Де в Києві найсмачніші та найсоковитіші бургери: кращі доставки та заклади

Справжні цінителі гамбургерів знають, що «макдаковскі» бутерброди – це не верх бажань. Незважаючи на спорідненість з фастфудом, бургери подаються навіть у мышленовських ресторанах високої кухні. А для приготування найсмачніших і соковитих бургерів використовуються виключно свіжі та якісні продукти: м’ясо, овочі та оригінальні соуси.  BlogPokuponTeam зібрала найкращі ресторани, бари і кафе Києва, де можна поїсти зразкові гамбургери та заощадити до 50%.

«Kran Pub»

«Kran Pub» у центрі Києва – це заклади для справжніх поціновувачів крафтового пива, якого тут понад 30 видів із різних куточків світу. А з пінним напоєм ідеально поєднуються бургери! М’ясний смак соковитої котлети, свіжість зелені та хрустких овочів, пікантність соусу – класична страва американської кухні швидко втамовує голод та додає сил. Крім курячих, яловичих бургерів є веганські – з грибами. 

«Kran Pub», бургери

Де: вул. Велика Васильківська, 76А.
Вартість бургера від 79 грн, а зі знижками від Покупона на меню кухні та бару – вдвічі вигідніше.
Самовівіз: є. 
Читайте відгуки про «Kran Pub».

«Carnegie» 

«Carnegie» – рестобар в центрі столиці, на території ЖК «Carnegie Tower». Стильний інтер’єр, європейська авторська кухня і звичайно бургери – з куркою чи яловичиною, соковиті, ароматні та смачні до мурашок! У меню їх подають сетами – з картоплею фрі, салатом та соусом. Бенкет доповнить шикарна барна карта і ніжні десерти. 

«Carnegie» , бургери

Де: Кловський узвіз, 7А.
Вартість бургера 150 грн, а із сертифікатом від Pokupon на 600, 1200, 1800 грн можна замовити все, що завгодно з меню кухні та бару зі знижкою 40%.
Що пишуть клієнти про «Carnegie».

«Чорне порося»

Автентичний український ресторан «Чорне порося» здивує вас дійсно смачними оригінальними бургерами. Родзинка закладу в тому, що бургери роблять з пікантними огірками, маринованими в бочці, тому і смак у страви тут особливий, який ні з чим не сплутаєш. Але огірочки ㅡ далеко не всі приємності, адже бургер в ресторані складається з соковитою котлети з телятини, хрусткого салату айсберг, кілець гострої цибулі і пишної булочки. Все це подається в комплекті з смачним соусом і хрусткою картоплею.

чорне порося: смачна їжа

Де: Велика Житомирська вулиця, 8/14.
Вартість бургера від 226 грн, а зі знижкою 30% від Pokupon поїсти вийде дешевше.
Доставка: немає.
Додаткова інформація про «Чорне порося».

«Смачно жити»

Хочете поїсти смачно та недорого у центрі Києва, у Шевченківському районі – забігайте до ресторану європейської кухні «Смачно жити». У меню закладу перші страви, закуски, салати, стейки та смачні бургери – з яловичиною чи куркою, у компанії з картоплею фрі чи по-селянськи.

«Смачно жити», заказати бургерне мею

Де: бульвар Тараса Шевченка, 33.
Вартість бургера від 149 грн, а зі знижкою 40% від Pokupon будь-яка страва кухні обійдеться бюджетніше.
Дізнатись більше про «Смачно жити».

«ParHi Bar»

«ParHi Bar» – ресторан-кальянна недалеко від центру столиці, у Шевченківському районі. Крім чила з димним кальяном тут можна смачно поїсти – замовити страви європейської, тайської кухні або поласувати улюбленим бургером – з яловичиною, куркою чи індичкою. Або з лососем – тільки уявіть: хрумка булочка, тоненькі скибочки риби, м’який, ніжний авокадо, трюфельний крем-сир, свіжий огірочок, томати черрі, і все це разом із запеченою картоплею та кукурудзою та фірмовим соусом – неймовірно смачно!

«ParHi Bar», заклад з бургерним меню

Де: вул. Жилянська, 55.
Вартість бургера від 140 грн. Якщо ви поціновувач кальяну – скористайтесь акціями від Покупона та замовляйте кальян з коктейлем або чаєм на 40% дешевше.
Дізнатись про «ParHi Bar».

«Barbeer Music Pub»

«Barbeer Music Pub» – атмосферний бар у Голосіївському районі, недалеко від центру столиці. Окрім яскравих вечірок, концертів та караоке, на гостей чекає різноманітна кухня, велика коктейльна, винна, пивна карта та димні кальяни. З їжі можна замовити закуски, салати, піцу, перші та основні гарячі страви. І само собою – бургери: Баварія з яловичиною та сиром Моцарелла на грилі, Алабама з індичкою та соусом барбекю або Айдахо – з копченим лососем та соусом тар-тар. Дуже смакує з картоплею фрі та свіжим пивом :)

«Barbeer Music Pub», голосіївський

Адреса закладу: вул. Михайла Максимовича, 4.
Вартість бургера від 148 грн. Усіх любителів кальяну порадує акція від Pokupon: класичний кальян «Serbetli» із чаєм на 60% дешевше.
Відгуки про «Barbeer Music Pub».

 «Al Forno Pizzeria»

 «Al Forno Pizzeria» – затишна піцерія в Печерському районі, з інтер’єром у стилі лофт та смачною кухнею. Окрім двох десятків видів піци тут можна замовити салати, супи, пасту, стейки, бріоші та бургери. Гастро-хіт американської кухні, з куркою чи яловичиною, традиційно подають із картоплею фрі. 

«Al Forno Pizzeria», піцца та бургери

Адреса закладу: вул. Михайла Бойчука, 1/2.
Вартість бургера від 129 грн. Бронюйте все, що хочеться з меню на 40% дешевше з купоном від Pokupon.
Дізнатись більше про «Al Forno Pizzeria».

«Today» 

У ресторані «Today» пропонують скуштувати кулінарні хіти різних країн світу – страви італійської, японської, грузинської, східної, європейської та американської кухні. Якщо говорити про бургерів, то на вибір гостей ресторану – з курячою або яловичою котлетою, креветками, яйцем або з телячим фаршем та беконом. 

«Today» , гамбургер

Адреса закладу: проспект Перемоги, 60, Солом’янський район Києва.
Вартість бургера від 120 грн. З сертифікатом Покупона на 500, 1000 або 1500 грн ви можете замовити страви по меню зі знижкою 30%.
Інфо та відгуки про «Today».

«TortiLa Cafe»

«TortiLa Cafe» – затишний заклад на Троєщині. Приходьте побалувати себе приємною атмосферою та смачною їжею – традиційною італійською пастою, бургерами (Класичний з яловичиною, Цезар, Чікен Чіз, Барбекю), фрі меню та, звичайно ж, кулінарними хітами української кухні – млинцями з різними начинками. 

«TortiLa Cafe», бургер з картоплею

Де: вул. Миколи Закревського, 103.
Ціни на бургери від 125 грн. Піца на 40%, а будь-яка інша позиція – на 30% дешевше завдяки Покупону.
Що пишуть клієнти про «TortiLa Cafe».

«Burger Sushi Point»

Ресторан швидкого харчування «Burger Sushi Point» на лівому березі Києва переверне ваше уявлення про співвідношення між ціною та якістю: тут не потрібно приносити одне в жертву іншому. Мікс класичної рецептури та авторських технологій дозволяють створювати унікальні смаки. Спробуйте щось із великого асортименту бургерів – із соковитою яловичиною, ніжним курячим філе або свіжоприготовленою рибою, фірмовими соусами та хрусткими овочами. Любите японську кухню – для вас приготують роли з якісних продуктів, з яскравими, багатими смаками. 

«Burger Sushi Point» на лівому

Адреса: вул.Біломорська, 1.
Ціни на бургери від 32 грн. Але і такі демократичні ціни можуть бути нижчими: з купоном від Pokupon діють 50% знижки на суші та роли і 40% – на решту меню кухні з посадкою в ресторані або самовивозом.
Більше інфо та відгуки про «Burger Sushi Point»

«Anfield»

«Anfield» – атмосферний паб в англійському стилі на Позняках, на лівому березі. Тут можна душевно посидіти в компанії друзів за келихом пива та переглядом футболу. У меню закладу великий вибір страв американської кухні – від класичних гамбургерів з телячою котлетою до фірмових свинячо-яловичих Хрю-Біф Burger. 

«Anfield», Позняки

Де: вул. Княжий Затон, 9.
Вартість бургера від 129 грн. Будь-яка позиція по меню з Pokupon на 40% бюджетніша.
Читайте відгуки про «Anfield»

«Бізон»

Навіть на Дарниці водяться справжні американські бари з брутальною і ситною кухнею. Знайомтеся ㅡ «Бізон», де готують найкращі бургери, гідні сміливих ковбоїв. У меню ви можете вибрати один з 7 крутих бургерів, кожен з яких подається з картоплею фрі і соусом. Страви великі ㅡ 300-400 гр, з різноманітною і соковитою начинкою і неймовірним ароматом.

Бар бізон, смачне бургерне меню

Де: Івана Микитенка вулиця, 4А.
Вартість бургерів від 139 грн., для економії хапайте купон на 40% знижки від Покупона.
Доставка: немає.
Додаткова інформація про «Бізон».

«Garne cafe»

Затишне «Garne cafe» запрошує скуштувати американської кухні і насолодитися відпочинком і приємною атмосферою. У меню кафе є 5 видів бургерів: від класичних чізбургера і гамбургера до більш цікавого бургера з тунцем. Всі страви американської кухні в кафе подають з пилу-жару з-під ножа і тільки з найякісніших і свіжих продуктів.

гарне кафе, бургерне меню на Позняках

Де: Ревуцького вулиця, 26.
Вартість бургера від 65 грн. А якщо окрім бургерів хочете скуштувати авторської страви від шефа – фірмова рулька «Айсбайн» за акцією від Покупона дешевше на 30%.
Доставка: є.
Почитати про «Garne cafe».

«An.tre cafe-bar»

«An.tre cafe-bar» – бар в європейському стилі на Оболоні. Приходьте насолодитися затишком та вишуканою кухнею. У меню – салати, бургери (класичний або з куркою і сиром Чеддер) з картоплею фрі, боули, брускети, корисні десерти, ароматна кава, авторські коктейлі. 

«An.tre cafe-bar», Оболонь

Де: Оболонський проспект, 26.
Ціни на бургери: від 219 грн або на 30% дешевше – за акцією від Покупона.
Читайте відгуки про «An.tre cafe-bar».

«FriendZone» 

Сімейне кафе «FriendZone» – це приємний відпочинок, затишна і весела атмосфера та смачна їжа. Гостям завжди є з чого вибрати – авторські салати, італійська піца, м’ясо та риба від шефа! І як же без апетитних бургерів – пухких булочок із соковитою рум’яною котлеткою, овочами, зеленню та яскравими соусами? Є страви для діток – ви завжди можете замовити картопляне пюре, куряче філе на пару та корисний салатик.

«FriendZone» , бургер та картопля

Де: проспект Героїв Сталінграда, 2Д.
Ціни на бургери від 138 грн або на 40% дешевше за акцію від Pokupon.
Почитати інфо та відгуки про «FriendZone».

«Мой drive»

Фішка автокафе «Мой drive» на Оболоні – оригінальний інтер’єр з використанням фрагментів автомобіля. Кухня поєднує в собі хоспер-меню (страви з печі на вугіллі) та класичний фаст-фуд – бургери, картопля фрі, сосиска у лаваші. Вечорами тут приємно відпочити з кальяном або випити склянку міцного напою – на барі широкий асортимент спиртного та тютюнових виробів. 

«Мой drive», заклад швидкого харчування

Поїсти можна у закладі або забрати їжу у форматі «take away» – є послуга «Drive 2GO», коли можна отримати своє замовлення не виходячи з автівки. 

«Мой drive», смачне меню

Де: проспект Степана Бандери, 25А.
Ціни: бургер – від 70 грн, комбо з бургером – від 125 грн або дешевше зі знижкою 40% від Покупона.
Дивіться більше інформації та відгуки про «Мой drive»

«Family Club»

«Family Club» – ресторанний комплекс у Вишгороді, з інтер’єром в еко-стилі, де можна поїсти та відпочити всією родиною. Для гостей – європейська кухня, меню для діток, піца, бургери (Чизбургер, Цезар, Мега Макс з яловичиною), бізнес-ланчі та напої у барі, караоке, дитяча кімната та послуги аніматорів. Тут можна відзначити весілля, день народження, влаштувати веселу вечірку або корпоратив. 

«Family Club», бургери у Вмшгороді

Де: Вишгород, Набережна, 12/9.
Вартість бургера від 145 грн. Страви кухні з Pokupon на 40% бюджетніші (замовлення у закладі, самовивіз або доставка).
Доставка: по Вишгороду та Оболоні.
Читайте відгуки про «Family Club».

«Burger Makers»

«Burger Makers» – служба доставки їжі – справжніх американських бургерів (більше 10 видів), закусок, салатів, супів, десертів та напоїв. Просто виберіть потрібні позиції на сайті, покладіть в кошик або замовте зворотній дзвінок, сплатіть замовлення – і кур’єр виїжджає до вас з їжею, свіжою та смачною. 

«Burger Makers», доставка їжи

Ціна бургера від 126 грн, а заощадити 40% на замовленні допоможе Покупон.
Доставка: безкоштовна при мінімальному замовленні без урахування знижки 500 ₴, враховуючи знижку – 300 ₴.
Час у дорозі: від 30 до 120 хвилин залежно від району.
Інфо та відгуки про «Burger Makers».

Читайте також: 

Сервіси доставки їжі по Києву

Де в Києві поїсти смачну піцу 

Топ доставок та ресторанів суші в Києві 

Найкращі цілодобові заклади столиці

Рецепти смачних домашніх бургерів

Багатошарові, соковиті і різноманітні бургери радують очі, ніс і смакові рецептори. Не відмовляйте собі в цьому мега-задоволенні! І обов’язково діліться з нами перевіреними улюбленими місцями в коментарях.

2 коментарів
  • Михаил

    Крутая подборка. Я больше всего люблю в Маке бургеры, но иногда и в ресторанчики хожу. В этих во всех был. Отмечу Зе Бургерс.

  • Катя

    Очень вкусная статься, так и хочется во всех заведениях с бургерами побывать, Присмотрелось заведение кофе босс из выше предложенных. Могу еще посоветовать кафе l kafa, там прикольные бургеры готовят, кроме пиццы..

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *