Як займатися віртуальним сексом: про насолоду і безпеку у кіберпросторі

вирт

Вірт або секс онлайн в мережі став досить популярним заняттям. Особливо це відчувається в умовах війни, коли пари, перебуваючи на відстані, використовують будь-які можливості та способи поринути удвох в еротичну насолоду, разом прожити екстаз і подарувати один одному яскраві оргазми. Завдяки технологіям для кохання немає кордонів, і ми можемо відкривати для себе нові грані задоволення.

Якщо на вашому смартфоні стоїть кілька програм для романтичних знайомств типу Тіндера або відстань надихає вас спробувати зайнятися коханням зі своєю другою половинкою онлайн, вам буде корисна наша стаття. Тут ми розповімо, що таке віртуальний секс, яким він буває і як зробити його комфортним і безпечним.

Акції
Показати всі
11 акцій

Що таке «вірт»?

Віртуальний секс – так називається будь-який спосіб спілкування з метою сексуального задоволення чи розрядки без особистої зустрічі, віддалено через інтернет. Листування в чатах, поштою, відеодзвінки (кіберсекс), навіть застарілий формат сексу по телефону – все це стосується віртуального сексу. Причому це не обов’язково еротичний зв’язок із незнайомцем чи незнайомкою. Віртом можуть займатися і пари, які перебувають у реальних відносинах, які хочуть спробувати щось нове, повернути пристрасть чи додати пікантної гостроти у своє інтимне життя.

Віртуальність створила ідеальні умови для втілення бажань, сексуальних фантазій, без жодного сорому чи остраху бути засудженими. У вірті нічого не скутує, навпаки, якоюсь мірою надає впевненості, розкріпачує – незалежно від того, яку мету ви переслідуєте: просто познайомитись і поспілкуватись чи зайнятися віртуальним сексом.

Чому люди займаються віртом?

Причини, чому люди займаються віртом
Причини, чому люди займаються віртом

Цьому може бути кілька причин і найпоширеніші – це:

  • розвиток «кібер» відносин, коли після тривалого знайомства та спілкування онлайн виникає бажання інтимної близькості;
  • бажання поспілкуватися на сексуальну тему чи зайнятися інтернет-сексом, не зав’язуючи реальних серйозних стосунків;
  • інтерес до нового, до того, що раніше не пробував чи не відчував;
  • бажання реальної пари урізноманітнити своє інтимне життя. Причому партнери можуть перебувати в різних країнах або містах і таким чином заповнювати брак пестощів, уваги в ліжку, відчуття близькості, так і жити разом і створювати еротичний вайб, фліртувати один з одним протягом дня за допомогою телефонного листування, аудіо або відео дзвінків.
  • втілення фантазії, яку вдається пережити з партнером у житті. Звичайно, через свою анонімність і дистанцію, вірт служить хорошим інструментом, щоб звільнити свою сексуальну енергію. Але якщо, будучи у відносинах, ви вдаєтесь до нього як єдиного порятунку, варто задуматися про взаємодію з вашим реальним партнером. Можливо, вам потрібен не вірт на стороні, а консультація сімейного сексолога.
Акції
Консультації з психоаналітичною терапією
Київ, Петра Сагайдачного вулиця, 29/1
-78%
700 грн
249.0 грн
Показати всі
3 акцій

Яким буває віртуальний секс

Віртуальний секс може відбуватися як із знайомими, і з незнайомими людьми.

За форматом є такі види:

  • Секстинг – найпоширеніший вид віртуального сексу, суть якого полягає у спілкуванні у соцмережах з еротичним підтекстом без відео. Партнери обмінюються ню фотографіями, доповнюючи їх текстом, що розігріває партнера. При цьому досягнення оргазму можливе і без мастурбації, наприклад від збудження під час перегляду еротичних фрагментів тіла: оголеного плеча, ключиці, шиї, спини. Такий вид вірта гарний для новачків, людей, які ще не мають або мають мало досвіду такого еротичного контакту.

Здоровий секстинг є хорошим «тест-драйвом», коли людина перевіряє, чи підходить йому партнер чи ні і чи зможуть вони продовжити інтимне спілкування в реальному житті. Якщо партнер підтримує ваші фантазії, є точки дотику, то за бажанням є шанс і на подальше зближення.

  • Спілкування телефоном або голосовим чатом.
  • Взаємозв’язок через веб камеру в онлайн режимі.

Як правильно підготуватись до вірту?

Віртуальний секс – псевдо-секс, який у нормальних відносинах не повинен замінювати живий фізичний контакт. Але іноді він може бути частиною вашої гри та способом освіжити пристрасть, розкритися по-новому. 

Вірт – будь-який спосіб взаємодії з еротичним підтекстом у кіберпросторі
Вірт – будь-який спосіб взаємодії з еротичним підтекстом у кіберпросторі

Отже, на що звернути увагу, щоб онлайн зустріч та віртуальний секс пройшли максимально приємно?

1. Перевірте зв’язок

Оскільки вірт – це взаємодія в інтернеті, то і зв’язок має бути хорошим. Для секстингу підійде будь-яке відносно стабільне з’єднання і будь-який гаджет, а ось для відеочата потрібен стабільний швидкісний інтернет, хороша веб-камера і мікрофон.

2. Створіть необхідну атмосферу

Обстановка у віртуальному сексі відіграє важливу роль. Подбайте про затишний куточок, де вам буде комфортно, спокійно і затишно, навіть якщо це листування. Якщо будете боятися, що хтось зайде в кімнату, потурбує вас дзвінком або стуком у двері, ви навряд чи зможете розслабитися (якщо звичайно, вас не заводить почуття небезпеки та раптовості).

Можете трохи приглушити освітлення, зашторити вікна, запалити свічки – напівтемрява надає інтимність і загадковість, але при цьому партнер не повинен придивлятися, щоб розгледіти вас.

Увімкніть приємну, ненав’язливу лаунж музику – це допоможе розслабитись.

3. Подумайте про свої фантазії

Глибока рефлексія ваших бажань дозволить вам отримати максимальне задоволення від вірта. Подумайте заздалегідь про партнера, уявіть його, навіть якщо ви «йдете на зустріч» з близькою людиною, ви можете уявити його у будь-якій ролі.

4. Продумайте образ

Якщо у вас запланований віртуальний секс з відеозв’язку, ретельно підготуйте образ: одягніть красиву сексуальну білизну та інші аксесуари, які натякають на вашу фантазію та бажаний сценарій гри.

5. Початок спілкування

Перше спілкування краще розпочинати з дружнього листування, а не прямолінійних відвертих фоток. Почніть спілкуватися з людиною на спільні віддалені теми, запитайте про смаки, інтереси, хобі, улюблені книги, фільми, страви, подивіться на манеру спілкування. Це вже дасть якесь мінімальне розуміння того, чи імпонує вам людина чи ні, здатна вона вас зацікавити чи ні.

Щоб переконатися в тому, що ви спілкуєтеся зі справжньою людиною – протягом листування попросіть зробити кілька знімків себе «тут і зараз». Реальна особистість, якій нема чого соромитися та приховувати і яка серйозно налаштована на віртуальний секс, нормально сприйме та реалізує таке прохання. І пам’ятайте, здоровий гармонійний секстинг будується на взаємній та рівноправній комунікації.

6. Не скупіться на слова

Головна особливість віртуального сексу – відсутність прямого фізичного контакту. Тому, секстинг це чи онлайн секс перед веб-камерою, важливо описувати свої рухи та почуття словами.

7. Робіть лише те, що вам обом подобається

Віртуальний секс може подобатися далеко не всім. Якщо вам було цікаво «скуштувати», але не сподобалося, стало дискомфортно чи неприємно – припиніть розмову чи відеозв’язок. І абсолютно спокійно ставтеся до того, що ваш співрозмовник може раптово вимкнутись – не варто сприймати це на свій рахунок.

8. Дякуйте партнеру

Говорити «дякую» – одне з правил етикету та поважного відношення. Після сеансу подякуйте один одному за добре проведений час та отримане задоволення. Зі знайомою людиною можна поділитися відчуттями, враженнями від такого роду сексу.

Правила безпеки під час заняття віртом

Хоча від вірта не можна завагітніти або заразитися венеричними захворюваннями, є деякі моменти, про які потрібно знати.

Виберіть підходящу платформу для вірта

Якщо хочете дізнатися та спробувати що таке вірт, найкраще знайомитись на спеціальних сайтах знайомств, у тематичних групах у месенджерах чи соцмережах. У таких спільнотах, як правило, багато людей, які мають досвід подібних відносин.

Для знайомств у соціальних мережах краще завести окремий фейковий обліковий запис. Тоді, навіть якщо профіль зламають або колишній партнер захоче поділитися вашими фотографіями, менше ризик, що всі дізнаються про ваші інтимні уподобання.

І пам’ятайте, якщо хочете залишатися максимально інкогніто, не вказуйте будь-де в інтернеті свої особисті дані: номер телефону, адресу, місце проживання, роботи, сімейний статус тощо.

Віртуальний секс – це і секстинг, і онлайн секс по відеозв’язку, і телефонія
Віртуальний секс – це і секстинг, і онлайн секс по відеозв’язку, і телефонія

Не афішуйте свою особистість

Для вірта з незнайомими не обов’язково знати, як кого звати насправді, адже ваша мета не знайомитись з батьками і не тягнути партнера до РАГСу, а втілити в життя коротку інтрижку. Навіть якщо ви припускаєте можливість реальної зустрічі в майбутньому для тіснішого фізичного контакту, це не завадить вам продовжувати гру в житті.

Якщо бентежить, що вас можуть відстежити через інтернет, використовуйте VPN. Для вірта по відеочату можна одягати перуку та маску, а ще – обмежитися віртом лише з іноземцями чи людьми з інших міст. Так ви уникнете випадкових зустрічей з друзями або знайомими.

Не забувайте прибрати із заднього плану будь-які предмети, за якими вас можна ідентифікувати як особистість (сертифікати, грамоти, кубки, сімейні фотографії тощо).

Ретельно обирайте партнера

Якщо говорити про вірт із незнайомцями, то партнери не бачать реальних проявів один одного. Контакт відбувається з образом, який ви уявили, наділили бажаними якостями. У цьому немає нічого поганого доти, поки такий формат вам обом приносить задоволення.

Але якщо у вашому листуванні починають з’являтися насторожуючі «психопатичні мотиви», звинувачення на кшталт того, що ви вчасно не вийшли на зв’язок або не так щось зробили, відчувається моральний тиск – припиняйте це на корені або гарненько подумайте про те, чи потрібно вам таке спілкування.

Те саме стосується жартівників. Якщо на першому спілкуванні вже не обходиться без вульгарних, брудних жартів і грубостей – спілкування краще відразу ж припинити. Найімовірніше, в таких людей інша мета, ніж здорове задоволення, – посміятися.

Стережіться людей, які хочуть дізнатися ваше справжнє ім’я, прізвище та інші дані. Вони, як правило, відразу просять зняти маску, надіслати оголені фотографії, на яких видно обличчя, і таке інше. Завжди будьте трішки обережнішими та підозрілішими.

Віртуальний секс вимагає обережності та проникливості у виборі партнера
Віртуальний секс вимагає обережності та проникливості у виборі партнера

Якщо помітили щось дивне у поведінці людини (наприклад, вона починає не доречно сміятися чи ображати), відразу ж відключайтеся. Можливість піти будь-якої миті – одна з переваг вірту.

У віртуальному сексі з незнайомими людьми завжди є небезпека розчарування. Так, по вебкаму бачиш людину, її реальне тіло, але, можливо, воно виявиться не таким, як хотілося б, чи наше тіло не відповідатиме очікуванням партнера по той бік екрану… Щоб не виникло почуття незадоволеності та не з’явився негативний досвід, намагайтесь не будувати жодних очікувань та не сприймайте невдачі на власний рахунок.

Займаючись віртом із новими малознайомими людьми існує ризик, що відео може кудись не туди потрапити або з його допомогою починають шантажувати та тролити. Щоб цього не сталося, якщо ви збираєтеся надсилати своє еротичне відео або фото, намагайтеся знімати без обличчя.

Якщо у вас є постійний реальний партнер і ви приховуєте від нього своє захоплення, завжди є побоювання, що ваш секрет розкриється і правда виллється назовні. У кращому разі це призводить до неприємних розмов, у гіршому, якщо партнер визнає вірт за зраду, – до розставання.

Не тіште себе ілюзіями

Віртуальний секс рідко переростає у реальні відносини. Як би сильно ви не плекали з цього приводу надії, як правило, вони залишаються порожніми очікуваннями, ілюзією. Вірт з незнайомими людьми – це більше про гру, флірт без жодних зобов’язань, короткочасні, поверхневі зв’язки. Щойно інтерес до гри зникає в одного з партнерів, спілкування вичерпується.

Та й добре подумайте, чи варто переносити вірт у реальне життя? Змішувати віртуальні відносини із реальним життям – не завжди хороша ідея. Іноді краще залишити їх такими, як ви нафантазували. Все-таки вірт – свого роду гра, у якій учасники приміряють він різні ролі. І далеко не факт, що людина в житті буде схожа на свій віртуальний образ. Насправді владна пані може виявитися звичайною дівчиною з побутовими проблемами, а пристрасний красень – безробітним бідолахою з купою боргів.

Контролюйте кількість вірта у своєму житті

Вірт не може замінити живий здоровий секс, тому будьте обережні та уважні до себе, щоб не потрапити у залежність. Якщо вірт почав поглинати і заповнювати собою простір, а в особистому житті почалися проблеми з протилежною статтю, це може стати тривожним дзвінком, щоб зупинитися, проаналізувати себе та звернутися за допомогою до фахівця: сексолога чи психолога.

Читайте також:
✔️Як жінкам мастурбувати в задоволення
✔️Все про венеричні захворювання
✔️12 незвичайних поз, щоб урізноманітнити секс
✔️Ідеї ​​та правила рольових ігор у ліжку

Вірт не всім може подобатися і сприйматися як якесь збочення. Однак здоровий та дозований, він допомагає випробувати таке бажане сексуальне задоволення. Важливо підійти до нього дуже грамотно і обережно. А у вас був досвід вірта і що спонукало його спробувати? Діліться у коментарях.

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *