8 романтичних ідей, як запалити пристрасть у стосунках

Ідеї як покращити стосунки на кожен день

Будь-які стосунки, особливо довготривалі, важливо підживлювати інтересом, пристрастю, новими формами зваблення. І головне це робити постійно, а не чекати якогось особливого свята чи момента. 

BlogPokuponTeam зібрав цікаві ідеї сценаріїв як можна оригінально провести романтичний вечір не тільки на День всіх закоханих, але й коли захочеться романтики. Ці пікантні натяки можливих сюжетів «на кожен день» також допоможуть освіжити, урізноманітнити, подекуди і налагодити стосунки між коханими людьми, повернути і розпалити пристрасть. Налаштовуйтесь на грайливий, звабливий настрій і вперед – приємно дивувати своїх коханих половинок.

Акції
Valentine's Spa-day для двох у студії «SlimClub»
Київ, Верхній Вал вулиця, 52
-46%
2450 грн
1299.0 грн
Показати всі
35 акцій

Еротичний масаж

Один з найчуттєвіших подарунків на День Святого Валентина, який тільки можна уявити. Пікантний масаж не тільки дарує насолоду, але й допомагає партнерам дослідити свою тілесність, дізнатись нові вподобання і грані своєї коханої половинки. При бажанні можна попрактикувати Wax Play – масаж з гарячою свічкою, якщо помітили, що цей елемент якось включив чи зачепив ваші глибинні струни.

Еротичний масаж – один із найчуттєвіших подарунків на День Святого Валентина
Акції
Релакс-масаж у темряві для двох у «SlimClub»
Київ, Верхній Вал вулиця, 52
-46%
2000 грн
1149.0 грн
Виграй SPA відпочинок на День Конституції у Буковелі
Поляниця (Івано-Франківська область), Вишня урочище, 338
-0%
0 грн
20 грн
Показати всі
31 акцій

Прогулянка вечірнім містом

Закохані, романтичні чоловіки дуже винахідливі. Ідея влаштувати прогулянку-квест, покатати кохану дівчину або дружину вечірнім містом, тримаючи її за руку, згадуючи прекрасні моменти зі спільного життя і поступово даруючи заготовлені від себе подарунки може неабияк розчулити жіноче серце.

Прогулянка вечірнім містом на День усіх закоханих
Акції
Знижка до 30% на меню кухні в кафе «Паштет»
Київ, Перемоги проспект, 18
-30%
0 грн
30 грн
Знижка 40% на все меню піци в «Sunshine cafe»
Київ, Степана Бандери проспект, 26А
-40%
0 грн
30 грн
Показати всі
36 акцій

Усамітнення удвох у заміському будиночку

Як же це прекрасно – виїхати з міста на вихідні і усамітнитись вдвох у тихому затишному будиночку серед сосен або на березі річки. Ідеальний сценарій для пар, які тривалий час разом, адже навіть один день або вікенд у заміському комплексі класно розвантажує обтяжений рутиною життєвий контекст і пробуджує пристрасть. Якщо хочеться підтримувати пристрасні романтичні стосунки повсякчас, бажано не лише на свята, такі як День Святого Валентина, планувати заміський відпочинок, а робити це у будь-який час, з комфортною для себе періодичністю.

Вікенд у заміському будиночку на День святого Валентина чи на вихідні
Акції
Від 2 ночей у будні у готелі «Залив» на озері
Сарни (Рівненська область)
-30%
5280 грн
3699.0 грн
Від 1 ночі відпочинку у комплексі «Krakow»
Київ, Брест-Литовське шосе, 8А
-26%
1195 грн
885.0 грн
Показати всі
74 акцій

Творчо-еротичний вечір

Присвятіть вечір Дня всіх закоханих або інший час, без привязки до свята, заглибленню у свої еротичні фантазії. В якості допоміжних інструментів можна взяти розфарбовку з пікантними малюнками, або фарби, якими можна розфарбовувати тіло, або ж просто домовтеся сісти разом і написати кожен своє есе про свої інтимні бажання і прочитати один одному. А можливо вам захочеться разом повозити пензлями по холсту і намалювати картину – малювання неабияк розслабляє і занурює всередину себе… 🍓

Живопис, малювання, фарби можуть стати еротичним елементом у звабленні партнера

Станцювати приватний танець

Приватний еротичний танець для свого партнера буде не тільки приємним подарунком на День усіх закоханих, але й у будь-який інший день. Це може стати новим елементом зваблення у вашій еротично-сексуальній грі та підживленні стосунків, особливо, якщо ретельно підготуватися: продумати образ, придбати відповідне вбрання та аксесуари, взяти кілька індивідуальних чи групових уроків танців (можна навіть онлайн). Можливо вам навіть сподобається і ви почнете займатись регулярно, розвиваючи тим самим пластику тіла і граціозність рухів. Для цього ідеально підходять такі стилі танців як хілс, стрип-пластика, пол денс, пол екзот, тверк, східні танці тощо.

При бажанні і зацікавленості сценарій з танцем можна реалізувати як жінкам, так і чоловікам.

Звабливий танець як спосіб освіжити стосунки і розпалити пристрасть
Акції
До 12 занять танцями у студії «У такт»
Київ, Миколи Закревського вулиця, 61/2
-50%
750 грн
449.0 грн
5 занять східними танцями у школі «Аль-Таїс»
Київ, Олександра Довженка вулиця, 3
-80%
500 грн
99 грн
Показати всі
18 акцій

Побачення у ресторані

Влаштувати вдома романтичну вечерю при свічках – найпростіший та найдоступніший спосіб освіжити стосунки та відзначити одне зі свят, як от День закоханих. Але більш святково та емоційно – запросити свою половинку на вечерю у ресторан. Забронюйте столик для двох, замовте улюблені страви та насолоджуйтесь розмовою – тільки не про справи, а про щось пікантне, приємне, чуттєве.

Побачення у ресторані на День Валентина
Акції
Знижка 40% на меню кухні в ресторані «Мітла»
Київ, Прорізна вулиця, 21
-40%
0 грн
30 грн
Знижка до 35% на меню кухні у ресторані «Дубаї»
Київ, Велика Васильківська вулиця, 1-3
-35%
0 грн
25.0 грн
Показати всі
78 акцій

Еротична гра «фотограф і модель»

Чоловіки люблять споглядати оголене жіноче тіло, тож як ідея – можна зімітувати фотосесію у стилі ню прямо вдома, а у ролі фотографа буде ваш чоловік чи бойфренд. Він може і справді вас знімати на камеру, або ж робити вигляд, поки ви будете позувати перед ним у красивій білизні і без неї.

Якщо до такої гри підійти ретельно і почати її заздалегідь, то можна сходити на професійну фотосесію у стилі ню, роздрукувати свої кращі фото у форматі журналу і надіслати коханому ексклюзивний примірник поштою. Така прелюдія стане справжньою приємною несподіванкою і неабияк розпалить інтерес, підігріє пристрасть і налаштує на втілення еротичного сценарію у житті.

Еротична гра як спосіб урізноманітнити стосунки
Акції
Показати всі
20 акцій

Ідеї приємностей для соло формату

Одна ви зараз чи один – це не привід відмовлятися від святкування Дня Валентина. Адже романтика, інтим, тілесне задоволення у зрілих людей, з усвідомленою сексуальністю, може втілюватися не тільки виключно з партнером, у парі, але й з життям, і наодинці.

Проявляти любов до себе можна по-різному:

  • поніжитись у теплій ванній з ароматною піною і свічками, слухаючи музику і попиваючи келих шампанського;
  • запалити свічки і вкотре передивитися «Красуню» з Джулією Робертс або «Чесну куртизанку», або інший улюблений фільм з еротичним контекстом;
  • запросити саму себе на побачення, забронювати для себе столик у ресторані і посмакувати новими стравами.

Ідеї з’являться самі собою – варто лише прислухатись до своїх бажань.

Ідеї ​​задоволення для соло формату на 14 лютого

Жодних планів

Це якраз про те, що не обов’язково прив’язуватись до певних дат чи свят, типу Дня закоханих, щоб створити у своєму сімейному мікроклімати романтичну атмосферу. Адже самі ми робимо дні особливими, а не навпаки. 

Читайте також:
✔️ Фільми про еротичні фантазії
✔️ Що подарувати своєму чоловікові на День закоханих
✔️ Ідеї подарунків для жінок на День Валентина
✔️ Цікаві пози для різноманітності у сексі
✔️ Яскраві пам’ятки та розваги Буковеля
✔️ Куди поїхати на вихідні з Києва
✔️ Куди піти на побачення у Києві
✔️ Місця для романтичних прогулянок у Львові
✔️ Як не дозволити ревнощам зіпсувати стосунки
✔️ Вірт, чи як любити на відстані
✔️ Найсмачніші суші у Києві

Очевидно, що у відносинах важливо діяти, вкладатися у стосунки, бути зацікавленими, ініціативними, тоді спільне життя з коханою людиною буде насолодою і справжнім щастям. Зараз ви вже маєте у своєму арсеналі кілька ідей, як можна урізноманітнити і покращити взаємини, привнести у щоденну рутину дрібку романтики і пристрасті. Втілюйте фантазії і діліться у коментарях своїми ідеями 🌸

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *