілок традиційно вважається непростою задачею, і в деяких випадках простіше сходити на макіяж до професійного візажиста або записатися на курс макіяжу для себе, особливо якщо ви хочете чогось незвичайного. Але якщо є бажання спробувати намалювати стрілки власноруч, рекомендуємо подивитися відеоурок та обов’язково потренуватися за кілька днів до урочистої події, щоб не нервувати у процесі зборів.

Як намалювати подвійні стрілки на азіатських очах:

Акції
До 5 сеансів антицелюлітного масажу
Київ, Академіка Палладіна проспект, 18/30
-46%
1500 грн
999.0 грн
До 10 сеансів ручного антицелюлітного масажу
Київ, Михайла Ломоносова вулиця, 36А
-68%
400 грн
259.0 грн
Показати всі
83 акцій

Яскравий вечірній макіяж з фольгованим ефектом на очах

Як і раніше, не виходить з трендів макіяж з золотою, сріблястою або бронзовою фольгою. Її використовують як в якості яскравого акценту, так і зовсім самостійно, роблячи основною частиною макіяжу. Фольгу клеять і на повіки, і на обличчя (скроні, чоло, вилиці), і на губи, але найпопулярнішим і найпрактичнішим варіантом залишається використання цього елемента у візажі очей.

Як зробити ефектний вечірній макіяж із фольгованим ефектом:

  • В якості бази для фольги візьміть зволожуючий праймер, бальзам або кремові тіні.
  • Пінцетом акуратно, щоб не порвати, візьміть шматочок фольги та приклейте на потрібне місце.
  • Обережно розгладьте фольгу, щоб вона щільно прилягала до шкіри.
  • Закріпіть результат фіксуючим спреєм для макіяжу.

Де взяти фольгу? Найекономніший варіант – поталь, що імітує сусальне золото. Купити її можна у магазинах для художників або майстрів нігтьового сервісу. Вона буває різних кольорів, що відкриває широке поле творчих експериментів.

Як зробити гарний мейк з використанням фольги:

Акції
Знижка 56% на суші-сети «5 хітів» та «Маскарад»
Київ, Симиренка вулиця, 22Б
-56%
0 грн
40 грн
Знижка 53% на суші-сет «Сушіманія» від «Sushitta»
Київ, Ганни Ахматової вулиця, 46
-53%
0 грн
30 грн
Показати всі
34 акцій

Макіяж нюд

Якщо ви любите стриману елегантність і дотримуєтеся принципу «ідеальний макіяж має бути непомітним», вам підійде нюдовий візаж, адаптований до вечірнього образу. Зовсім непомітним його не зробити – все ж таки святковий make up передбачає насиченість – але уникнути колірного вибуху цілком вдасться.

Акції
Відвідування басейну у комплексі «Райський дворик»
Погреби (Київська область), Погребський Шлях, 26
-22%
450 грн
360.0 грн
Знижка 15% на басейн в екопарку «Ясногородка»
Ясногородка, Підлісна вулиця, 32
-15%
0 грн
20 грн
Показати всі
78 акцій
Акції
Тур вихідного дня до Карпат з «Miracle Travels»
Вся Україна
-22%
6500 грн
5015.0 грн
Показати всі
66 акцій

Читайте також:
✔️Кращі комплекси з відкритим басейном у Києві та за містом
✔️Літній манікюр 2024 року: яскраві ідеї дизайну нігтів
✔️Тренди весна-літо 2024: модні образи на всі випадки
✔️Як позбутися целюліту: на ногах, животі, сідницях
✔️Тури по Україні та екскурсії – 12 найцікавіших маршруті
✔️Куди піти у Києві на вихідні: цікаві ідеї розваг
✔️Дієта «6 пелюсток» – як схуднути за 6 днів

Дівчата, а якому макіяжу вечірньому віддаєте перевагу ви? Які тони використовуєте? На що робите акцент: контуринг, очі, губи, ефект натуральності? Діліться у коментарях.

1 коментар
  • Лиза

    Я предпочитаю лично только вечерний макияж. Днем я обхожусь лишь одной подводкой и тушью. Ну а вечером уже реально можно превращаться в фею, так как всегда есть куда пойти отдохнуть, еще большой плюс от этого вижу, это то что макияж не держится целый день и не сильно портит мою кожу лица. Макияж я наношу под вечер начиная от светлых тонов моих теней, затем легкий переход на коричневые и заканчивая черными, так сильно выражены мои карие глаза получаются и эффектно смотрятся при теплом вечернем свете.

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *