Модний осінній манікюр 2024: свіжі тренди, дизайни, новинки

Модний манікюр багато хто вважає дрібницею, але він має не останнє значення для цілісного образу. Гарний трендовий дизайн нігтів справляє не менше враження, ніж брендова сумочка або дорога біжутерія. Обов’язково ознайомтеся з модними новинками нейл арту – від форми та довжини нігтів до кольору гель лаку, дизайну та малюнків. Які тренди будуть актуальні восени 2023 року? Гортайте нашу підбірку фото і записуйтеся до майстра манікюру зі знижкою від Покупон до 60%.

Акції
Манікюр та педикюр з покриттям у «Lina Nails»
Київ, Вадима Гетьмана вулиця, 27
-43%
400 грн
269.0 грн
Манікюр та педикюр у студії «Xuxunails Service»
Київ, Новгород-Сіверська вулиця, 1
-67%
300 грн
139.0 грн
Показати всі
17 акцій

Відтінки кави та шоколаду

Осінь – час посиденьок у затишних кафешках, довгих розмов за чашкою кави та вечорів із пледом та какао. З цим сезоном стійко асоціюється вся коричнева гама, від ніжних відтінків латте до насичених шоколадних тонів. Тому восени 2023 ці кольори будуть чудово виглядати на нігтях, гармонійно доповнюючи стильні теплі образи. Манікюр у кавово-шоколадній палітрі гарно виглядає на нігтях будь-якої довжини (коротких, довгих), може бути однотонним або з візерунками. Особливо добре з відтінками коричневого поєднується золотий декор: малюнки, фольга, блискітки.

Акції
Манікюр та педикюр у студії «Xuxunails Service»
Київ, Новгород-Сіверська вулиця, 1
-67%
300 грн
139.0 грн
Медичний педикюр у салоні «Fayna Stories»
Київ, Салютна вулиця, 2к3
-46%
500 грн
279.0 грн
Показати всі
15 акцій

Сірий колір

Цієї осені варто придивитися до сірого – модні тенденції схиляють нас до світлих сіро-бежевих відтінків. Такий елегантний колір створює гарний ніжний дизайн нігтів, і неважливо, однотонний чи з малюнком. На фото та в житті нігті у світло-сірому кольорі виглядають дуже модно та стильно ??

Акції
Чистка обличчя «Hydrofacial» у «Територія краси»
Київ, Академіка Палладіна проспект, 32/34
-56%
800 грн
399.0 грн
Чистка обличчя з маскою в «Територія краси»
Київ, Академіка Палладіна проспект, 32/34
-50%
800 грн
399.0 грн
Показати всі
515 акцій

Помаранчевий манікюр

Дерева одягнулися у помаранчеві вбрання – чому б і нам не пофарбувати нігті у соковиті відтінки осені? Можна зробити монохромний нейл-дизайн або доповнити помаранчевий кольорами, близькими за температурою: він на ура поєднується з теплим коричневим, жовтим, червоним, золотим. Декор у такій яскравій гамі не обов’язковий, але якщо вам хочеться «красивого», осінні візерунки, малюнки, мінімалістичні прикраси чудово впишуться у ваш манікюр.

Елегантний бордо

Складно уявити осінній манікюр без бордо та близьких до нього насичених, глибоких відтінків червоного: винного, кармінного, вишневого, бургунді, марсалу. Однаково красиво бордо виглядає і на довгих, і на коротких нігтях, будь-якій формі надасть розкішного вигляду, будь то квадрат, овал або гострі пуанти. Манікюр бордо самодостатній та чудово виглядає без дизайну, проте з елегантним декором теж добре поєднується.

no images were found

Акції
Жіноча стрижка з укладкою в «Alena Beauty Salon»
Київ, Леся Курбаса проспект, 18
-50%
350 грн
249.0 грн
Стрижка з фарбуванням від Ігоря Ніколаєва
Київ, Михайлівський провулок, 20
-43%
450 грн
279.0 грн
Показати всі
9 акцій

Модний френч: класика та новинки

Французький манікюр – універсальний. Це безпрограшне рішення в будь-якій ситуації, як вічне маленьке чорне плаття. Френч цього сезону чудовий тим, що основний класичний дизайн доповнюється безліччю креативних ідей: матовий топ, пудра, експерименти з кольором і формою лінії посмішки, стрази, гліттер, фольга, смужки металік, ніжні каміфубукі (блискучі конфеті). Серед нових трендів французького дизайну можна виділити френч з тонкою лінією та незаповненим верхом та френч, що грає на контрасті текстур: з матовою основою та широкою глянсовою усмішкою.

Анімалістичні принти

Тигрині смужки, леопардовий візерунок, зебра та інші тваринні принти не виходять із моди, знову і знову займаючи своє законне місце у трендах нейл-арту. Цей дизайн асоціюється з розкішшю, гарячим темпераментом, спокусою та вмінням добиватися свого. Ви – палка, пристрасна натура, не боїтеся сміливих експериментів і любите зухвалий стиль? Тоді анімалістика ваше все. Розбавте екзотичні візерунки золотом, металевим декором, контрастними акцентами – і ваші нігті привернуть максимум уваги цієї осені.

Акції
До 5 сеансів LPG-масажу тіла в салоні «J`adore»
Київ, Ярославів Вал вулиця, 14Г
-60%
1650 грн
699.0 грн
До 10 сеансів LPG-масажу всього тіла в «Естетика»
Київ, Тургенєвська вулиця, 52-58
-80%
1800 грн
599.0 грн
Показати всі
16 акцій

Градієнт 

В осінніх трендах 2023 – нейл-дизайн з градієнтом, і не лише стандартне омбре, а й дещо більш цікаве. Один із варіантів градієнтного нейл-арту – «аура», однотонний манікюр із затемненням (або, навпаки, освітленням) по краях нігтя з усіх боків, включаючи зону під кутикулою. Але якщо вам більше до вподоби класичне омбре, то і в цьому випадку ідей гарного дизайну – безліч.

Мінімалізм

У моді, як і раніше, залишаються мінімалістичні дизайни без нагромаджень зайвого декору і складних мереживних візерунків. Геометрія, абстракції, лаконічний декор, прості лінії та гармонійне поєднання кольорів – ось основні компоненти ідеального нейл-арту, в якому немає нічого зайвого. Дуже круто мінімалізм поєднується з короткими нігтями, тому якщо ви не любите відрощувати довжину, але хочете гарний дизайн, то ось вам рішення ?

Акції
Медовий моделюючий масаж у «Zaliska Massage»
Київ, Ентузіастів вулиця, 9
-73%
2400 грн
799.0 грн
Релакс-масаж у 4 руки у студії «BestMassage»
Київ, Харківське шосе, 182
-33%
1500 грн
999.0 грн
Показати всі
198 акцій

Осінні малюнки

Ну куди ж восени без золотого листя, рослинних принтів, дощових крапель, затишних барвистих картинок? Якщо ви з тих, хто любить прикрасити свої нігті тематичними малюнками під настрій, сезон, актуальні свята, ні в чому собі не відмовляйте. Це може бути майстерний розпис, стемпінг, барвисті слайдери (у більшості майстрів є набори на будь-який смак), а зміст дизайну залежить від вашого бажання.

Блискітки на нігтях

Незмінно модний нейл-дизайн – з додаванням сяючих блискіток, що переливаються, конфеті, каміфубукі. Восени є актуальним безпрограшне поєднання: гліттер плюс глибокі темні відтінки. Насичені кольори, що мерехтять зоряним блиском на світлі, виглядають розкішно, дорого та ошатно.

Манікюр з об’ємним декором

У модних трендах осені 2023 – нейл-дизайн з об’ємними елементами декору. Сам манікюр може бути абсолютно простим, нюдовим або навіть з ефектом «манікюр без манікюру», ключове – опуклий декор 3D, додавання об’ємних деталей, які часто навіть не пов’язані, на перший погляд, з нігтьовим дизайном. Здавалося б, яке відношення до манікюру мають металеві ланцюжки чи рокерські шипи? Однак навіть ці деталі тепер використовуються для декору нігтів. Якщо любите експериментувати, обожнюєте прикрашати пальці численними кільцями – такий дизайн створений для вас.

Читайте також:
? Ідеї манікюру на короткі нігті
? Модні кольори та техніки фарбування волосся
? Тренди жіночих стрижок
? Як відновити нігті після гель-лаку
? Відпочинок у Карпатах восени
? Що подивитися у Львові
? Які аналізи здавати щорічно

А який осінній дизайн сподобався вам? Діліться у коментарях ?

1 коментар
  • Свєта

    Обожнюю бежевий і молочний манікюр, безпрограшний варіант ;)

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *