Манікюр на День закоханих: 100+ ідей дизайну нігтів на 14 лютого

Так вже ми, дівчата та жінки, влаштовані, що намагаємося до будь-якої події чи свята приурочити особливий модний look – аби він відображав наш настрій у найменших деталях, аж до манікюру. До Дня святого Валентина багато красунь роблять тематичний нейл-арт із нотками святкової романтики. Ви теж підшукуєте вдалий красивий дизайн для нігтів на 14 лютого? Тоді ловіть топ ідей ідеального манікюру на День усіх закоханих 2024 😍💅

Акції
Valentine's Spa-day для двох у студії «SlimClub»
Київ, Верхній Вал вулиця, 52
-46%
2450 грн
1299.0 грн
Показати всі
35 акцій

І не забудьте про спеціальні знижки Покупону до Дня святого Валентина, які дозволять заощадити на розвагах, подарунках та подорожах до 70%.

Романтичний френч

Французький манікюр – універсальний дизайн. У звичайний день він підкреслить відмінний смак та елегантність дівчини, а на свято додасть образу нотку витонченості. Френч круто виглядає на нігтиках будь-якої форми, дозволяє використання якої завгодно колірної гами (бежевий, рожевий, червоний, бордо, чорний кольори тощо) гармонійно поєднується практично з усіма стилями. Приємний бонус цього дизайну – його можна вільно комбінувати з найрізноманітнішим декором: живописом, стразами, камінням, каміфубукі, фольгою, втиркою та слайдерами.

Акції
До 2 годин мото-туру на ендуро від «Kvadro Kiev»
Київ, Погребський шлях, 58
-20%
2000 грн
1599.0 грн
Показати всі
6 акцій

Серця на нігтях

Символ Дня святого Валентина – серце, сповнене любові та пристрасті, тому в це свято все навколо рясніє рожевими, червоними, малиновими сердечками. Чому б не прикрасити ними й нігті? Візерунок із сердець, малюнок чи слайдер – варіантів, як вписати символ у нейл-дизайн, чимало.

Акції
Манікюр та педикюр з покриттям у «Lina Nails»
Київ, Вадима Гетьмана вулиця, 27
-43%
400 грн
269.0 грн
Манікюр та педикюр у студії «Xuxunails Service»
Київ, Новгород-Сіверська вулиця, 1
-67%
300 грн
139.0 грн
Показати всі
17 акцій

Святковий дизайн з абстракцією

Красивий абстрактний дизайн – також чудова ідея для святкового манікюру на День усіх закоханих. Абстракції наразі впевнено затьмарюють собою квіткові візерунки та реалістичний живопис на нігтях. Їх можна гармонійно доповнити декором типу фольги, втирки, поєднувати з місячним дизайном, матовим покриттям, незвичайними кольорами.

Акції
Знижка 40% на доставку від ресторану «Шашличок»
Доставка по Києву та області до 30 км
-40%
0 грн
30 грн
Знижка 35% на меню кухні в «Gulo Хачапурі»
Київ, Еспланадна вулиця, 30
-35%
0 грн
25 грн
Показати всі
74 акцій

Об’ємний дизайн

Виглядає креативно та стильно – об’ємний декор на нігтях. Випуклі візерунки та серця контрастують з глянцевим покриттям гель-лаку, хоча не менш вдало поєднуються і з матовою текстурою. Об’ємний нейл-арт складно назвати повсякденним варіантом, але на свято буде доречно прикрасити ним манікюр, особливо якщо раніше ви робили звичайний дизайн і хочете спробувати щось новеньке.

Акції
Від 2 ночей у будні у готелі «Залив» на озері
Сарни (Рівненська область)
-30%
5280 грн
3699.0 грн
Від 1 ночі відпочинку у комплексі «Krakow»
Київ, Брест-Литовське шосе, 8А
-26%
1195 грн
885.0 грн
Показати всі
74 акцій

Читайте також:
🔷 Ідеї подарунків на 14 лютого своїми руками
🔶 Модні тренди макіяжу
🔷 Де покататися на лижах в Україні
🔶 Кращі фільми про кохання для романтичного вечора

Малюнки на нігтях

А може, ви хочете зобразити на нігтях підступного Купідона чи закохану парочку? Або любите стильні написи зі змістом? Звільніть вашу фантазію, виберіть дизайн із романтичним малюнком. Він може бути виконаний вручну, якщо ваш майстер – фахівець з живопису на нігтях, але часто для цієї мети використовують легкі і прості у використанні, але не менш мальовничі слайдери.

Акції
Знижка 50% на шашличні сети від Шашлик від Рафаеля
Київ, Миколи Закревського вулиця, 51/2
-50%
0 грн
50.0 грн
Знижка 52% на суші-сет «Феєрія» від «Sushitta»
Київ, Ганни Ахматової вулиця, 46
-52%
0 грн
30 грн
Показати всі
55 акцій

Манікюр у рожево-червоній гаммі

14 лютого всюди панує розмаїття рожевих та червоних відтінків. Це може бути пекучий червоний, кокетний малиновий або фуксія, ніжний рожевий і зухвалий кораловий, оптимістичний помаранчевий, смілива маджента або стримані, благородні відтінки: сливовий, винний, марсала. Всі ці відтінки чудово виглядають у манікюрі, більшість з них доволі самодостатні в однотонному форматі без декору. Погодьтеся, червоні нігтики гарні самі по собі, без прикрас та малюнків.

Акції
Мікрострумова терапія в «Апаратна косметологія»
Київ, Полтавська вулиця, 10
-76%
600 грн
199.0 грн
До 7 сеансів RF-ліфтингу в «Апаратна косметологія»
Київ, Полтавська вулиця, 10
-71%
3000 грн
999.0 грн
Показати всі
273 акцій

Нейл-дизайн у стилі комік

Коли закохуєшся, світ навколо здається яскравішим і гарнішим, а в окриленій почуттями душі прокидаються грайливий настрій і дитяча віра в дива. Не соромтеся ділитися зі світом своїм внутрішнім станом, тим більше, що це так легко зробити, вибравши для манікюру барвистий дизайн. Мультяшний стиль комік виглядає яскраво і помітно – ідеальний вибір для романтичних натур з позитивним поглядом на світ.

Акції
VIP-обгортання «Альгіотерапія» у «BodyLike»
Київ, Щекавицька вулиця, 30/39
-70%
4000 грн
1199 грн
VIP-обгортання в спа-капсулі в «BodyLike»
Київ, Щекавицька вулиця, 30/39
-70%
4000 грн
1199 грн
Показати всі
128 акцій

Каміфубукі

Розсип блискучих конфетті на нейтральній або кольоровій базі, вкритий прозорим топом, що мерехтить різними кольорами на світлі, – такий дизайн виглядає неймовірно святково і яскраво. Надихнувшись романтичним вайбом, до Дня святого Валентина прикрасьте нігтики тематичним дизайном каміфубукі – з конфетті у формі маленьких переливчастих сердець або на тлі романтичного дизайну.

Акції
Від 2 ночей в готелі «Konopka Forest Home & SPA»
Поляниця (Івано-Франківська область), Вишня урочище, 283
-25%
2400 грн
1799.0 грн
Від 2 ночей влітку у «Пацьорка» поблизу Буковеля
Татарів (Івано-Франківська область), Олекси Довбуша вулиця, 84
-30%
5400 грн
3779.0 грн
Показати всі
26 акцій

Мінімалізм з ноткою романтики

Хтось віддає перевагу практичному стилю у всьому від одягу до нігтів, хтось вічно поспішає і не хоче засиджуватися у майстра манікюру занадто довго (складні дизайни вимагають більше часу на виконання), а у когось, можливо, зірки зійшлися саме так, що кортить чогось простого та ненав’язливого. Рішення є – мінімалістичний дизайн без великої кількості декору, але з тонким натяком на святковий настрій. Однотонне або різнокольорове покриття, акуратні схематичні малюнки – такий варіант виглядає просто, красиво та гармонійно, особливо на коротких та середніх нігтиках, і пасує не лише до свята, але й повсякденного життя.

Читайте також:
🔷 Куди поїхати відпочити у лютому
🔶 Що подарувати хлопцю на 14 лютого
🔷 Які жіночі стрижки зараз у моді
🔶 Ідеї для романтичного побачення у Києві

А ви вже обрали свій ідеальний нейл-дизайн до Дня святого Валентина? Чи сподобалися вам ідеї з нашої добірки? Чекаємо на ваші враження в коментарях ?

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *