Дитячий літній табір 2024 року – куди відправити дитину на відпочинок

Дитячий літній табір 2024 – куди відправити дитину на відпочинок

Табори в Україні для дітей набирають популярності. З кожним роком таборів у різних куточках країни стає дедалі більше: дитячі табори в Карпатах, на морі, заміські у лісі та навіть денні табори у місті – варіантів маса.

BlogPokuponTeam зібрала найкомфортніші, найцікавіші та розвиваючі літні табори України для дітей та підлітків, ще й зі знижками до 20% від Покупон.

Акції
Путівка на 10 днів у літній табір «River Camp»
Микуличин (Івано-Франківська область), Лесі Українки вулиця, 50
-15%
11500 грн
9775.0 грн
Путівка на 11 днів у літній табір «La La Wood»
Вишка (Закарпатська область)
-15%
21800 грн
18529.0 грн
Показати всі
2 акцій

Дитячий табір у Карпатах «Forest Camp»

Літній табір «Forest Camp» для дітей віком від 8 до 15 років розташований в оточенні лісу недалеко від гірськолижного курорту Мигово та всіх місцевих визначних пам’яток. Табір поєднує в собі багаторічний організаційний досвід у сфері розваг та відпочинку для дітей: комфортне проживання, цікаве розвиваюче дозвілля, пильний нагляд, при цьому не переходячи кордонів та поважаючи особистий простір кожного кемпера. Вожаті табору – талановита молодь із відмінними комунікативними навичками та вмінням знаходити підхід до кожної дитини.

На території «Форест Кемп»:

  • Басейн.
  • Сауна.
  • Футбольне поле.
  • Ігрові майданчики.
  • Зал для перегляду фільмів та розваг.
  • Міні-зоопарк.

Що входить у вартість путівки до табору «Forest Camp» у Карпатах:

  • Проживання для однієї дитини в 4-5-місному номері зі зручностями.
  • Чотириразове комплексне харчування.
  • Розважальна програма – походи, мотузковий парк, катання на конях, квести, квізи, майстер-класи, спортивні ігри, басейн тощо.
  • Медичний супровід.

📍 Мигово (Чернівецька область), Довбуша вулиця, 15Б. 💰 10 днів проживання за 11799 замість 13900 грн із знижкою 15% від Покупон.

Дитячий табір в Карпатах «River Camp»

Табір «Рівер Кемп» розташований у Микуличині Івано-Франківської області в оточенні лісу та неймовірних гірських вершин. Дитячий відпочинок тут, це не лише оздоровлення на свіжому повітрі, а й безліч цікавих та активних занять.

Літній табір для підлітків та дітей «River Camp» 2024 запускає 8 змін по 10 днів для діток віком від 7 до 16 років. Усі зміни присвячені певній тематиці, щоб задовольнити інтереси кожної дитини.

Літній табір в Карпатах «River Camp» – які є програми:

  • 1 зміна «River тренд» (5.06-14.06) – для любителів Tiktok, Instagram і Likee. У цьому турі діти поринуть у світ створення блогів, трендів та історій. На кемперів чекають цікаві квести, інтелектуальне шоу, шоу талантів, конкурсні програми, майстер-клас з термомозаїки.
  • 2 зміна «Карпатський двіж» (16.06-25.06) призначений для тих, хто мріє про яскраве літо у горах. Тур розкриває для дітей неймовірну життєву силу Карпат. На дітей чекають щоденні тімбілдінги, анімація біля басейну, спортивні змагання, вечірні програми та Гуцул-party.
  • 3 зміна «Україна неймовірна» (27.06-06.07). Зміна для справжніх патріотів та поціновувачів усього українського. Тут багато танців, вечірок, шоу, козацьких забав, квестів. На дітей чекають справжні вечорниці із запальними танцями та стрибками через багаття.
  • 4 зміна «Літній вайб» (08.07-17.07) – світ емоцій, інтерактивів та подорожей. Гавайська вечірка, щоденна анімаційна програма біля басейну, конкурсні програми: «Два кораблі», «River коктейль», квест «Штамп», інтелектуальне шоу «Треш шоу», змагання з футболу, волейболу та черлідингу – все це чекає на дітей у четвертій зміні.
  • 5 зміна «Скарби нації» (19.07-28.07). Якщо ваші діти люблять пригоди із пошуками скарбів – це те, що потрібно. Квести «Скарби імператора», батли серед кемперів, танцювальні флешмоби, шоу «Піратська шхуна», захоплюючі екскурсії, змагання, «Гіннес шоу» приведуть у захват маленького шукача.
  • 6 зміна «Фан-квест» (30.07-8.08). Щодня нові пригоди у «Форт Бойяр», «Шерлок Холмс» або «Пошуки QRcode». Авторські квести, ігри, змагання, вечірки, і все це у реальності. Окрім квестів, вечірок, змагань у цьому потоці будуть студії української мови, хореографії, плавання та багато іншого. Кемпери зможуть бути не лише учасниками, а й організаторами.
  • 7 зміна «Made in Ukraine» (10.08-19.08). У цій програмі дітки зможуть бути зірками шоу «Танцюють всі», «Голос країни», «Поле», «Я люблю Україну». Також будуть студії акторського та ораторського мистецтва.
  • 8 зміна «Тур Патріотів» (21.08-30.08). Кемпери цього туру змагатимуться в інтелектуальних шоу, спортивних «Іграх патріотів», візьмуть участь у «Голос країни», потанцюють у шоу «Танцюють всі». Також у програмі концерт до Дня Незалежності.

Що входить у вартість путівки у дитячий табір в Карпатах «Рівер Кемп»:

  • Проживання для однієї дитини у 5-7-місному номері зі зручностями (площа номера – 22-24 м. кв).
  • Чотириразове комплексне харчування по меню Клопотенка.
  • Розважальні творчі програми, залежно від обраної зміни.
  • Медичний супровід.
  • Користування спортивним полем, відкритою та критою сценою.
  • Відвідування басейну з підігрівом (температура води – 24-25 °C).
  • Користування терасою для руханки, йоги та залом для групових занять.

📍 Микуличин (Івано-Франківська область), Лесі Українки вулиця, 50. 💰 10 днів проживання від 9775 11500 грн зі знижкою 15% від Покупон.

Акції
Путівка на 10 днів у літній табір «River Camp»
Микуличин (Івано-Франківська область), Лесі Українки вулиця, 50
-15%
11500 грн
9775.0 грн
Показати всі
1 акцій

Дитячий літній табір «La La Wood» у Закарпатті

Табір у Закарпатті «Лалавуд» розташований у селищі Вишка в оточенні гір та мальовничого лісу. Відпочиваючи тут діти мають можливість не просто весело провести літні канікули, а й підтягнути знання англійської мови. Більше 30 годин практики для будь-якого розмовного рівня допоможуть закріпити навички спілкування англійською та отримати нові, цікаві знання та досвід.

Також у «La La Wood» таборі дітей чекає маса цікавих активностей та екскурсій, тренінги, квести, вечірки, виступи, кінопокази та посиденьки біля вогнища – все це подарує незабутні емоції від корисного відпочинку.

Дитячий літній табір «Lalawood» розрахований на дітей та підлітків віком від 9 до 14 років.

Що входить у вартість путівки у дитячий табір Закарпаття «La La Wood»:

  • 11 днів проживання у 2-3-4 місних номерах готельного комплексу.
  • П’ятиразове харчування: сніданок, обід, полуденок, вечеря та друга вечеря.
  • 30 годин практики розмовної англійської.
  • Безліч спортивних, інтелектуальних та творчих заходів з усім необхідним спорядженням та матеріалами.
  • 3 виїзні екскурсії (підйом на гору Красія, екскурсія в історичний центр Ужгорода та Невицький замок), включаючи всі вхідні квитки.
  • Страхування 24/7 на весь термін перебування дитини у таборі, включаючи трансфер (у разі замовлення за додаткову плату).
  • Фірмові аксесуари La La Wood.
  • Фото та відеоматеріали.

📍 Вишка (Закарпатська область). 💰 11 днів проживання за 18529 21800 грн зі знижкою 15% від Покупон.

Акції
Путівка на 11 днів у літній табір «La La Wood»
Вишка (Закарпатська область)
-15%
21800 грн
18529.0 грн
Показати всі
1 акцій

Дитячі табори Київська область – «Clever Camp Severynivka»

Літній табір «Clever Camp Severynivka» розташований у котеджному містечку Северинівка за 25 км від Києва на території великої та екологічної лісопаркової зони з басейном. Відпочинок тут – це можливість для дитини спробувати щось нове та цікаве: катання на конях, стрільбу з лука, теніс, плавання, хореографію. Крім того, табір під Києвом «Clever Camp Severynivka» проводить практичні заняття з англійської для дітей 6-17 років. Кожна дитина може сама вибрати, яке заняття їй до душі та розкрити свій талант у мистецтві, спорті, стати поліглотом.

Тренери та вожаті табора Київської області завжди стежать за безпекою дітей, поважаючи особистий простір та даючи можливість розвиватися у дружній та сприятливій атмосфері.

Що входить у вартість путівки до табору під Києвом «Клевер Кемп Северинівка»:

  • 10 днів проживання для однієї дитини у кімнаті з підселенням (по 2-5 дітей у кімнаті з огляду на вікову категорію). Кожна кімната обладнана: окремим санвузлом із душем, власними засобами гігієни, ліжками з ортопедичним матрацом, шафою для речей із вішалками.
  • П’ятиразове збалансоване харчування з урахуванням особливостей раціону кожної дитини, перекуси протягом дня.
  • Цілодобове медичне спостереження із облаштованим медичним пунктом.
  • Кемп знаходиться під цілодобовим наглядом професійної охорони. На території встановлено відеокамери.
  • Користування інфраструктурою на території: арт-кімната, велика концертна зала для проведення тренінгів та вечірок, медпункт, басейн, геймерська кімната, міні-спортзал, волейбольне та футбольне поле, альтанки для барбекю-паті, внутрішній дворик, відділення Нової Пошти та мінімаркет.
  • Насичена навчальна програма: практика розмовної англійської з англомовними вожатими кемпа, катання на конях, теніс, стрільба з лука, плавання, хореографія, майстер-класи, спортивні активності, інші напрямки мистецтва.
  • Wi-Fi.

📍 Северинівка (Київська область), Богдана Хмельницького вул, 2А. 💰 10 днів проживання за 14449 17900 грн зі знижкою до 20% від Покупон.

Акції
Путівка на 10 днів у літній табір «River Camp»
Микуличин (Івано-Франківська область), Лесі Українки вулиця, 50
-15%
11500 грн
9775.0 грн
Путівка на 11 днів у літній табір «La La Wood»
Вишка (Закарпатська область)
-15%
21800 грн
18529.0 грн
Показати всі
2 акцій

Табір Артек Карпати

Табір «Артек» розширив свої горизонти і тепер є у Карпатах. Це одна із найпопулярніших локацій для відпочинку, куди з’їжджаються не лише діти України, а й близького зарубіжжя.

В Артек безліч розваг: верхова їзда, басейн, екстрим-парк, катання на гірських велосипедах та баггі, аерохокей, боулінг, музичні, танцювальні, спортивні заняття, творчі майстерні, гурток мультиплікації, заняття з англійської мови з іноземними волонтерами, веломобілі, катамарани, батути.

У 2024 році планується 7 змін по 14 днів для дітей віком від 7 до 17 років з проживанням у комфортабельних котеджах «Bukovel Hotel». Розміщення в кімнатах по 3-6 осіб, у кожній є все необхідне: санвузол, душ, побутова техніка.

Харчування у дитячому кемпі у Карпатах – п’ять разів на день відповідно до нормативних стандартів.

📍 Поляниця (Івано-Франківська область). ☎️ +38 (034) 259-11-00. 💰Артек путівки: від 28080 грн за 14 днів.

Акції
Від 3 ночей SPA-відпочинку в «VitaPark Карпати»
Жденієво (Закарпатська область), Шевченка вулиця, 257
-15%
8112 грн
6895.0 грн
Від 2 ночей зі сніданками у готелі «Георгій»
Орявчик (Львівська область), Перша Розтока вулиця, 5А
-25%
6550 грн
4909.0 грн
Показати всі
52 акцій

Табір Чайки під Києвом

Дитячий літній табір «Чайка» розташований у сосновому лісі на березі річки Рось у селі Чайки. Літній табір Київська область пропонує дивовижний відпочинок для дітей з проживанням у двоповерхових котеджах та безліччю розваг, івентів, розвиваючих програм.

На 2024 рік заплановано 6 змін по 14 днів для дітей 6-17 років.

Акції
Відвідування басейну у комплексі «Райський дворик»
Київ, Погребський Шлях, 26
-22%
450 грн
360.0 грн
Від 2 ночей у липні з басейном у готелі «Новий»
Поляниця (Івано-Франківська область), Вишня урочище, 7Б
-25%
5200 грн
3899.0 грн
Показати всі
98 акцій

Що входить у путівку до табору Чайки:

  • Проживання.
  • П’ятиразове смачне та здорове харчування.
  • Активний відпочинок на відкритому повітрі, різноманітні спортивні ігри, творчі програми.
  • Лікувальні процедури, які покращать фізичне та психічне здоров’я дітей.
  • Підтримка та розвиток ментального здоров’я шляхом позитиву, самопізнання та розвитку в умовах дружньої атмосфери.

📍 с. Чайки, Богуславський р-н (Київська область). ☎️ +38 (066) 000-55-45. 💰 Від 19600 грн за зміну 14 днів.

Акції
Вхідний квиток до парку розваг «Мадагаскар»
Київ, Степана Бандери проспект, 34В
-43%
210 грн
119.0 грн
1 година в ігровій кімнаті «Світ Паровозів»
Київ, Архітектора Вербицького вулиця, 1
-29%
140 грн
99.0 грн
Показати всі
126 акцій

Дитячий табір «Іллара»

Кемп знаходиться у селі Іршава у передгір’ї Карпат. На території табору є все необхідне для комфортного, веселого та незабутнього відпочинку: номери зі зручностями на 4-6 дітей, критий басейн з підігрівом, футбольні та волейбольні поля, проводяться квести, майстер-класи, спортивні заходи. Харчування чотириразове за форматом «шведський стіл» з необмеженою кількістю порції.

📍 Іршава, вул. Шевченка, 145. ☎️ +38 (098) 248-08-19. 💰 Від 16300 грн за 8 днів.

Акції
Знижка на оренду альтанки з мангалом «Альтаночка»
Білогородка (Київська область), Левадна вулиця
-40%
0 грн
99.0 грн
Оренда альтанок або місця для намету в «У Марусі»
Миколаївка (Київська область)
-40%
300 грн
239.0 грн
Показати всі
45 акцій

Дитячий табір «Едельвейс» в Карпатах

Ранчо «Едельвейс» розташувалося у Сколівських бескидах на галявині серед гір у Львівській області. По периметру територія кемпу закрита лісом, оточена мальовничими горами і знаходиться далеко від різних інфраструктурних об’єктів – все, що потрібно для комфортного відпочинку, є на території.

Дитячий табір в Карпатах сповнений активностей: спортивні, туристичні, творчі. Серед них скелелазіння, рафтинг, стрільба з лука та пневматичних гвинтівок, футбол, екстрим-парк, походи, туристичні майстер-класи, гончарство, театральне мистецтво та ще багато цікавого.

  • Зміни: 7 змін по 13 днів для дітей віком від 7 до 18 років.
  • Проживання: корпус, типи, кибитки, сфери.
  • Триразове харчування.
  • Страхування здоров’я.

📍 Національний природний парк «Сколівські Бескиди», Львівська обл. ☎️ +38 (067) 523-80-80. 💰 Вартість путівки: від 19900 грн/13 днів.

Акції
Тур вихідного дня до Карпат з «Miracle Travels»
Вся Україна
-22%
6500 грн
5015.0 грн
Тур в Буковель «Весняний релакс» з Miracle Travels
Вся Україна
-24%
12500 грн
9999.0 грн
Показати всі
43 акцій

Дитячий табір «Петрос»

Табір «Петрос» у Карпатах – ідеальний простір для відпочинку по інтересам дитини. Серед активностей: танцювальні батли, екскурсії у Буковель, Яремче, Ворохту, режисерські постановки, велосипедні прогулянки, батли з відеоігор, походи на гору Хом’як та Говерлу, запальні тематичні вечірки, пригоди у кемпі, майстер-класи (гончарство, приготування зефіру), вільний день, квести, рафтинг, ночівля у наметах, шоу талантів, вокал тощо.

Відправити на літній відпочинок можна діток 7-16 років, де вони проживатимуть в одно-двокімнатних номерах.

Корисні факти табору «Петрос»:

  • Тривалість змін: 14 днів.
  • Чотириразове харчування.
  • Активність на вибір.
  • Страхування здоров’я.
  • Є цілодобовий медпункт.
  • Закрита територія з камерами відеоспостереження.
  • У вартість не входить: трансфер, оренда спорядження, квитки на екскурсії.

📍 Татарів, вул. Незалежності, 14-В. ☎️ +38 (068) 458-85-77. 💰 19100 грн за 14 днів.

Акції
Знижка 56% на суші-сети «5 хітів» та «Маскарад»
Київ, Симиренка вулиця, 22Б
-56%
0 грн
40 грн
Знижка 53% на суші-сет «Сушіманія» від «Sushitta»
Київ, Ганни Ахматової вулиця, 46
-53%
0 грн
30 грн
Показати всі
34 акцій

Дитячий табір «Джерело»

Табір «Джерело» розташований у Бучі на безпечній лісистій території. Кожен день для дитини тут наповнений креативними, творчими, спортивними заходами та цікавим спілкуванням з однолітками та вожатими.

Що є на території:

  • корпус для проживання;
  • футбольне поле;
  • спортивні та ігрові майданчики;
  • настільний теніс;
  • волейбольні поля;
  • басейн;
  • літній театр;
  • зона відпочинку та барбекю;
  • танцювальна зала.

Табір розрахований на дітей від 7 до 15 років. Проживання блочне: у кожному блоці по дві кімнати на 3-5 осіб. Якщо дитина їде на відпочинок із братами, сестрами чи друзями – можливе заселення в одну кімнату.

📍 Буча, вул. Інститутська, 48. ☎️ +38 (067) 321-79-71. 💰 За 12 днів проживання – 17850 грн.

Акції
До 1,5 години прокату квадроциклів від «Kvadro_bro»
Бровари, Молодіжна вулиця, 6
-20%
1100 грн
879.0 грн
До 2 години прокату квадроциклів від Шо-Шо?Поїхали
Погреби (Київська область), Погребський шлях вулиця, 58
-20%
1200 грн
959.0 грн
Показати всі
8 акцій

Дитячий табір «Водограй» Закарпаття

Табір «Водограй» розташований у селищі Чинадієво в оточенні мальовничих природних ландшафтів, біля річки Латориці. Гарна територія облаштована спортивними майданчиками, басейном, альтанками. Тут на дитину чекають освітні та розважальні програми, квести, майстер-класи та веселі ігри на свіжому повітрі в компанії однолітків.

  • Табір приймає дітей віком від 6 до 16 років.
  • Харчування – 5 разів на день.
  • Проживання в 2-3-місних номерах з усіма зручностями.

📍 Чинадієво, вул. Санаторна, 201. ☎️ +38 (037) 259-16-69. 💰 Від 21000 грн за зміну 14 днів.

Акції
Манікюр та педикюр у студії «Xuxunails Service»
Київ, Новгород-Сіверська вулиця, 1
-67%
300 грн
139.0 грн
Чоловічий манікюр з массажем у «Dali Deluxe»
Київ, Лесі Українки бульвар, 30
-54%
350 грн
199.0 грн
Показати всі
14 акцій

Дитячий табір «Шоколад» Карпати

Літній табір «Шоколад» у Карпатах – улюблене місце багатьох дітей та їхніх батьків. Тут безпечно, весело та пізнавально. Діти завжди перебувають під наглядом вожатих та зайняті масою цікавих занять:

  • походами у гори на пікнік;
  • покатушками на квадроциклах;
  • екскурсіями;
  • плаванням у басейні;
  • майстер-класами;
  • пізнавальними розважальними заходами та дитячими дискотеками;
  • зйомками кліпів;
  • танцями тощо.

Літній табір у Карпатах приймає дітей віком від 6 до 16 років. Харчування – п’ятиразове. Заселення у номери по 3-4 особи

📍 Славське (Львівська область), вул. Рожаночка, 2. ☎️ +38 (067) 286-69-75. 💰 Від 16800 грн за 10 днів.

Акції
Цілий день розваг у мережі парків «Fly Park»
Київ, Оболонський проспект, 21Б
-30%
250 грн
175.0 грн
Вхідний квиток до парку розваг «Мадагаскар»
Київ, Степана Бандери проспект, 34В
-43%
210 грн
119.0 грн
Показати всі
207 акцій

Дитячий табір «Бескид» (Закарпаття)

Оздоровчий табір «Бескид» розташований у селі Верхній Студений Закарпатської області на базі «Едельвейс». На дітей тут чекають захоплюючі гірські пригоди, туристичні майстер-класи з виживання на природі, квести та інші веселі активності.

На території:

  • сауна з міні-басейном;
  • ігрові та спортивні майданчики;
  • альтанки;
  • конференц зал;
  • дзеркальний зал для спортивних тренувань.

Відправити на відпочинок можна дітей 7-17 років. Включено п’ятиразове харчування з урахуванням потреб дитини. Заселення у номери: економ на 4 особи – зі зручностями на поверсі; стандарт на 2-4 особи з санвузлом та душем у номері.

📍 село Верхній Студений, 612 (база «Едельвейс»). 💰 Від 11900 грн за 14 днів.

Акції
Знижка 50% на піци від служби доставки «Sushitta»
Київ, Анни Ахматової вулиця, 46
-50%
0 грн
30 грн
Знижка до 50% на сети піци та суші в «Story Pizza»
Бровари (Київська область), Незалежності бульвар, 6
-50%
0 грн
40 грн
Показати всі
18 акцій

Кіндервіль табір

Міський денний табір «Кіндервіль» у Львові для дітей віком від 6 до 11 років – незабутнє дозвілля сповнене пригод, знань та яскравих емоцій. Кожна зміна в таборі присвячена певній тематиці: кулінарній, англомовній, науковій, фінансовій тощо – вибирайте за інтересами дитини.

Що чекає дітей у будь-якій зі змін:

  • Захоплююче проведення часу з 8:30 до 18:30 під наглядом вожатих.
  • Проекти, завдання та розвиваючі ігри.
  • Ланч, обід, полуденок.
  • Активний відпочинок на відкритому повітрі.
  • Підготовка до звітного концерту для батьків з демонстрацією нових знань та вмінь.

📍 Львів: вул. І. Рубчака,11. ☎️ +38 (067) 675-45-64; вул. Куликівська, 18А. ☎️ +38 (096) 602-28-22. 💰 За зміну 10 робочих днів – 7900 грн.

Акції
Онлайн-курс з граматики від «Anywhere School»
Вся Україна
-93%
3000 грн
299.0 грн
Показати всі
7 акцій

Дитячий табір Бакота

Творчий літній табір «Art Camp Bakota» – простір для реалізації та самоствердження особистості дитини, тут розкриваються таланти та прагнення.

Кемп знаходиться біля Національного природного парку «Подільські Товтри» у селі Колодіївка. Активний відпочинок, оздоровлення та творчі івенти на лоні такої природи зроблять літній відпочинок дитини незабутнім та яскравим.

У таборі є два типи програми дозвілля: фестивальна зміна з творчим спрямуванням (сценічне мистецтво); креативна – спрямована на активний відпочинок та оздоровлення. Крім того, у кожній із програм дітки їздять на екскурсії до Кам’янця-Подільського, Хотинської фортеці, скельних монастирів та інших місцевих визначних пам’яток.

На території табору:

  • 6 котеджів на березі Бакотської затоки;
  • ресторан;
  • дитяче кафе;
  • басейни з підігрівом;
  • пляж із лежаками на березі затоки;
  • ігровий простір із атракціонами;
  • спортивний майданчик;
  • міні-зоопарк;
  • тюбінг;
  • лазня, чани – для батьків та супроводжуючих осіб.

Табір Бакота приймає дітей віком від 8 до 15 років. Харчування триразове за системою «шведська лінія». Проживання у кімнатах на 4-8 осіб зі зручностями.

📍 Колодіївка (Хмельницька область, парк-готель «Теремки»). ☎️ +38 (098) 350-24-64. 💰 За зміну 7 днів/6 ночей – 10850 грн.

Акції
До 8 занять живописом для дітей у «Безмежність»
Київ, Метрологічна вулиця, 111
-51%
160 грн
99.0 грн
Показати всі
14 акцій

Читайте також:
✔️Відпочинок у Карпатах з дітьми: 8 найкращих курортів
✔️Заміські комплекси у Києві та поряд для відпочинку всією родиною
✔️Тури по Україні та екскурсії – найцікавіші маршрути
✔️Модний літній манікюр 2024: яскраві ідеї дизайну
✔️Як позбутися целюліту на ногах, животі, сідницях
✔️Куди піти з дитиною у Києві: ідеї дозвілля
✔️Найцікавіші музеї для дітей та дорослих
✔️Які аналізи потрібно здавати щороку

А ви плануєте цього літа відправляти дитину на відпочинок? Який табір сподобався? А може, у вашої дитини є свій улюблений кемп? Діліться у коментарях.

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *