Куди поїхати в Карпати влітку: кращі курорти, готелі, ціни

Отдых в Карпатах летом: куда поехать отдыхать на Западной Украине

Відпочинок в Карпатах влітку максимально привабливий для українців: тут можна відпочити бюджетно, без візи, на карпатські курорти можна швидко дістатися машиною, автобусом чи потягом. Літній відпочинок в Карпатах з басейном, котеджі з басейном Карпати, Карпати влітку з дітьми – все це можна дозволити собі без захмарних витрат завдяки Покупону. А куди поїхати в Карпати влітку, чим зайнятися, що подивитися на курортах та як зробити літо в Карпатах незабутнім, розповість BlogPokuponTeam – читайте та бронюйте кращі готелі Карпат з басейном та без зі знижками до 60%.

Акції
Від 3 ночей у «Турянський Двір» в Закарпатті
Тур'я Поляна (Закарпатська область)
-32%
5500 грн
3999.0 грн
Від 2 ночей зі сніданками у «Беркут. Перевал»
Яблуниця (Івано-Франківська область), Довгий Грунь вулиця, 512
-25%
2000 грн
1499.0 грн
Показати всі
46 акцій

Буковель відпочинок влітку

Один з найрозвиненіших, а тому і популярних, курортів Прикарпаття, відпочинок Буковель пропонує туристам широкий спектр розваг цілий рік. Тут, якщо хочете, доступний навіть відпочинок у Карпатах влітку біля озера Молодості та найбільшого спа-комплексу у всьому регіоні «Vodaclub».

Пляжний відпочинок у Буковелі влітку на озері Молодості

Варіантів, як урізноманітнити відпочинок в Буковелі влітку багато, тож нудьгувати не доведеться ані тим, хто віддає перевагу активному відпочинку в Карпатах влітку, ані любителям пасторального релаксу, яким до смаку спа та відпочинок у Буковелі з басейном. Саме цей курорт рекомендуємо розглядати з позиції насиченості та різноманітності, особливо якщо вибираєте, куди поїхати вперше удвох чи сім’єю з дитиною.

Буковель, Поляниця – куди поїхати у Карпати влітку

Чим доповнити програму літнього відпочинку у Поляниці (Буковель):

  • Прогулянки – піші, кінні, на гірських велосипедах, квадроциклах, джипах (у Буковелі на кожному кроці є пункти прокату транспорту).
  • Любительською риболовлею в форелевих розплідниках – практично скрізь за бажання вам пропонують приготувати улов на мангалі.
  • Збір грибів (краще дізнатися у місцевих жителів, хто погодиться стати вашим гідом-провідником по грибним місцям – так набагато безпечніше). 
  • Походи в гори Хом’як, Синяк, Довбушанку, Ведмежик. Необхідне спорядження для трекінгу та альпінізму можна орендувати на місці, а новачки завжди можуть скористатися послугами місцевих гідів.
  • Екскурсійні тури по виноробням, сироварням, броварням та іншим красивим, цікавим місцям.
  • Рафтинг гірськими річками поряд з Верховиною. 
  • Вейкбординг, катання на катамаранах та гідроциклах.
  • Зіплайн, Буковельські гірки та інші атракціони – для любителів екстриму, хто не проти політати на швидкості крізь гущавину дерев або над водною гладдю.
  • Огляд екскурсії з висоти пташиного польоту. Влітку працює кілька витягів, звідки можна споглядати мальовничі гірські краєвиди.
  • Відпочинок в Буковелі з басейном – іноді просто хочеться повалятися на шезлонгу та поплавати у басейні, ні про що не думаючи. У Буковелі це можливо.

Буковель готелі з басейнами

«Milli & Jon»: 2 дні відпочинку для двох за 3675 4900 грн – зі сніданками, безлімітним відвідуванням спа-зони з критим басейном та дитячими розвагами (дитячий майданчик та басейн).

«Гора»: 3 доби проживання для двох за 8879 11100 грн – зі сніданками «шведський стіл», плаванням у панорамному басейні з підігрівом, спа-релаксом (хаммам, мультисауна, лаунж-зона з фітобаром). 

Акції
Від 2 ночей зі сніданками в готелі «Milli & Jon»
Поляниця (Івано-Франківська область), Вишня урочище
-25%
5500 грн
4125.0 грн
Від 2 ночей з харчуванням в готелі «White House»
Яблуниця (Івано-Франківська область), Горишків ділянка, 379
-34%
3800 грн
2499.0 грн
Показати всі
11 акцій

Як дістатися до Буковеля

  • Автобусом або поїздом до Івано-Франківська, Тернополя, Чернівців чи Львова, потім автобусом чи на таксі до Поляниці.
  • На автомобілі через Івано-Франківськ з Києва, південних та східних міст, через Коломию або Вижницю з Чернівців, через Мукачеве, Рахів та Кваси з Ужгорода. 

Мигове

Відпочинок Мигове (курорт Прикарпаття у Чернівецькій області) подарує вам приємні враження та допоможе перезавантажитись. Якщо взимку туристів сюди тягне за гірськолижним екстримом, то влітку головна спокуса – недорогий відпочинок в Карпатах з басейном, піші прогулянки у горах, екскурсії цікавими місцями.

Тут на вас чекає насичений активний відпочинок в Карпатах влітку:

  • вело- і кінні прогулянки;
  • квадроцикли;
  • пішохідні екскурсії у гори Стижок (легкий маршрут, висота 784 м), Тоненьке (легкий, 920 м), Мегура (середньої складності, 1313 м заввишки), перевал Німчич тощо;
  • відвідування Смугарських водоспадів;
  • поїздка до Чернівців – одне з найкрасивіших міст України, головною перлиною якого є Чернівецький університет;
  • відпочинок у Карпатах влітку з басейном та багато іншого.

Де зупинитися

«Provintsia» – той випадок, коли оренда котеджу в Карпатах обійдеться недорого завдяки знижкам від Покупон. Будиночки знаходяться біля річки (500 м), тож влітку, прогулюючись околицями, можна насолодитися легкою прохолодою. Котеджі чудово задовольняють потреби сімейного відпочинку в Карпатах з дитиною, оскільки складаються з кількох кімнат та міні-кухні для самостійного приготування їжі. У вартість 5699 7600 грн входить 2 дні відпочинку на компанію до 6 осіб з орендою альтанки та мангалу.

Як дістатися

Добиратися краще з Чернівців, якщо їдете з центральної, південної чи східної України. Маршрут на автомобілі будуйте за GPS-координатами готелю, в якому відпочиватимете.

Акції
Від 2 ночей для компанії в котеджі «Provintsia»
Мигове (Чернівецька область), Горкутська вулиця, 38
-25%
7600 грн
5699.0 грн
Від 2 ночей на віллі в комплексі «Provintsia»
Мигове (Чернівецька область), Горкутська вулиця, 38
-25%
10000 грн
7499.0 грн
Показати всі
2 акцій

Карпати влітку – Славське

Які ще курорти Карпат улітку привертають увагу? Відпочинок Славське за 100 км від Львова ідеальний для любителів прогулянок туристичними стежками з видом на гори. Похід у гори, даунхілл (до речі в готелі «Захар Беркут» найбільший байк-парк для любителів велоекстриму), екскурсії та відпочинок в Карпатах з басейном – найпопулярніші літні розваги на курорті.

Зі Славського можна поїхати на екскурсію до озера Синевир, подивитися на водоспад Шипіт, розвідати місцеві мінеральні джерела, дістатися замку Паланок і приміряти зброю лицаря у «Вежі Ведмежій». 

Недорогі готелі Славське, ціни

На курорті широкий вибір готелів, що пропонують відпочинок у Славському влітку з басейном та максимально комфортні умови. Наприклад, «Калина»: 2 доби відпочинку для двох обійдуться лише у 1699 2800 грн – зі сніданками та вечерями, грою у більярд по 1 годину на день, відпочинком у альтанці з мангалом один раз за час відпочинку.

Як дістатися Славського

Мешканцям Львова, Івано-Франківська простіше дістатися електричкою – поїздка займає від 2,5 до 3,5 годин. Приміські поїзди вирушають вранці, в обід та ввечері – розклад уточнюйте у касах залізничного вокзалу. З Києва, Одеси, Харкова, Дніпра, Ужгорода можна дістатися потягом, а машиною – з будь-якого куточка України.

Акції
Від 2 ночей восени в готелі «Славський» у Карпатах
Славське (Львівська область), Устияновича вулиця, 35
-20%
3700 грн
2959.0 грн
Від 2 ночей відпочинку з харчуванням у «Дзвінка»
Славське (Львівська область), Івана Франка вулиця, 67Б
-53%
3240 грн
1599.0 грн
Показати всі
4 акцій

Східниця

Відпочинок Східниця – своєрідна «перлина» Львівської області, приємний і тихий курорт, особливо якщо ви плануєте відпочинок в Карпатах з дітьми влітку. Погуляйте у густих хвойних та листяних лісах, побувайте на річці Східничанці та позасмагайте на її гарних мальовничих берегах.

Коли їдете до Карпат влітку, обов’язково покатайтеся на байдарках, підніміться на вершини гір. Неподалік Східниці розташований заповідник «Тустань» з руїнами однойменної фортеці, а в національному рекреаційному парку «Сколівські Бескиди» вам підготують затишний номер і покажуть місцеві пам’ятки.

Бескиди: на повітрі багаті на залізо породи окислюються, надаючи каменю рудуватий відлив
Бескиди: на повітрі багаті на залізо породи окислюються, надаючи каменю рудуватий відлив

Цілющі місця — торф’яні грязі та мінеральне «Андропівське джерело». Цікаво провести час і культурно насититися, увібравши всі таємниці українських артефактів, ви зможете в Музейній кімнаті. Тут представлено найбільшу колекцію етнографічних експонатів.

В якому готелі Східниці зупинитися

Східниця – курорт, де у вас не буде проблеми знайти потрібний готель чи санаторій для відпочинку. Але якщо хочете максимально кайфову програму за бюджетною ціною – радимо зупинити вибір на віллі «Оберіг». У вартість 2730 3500 грн входить 2 дні проживання для двох у номері стандарт із дворазовим харчуванням, вживанням мінеральної води, релаксом у лазні, настільними іграми та бадмінтоном на дозвіллі.

Як дістатися Східниці

Село Східниця знаходиться у Львівській області, за 103 км від обласного центру. Тож найзручніше добиратися на курорт через Львів – звідти до Східниці ходять регулярні автобуси з автовокзалу на Двірцевій площі. Також до Східниці можна їхати через Трускавець автобусом Трускавець-Східниця.

Акції
Від 2 ночей з харчуванням у «Вілла Ігнатьєва»
Східниця (Львівська область), Шевченка вулиця, 99
-24%
1760 грн
1370.0 грн
Від 2 ночей з харчуванням в «Оберіг» у Східниці
Східниця (Львівська область), Бориславська вулиця, 30
-22%
3500 грн
2730.0 грн
Показати всі
6 акцій

Читайте також:
🔷 Кращі готелі під Києвом з басейном
🔶 Літній табір – куди відправити дитину на відпочинок
🔷 Як позбавитись целюліту: секрети гладенької шкіри
🔶 Нові цікаві серіали, які варто подивитись

Осій

Тихий гірський курорт Осій забезпечить вам чарівний, умиротворюючий Закарпаття відпочинок влітку з басейном. Село розташоване біля підніжжя гірського масиву Великий Діл, через нього протікає річка Синявка, ліва притока Іршави. Влітку тут напрочуд красиво: мальовничі зелені ліси вкривають гірські схили, води Синявки дарують свіжість у спекотні дні, чисте повітря компенсує високі температури. Крім того, тут можна погуляти горами, влаштувати ретріт на природі.

Осій підходить для відпустки віч-на-віч із собою або сім’єю, багатий як природними, так і рукотворними пам’ятками. На північ від Осія ви знайдете національний природний парк «Зачарований край», частиною якого є геологічний заказник «Зачарована долина», відомий своїм унікальним кам’янистим ландшафтом. З архітектурних пам’яток зверніть увагу на Свято-Пантелеймонівський жіночий монастир та храм Святого Архангела Михаїла 1859 року побудови.

Відпочинок у Карпатах з басейном та харчуванням

Якщо ви вирішили поїхати в Осій та шукаєте відпочинок в Карпатах для сім’ї з басейном, рекомендуємо зупинитися в комплексі «Срібне Джерело»: у вартість 3299 4800 грн входить 2 дні проживання для двох у номері стандарт, сніданки та вечері, плавання у відкритих басейнах (один із підігрівом та дитячою зоною, другий без підігріву), користування парасольками та шезлонгами, відпочинок у альтанках з мангалами, дитяча кімната та майданчик.

Як доїхати в Осій

Село Осій знаходиться за 8 км від Іршави. Добиратися доведеться із пересадками. Якщо ви у Львові, Ужгороді, Мукачеві чи Рахові, звідти можна автобусом доїхати до Іршави, а з неї також автобусом – до Осія.

Акції
Від 2 ночей з харчуванням у «Срібне Джерело»
Осій (Закарпатська область)
-31%
4800 грн
3299.0 грн
Сертифікат на всі послуги у масажному кабінеті
Київ, Бутишів провулок, 13
-55%
500 грн
349.0 грн
Показати всі
5 акцій

Драгобрат відпочинок літом

Де відпочити в Карпатах влітку? Традиційно зимовий курорт Драгобрат влітку наливається соковитими фарбами. На цей час тут можна запланувати чудовий відпочинок у Карпатах влітку все включено, забронювати Драгобрат готелі, щоб насолодитися красою місцевих краєвидів та неквапливим релаксом. 

Перед туристами розкриється урочище Драгобрат і Свидовецький хребет, залитий ніжним сонячним сяйвом. Курорт оточений хвойним лісом, трохи вище над ним тягнеться альпійська зона і початок гірського масиву, в околицях є два озера – Ворожеска і Драгобратське.  

Озеро Ворожеска: влітку на березі можна позасмагати 
Озеро Ворожеска: влітку на березі можна позасмагати 
Озеро Драгобратське
Озеро Драгобратське

На Закарпатті можна половити форель в місцевих водоймах і рибних господарствах. А щоб в повній мірі насолодитися краєвидами, рекомендуємо взяти напрокат гірський велосипед, квадроцикл або джип і присвятити день активному відпочинку.

Гірський масив Свидовець

З Драгобрату відкривається безліч маршрутів, і ви точно можете розраховувати на захоплюючий похід:

  • Гора Стіг височіє прямо над курортом.
  • Драгобратське високогірне озеро Івор на Свидовецькому хребті, на висоті 1600 метрів над рівнем моря.
  • Дивовижний природний ансамбль – водоспад Драгобрат і озеро Герешаска.
  • Гірський масив Свидовець.

Насичений активний день в горах зазвичай ідеально поєднується з трапезою в ресторанах гуцульської кухні, карпатським чаном, сауною і партією в більярд.

Відпочинок на Драгобраті влітку

У Драгобраті розвинена туристична інфраструктура та багато класних, затишних готелів. Який вибрати для відпочинку 👇

«Alpine Eco Chalet & Wellness»: 2 доби проживання для двох з орендою альтанки та мангалу коштуватиме 3839 4800 грн.

«Лісова казка» (Кваси, в 18 км від Драгобрату): 1 доба проживання для двох за 1275 1700 грн. У цю суму входять сніданки та вечері, відпочинок Карпати з басейном, гра у більярд (2 години за заїзд).

Плануємо маршрут на Драгобрат

Потрапити на курорт можна кількома шляхами. Дві місцеві дороги з Ясіні знаходяться в поганому стані, тому за відгуками краще їхати або залізничним транспортом, або на таксі-позашляховиком. Добиратися автобусом приблизно 40-60 хвилин. 

Акції
Від 3 ночей з харчуванням у готелі «У Роберта»
Чорна Тиса (Закарпатська область)
-20%
8100 грн
6479.0 грн
Від 2 ночей в Alpine Eco Chalet на Драгобраті
Ясіня (Закарпатська область), Драгобрат гірськолижний курорт
-20%
4800 грн
3839.0 грн
Показати всі
3 акцій

Відпочинок влітку – Іршава

Курорт Іршава розкинувся в передгір’ях Карпат, через нього протікає однойменна річка, права притока Боржави. Історія цього невеликого містечка корінням сягає середньовіччя, але й до цього люди тут жили з давніх-давен.

Сьогодні це затишний та тихий курорт зі старовинними будинками, традиційними народними ремеслами та мальовничою природою, гарні та сучасні Іршава готелі, ідеальне місце, щоб влаштувати Карпати відпочинок недорого з басейном. Сюди їдуть за розміреним відпочинком, гарними пейзажами, прогулянками містом та гірськими стежками.

Відпочинок влітку у Карпатах з басейном в Іршаві

Локація, де можна добре відпочити, набратися сил і дізнатися, що таке справжній релакс – готельно-ресторанний спа-комплекс «Астур». За 2675 3700 грн на вас чекають 2 дні відпочинку з дворазовим екологічним харчуванням, відвідуванням спа-зони до 5 годин на день (великий басейн з підігрівом, дитячий басейн, шийний масаж, джакузі, релакс на шезлонгах/пляжних кріслах), грою в більярд, риболовлею у приватній водоймі, купанням в озері та орендою альтанки з мангалом.

Акції
Від 2 ночей з харчуванням в «Астур» на Закарпатті
Іршава (Закарпатська область), Собатине урочище
-30%
3700 грн
2675.0 грн
Показати всі
1 акцій

Трускавець

Відпочинок Карпати з басейном може бути й оздоровчим. Бальнеологічний курорт Трускавець – це справжній рай для охочих поєднати оздоровлення з релаксом – Трускавець відпочинок – це цілющі мінеральні джерела, численні санаторії та готелі, тихі та красиві вулички, мальовнича природа навколо.

Справжній рай для охочих поєднати оздоровлення з релаксом – бальнеологічний курорт Трускавець

Тут ви отримаєте порцію здоров’я та гарного настрою, але це не все: крім лікувальної програми тут на вас чекає і культурна. Церкви та музеї, центральний парк Адамівка, де люблять гуляти місцеві жителі та туристи, кафешки, прогулянки біля місцевих водойм, екскурсії до найближчих пам’яток – все це зробить вашу відпустку у Трускавці яскравою та незабутньою.

Трускавець: відпочинок в Карпатах з басейном та харчуванням

Щоб час, проведений на курорті, запам’ятався тільки з найкращого боку, рекомендуємо зупинитися у готелі «Соламія». У суму 3709 4640 грн входять 2 доби проживання для двох із триразовим харчуванням та всіма необхідними зручностями.

Маршрут до Трускавця

До Трускавця можна доїхати потягом із багатьох міст України. Без пересадки залізницею на курорт можна дістатися з Києва, Дніпра та Харкова, автобусом – з Києва, Житомира, Новоград-Волинського та Рівного. Також до Трускавця можна доїхати зі Львова – електричкою чи автобусом.

Акції
Від 2 ночей з харчуванням у «Соламія» у Трускавці
Трускавець (Львівська область), Лисенка вулиця, 15
-20%
4640 грн
3709.0 грн
Від 3 ночей з харчуванням і лікуванням у Конвалія
Трускавець (Львівська область), Помирецька вулиця, 55
-20%
3750 грн
2999.0 грн
Показати всі
9 акцій

Виноградів

Відпочинок на Закарпатті влітку з басейном – чудове рішення для відпустки. Виноградів відпочинок вибирають як для спілкування з природою, так і з метою лікування захворювання органів шлунково-кишкового тракту, ендокринної, серцево-судинної систем та опорно-рухового апарату. Допомагають у цьому місцеві води трьох типів: «Теплиця», «Олегівська» та «Кушницька».

Оздоровчий курорт Виноградів

Сам Виноградів – це невелике містечко у Закарпатській області, розташоване поряд з румунським та угорським кордонами. Окрім цілющої води, курорт тішить туристів й іншим фірмовим напоєм – вином. Виноробні традиції Виноградова налічують майже 2 тисячі років: у місцевих виноградниках вирощують Ізабеллу, Лідію рожеву, Вільдер, Ноа, Отелло, Коберу, Телеки, Аврору та безліч інших сортів.

І в місті, і в його околицях багато цікавих пам’яток, серед яких церква Успіння Пресвятої Богородиці початку XIX століття, резиденція баронів Перені, руїни замку Канків. Екскурсійну програму можна і потрібно доповнити дегустацією місцевих вин та гастрономічними пригодами у місцевих ресторанах, де подають страви закарпатської кухні. Вишенькою на торті стане відпочинок у Карпатах з басейном та іншими зручностями та розвагами.

Відпочинок у Карпатах влітку ціни

Відпочивати радимо в готелі «Чорна скеля» – одному з найпопулярніших та найкомфортніших у Виноградові. 2 дні відпочинку на двох у номері покращений обійдуться вам у 7499 10000 грн. У вартість входить дворазове харчування, користування відкритим басейном із шезлонгом, спа-релакс у хаммамі та джакузі, настільний теніс.

Як дістатися

У Виноградів найзручніше їхати через Мукачеве – звідти до курорту можна дістатися автобусом або міжміською маршруткою. Також ви можете доїхати поїздом до Львова, і там пересісти на поїзд Львів-Солотвино, або до Ужгорода, з пересадкою приміський поїзд Ужгород-Тячів. З Солотвино та Тячева до Виноградова можна дістатися автобусом.

Акції
Від 2 ночей з харчуванням і басейном в Чорна скеля
Виноградів (Закарпатська область), Віннички урочище
-25%
8000 грн
5999.0 грн
Від 2 ночей восени з сніданками у «Чорна скеля»
Виноградів (Закарпатська область), Віннички урочище
-25%
6000 грн
4499.0 грн
Показати всі
2 акцій

Екскурсійні тури по Західній Україні

Карпати відпочинок влітку – це не тільки рибалка на березі річки, чілінг в гарячих джерелах і прогулянки по лісі. Якщо хочете подихати чистим гірським повітрям і максимально набратися яскравих вражень, захоплюючі, насичені і екстремальні екскурсійні тури задовольняють такий запит. 

Куди поїхати в Карпатах влітку? Є багато популярних напрямків, які не залишать вас байдужим. Турагентства вже продумали насичену культурно-активну програму, розваги в Карпатах влітку, підшукали професійних гідів та оптимальні умови проживання з харчуванням. А на Покупоні ви знайдете ще й знижки на екскурсійні тури, в тому числі по Західній Україні. 

Екскурсійні тури по Західній Україні

Це може бути екотур з прогулянками в гори на джипах, або екстремальний рафтинг-тур з підйомом на Говерлу в рамках однієї програми, або апетитний гастротур. Також ви можете вибрати лайт-варіант, без екстриму, але з багатою культурною складовою – екскурсійний тур по визначних пам’ятках на кшталт замку Паланок або озера Синевир та його околиць.

Куди поїхати, якщо хочете яскравих вражень 🤩👇

Оздоровчий тур в Солотвино: 8-денна подорож за 7499 9740 грн на одного – з проживанням у 3-місному номері, трансфером, страховкою, відпочинком біля водойми та екскурсією на вибір (водоспад Труфанець, пивоварня «ЦИПА», Географічний центр Європи, Долина перців, Яремче).

Тур вихідного дня до Карпат: захоплююча 3-денна поїздка за 5015 6500 грн на одного – з трансфером, розміщенням у готелях та котеджах, харчуванням та екскурсійною програмою (джерела Квасів, Рахів, солоні озера Солотвино, сходження на Говерлу, Петрос або Драгобрат, пам’ятки багато іншого). 

Акції
Від 2 ночей в Alpine Eco Chalet на Драгобраті
Ясіня (Закарпатська область), Драгобрат гірськолижний курорт
-20%
4800 грн
3839.0 грн
Тур вихідного дня до Карпат з «Miracle Travels»
Вся Україна
-22%
6500 грн
5015.0 грн
Показати всі
43 акцій

Відпочинок з дітьми у Карпатах влітку

Для дітей літо – час канікул, і їх точно не варто проводити вдома. Подаруйте дитині відпочинок в Карпатах з басейном все включено, калейдоскоп яскравих емоцій та позитивних вражень, забронювавши для нього путівку до дитячого табору зі знижкою від Покупон.

Рекомендуємо дитячий табір «River Camp»: це крутий відпочинок в Івано-Франківській області з басейном та насиченою програмою для дітей від 7 до 16 років. У вартість від 11045 грн входить 10 днів проживання, чотириразове харчування, плавання у 2 басейнах з підігрівом, медичний супровід, розваги та тематичні зміни з квестами, конкурсами, майстер-класами та пізнавальними екскурсіями.

Для бронювання доступні декілька змін:

  • 5 зміна «Скарби нації» (з 19.07 до 28.07).
  • 6 зміна «Фан-квест» (з 30.07 по 8.08).
  • 7 зміна «Made in Ukraine» (з 10.08 до 19.08).

Плануйте відпочинок в Карпатах з дітьми з басейном, щоб забезпечити дитині незабутнє літо 🤩

Акції
Путівка до денного дитячого табору «Дар»
Київ, Миколи Закревського вулиця, 61/2
-25%
800 грн
599.0 грн
Путівка на 10 днів у літній табір «River Camp»
Микуличин (Івано-Франківська область), Лесі Українки вулиця, 50
-15%
12995 грн
11045.0 грн
Показати всі
7 акцій

Читайте також:
🔷 Кращі готелі Буковеля з басейном
🔶 10 аналізів, які необхідно здавати щороку
🔷 Модні ідеї педикюру з фото
🔶 Як краще видаляти родимки: основні методи

А ви вже вирішили, як проведете відпочинок з басейном Карпати та де відпочити в Карпатах з басейном? Діліться планами і мріями в коментарях!

6 коментарів
  • Оксана

    очень мечтаю об атмосферной поездке в карпаты, чтобы обязательно красивый отель, шикарный вид из окон, вкусное питание. Уже в этой статье присмотрела два классных варианта, спасибо)

  • Кристина

    Очень крутой тур с рафтингом и подъемом на Говерлу! на покупоне есть варианты по хорошим ценам, я в прошлом году ездила… все хорошо организовано и очень активная и насыщенная программа)

  • Наталья

    Да, отдых в Карпатах – не для ленивых…Да и как тут удержаться, столько всего можно увидеть, исходить и испробовать! Очень хочу в полноценный тур по Карпатам летом. Была только в Яремче, на Драгобрате и на Буковеле – зимние поездки на лыжах это тоже тема! Но летом – особый шик. Люблю грибную “тихую охоту”, лес, походы по горам. Да и рафтинг по горной реке манит…Обязательно гляну скидочки от Покупона на этапе планирования поездки)))

  • Глеб

    смысл от бугельного подьемника летом?

  • Дима

    Очень рекомендую рафтинг. Эмоций масса.

  • АБ

    Трускавец, Синевирское озеро, Татаров, на Закарпатье много интересных мест.

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *