Куди піти з дітьми у Львові: цікаві місця для ненудного дозвілля

Куда пойти с ребенком во Львове

Прекрасний Львів наповнений не лише гарною архітектурою та міськими парками, а й безліччю локацій з дитячими розвагами, куди можна сходити погуляти на вихідних, на канікулах чи будь-якого іншого дня.

Якщо ви, батьки, досі не можете визначитися – куди піти з дитиною у Львові – BlogPokuponTeam підкаже. Ми зібрали найцікавіші зимові та всесезонні розваги – ігрові кімнати, ковзанки, музеї, екстрім – для дітей. Гортайте вниз, читайте та шукайте знижки до 55%, щоб заощадити та відвідати якнайбільше місць 👇😉

Акції
Знижка 50% на квиток до центру «Drive City»
Львів, Сихівська вулиця, 16А
-50%
0 грн
15.0 грн
Знижка 50% на дзеркальний лабіринт в «Апекс»
Львів, Бузкова вулиця, 2
-50%
0 грн
15 грн
Показати всі
16 акцій

Ковзанка

Справжня зимова розвага, яка викликає захоплення і у дітей і дорослих – льодова ковзанка.

Усією родиною весело ковзати по льоду просто неба, підспівувати новорічним пісням, що звучать на тлі, пити теплий какао і насолоджуватися розвішаними всюди атмосферними гірляндами – хіба не казкове дозвілля, особливо для діток? Купуйте квитки зі знижкою 50% на Покупон та даруйте дітям радість.

Дитячий розважальний центр

Діти – непосиди. Вони люблять активно проводити час з однолітками: бігати, стрибати та лазити. Відмінний спосіб витратити енергію дитини весело та з користю – відвідати один із дитячих ігрових центрів з батутами, лабіринтами, сухими басейнами, атракціонами та іншими цікавостями.

До речі, у Львові таких чимало: «Fly Kids», «Булька», «Drive City» – вибирайте, який сподобається дитині найбільше і економте на квитках зі знижками від Покупон.

Акції
Знижка 50% на квиток до центру «Drive City»
Львів, Сихівська вулиця, 16А
-50%
0 грн
15.0 грн
Сертифікати на ігрові карти у центрі «Булька»
Львів, Богдана Хмельницького вулиця, 214
-50%
200 грн
120.0 грн
Показати всі
6 акцій

Аквапарк

Хто сказав, що водні розваги лише літнє дозвілля? Критий аквапарк «Пляж» у Львові працює у будь-яку пору року. Величезне тепле приміщення, басейни з підігрівом, водні гірки різної висоти та рівня складності, дитячі водні атракціони для найменших – і ви ще думаєте? Ловіть знижку 50% і проводьте вихідні з дітьми у насолоду для всіх.

Акції
Знижка 50% на вхідний квиток до аквапарку «Пляж»
Львів, Княгині Ольги вулиця, 114
-50%
0 грн
25.0 грн
Від 2 ночей зі сніданками та аква-зоною у «Європа»
Соломонове (Закарпатська область), Головна вулиця, 89
-20%
2800 грн
2239.0 грн
Показати всі
2 акцій

Автодром

Хлопчаки, та й багато дівчат, люблять машинки. І чим ще порадувати маленьких автолюбителів, як не дозволити покермувати самостійно. Весело і, що важливіше, безпечно покататися з дітьми можна на автодромі «Апекс». Приходьте всією сім’єю, беріть друзів вашого чада – катайтеся і змагайтеся, а з Покупон таке дозвілля обійдеться дешевше.

Акції
Знижка 50% на катання на автодромі в «Апекс»
Львів, Бузкова вулиця, 2
-50%
0 грн
25 грн
Показати всі
1 акцій

Квадроцикли

Продовжуючи тему про любителів машинок, ще один варіант класної розваги для старших діток – прогулянки на квадроциклах. Покатушки актуальні в будь-яку пору року, адже кожна пора має свої особливості, які тільки додають інтересу. Катаючись влітку лісом можна насолоджуватися красивою природою, навесні та восени – помісити бруд колесами, а взимку – порозсікати по снігу.

Квадропрогулянки абсолютно безпечні, самостійно кататися можуть діти віком від 14 років. А якщо ваша дитина молодша – не біда. Садіть її спереду і катайтеся разом.

Дзеркальний лабіринт

Подивитися на забавні відображення і поблукати нескінченними коридорами дітям точно сподобається. У дзеркальному лабіринті за допомогою підсвічування та сотень дзеркал створена унікальна атмосфера – приходьте сміятися та дивуватися всією родиною.

Акції
Знижка 50% на дзеркальний лабіринт в «Апекс»
Львів, Бузкова вулиця, 2
-50%
0 грн
15 грн
Показати всі
1 акцій

Віртуальна реальність

Більшість дітей сьогодні постійно грають у комп’ютерні ігри і так, батькам це не подобається. Але якщо розвиток технологій та дитячий інтерес до них зупинити неможливо – підключайтеся😉 Проведіть вихідний з дитиною в «її світі» – сходіть разом пограти у віртуальній реальності. Відвідайте інші галактики, станьте супергероями, перенесіться в минуле чи майбутнє – дитина точно буде у захваті, і хто знає, може і вам сподобається?

Акції
Знижка 30% на VR-ігри у центрі «VR Port»
Львів, Ставова вулиця, 7В
-30%
0 грн
25.0 грн
Знижка 30% на квест «Галерея ілюзій»
Львів, Гетьмана Мазепи вулиця, 26
-30%
0 грн
15.0 грн
Показати всі
9 акцій

Музей цікавої науки

Наука може бути веселою, і якщо ваша дитина, вивчаючи шкільну програму, скаже інше – сходіть з нею до інтерактивного музею науки та техніки «Еврика». Забавні експерименти, рухливі експонати, захоплююча екскурсія та можливість до всього доторкнутися та зробити самому однозначно переконають ваше чадо.

Акції
Вхідний квиток до музею цікавої науки «Еврика»
Львів, Княгині Ольги вулиця, 106
-33%
70 грн
49.0 грн
Показати всі
1 акцій

Кінотеатр

Хто ж не любить дивитися фільми, особливо на великому екрані. І якщо ви все ще не визначилися, куди піти з дитиною – кінотеатр – чудова ідея. Найпопулярніші у Львові: «Планета Кіно» та «Multiplex» – вибирайте який більше подобається та вирушайте з дітьми на перегляд цікавих фільмів чи мультиків. P.S. не забудьте прихопити попкорн🍿

Акції
Знижка 40% на суші-сети з доставкою від «ArtSushi»
Львів, Івана Пулюя вулиця, 40
-40%
0 грн
30 грн
Знижка 55% на суші, роли та сети від «Arena Sushi»
Львів, Сихівська вулиця, 7
-55%
0 грн
40 грн
Показати всі
6 акцій

Океанаріум

А хочете вразити дитину чимось по-справжньому дивовижним? Зводіть її в океанаріум «OCEANARIUM LVIV». Казковий підводний світ не залишить байдужим нікого, адже такої атмосфери не передати словами. Тільки опинившись під водою, а точніше у спеціальному тунелі зі скла, можна відчути ці емоції та поспостерігати, як жителі морів та океанів співіснують один з одним.

Акції
Від 2 ночей зі сніданками у готелі «Шепіт Карпат»
Пилипець (Закарпатська область), 344
-30%
3600 грн
2519.0 грн
Від 2 ночей зі сніданками в готелі «Шепіт Карпат»
Пилипець (Закарпатська область), 344
-30%
4100 грн
2869.0 грн
Показати всі
88 акцій

Читайте також:
✔️Ідеї як провести шкільні канікули
✔️Де покататися на ковзанах у Львові
✔️Які аналізи потрібно здавати щороку
✔️Гірськолижні курорти України: траси, ціни, готелі
✔️Зимовий манікюр 2023-2024: ідеї дизайну з фото

А куди ви любите ходити із дітьми у Львові? Діліться цікавими місцями у коментарях🙂

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *