Куди піти на День міста в Одесі 2024: концерти, розваги та гумор

2 вересня – день, коли Одеса відзначає чергову річницю своєї появи на світ. У 2023 році красуні Південній Пальмірі виповнюється знову 18… ой, 229 років – і з цієї нагоди, як зазвичай, планується влаштувати веселе свято для мешканців та гостей міста. Отже, розповідаємо, куди піти на День міста в Одесі 2023, як розважитися і що подивитися зі знижками Покупону до 75%.

Акції
Вхідний квиток для дитини у центрі «Sky Park»
Одеса, Люстдорфська дорога, 55з
-45%
290 грн
159.0 грн
Квиток на цілий день у «Країна Мрій» у Котовського
Одеса, Семена Палія вулиця, 99В
-26%
270 грн
199.0 грн
Показати всі
100 акцій

Офіційні заходи до Дня міста Одеси

Наразі офіційної інформації про програму святкування Дня міста Одеси немає. Слідкуйте за оновленнями.

Аквапарк

Початок вересня обіцяє бути спекотним, тому провести свято на честь улюбленого міста в аквапарку буде чудовою ідеєю. Тим більше що темп водного відпочинку можна вибрати будь-який: від розміреного, із сонячними ваннами та спокійним плаванням у басейні, до максимально активного, насиченого катанням на гірках різного рівня складності.

Плавання на каяках або сапах

Ще один спосіб додати літнього вайба в перші осінні дні та відзначити день народження Одеси на всі сто: зібратися з друзями та взяти напрокат каяки або SUP-борди. Сонце, вода, свіже повітря та корисна фізична активність – що може бути краще? Плавання проводиться тільки у безпечних місцях ☝️

Акції
Цілий день у SPA-центрі «Aqua Paradise»
Одеса, Южносанаторний провулок, 2/2
-40%
1200 грн
720.0 грн
Показати всі
1 акцій

Їзда верхи

Романтична прогулянка верхи тет-а-тет або катання на конях усією родиною прикрасить свято та залишить найпозитивніші враження. Подаруйте собі незвичайну розвагу і не забудьте наробити якомога більше яскравих фоток – все ж таки не щодня катаєшся на коні ?

Пейнтбол

Все ніяк не можете придумати, куди сходити великою активною компанією? Є рішення! Пейнтбол – чудова гра для дружного колективу, рухлива, весела, захоплююча. Якщо ви хотіли перевірити свою влучність і навчитися підкрадатися до супротивника тихо, як кіт, то це чудовий шанс випробувати себе. 

Акції
Знижка 35% на картинг у Дюківському парку
Одеса, Розкидайлівська вулиця, 56
-35%
0 грн
30 грн
Оренда корту в «Чорноморська академія тенісу»
Одеса, Шампанський провулок, 3
-57%
1200 грн
599.0 грн
Показати всі
12 акцій

Картинг

А як щодо того, аби додати до свята крапельку екстриму? Якщо любите швидкість, вітер в обличчя, справжній дух змагання – провести пару годинок на картингу буде саме те. Йти на таку пригоду краще з друзями чи сім’єю (для дітей, зазвичай, є окремий міні-картинг) – враження від божевільних заїздів ще довго грітимуть вас.

картинг

Віртуальна реальність

Чи не менше адреналіну, ніж на картингу, але в абсолютно безпечних умовах, вам подарує стрибок у віртуальну реальність. Дозвольте собі трохи ескапізму. Уявіть, що ви  – супер-герой, якому під силу все! Додайте до цього захоплюючий сюжет, складні перешкоди, реалістичність і ефект присутності – і не помітите, як пройде година, дві, три… 

Акції
Знижка 35% на картинг у Дюківському парку
Одеса, Розкидайлівська вулиця, 56
-35%
0 грн
30 грн
Знижка 30% на картинг «KartFreedom» в Одесі
Одеса, Південна дорога, 101А
-30%
0 грн
30 грн
Показати всі
3 акцій

Квест

Ще один вдалий спосіб перетворити звичайні вихідні на захоплюючу пригодницьку історію – це похід у квест з компанією друзів. Ви можете вибрати гру будь-якої тематики: за мотивами улюбленого фільму, книги, хоррор-квест, та на будь-який з них отримати супер-знижку від Покупону.

Акції
Квест-кімната «Прокляття фараона» від «QZone»
Одеса, Єврейська вулиця, 10
-40%
1400 грн
840.0 грн
Авто-квест «Пізнай Одесу IV» від компанії «OQRoomS
Одеса, Дюківська вулиця, 14
-40%
1200 грн
719.0 грн
Показати всі
14 акцій

Смачні посиденьки

Якщо галасливі вечірки – не ваша тема, і хочеться просто посидіти в теплій дружній компанії і смачно поїсти, то до ваших послуг кращі кафе та ресторани Одеси, знижку на відвідування яких ви можете знайти на Покупоні. А якщо рухати нікуди не хочеться, і ви все-таки зробили вибір на користь серіальчіку вдома, не забудьте про ласощі, які вам організовує один з сервісів доставки їжі за приємною акцією.

Акції
Знижка 40% на шашличні сети від «В тандирі»
Одеса, Миколаївська дорога, 305Б
-40%
0 грн
50.0 грн
Знижка 50% на суші-сети від «Emoji Sushi»
Одеса, Базарна вулиця, 69
-50%
0 грн
40 грн
Показати всі
27 акцій

Музеї та виставки

Одеса – культурне місто, як не глянь. Тож чому б не відзначити її день народження… культурно? Сходити до музею або на виставку – відмінна ідея!

Музей шоколаду

Любов до солодощів повинна винагороджуватися, і ми навіть знаємо як – походом до знаменитого одеського музею шоколаду. Розраховуйте не тільки подивитися на майстерно зроблені мініатюри з солодкого «будівельного» матеріалу, а й прикупити з собою парочку шоколадних сувенірів на радість собі і дітям.

Коли: щоденно з 10:30 до 20:00.
Де: Музей шоколаду, Дерибасівська вулиця, 14.
Ціна: 200 грн, зі знижкою від Покупону – дешевше на 50%!  

Фотосесія

Вихідні, крім усього іншого, – відмінний привід потішити себе професійної фотосесією від кращих фотографів вашого міста. Це може бути романтична зйомка love story на двох, або сімейна фотосесія з дітьми, а може, ви хочете оновити своє індивідуальне фотопортфоліо? 

Концерти

Odesa International. Концерт ко Дню города

Традиційному концерту на честь Дня міста бути. Приходьте послухати чарівні мотиви класики у виконанні оркестру під керівництвом Хобарта Ерла, диригента, який давно став візитівкою музичного світу Одеси.

Афіша заходів на День міста Одеси

Коли: 1 і 2 вересня о 18:00.
Де: Одеська обласна філармонія, Буніна вулиця, 15.
Ціна: від 100 грн.

Jazz Inside. Пісні старої Одеси

День Одеси – саме час поринути в атмосферу одеських двориків і послухати пісні, що стали душею міста. Кавер-гурт «Jazz Inside» виконає ваші улюблені одеські пісні, а також – вперше – знамениту «Біля Чорного моря» українською мовою.

Куди піти в Одесі на день міста

Коли: 3 вересня о 18:00.
Де: Мiжнародний культурний центр «Union», Троїцька вулиця, 43.
Ціна: від 300 грн. 

Концерт Вадима Бесараба

Один із найкращих джазових піаністів України на честь свята анонсує яскраву музичну програму, повну авторських новинок та сюрпризів. Приходьте та отримайте вишукане естетичне задоволення.

День міста Одеси - концерти

Коли: 3 вересня о 18:00.
Де: Український театр, Пастера вулиця, 15.
Ціна: від 150 грн.  

А ви вже вирішили, як проведете день народження Одеси-мами? Діліться ідеями і планами в коментарях!

1 коментар
Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *