Як провести бомбічний дівич-вечір: топ найкрутіших ідей

Дівич-вечір (як і парубоча вечірка) – це цілком законний спосіб відірватися на повну перед тим, як давати шлюбні клятви. Хтось проводить вечірку на честь прощання з холостяцьким життям заздалегідь, щоб встигнути прийти в себе до весілля. Хтось влаштовує паті за традицією напередодні «дня ікс». Насправді, немає чіткого правила, коли потрібно відзначити дівич-вечір – вирішуйте самі. А #PokuponBlogTeam підкине свіжі оригінальні ідеї, як і де організувати свято і які розваги придумати, щоб цей день став справді незабутнім ??

Акції
SPA-дівич-вечір для компанії від «Alessandro»
Київ, Кирилівська вулиця, 119/1
-31%
3200 грн
2199.0 грн
SPA-дівич або парубоцький вечір в Райський дворик
Київ, Погребський Шлях, 26
-34%
2800 грн
1899.0 грн
Показати всі
10 акцій

Ловіть знижки Покупону на розваги, щоб ваш дівич-вечір пройшов круто, весело, незабутньо і не вдарив по бюджету.

Стильна фотосесія

Щоб напевне залишилася пам’ять про ваш крутий дівич-вечір, заздалегідь подумайте про фотографа. Зазвичай фотосет – це «аперитив» перед основною частиною запального паті, він допомагає розслабитися і налаштуватися на потрібну хвилю. І перспектива отримати згодом гарні фотки відмінно піднімає настрій вже на старті. Одяг подружок повинен бути в одному стилі або в єдиній кольоровій гамі, щоб спільні світлини виглядали гармонійно. Можна підійти до створення образів креативно: купити однакові однотонні футболки, заздалегідь поцікавившись розмірами гостей, і замовити друк написи «Подружка нареченої» на кожній.

Фотосесія – гарна ідея для дівич-вечора
Акції
Студійна індивідуальна фотосесія у «Bilyk studio»
Київ, Соборності проспект, 22/1
-55%
2000 грн
899.0 грн
Показати всі
26 акцій

Читайте також:
✔️Як підготуватися до фотосесії
✔️Як правильно фотографуватися

SPA-вечірка

Один з крутих способів класно провести час перед весіллям – влаштувати день SPA-релаксу. Такий формат ідеальний для посиденьок у вузькому колі найближчих подружок, з якими вам комфортно в будь-яких умовах. Попаритись у лазні, розслабитися на масажі, попліткувати за чашкою трав’яного чаю з медом, освіжитися в прохолодній воді басейну… Погодьтеся, це звучить доволі спокусливо! Тим більше, що до програми спа-дівич-вечорів часто входить ще ціла низка крутих б’юті-процедур, а зі знижками Покупону можна заощадити на відвідуванні салону до 85%. SPA-паті може бути головною цікавинкою дівич-вечора або частиною великої програми, якщо, наприклад, ви хочете після запросити подруг до ресторану або нічного клубу.

Дівич-вечір у спа

Піжамна вечірка з кіно

Дівич-вечори в форматі піжамних вечірок нині в тренді. Тож якщо вам хочеться провести святковий вечір в максимально домашній атмосфері (і бюджетно до того ж), запасайтеся стильною ночнушкою та шампанським. А ми підкажемо рецепт грандіозної домашньої паті з подружками ?

Що знадобиться для ідеального піжамного дівич-вечора: 

  • Піжами – куди ж без них! 
  • Фата (це опціонально, але якщо ви збираєтеся влаштувати тематичний фотосет, символічні весільні атрибути не будуть зайвими).
  • Смачна їжа. Можна наготувати рiзносолів вдома самостійно, але навіщо, якщо можна замовити доставку улюблених смаколиків від піци і суші до ресторанних страв зі знижкою Покупону?!
  • Напої: шампанське, мартіні або коктейлі – залежить від ваших уподобань.
  • Добірка ваших улюблених мелодрам або пристрасних фільмів з еротичним ухилом – орієнтуйтеся на свої смаки і уподобання подруг.
Дівич-вечір в піжамах
Акції
Знижка 50% на шашличні сети від Шашлик від Рафаеля
Київ, Миколи Закревського вулиця, 51/2
-50%
0 грн
50.0 грн
Знижка 52% на суші-сет «Феєрія» від «Sushitta»
Київ, Ганни Ахматової вулиця, 46
-52%
0 грн
30 грн
Показати всі
55 акцій

Захоплюючий квест 

Хороший спосіб «розігрітися» і нагуляти апетит перед рестораном або вечіркою будь-якого формату – сходити до квеструму. Дівич-вечори найчастіше відзначають в невеликій компанії кращих подруг, тому навряд чи у вас виникнуть проблеми через обмеження по кількості людей, яке є звичайним для традиційних квестів. Тож налаштовуйте гостей на прокачку інтелектуальних скілів і вибирайте квест-кімнату, а Покупон допоможе заощадити на розвагах до 65%.

Квест як ідея для дівич-вечора
Акції
Квест «Лабіринт страху» від «Insomnia»
Київ, Хрещатик вулиця, 15
-50%
720 грн
359.0 грн
Квест «Ліфт» у будні дні від «Logikum»
Київ, Оболонський проспект, 1Б
-25%
700 грн
525.0 грн
Показати всі
25 акцій

Боулінг

Якщо хочете відсвяткувати дівич-вечір активно, зануритися в атмосферу змагання та дитячого азарту, боулінг – ваш варіант. Якщо ви йдете компанією з двох-трьох осіб, можете грати в режимі «кожен сам за себе», якщо плануєте паті на кількість від чотирьох осіб, то розбитися на дві команди буде саме те. Щоб похід в боулінг обійшовся недорого, шукайте найкращі пропозиції зі знижками на Покупоні – і заощаджуйте до 60%.

Ідея провести дівич-вечір у боулінгу
Акції
Знижка до 45% на гру в боулінг у клубі «Brooklyn»
Київ, Оболонський проспект, 21
-45%
0 грн
30.0 грн
Знижка 30% на гру в боулінг у «Flash bowl»
Київ, Степана Бандери проспект, 20Б
-30%
0 грн
15.0 грн
Показати всі
5 акцій

З користю: вебінар від психолога-сексолога

Між нами, дівчатками, дівич-вечір – це не тільки спосіб бурхливо попрощатися з холостяцьким життям, а й можливість дозволити собі щось таке, про що довго мріяла, але ніяк не наважувалася.

Як щодо семінару від сексолога?! Оригінальна та супер-корисна ідея для дівчини, яка готується стати дружиною і хоче дізнатися якнайбільше лайфхаків, які допоможуть нескінченно підкорювати свого чоловіка. А якщо влаштувати спільну зустріч або перегляд запису на домашній вечірці з подружками, то після тренінгу буде з ким обговорити почуте.

Це можуть бути вебінари на тему стосунків з чоловіками або вибору секс-девайсів, майстер-класи з оральних ласк та жіночих оргазмів та багато іншого. Не дівич-вечір, а пізнавальна та захоплююча подорож у світ спокус ??

Дівич-вечір за переглядом вебінару

Вечір в ресторані

Незмінна класика – вечір в ресторані з атмосферою свята, вишуканою подачею смачних страв і можливістю вбратися у свою найкрасивішу вечірню сукню. Якщо вам до душі неквапливі душевні розмови за келихом вина, відпочинок в колі обраних подруг, з якими можна тихо поговорити про найпотаємніше, то подумайте про столик в ресторані. Вечеря в приємному закладі стане відмінним варіантом незалежно від пори року (влітку ви можете зайняти місце на терасі, в холодну пору – розташуватися в затишному куточку залу), а знижки Покупону збережуть чимало ваших грошей при замовленні столика або організації невеликого бенкету в ресторані.

Дівич-вечір в ресторані
Акції
Знижка 40% на меню кухні в ресторані «Мітла»
Київ, Прорізна вулиця, 21
-40%
0 грн
30 грн
Знижка до 35% на меню кухні у ресторані «Дубаї»
Київ, Велика Васильківська вулиця, 1-3
-35%
0 грн
25.0 грн
Показати всі
72 акцій

Порада: якщо ви збираєтесь влаштувати дівич-вечір на велику компанію без ведучого, заздалегідь ретельно продумайте сценарій свята, щоб вам було чим зайняти подружок. Будь-які паузи загрожують зробити його нудним і затягнутим.

Вікенд за містом

Іноді так хочеться рвонути куди-небудь подалі від звичної рутини, а в передвесільній метушні це бажання особливо загострюється. Ми не пропонуємо вам везти всю компанію подружок за кордон – таке мало кому по кишені – але можна організувати міні-дівич-вечір для найближчих десь в заміському готелі. Чимало комплексів пропонують не тільки проживання з комфортом і смачною їжею, а й можливість повалятися біля басейну, попаритися в сауні і насолодитися численними SPA-процедурами. Дозвольте собі випасти зі звичайного життя на пару днів, щоб круто провести час з подругами, подихати свіжим повітрям, відпочити і набратися сил перед весіллям.

Вікенд за містом – гарний варіант, щоб справити дівич-вечір
Акції
До 3 годин відпочинку в сауні в «Gintama» у Києві
Київ, Трьохсвятительська вулиця, 9
-38%
1200 грн
769.0 грн
До 4 годин у слов'янській лазні «Райський дворик»
Київ, Погребський Шлях, 26
-50%
2400 грн
1499.0 грн
Показати всі
7 акцій

Одне з найбільш частих питань: хто оплачує проведення дівич-вечора? Відповідаємо: здебільшого витрати за свято бере на себе сама наречена, але іноді це може бути дружка або подруги. В такому випадку свято – це своєрідний (і дуже приємний) подарунок до майбутнього весілля.

Аренда залу для паті

Тим, хто любить свята з розмахом, рекомендуємо безпрограшний варіант запального дівич-вечора: орендувати зал і влаштувати там міні-вечірку для обраних. Нудно не буде, особливо якщо ретельно продумати, чим ви будете займатися протягом свята:

  • Танцювати під улюблену музику.
  • Співати від душі в караоке, якщо в залі є така розвага.
  • Смачно їсти і пити – головне заздалегідь замовити їжу в закладі, де орендується зал, або окремо, скориставшись сервісом доставки.
  • Влаштувати яскраву фотосесію.
  • Пограти в настолки.
  • Відірватися по-дорослому і замовити стриптизера, щоб вечір пройшов спекотно ?
  • Скористатися послугами аніматора, щоб у вечірки був координатор, або ж самостійно продумати веселі конкурси для заповнення пауз між танцями, їжею і розмовами.
Дівич-вечір в караоке

Пулпаті в аквапарку

Якщо дівич-вечір і весілля плануються влітку, то саме час освіжитися. Дівич-вечір у аквапарку – це море адреналіну, нестримні веселощі і яскраві фотки, які будуть зігрівати взимку. Водні атракціони – відмінний привід згадати пригоди дитинства і відірватися на повну. А в перервах між спусками з крутих гірок можна попліткувати, лежачи на шезлонгах зі смачним коктейлем і легкими закусками. В аквапарку можна провести кілька годин або цілий день з ранку до вечора, і в будь-якому випадку важливо пам’ятати про парасольки і креми з SPF, щоб потім на весіллі не «світити» обгорілими обличчям ?

Аква паті на дівич-вечір влітку
Акції
Від 2 ночей зі сніданками та аква-зоною у «Європа»
Соломонове (Закарпатська область), Головна вулиця, 89
-20%
2800 грн
2239.0 грн
Показати всі
1 акцій

Читайте також: Топ аквапарків України

Пікнік

Організація дівич-вечора на природі – просто ідеальний варіант, якщо ви святкуєте влітку. Свіже повітря, красиві пейзажі навколо, ніяких замкнутих просторів і широкий простір для різноманітних ідей дозвілля. Подобається, як це звучить? Якщо так, то вже пора замислитись, як саме організувати ідеальний пікнік. Маємо кілька ідей, яким він може бути:

  • Пошукайте гарні місця за містом – біля річки, моря, озера, на дачі або навіть у міському парку.
  • Аби свято було естетичним, подбайте про оформлення: прикрасьте зону для пікніка повітряними кульками, квітами, колосками, підберіть гарний плед як підстилку, облаштуйте лаунж-зону зі зручними пуфами. Можна взяти напрокат готову фотозону, оформлену відповідно до вашого смаку. Вибір декору залежить від ваших уподобань та локації, в якій ви плануєте свято.
  • Замовте фотосесію – можна обмежитися лише кількома годинами репортажної зйомки, а можна замовити цілий фотодень, щоб фотограф відзняв весь захід у найменших деталях. Не забудьте про гарні спільні знімки на згадку ?
  • Якщо планується масштабне свято і гостей буде багато, непогано буде покликати ведучого, який організує ігри, конкурси і не дасть вам занудьгувати.
  • Замовте смачну їжу: піцу, суші або фуршет в форматі шведського столу, щоб кожна могла вибрати закуску собі до смаку. А Покупон допоможе заощадити на доставці і кейтерінгу, щоб ви не влетіли в копієчку ?
Пікнік – ідеальний варіант справити дівич-вечір

Вечірка в патібасі

Хочете дівич-вечір, як у героїнь американського кіно – щоб стильно, модно, молодіжно? ? Тоді оренда монстр-трака або паті-баса – це саме та ідея, яка зробить ваш вечір незабутньо драйвовим. Паті «на колесах» включає в себе кілька годин покатеньок містом під гучну запальну музику, з жартами і конкурсами від ведучого, яскравими фотками, караоке, частуваннями в барі і різноманітними шоу (наприклад, мильних бульбашок).

1 година оренди патібасу коштує від 3400 до 4500 грн, залежно від його місткості (8/12/15/30 осіб). При оренді патібасу на понад 2 години вартість дешевша. Крім того, такий формат розваги можна сплатити у розстрочку, частинами.

Дівич-вечір в паті басі

Читайте також:
✔️Куди їхати у весільну подорож
✔️Що подивитися в Ужгороді
✔️Чернівці: що цікавого можна подивитися
✔️Що подивитися у Львові, Одесі
✔️Зимова казка в Карпатах
✔️Відпочинок в Карпатах восени, влітку

А як ви собі уявляєте свій ідеальний дівич-вечір і де плануєте його робити? Якщо у вас є незвичайні ідеї, які не були в нашій добірці, діліться в коментарях!

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *