Як швидко схуднути без шкоди для здоров’я

Одне з найпопулярніших сезонних питань ― як схуднути тут і зараз. Воно особливо актуальне перед святами і відпустками. І якщо вам сильно треба влізти в «ту саму сукню» або сяяти на зустрічі випускників, а пара-трійка кілограмів заважають почувати себе впевнено, то вам напевно будуть цікаві способи швидкої втрати ваги і об’єму. Пострункішати в найкоротші терміни можна у декілька способів, і #PokuponBlogTeam зібрала найефективніші.

Читайте в нашому огляді:

Акції
Діагностика та здача аналізів у мережі «Nikolab»
Київ, Салютна вулиця, 15
-52%
610 грн
449.0 грн
Показати всі
1 акцій

Дієта: від чого відмовитись, аби схуднути

Якщо зайві всього 2-3 кілограми, то найвірніший спосіб позбавитись них якомога скоріше ― здорове харчування. Лікарі і дієтологи часто рекомендують користуватися методом підрахунку калорій, тобто необхідної кількості енергії, яку ми повинні отримувати з їжі.

Здорове харчування завтрак

У спрощеному варіанті схема виглядає наступним чином: якщо ви споживаєте енергії більше, ніж витрачаєте, організм накопичує її у вигляді зайвих сантиметрів. Вживаєте менше ― тіло неохоче розстається з запасами накопиченого і ви худнете.

Розраховуючи вірний дефіцит калорій, достатньо зменшити добову норму їх споживання на 10-15%. Умовно, якщо ваша норма споживання калорій 1800 в добу, то правильний дефіцит калорій становитиме 180, а в день вам необхідно вживати не менше 1620 калорій.

Що прибрати з раціону: смажена, жирна і солодка їжа, хлібобулочні і кондитерські вироби з білої пшеничної муки. Вибирайте натуральні продукти, свіжі фрукти і овочі або приготовані на пару.

Здорове харчування

Якщо рахувати калорії для вас складно, просто влаштовуйте розвантажувальні дні (на кефірі, яблуках, гречці, сирі) або сідайте на раціон з уже розрахованою калорійністю (наприклад, дієта Дюка).

Акції
Аналізи у мережі лабораторій «Дніпролаб»
Київ, Ялтинська вулиця, 8
-40%
180 грн
108.0 грн
Аналіз визначення COVID-19 в мережі «Ескулаб»
Київ, Олександра Довженка вулиця, 3
-25%
200 грн
178.0 грн
Показати всі
90 акцій

Сучасна косметологія проти надмірної ваги

Наука подбала і про нашу красу. Як швидко схуднути, знають професійні косметологи. На даний момент ви можете скористатися:

  • LPG-масажем. Апаратний метод, що впливає на глибокі шари шкіри. Дозволяє розбивати підшкірний жир і ефективно бореться з целюлітом.
  • Обгортання. За допомогою теплового впливу обгортання насичують шкіру необхідними мікроелементами і за рахунок цього ефективно розгладжують рельєф та усувають целюліт.
  • Пресотерапія. Допомагає виводити з організму зайву воду, покращує лімфоток і розбиває жирові клітини, тому є однією з найефективніших процедур для швидкого зменшення обсягів тіла.
Струнка дівчина
  • Міостимуляція. Апаратна процедура, яка дозволяє відновити тонус і еластичність м’язів за допомогою мікрострумової терапії.
  • Вакуумно-роликовий масаж. Цей вид апаратного масажу ефективно бореться з підшкірними жировими відкладеннями, прибирає набряклість і стимулює м’язові тканини.
  • Ліпосакція. Операційна – радикальний метод. Варіант для тих, кому треба скинути швидко, багато і завтра – лазерна ліпосакція або процедури з ліполітиками. Лазер розбиває жирові клітини всередині організму і сприяє швидкому схудненню. Ліполітики – ін’єкції спеціальних препаратів, які також розбивають жирові клітини і допомагають виводити їх з організму.  
Міряє талію

Апаратні методи дають гарні і довгострокові результати. Вони практично безболісні і не завдають жодної шкоди здоров’ю при відсутності протипоказань. А на якій саме процедурі зупинитися ― вирішувати особисто вам.

Читайте також:
LPG-масаж – що це таке
Лімфодренажний масаж
Масажі для схуднення та боротьби з целюлітом

Акції
Комплекси аналізів у «Моя лабораторія»
Київ, Героїв Маріуполя вулиця, 6
-31%
75 грн
52.0 грн
Комплекси аналізів у мережі «HealthyLab»
Київ, В'ячеслава Чорновола вулиця, 27А
-30%
200 грн
139.0 грн
Показати всі
2 акцій

Білизна для експрес-стрункості

Що робити, якщо поспіх набирає обертів і треба «прибрати» зайве вже завтра? Не панікувати, так теж можна! Зірки шоу-бізнесу та кіно активно використовують коригуючу білизну. Завдяки такому «секрету» ваш силует підтягнеться на 1-2 розміри. І ви застебнете на собі улюблену сукню та виглядатимете в ній надзвичайно.

Дівчина у сукні

Корекційних моделей багато: від класичних корсетів, які підтягують животик, до комбінезонів, які допоможуть сформувати поставу, забезпечити утяжку живота, стегон і ніг.

Читайте також: Вправи для схуднення

Акції
Комплекси аналізів у «Моя лабораторія»
Київ, Героїв Маріуполя вулиця, 6
-31%
75 грн
52.0 грн
Аналізи у мережі лабораторій «Дніпролаб»
Київ, Ялтинська вулиця, 8
-40%
180 грн
108.0 грн
Показати всі
16 акцій

Скинути вагу в короткі терміни можливо і навіть без шкоди для здоров’я. Але пам’ятайте, що головне не швидко худнути і тільки з нагоди, а підтримувати відмінну форму весь час. У цьому вам допоможе здоровий спосіб життя і правильне харчування.

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *