Куди поїхати на вихідні з Києва: красиві місця і заміський відпочинок

Куди поїхати на вихідні з Києва

Непроста ситуація вносить свої корективи у відпочинок та подорожі українців, але тим потрібніші позитивні враження та яскраві емоції. Отримати їх цілком реально, коли поряд є красиві та цікаві місця, куди можна поїхати, щоб помилуватися природою, подихати свіжим повітрям та тимчасово відволіктися від напружених буднів. BlogPokuponTeam підготувала топ красивих місць, куди поїхати в Київській області, які пам’ятки подивитися і де організувати відпочинок під Києвом з гарячими знижками до 60% від Покупону.

Акції
Відвідування ослячої ферми «Osloff»
Великі Дмитровичі (Київська область)
-38%
200 грн
149.0 грн
Від 4 ночей на базі «Лісова казка» під Києвом
Рокитне (Київська область), Піщане урочище
-20%
10000 грн
7999.0 грн
Показати всі
96 акцій

Читайте в нашій статті:

Кращі музеї просто неба

Парк «Київська Русь»

Варто тільки від’їхати від столиці на 34 кілометри, і ви знайдете справжню історичну перлину епохи Давньої Русі  – архітектурну репліку історичного Києва, столиці Київської Русі.  Тематична атмосфера тут витримана в дусі V-XIII століття, коли тільки-но зароджувалися такі поняття, як «козак» і «лицар».

Куди піти у Києві
Куди поїхати біля Києва – парк Древній Київ

Ви можете погуляти територією комплексу, розглянути архітектуру Стародавнього Києва, яка існувала 1000 років тому, (трибуни, оборонні споруди, вежі), відвідати майстер-клас на «Княжій стайні». У програму входить катання верхи, годування коней з рук, випасання, розчісування та плетіння гриви, чищення та миття коня під наглядом інструктора.

У вихідні у парку «Київська Русь» біля Києва працює фудкорт, канатний спуск. Можна замовити екскурсії: групи до 20 осіб – 1000 грн, на більшу кількість людей – 50 грн з людини.

Контактна стайня – куди сходити у Києві на вихідні
Куди сходити на вихідні у Києві

Графік роботи: Нд-Пт 10:00-19:00, Сб 10:00-22:00.
Ціна вхідного квитка в парк: дорослий – 150 ₴, але зі знижкою від Покупон дешевше, дитячий – 100 грн у вихідний та 80 грн у будній день.
Як дістатися: зі станції метро «Видубичі» регулярно курсують маршрутні таксі, які доставить вас без зупинок до історичного комплексу «Київська Русь». Карта проїзду для автомобілістів: 

Акції
Вхідний квиток до парку «Київська Русь»
Копачів (Київська область)
-34%
150 грн
99.0 грн
Майстер-клас «Контактна стайня»
Копачів (Київська область)
-35%
600 грн
389.0 грн
Показати всі
2 акцій

Етнокомплекс Пирогове – українські хатинки

Зовсім недалеко від Києва (доїхати можна на тролейбусі) розташований величезний парк-музей під відкритим небом Пирогове, добре знайомий ще зі школи всім корінним киянам. Якщо ви тут ще жодного разу не бували, озбройтеся зручним взуттям, фотоапаратом і обов’язково присвятіть музею хоча б один вихідний!

Музей присвячений традиційній українській архітектурі. На величезній території розкидані будиночки, церкви і споруди різних століть, які ретельно збирали по всій Україні. Більшість будинків відкриті для перегляду, і ви зможете більш детально ознайомитися з побутом наших предків.

Етнокомплекс Пирогово – українські будиночки для відпочинку у вихідні неподалік від Києва
Поїхати в етнокомплекс Пирогово у вихідні із сім'єю

Але найбільший плюс музею ㅡ в його розмірах. Тут можна все: валятися на килимку під млинами, прийти на незабутній фест, скуштувати смачну наливку, провести феєричну масницю, а ще покататися на санях (в упряжці вороних або без конячок).  Музей ідеальний для тривалих велопрогулянок.

Як дістатися: від станції Либідська на тролейбусі №11, від Бессарабки на маршрутному таксі №156, від Дарницької площі або станції метро Дружби Народів на 172 автобусі, від станції метро Академмістечко на 576 маршрутці, або на 496 маршрутці від станції метро Лук’янівська. Автівкою:

Акції
Знижка 35% на відвідування зоопарку «Звірополіс»
Київ, Вадима Гетьмана вулиця, 6Б
-35%
0 грн
25.0 грн
Знижка на кінні прогулянки у клубі «Дарвін»
Київ, Ушицька вулиця, 30
-50%
600 грн
100.0 грн
Показати всі
4 акцій

Музей народної архітектури та побуту в Переяславі

Музей народної архітектури та побуту Середньої Наддніпрянщини в Переяславі дуже компактний, насичений і різноманітний. Крім кількох шедевральні дерев’яних храмів і традиційних сільських будиночків в Переяславському скансені можна побачити приклади житла часів Київської Русі та козацької доби, а також кілька цікавих музеїв.

Музей народної архітектури та побуту в Переяславі гарне місце для відпочинку у вихідні
Музей народної архітектури та побуту в Переяславі можно відвідати у вихідні

Як дістатися: на автобусі Київ-Переяслав. Автівкою:

Акції
Цілий день розваг у мережі парків «Fly Park»
Київ, Оболонський проспект, 21Б
-30%
250 грн
175.0 грн
Вхідний квиток до парку розваг «Мадагаскар»
Київ, Степана Бандери проспект, 34В
-43%
210 грн
119.0 грн
Показати всі
222 акцій

Красиві місця і пам’ятки недалеко від Києва

Очам і мозку потрібно відпочивати, а виїзд на природу – один із найпростіших способів відновити внутрішню рівновагу та набратися сил перед новим робочим тижнем. Вибирайте напрямок і насолоджуйтеся свіжим повітрям і видами.

Ферма «Osloff» – для любителів звіряток

Спілкування з тваринами – найкращий антистрес, тому осляча ферма «Osloff» – чудовий вибір для розважальної подорожі на вихідні. У будній день вхід у комплекс обійдеться вам лише у 149 200 грн на одного. У вартість входить:

  • Корм для осликів, яким ви зможете їх погодувати.
  • Дегустація ослячого молока та сиру, які виробляють тут же, на фермі.
  • Катання по озеру на човнику.
  • Відпочинок у альтанках із мангалами (продукти можна привозити свої).
  • Дитячий майданчик з батутами, пісочницею та будиночком.
  • Спортивна риболовля зі своєю вудкою (риба відпускається назад).

За додаткову плату можна купити молоко та сир із собою, покататися на віслюках, якщо ви важите менше 70 кг (50 грн за 5 хвилин), орендувати вудку (50 грн), купити виловлену вами рибу та замовити її приготування на місцевій кухні.

Осляча ферма «Osloff» – чудовий вибір для розважальної подорожі на вихідні
Осляча ферма «Osloff» – місце. для відпочинку у вихідні
Акції
Відвідування ослячої ферми «Osloff»
Великі Дмитровичі (Київська область)
-38%
200 грн
149.0 грн
Показати всі
1 акцій

Добропарк – квітковий рай

«Український Прованс» – так ще називають дендропарк «Добропарк» під Києвом. А все тому, що тут близько 6 гектарів лавандових полів, які зачаровують своїм пейзажем та ніжним ароматом. Період цвітіння цієї фіолетової казки триває з 15 червня до 31 липня.

Лавандове поле в Добропарку
Лавандове поле

Крім лаванди, влітку в цей же час можна побачити сад петуній і долину гортензій.

Відвідати сад петуній у вихідні
Сад петуній

Окрім квіткових газонів, на масштабній локації у 300 га посаджено близько 44 тисяч дерев та кущів, є сад сакур та атріум з ліліями, озеро, атракціони для дітей, глемпінг та відкритий басейн, щоб влітку можна було купатися.

Літній басейн просто неба в Добропарку під Києвом
Літній басейн просто неба в Добропарку під Києвом

Вартість квитків: для дорослих – 200 грн, для дітей (5-14 років) – 100 грн, для пільгових категорій – 100 грн. Дітям до 5 років, дітям з інвалідністю та сиротам вхід безкоштовний.

Де знаходиться «Добропарк»: 18 км Житомирською трасою, недалеко від селища Мотижин Київської області.

Як дістатися: від станції метро Святошин йде маршрутка 771. Для тих, хто їде автомобілем:

Межигір’я – ідеальне місце для фотосесій

Колишня урядова резиденція в Межигір’ї за 20 км від Києва відкрита для відвідування всім бажаючим. Розкішний парк став улюбленим місцем відпочинку, і це не дивує. Багата природа, найчистіше повітря, доглянута територія, прикрашена зеленню і квітами, мальовничі водойми і прекрасна набережна з видом на Київське море. Лебеді, що вільно розгулюють по смарагдових газонах, знамениті страуси, а ще коні, дикі олені, кролики – все це викликає неймовірне захоплення як у дорослих, так і у дітей.Тварини дуже доброзичливі і з задоволенням підходять до людей.

Межигір’я можно відвідати у вихідні

Межигір’я – одна суцільна фотозона, де можна наробити багато гарних фоток та рілзів у ваш інстаграм. Територію резиденції прикрашають садові скульптури, вишукані вілли, ресторан-корабель, штучні водоймища та поля для гольфу. Тут доречно буде влаштувати професійну фотосесію, якщо ви любите фотографуватись і у вас є бажання зробити класні стильні світлини, щоб розмістити в альбомі, присвяченому щасливим спогадам та радісним моментам життя.

Поїхати до Межигір’я у вихідні

На тлі місцевих красот дозволяють проводити виїзні церемонії весілля, корпоративи, дні народження і навіть пікніки.

У Межигір’ї у вас буде вибір: прогулятися пішки або покататися на транспорті, орендованому біля входу в парк. В оренду можна взяти:

  • велосипед;
  • електромобіль з відкритим верхом на шість осіб;
  • електросамокат Segway.

Любителів старовинних авто порадує виставка раритетних машин у місцевому автомузеї. Дорослий вхідний музей на виставку коштує 100 грн, дитячий (з 7 до 13 років) – 50 грн. Також є екскурсії кінологічним центром: дорослий квиток – 100 грн, дитячий – 50 грн

Великий парк підійде для прогулянки на цілий день
Великий парк підійде для прогулянки на цілий день
Парк Межигір'я гарне місце для прогулянки у вихідний
Парк Межигір’я

Вартість вхідного квитка: 300 грн – дорослий, 100 грн – дитячий, 150 грн – для пільгових категорій, безкоштовно – особам з інвалідністю, інвалідам з дитинства І групи, дітям до 7 років та дітям із багатодітних сімей. По вівторках діє знижка: 150 грн – дорослий квиток, 50 грн – дитячий, 100 грн – пенсіонерам, військовим ЗСУ та учасникам бойових дій.

Як дістатися: від станції метро Героїв Дніпра, з автостанції на площі Шевченка або на кораблику від Поштової площі.

Для тих, хто збирається їхати в Межигір’я автівкою:

Читайте також:
🔸
Фотосесія у квітах: коли що цвіте
🔹
Де посмажити шашлики в Києві і в передмісті
🔸
20+ ідей куди зводити дитину у Києві
🔹
Кращі комплекси з відкритими басейнами у Києві і за містом
🔸
Цікаві новинки кіно 2024, які варто переглянути

Бучанський міський парк

Бучанський парк під Києвом гарне місце, щоб провести вихідні
Бучанський парк під Києвом

Красиві цікаві парки – це не тільки природа, а й розваги, яскраві пам’ятки, оригінальні експозиції та активний відпочинок на свіжому повітрі. До таких місць належить Бучанський міський парк під Києвом. Якщо виникає питання куди поїхати на вихідні з дітьми, навіть не роздумуйте – вирушайте в красивий і затишний центральний парк Бучі, в 20 км від Києва.

Що можна побачити і чим зайнятися в Бучацькому парку:

  • Дитяча залізниця.
  • Зелена арка по типу одного з найромантичніших місць України – тунелю кохання в Рівненській області.
  • Стилізовані квіткові клумби, статуї.
  • Гарна ідея – організувати виїзну фотосесію. На Покупоні можна скористатися відмінними знижками до 80% на послуги професійних фотографів.
  • Дитячий ігровий майданчик та атракціони.
  • Мотузковий екстрим-парк «Шалена Білка».
  • На території можна покататися на роликах, скейті, велосипеді (дитячому та дорослому), самокаті, гіроборді, електрокарі.
  • За 25 хвилин їзди від Бучі, в селі Козинці, можна влаштувати покатеньки на квадроциклах.
Зелена арка в Бучацькому парку
Зелена арка в Бучацькому парку
На території Бучанської парку під Києвом
На території Бучанської парку під Києвом
Міський парк в Бучі біля Києва
Міський парк в Бучі біля Києва

Де знаходиться: Буча (Київська область), вулиця Інститутська, 54. 

Як дістатися до Бучанської парку на громадському транспорті: маршрутки ходять зі станцій метро Академмістечко – №422, 381; метро Святошин (проходить через Академмістечко) – №423; метро Героїв Дніпра (проходить через Мінську) – №421.  Машиною – по Варшавській трасі Е373. Карта проїзду:

Акції
До 2 години прокату квадроциклів від «Kvadro_bro»
Бровари (Київська область), Молодіжна вулиця, 6
-25%
1200 грн
899.0 грн
До 2 годин прокату квадроциклів від «Kvadro Kiev»
Київ, Погребський шлях, 58
-20%
1200 грн
959.0 грн
Показати всі
9 акцій

Парк Феофанія – казковий колорит

Рідне, історичне, своє – Феофанія, дивовижна перлина на околиці міста.  Вхід в парк платний, але це чисто символічні 40 гривень з дорослого і 20 гривень з дитини (до 7 років безкоштовно). Також можна придбати місячний абонемент для відвідування парку для дорослого з дитиною до 16 років за 250 грн. Завдяки такому підходу тут завжди тихо, спокійно, живописно і чисто.

Парк Феофанія з висоти пташиного польоту

Парк у романтичному, фольклорному стилі: різьблені іграшки, альтанки, обвиті лозами винограду, мощені бруківкою доріжки, акуратно підстрижені газони і чотири рукотворних озера.

Вечірній парк Феофанія під Києвом
Вечірній парк Феофанія під Києвом
В альтанці нерідко проводять церемонії вінчання
В альтанці нерідко проводять церемонії вінчання

Прекрасна ідея – вибратися на прогулянку до Феофанії надвечір, коли сонце починає сідати. Хитрість в тому, що вихід із зеленої зони «дивиться» прямо на захід – вам відкриється неймовірний вид на сонце, що сідає. А якщо замовите виїзну фотосесію, то неодмінно поповните фотоальбом неймовірно красивими кадрами. 

Парк Феофанія гарне місце длля прогулянки у вихідні
Парк Феофанія

Як дістатися до парку Феофанія: від станції метро «Теремки» з боку ТРЦ «Магелан» йде маршрутка 444 ㅡ вам виходити на кінцевій. Далі прямуйте вниз повз інституту теоретичної фізики імені Боголюбова, до паркової каси. 

Для тих, хто їде на автомобілі:

Акції
Показати всі
24 акцій

Парк Софіївка в Умані – царство романтики

Дендрологічний парк Софіївка в Умані заслужено зветься «перлиною України» і входить в десятку найкрасивіших парків світу. Цей дивовижний куточок природи був помічений польським графом Потоцьким, і в 1806 році на честь своєї красуні дружини він вирішив розбити тут парк. Природний шедевр прикрашають екзотичні рослини, фонтани, каскади водоспадів, рукотворні ставки і багато іншого.

Парк Софіївка в Умані
Парк Софіївка в Умані
Парк Софіївка в Умані недалеко від Києва
Поїхати у парк Софіївка в Умані на вихідні
Озеро у парку Софіївка

Читайте також: Софіївка в Умані – дендропарк в ім’я кохання

Парк живої природи «Беремицьке» 

Приблизно в 60 км від Києва по Чернігівській трасі знаходиться одне з молодих біосферних надбань України – природний парк «Беремицьке». Створений у 2017 році з метою збереження та відновлення екосистеми Подесіння, сьогодні парк став неймовірно цікавим і захоплюючим місцем для сімейного вікенду за містом.

Прихильники активного екотуризму можуть насолодитися природою, дикими пейзажами, прогулятися туристичними стежками, спостерігати за дикими тваринами, відвідати стайні, міні-зоопарк, музей диких кішок, влаштувати пікнік на природі, покататися на конях, освоїти ази догляду за довгогривими тваринами, зупинитися на вихідні в будиночках чи наметовому містечку. Парк цілий рік приймає гостей і проводить захоплюючі групові екскурсії по території: для дорослих, дітей, школярів.

Як доїхати

Акції
Від 2 ночей з сніданками і SPA в комплексі Карпати
Мигово (Чернівецька область), Буковинська вулиця, 178
-45%
8700 грн
5599.0 грн
Від 3 ночей SPA-відпочинку в «VitaPark Карпати»
Жденієво (Закарпатська область), Шевченка вулиця, 257
-15%
9243 грн
7855.0 грн
Показати всі
79 акцій

Парк «Олександрія» – зелені обшири

Якщо хочеться побути далеко від людей і метушні, то не обійдіть увагою парк «Олександрія». Парк розкинувся на величезній території в більш ніж 200 гектарів і включає в себе старовинну резиденцію Браницьких, дендропарк з прогулянковою зоною, ботанічні павільйони. І все це неймовірно красиво і з легким нальотом занедбаності.

Обов’язково пройдіться до павільйонів «Ротонда», «Колонада», «Місяць» і загляньте на руїни. На окрему увагу заслуговує місток з красивими фігурками біля головної будівлі.

Легка відчуженість має і свої мінуси. Наприклад, тут ви не зможете перекусити в кафе і ресторанчиках, напої та їжу треба брати з собою.

Як дістатися до Олександрії громадським транспортом: будь-якою маршруткою до Білої Церкви, яка йде до зупинки Піонерська. Маршрутки відправляються від станції метро Либідська, Виставковий центр, Вокзальна.

Карта проїзду:

Китаєво-Голосієво

Місто, але не місто, парк, але не парк, Китаєво ㅡ відмінне місце і для невеликої прогулянки з дітьми і для серйозного походу на цілий день. Зона відпочинку розташована в Голосіївському районі і являє собою осередок стародавностей X-XIV століття. Тут розташовані могильники, печерні келії і навіть залишки цілого міста часів Київської Русі, а ще саме тут, за легендою, жив Соловей-Розбійник.

Майже вся місцевість пронизана різними печерами і ходами, на основі яких в XIV столітті було зведено Китаївський монастир (координати: 50.3643773,30.539025).

Китаївський монастир – місце для прогулянки у вихідні
Китаївський монастир
Китаєво – чудове місце для прогулянки з сім'єю
Китаєво підійде для прогулянки у вихідні
Китаєво – місце для відпочинку у вихідні

Крім церковної архітектури тут розташований один з найбільших і мальовничих парків Києва – Голосіївський. При цьому парк і ліс досить багатолюдні, тут є каруселі та дитячі майданчики, ресторани, альтанки для відпочинку з мангалами для шашликів.

Альтанка в Голосіївському лісі – можно посмажити шашлик на вихідних
Альтанка в Голосіївському лісі

Як доїхати до Китаєва: від станції метро «Либідська» до зупинки «Китаївська» курсують маршрути 20 та 52. На «Видубичах» можна сісти на 43 та 65 маршрути до зупинок «Корчувате-1» чи «Проспект Науки». До Голосіївського парку можна дістатися пішки від станції метро Голосіївська. Карта проїзду автомобілем:

Київське море – місце для усамітнення

Київське водосховище знаходиться на півночі від Києва і займає площу в 922 км2, захоплюючи навіть шматочок Білорусі. Значний кишеньковий океан, в який впадають річки Прип’ять, Тетерів, Уж та Ірпінь. Котлован під водний масив був виритий ще в 66-му році з метою тераформування місцевості. Вийшло на «відмінно» – тепер це Київська пам’ятка.

Київське море з висоти влітку

Місце тихе, чисте і досить безлюдне, оточене густим сосновим лісом. Ідеальні умови, щоб побути наодинці з собою, помедитувати, зайнятися йогою або відпочити з дітьми на свіжому повітрі. У спеку можна зняти з себе одяг і пірнути в чисту воду, розвести багаття для пікніка.

Нагадує екзотичну глибинку Канади
Нагадує екзотичну глибинку Канади

Як доїхати до Київського моря: від станції метро Героїв Дніпра будь-якою маршруткою в сторону с. Старі Петрівці. Від автобусної станції пройдіть на північний схід приблизно кілька кілометрів, там і буде Київське море. Мапа:

Заміський відпочинок і спа під Києвом

А давайте поєднувати приємне з корисним? Природа і СПА, смачна їжа і релакс, шикарний відпочинок і зміна обстановки. Для відновлюючої відпустки не треба йти на тиждень з роботи, далеко їхати і витрачати багато грошей. Досить виїхати з міста і зануритися в розкіш київських заміських комплексів, а зі знижками допоможе Покупон.

До релаксу рукою подати
До релаксу рукою подати

Спеціально для наших читачів добірка чудових місць для заміського відпочинку за вигідними цінами.

Глемпінг та еко-будиночки «У Марусі»

Всього за 25 км від Києва по Житомирській трасі знаходиться чудова і затишна зона відпочинку у лісі «У Марусі». Ви можете приїхати сюди на вихідні, щоб посмажити шашлики і відпочити з дітьми на природі, або ж зняти дерев’яний будиночок чи глемп і провести тут цілий тиждень.

На базі відпочинку є озера для любителів рибалки, активні розваги для дітей; міні-зоопарк з домашніми та екзотичними тваринками. Бронюйте будиночок на відпочинковій базі «У Марусі» під Києвом на кілька днів зі знижкою від Покупон – від 719 грн для двох, щоб відпочивати ще дешевше.

City Holiday Resort & SPA 5*

1 день відпочинку для двох у «City Holiday Resort & SPA 5*» – 3499 5000 грн. У вартість входить:

  • Сніданок за системою «шведський стіл».
  • Користування SPA (басейн, парні, у літній період – відвідування літньої тераси).
  • Спелеотерапія.
  • Користування парковкою, що охороняється.
  • Відвідування фітнес-центру.

Krakow

1 доба проживання для двох у «Krakow» – 1189 1700 грн. У вартість входить:

  • Відпочинок у сауні – 2 години.
  • Гра в більярд (при проживанні у будиночку №1).

Райський дворик

1 день відпочинку у «Райському дворику» для двох – 2227 3500 грн. У вартість входить:

  • Сніданки для кожного.
  • 1 вечеря за період відпочинку.
  • Відвідування сауни – 1 година.
  • Настільний теніс.
  • Відпочинок на терасі.
  • Місце на приватній парковці, що охороняється.
  • Користування дитячим майданчиком.
  • Wi-Fi.

Вышеград

1 доба проживання для двох у «Вишеграді» – 1199 1500 грн. У вартість входить:

  • Сніданки для кожного.
  • Користування паркуванням.
  • Wi-Fi.
Акції
Від 1 ночі у будиночках комплексу «Krakow»
Київ, Брест-Литовське шосе, 8А
-30%
1700 грн
1189.0 грн
Від 1 ночі з харчуванням у Золоті Піски на Дніпрі
Куліші (Дніпропетровська область), Зелена вулиця, 1Ж
-42%
3450 грн
1999.0 грн
Показати всі
49 акцій

Читайте також:
🔶
Де відпочити з дітьми під Києвом
🔷
Де киянам покататися на квадроциклах
🔶
Топ пам’яток України у списку must-to-visit
🔷
Як позбутися целюліту – дієві методи
🔶
100+ крутих ідей літнього манікюру з фото

Не забувайте, що з Покупоном можна вигідно поїхати куди завгодно, так що плануйте з нами не тільки вихідні, а й відпустку!

Обрали, куди поїдете в найближчий вікенд за яскравими емоціями і крутими фоточками? Діліться новими враженнями в коментарях.

17 коментарів
  • Катріна

    парк Київська Русь дуже гарний і цікавий ) були там весною з дітками по акції від Покупон ?

    • {:ru}Татьяна Софиенко{:}{:uk}Тетяна Софієнко{:}

      дякуємо за відгук! дуже раді, що вам сподобалось.

  • Карина

    Для меня маст хев Вышгородская набережная, почти каждые выходные туда езжу на кофе) Еще прикольное место для отдыха с семьей и особенно детьми – зоопарк 12 месяцев. Там реально круто, единственное не советую ехать летом при палящем солнце, очень жарко (открытое поле) и мест укрыться почти нет. Хочу поехать в Феофанию, стыдно, всю жизнь живу в Киеве, а там ни разу не была…

  • Алена

    Сколько красоты совсем рядом! Ездишь отдыхать заграницу в поисках интересных мест, но и у нас есть, что посмотреть! Спасибо за подробный обзор, в ближайших планах феофания, межигорье и зоопарк 12 месяцев

  • Стелла

    наш топ 5 мест под киевом это феофания, голосеевский парк, мануфактура, а если подальше то еще в переяславе хмельницком музей под открытым небом и коростышевский каньон

  • Gala.Dali

    очень люблю ездить с детьми в зоопарк 12 месяцев. животные очень ухоженные, мы несколько раз на покупоне брали билеты. А после прочтения статьи поняла сколько же интересных мест мы упустили. в ближайших планах посетить феофанию, а также мамаеву слободу. и поехать подальше когда будет возможность увидеть триполье, церковь затопленную.

  • Артем

    в межигорье понравилось, парк красивый, но мы были зимой, хотим еще обязательно посетить летом когда все зеленое. Еще нравится на выходных ездить в аутлет Мануфактура: там можно в мегамаркете купить все для пикника и подняться на небольшую гору (оттуда еще планеристы летают)

  • Наташа

    Ездили недавно в Ореяну на выходные, сказка ) отдых, когда обо всем заботяться за тебя ))) очень красиво, вкусно

  • Вова

    В Пирогово часто едзим ) там возле шинка бабуля продает наливку ;) можете добавить в статью

  • Артем

    Зоопарк 12 месяцев – это место просто супер , маст хев для посещения. Я уже раз 10 был и всегда отлично провожу время с семьей.

  • JPS

    Спасибо, но в V-XIII веках не было слова “козак”, оно появляется в летописях в конце 15 века

  • Елена

    Страусиная ферма с. Ясногородка, 50 км. от Киева. Там Контактный зоопарк, винодельня (отменные авторские вина), ресторан. Весело и взрослым и детям.

  • Evzheniy

    Феофания ванлав.

  • Руслан

    Хорошая статья. Было бы супер, если сразу ставили ссылку на карта, а не просто писали бы координаты.

  • Лори

    ездили в Межигорье по вашей рекомендации, брали велики в аренду, красиво там очень!

  • Алла

    Украинское село находиться в селе Бузовая (Бузова українською). Исправьте, пожалуйста.

  • Tasya

    Жаль, что на голубом озере очень маленький песчаный пляж. Со стороны заезда берег очень крутой и обрывистый, разве что переезжать на противоположную сторону, там более полого и травка. Не знаю как сейчас, но раньше на песчаный берег был платный въезд под шлагбаум.
    А в Феофании ооооочень красиво. Частенько выезжаем туда всем семейством).

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *