Музика для сексу: від тривіального до екстраординарного

Секс часом захоплює зненацька, коли у пориві пристрасті ми несвідомо забуваємо про бурхливу метушню повсякденності та зливаємось в єдине ціле один із одним. Такі миті не вимагають додаткового музичного супроводу, адже якщо контакт трапляється на хвилі безумства — тоді всі обставини ідеально зійшлися для цього. Але інтим не завжди раптовий. Так чи інакше, ми передчуваємо його завчасно або навіть обачливо плануємо. У такому випадку умови, обстановку й настрій ми можемо вибирати та створювати, як нам заманеться.

Спираючись на різні характери і темпераменти BlogPokuponTeam зібрав добірку музичних альбомів для сексу — вибирайте музику, яка вам до душі. Формат музичного альбому відмінно підійде для поступового, неквапливого і ненав’язливого занурення в еротичну мандрівку.

Акції
Показати всі
11 акцій

Ванільна музика

Можливо він здається невигадливим та найпростішим, однак і оригінальність не виключає простоти. Тому, якщо ви творча людина, навіть найприторніший ванільний секс може стати вищим проявом вашої унікальності. Ніжні поцілунки, десь нудотно-солодкі слова та довгі прелюдії, повільний ритм. Секс, який абсолютно позбавлений агресії, зламу і елементів БДСМ, — напевно, він для тих, хто захоплений найніжнішою любов’ю, хто має дійсно глибокі почуття. Ідеальною музикою для ванільного інтиму стане неосоул, контемпорарі та сінті-поп.

Плейлист: Better Person — It’s Only You

Мелодії для богемного сексу

Такий інтим для натур, не скутих межами й забобонами, для тих, хто вважає тілесний зв’язок справжнім мистецтвом. Розмиті межі всякого уявлення про норму і навіть про відхилення від неї, коли секс як мистецтво, або навіть коли все життя — один суцільний секс. Якщо про ваш інтимний досвід можна зняти повнометражний, гостросюжетний фільм — тоді богемний секс про вас. У таких випадках підійде авангардна соул електроніка на межі з альтернативною арт-поп музикою.

Плейлист: Sevdaliza — Ison

Музика БДСМ

Це для всіх, хто не уявляє насолоди та екстазу без болю і надриву, для шанувальників еротичної психо-гри в безпомічність та абсолютний контроль. БДСМ це не просто інтим, статевий акт — це сесія, що звучить дійсно серйозно. Однак це не завжди обов’язково повинно бути наворочено і з хитрими пристосуваннями. Нехай це м’які наручники, кубики льоду або шкіряні маски, батоги і мотузки — все-таки домінування і підкорення первинно має бути в голові, в діях та в поглядах. Як новачкам, так і досвідченим для БДСМ сесій підійде дарквейв, готик-рок та індастріал.

Плейлист: Chelsea Wolfe — Hiss Spun

Сонна музика

Сонний секс не обов’язково млявий та нудний. Він скоріш безтурботний, плавний і надзвичайно ніжний. Це некваплива насолода кожною миттю, яка розтягується в тривалу м’яку млість, екстаз. Такого роду секс повністю розслабляє тіло й гамує бунтівний розум — тому оргазм яскравіше і виразніше. Та щоб інтим був саме таким, вибирайте мрійливий тріп-хоп і даунтемпо.

Плейлист: Thievery Corporation – Sounds From The Thievery Hi-Fi

Любителям релаксової музики мають сподобатись добірки мелодій Cafe del Mar у стилі чілаут.

Плейлист: CAFE del Mar 2022 chill out lounge music

Мелодії у стилі «нуар»

Еротичний зв’язок, який навіть вдома перетворюється в якусь авантюру, в маленький злочин. Антураж таємничості, ночі, містики — все це легко відтворити, включивши глибокий та темний дабстеп.

Плейлист: Kryptic Minds – Can’t Sleep

Чуттєві пісні

Інтим в такі миті не обмежується одним ритмом, тактом — він і стрімкий, і плавний, він змінюється. Чуттєвий секс може поєднувати різні техніки та прийоми. Однозначно, головне — це почуття і швидкоплинні пориви. Тому й музика не повинна сповільнювати або прискорювати, вона повинна занурювати в сексуальне забуття. І тут до речі буде інструментальний хіп-хоп з джазовими та східними відблисками.

Плейлист: DJ Krush — Cosmic Yard

Екзотична музика

Підійде для інтиму тим, у кого немає жодного уявлення про те, яким буде секс, але точно є бажання чогось екзотичного. Для спраглих зануритися в свого роду транс, відчути екстаз не тільки тілом, а й свідомістю. Це звичайно не тантричний контакт, проте він також зосереджений на духовній та ментальній межі вашої суті. Музичний супровід для такого випадку має бути гіпнотичним і пульсуючим – динамічний чілаут, ембієнт та орієнтальні мотиви.

Плейлист: Bonobo — Dial ‘M’ for Monkey

Читайте також:
✔️ 12 незвичайних поз в сексі
✔️ 18+ Як жінкам правильно мастурбувати
✔️ 18+ Як правильно робити мінет
✔️ Що робити, щоб не завагітніти: ефективні способи

Діліться в коментарях, який секс у вас трапляється частіше, чи задає тон музика. І не треба соромитися!

9 коментарів
  • Evzheniy

    А если добавить ритма…
    https://www.youtube.com/watch?v=cdkBs0VCSX0

  • Аля

    попробуй может какую-нибудь школу секса. ну вот, например, что-то такое: https://vlasenko-anna-pavlovna.pokupon.ua/

  • Оля

    Ахааха

  • Dima

    А нет плейлиста где-то на 3-5 минут?

    • Артем

      поддерживаю. после прочтения статьи падает самооценка)))

      • Люсси

        а как же прелюдия? :) как раз самое то, чтобы растянуть удовольствие и прокайфовать каждый момент) Спасибо за подборку, ребятки, лайк-лайк)

    • Саша Грей

      Блин, 3-5 минут… ели только так, тут проблема не физиологическая, тут не хватает творческого подхода, изобретательности. Говорю, как девушка, что можно все устроить на высшем уровне даже скорострелу. Просто растянуть прелюдию, а потом растянуть переходной этап между прелюдиям и непосредственно сексом… ну я конечно не специалист.

      • Игорь

        Странно принимать серьезно отзыв от Саши Грей)

      • Дима

        “ну я конечно не специалист.” – судя по нику, то специалист)))))

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *