Найцікавіші тури та екскурсії Україною

Будь-який активний і допитливий турист підтвердить, що подорожувати Україною так само весело і захоплююче, як і за кордон. Тут є все: і море, і гори, і ліси, і пустелі, і середньовічні фортеці, і стародавні руїни, і класична європейська архітектура, і ще багато чого цікавого і незвіданого… Захочеш вибрати – очі розбігаються! Але #PokuponBlogTeam спростила задачу і підготувала огляд найкрутіших турів і екскурсій Україною зі знижками до 50%

Акції
Осінній тур в Буковель від «Miracle Travels»
Вся Україна
-24%
12500 грн
9999.0 грн
До 2 години мото-туру на ендуро від «Kvadro_bro»
Бровари (Київська область), Молодіжна вулиця, 6
-25%
1500 грн
1129.0 грн
Показати всі
88 акцій

Прогулянки Київом

Київ – одне з найстаріших міст України. Його історія сягає корінням в глибоке середньовіччя, а на огляд всіх визначних пам’яток навряд чи вистачить одного дня.

київ

Екскурсії містом 

Софія Київська, Золоті ворота, Андріївська церква, Києво-Печерська лавра з численними музеями, масштабний Хрещатик і величний майдан Незалежності – цими місцями не обмежується список найкрутіших локацій.

Щоб захопливо і з користю провести вихідні, влаштуйте тур Києвом, обійдіть старе місто і прилеглі до нього райони, прогуляйтеся парками та найкрасивішими вуличками, завітайте до зоопарку, якщо гуляєте з дітьми. А щоб наповнити променад захоплюючим змістом, записуйтеся на екскурсії ?

Музеї та виставки

У гонитві за враженнями не обов’язково виїжджати за місто, якщо прямо під боком є ціла купа цікавих музеїв і виставок. Поєднайте приємне з корисним і відвідайте:

Акції
Від 1 ночі зі сніданками у «Royal Hotel De Paris»
Київ, Велика Васильківська вулиця, 5
-30%
1824 грн
1459.0 грн
Від 1 ночі з сніданками у «Gintama Hotel» у Києві
Київ, Трьохсвятительська вулиця, 9
-40%
2000 грн
1299.0 грн
Показати всі
31 акцій

Читайте також:
? Найцікавіші місця Києва
? Куди піти в Києві на вихідних
? Найцікавіші туристичні маршрути Києва
? Кращі парки Києва
? Красиві місця для фотосесії в Києві та за містом 

Куди поїхати в Київській області

Ослина ферма «Osloff»

У селі Великі Дмитровичі Київської області знаходиться осляча ферма «Osloff», куди можна з’їздити у вихідні всією родиною та отримати масу задоволення і приємних вражень. Головна прикраса ферми – звичайно ж, милі віслюки, яких можна погодувати з рук спеціальним кормом (його видають усім охочим).

За 149 200 грн на одного ви можете:

  • Поспілкуватись з осликами та погодувати їх.
  • Взяти участь у дегустації ослиного молока та сиру місцевого виробництва.
  • Покататися на човнику озером.
  • Скористайтеся альтанкою, мангалом та дровами для гастрономічного відпочинку на свіжому повітрі (продукти можна привезти власні).
  • Порибалити з вудкою (риболовля виключно спортивна, тобто вся риба відпускається у водойму). Оренда вудки – платна.
  • Для дітей є окремий майданчик з батутами, пісочницею та дитячими будиночками.
Ослина ферма «Osloff»
Ослина ферма «Osloff» у селі Великі Дмитровичі Київської області

Межигір’я

Межигір’я, що потопає в зелені, – місце, яке однозначно заслуговує на вашу увагу. У минулому (до 2014 року) президентська резиденція вражає своїм розмахом і красою. Доглянуті сади і зелені газони, акуратні алеї, білосніжні скульптури і витончені фонтани, струнка архітектура будівель на території – все, що потрібно для неквапливих прогулянок на свіжому повітрі. Одна з популярних локацій для будь-яких фотосесій: весільних, лав сторі, сімейних та інших. 

Межигірря

Добропарк

Мрієте потрапити до казкової країни, повної квітів всіх сортів і відтінків? Приїжджайте до дендропарку «Добропарк». Тут чудові рукотворні пейзажі, поля тюльпанів, різнобарвні запашні клумби з трояндами, півоніями і безліччю інших квітів. Для любителів селфі в парку знайдеться чимало яскравих фотозон, фанати активного відпочинку можуть орендувати велосипеди, а для спокійного розміреного релаксу можна випити кави і перекусити в місцевому кафе або посидіти біля водойми.

поле тюльпанів в Добропарку

Читайте також:
? Що подивитись та чим розважитись у «Добропарку»
? Куди поїхати на вікенд з Києва
? Де відпочити з дітьми під Києвом
? Кращі відпочинкові комплекси з басейном під Києвом

Екскурсії Західною Україною

Західна Україна – це просто скарбниця неймовірних природних, культурних та історичних пам’яток. Найкрасивіші середньовічні замки України, приголомшливі гірські пейзажі, чисте повітря, смачна кухня, цілюща вода мінеральних джерел і автентичний гуцульський колорит – концентрація туристичних радощів вражає.

Подорож до Карпат – дивовижна можливість поєднати огляд природних пейзажів і пам’яток старовинної архітектури. Тут вистачає туристичних локацій на будь-який смак. Хтось вибере величний Львів, древній Луцьк або Чернівці з їхньою витонченою архітектурою. Когось більше манять місця ближче до природи: Кам’янець-Подільський, Мукачеве, Яремче.

Тур Закарпаттям

Насолодитися мальовничими краєвидами Закарпаття, подихати чистим гірським повітрям, долучитися до місцевого колориту, розваг та смачної закарпатської кухні – все це можна поєднати в одній насиченій та захоплюючій туристичній програмі від «Miracle Travels». Бронюйте місце у поїздці та отримуйте за 4560 5700 грн найяскравіші враження:

  • Відвідування одного з найбільших в Україні родовищ залізистих мінеральних вод у селі Келечин, оточеному чудовими лісовими та гірськими краєвидами.
  • Екскурсія на знамените високогірне льодовикове озеро Синевір.
  • Дивовижні види з оглядового майданчика гори Гімба в гірськолижному селищі Пилипець.
  • Один із найкрасивіших та повноводніших закарпатських водоспадів – Шипіт.
  • Відвідування еко-парку у Синевирській поляні – там ви побачите диких вовків, рись, тигра, левів, оленів, верблюдів та навіть лам.
  • Візит до чудового палацу-садиби «Замок Шенборнів», овіяного романтичним флером старовинних легенд.
  • Екскурсія до знаменитого замку «Паланок» у Мукачеві.
  • Відвідування термальних басейнів у Косині.
  • Дегустація закарпатських вин та місцевого сиру, виготовленого за швейцарською технологією.
  • Відвідування села Верхня Грабовниця, де знаходиться бункер «Лінії Арпада» з довгими підземними тунелями – військовий оборонний об’єкт, збудований руками угорців під керуванням німців.
  • Оглядова екскурсія Львовом, вечірня прогулянка містом з відвідуванням культових гастрозакладів міста: «Криївка», «Антикризова кнайпа», «Під синьою пляшкою», «Гасова Лямпа».
Закарпаття

Відпочинок у Вижниці з шопінг-туром до Румунії

Коли хочеться і спокійного релаксу, і нових вражень, найправильніше за все буде вибрати компромісний варіант, який поєднує в собі те й інше. Програма, яку пропонує готель «Кремениця» у Вижниці Чернівецької області, якраз суміщає у собі спокійний відпочинок з елементами спа та активний – з коротким виїздом за кордон.

У вартість 4739 6900 грн входить 3 дні проживання в готелі на двох, дворазове харчування, карпатський чай у колибі, релакс у чані, оренда альтанки з мангалом та одноденний виїзд до Сучави (Румунія) на шопінг у торгових центрах «Iulius Mall», «Shop City Suceava», «Jumbo» та «Lidl».

Долина нарцисів у Хусті

Ви бачили коли-небудь ціле поле нарцисів? Ні? Приїжджайте до Хусту – невеликого містечка в Закарпатській області. Там під яскраво-синім небом розкинувся справжній жовто-зелений килим з ніжних весняних квітів. У травні сюди приїжджають бажаючі помилуватися цвітінням нарцисів – і не дарма, адже світлини на тлі поля виходять просто казкові!

долина нарцисів
Акції
Від 1 ночі з басейном в «Forest Camp»
Мигово (Чернівецька область), Довбуша вулиця, 15Б
-34%
5500 грн
3799.0 грн
Від 2 ночей з харчуванням в готелі «Forest Camp»
Мигове (Чернівецька область), Довбуша вулиця, 15Б
-48%
7800 грн
3999.0 грн
Показати всі
64 акцій

Кам`янець-Подільський

Любителям тихого спокійного відпочинку в оточенні природи і старовинних вуличок припаде до смаку вікенд в Кам’янці-Подільському. Це маленьке містечко, якому вже не одна сотня років, вражає різноманітністю ландшафтів. 

Порізане каньйонами, воно розкинулось серед зелених пагорбів, витончене і мальовниче. Його історичну – середньовічну – частину петлею охоплює невелика річка, а панорама з величним замком знайома кожному українцю. Хочете відпочити серед цієї краси? Приїжджайте до Кам’янця-Подільського і бронюйте номери в готелях міста зі знижками Покупону до 20%.

Відпочиваючи в Кам’янці, обов’язково виділіть день на поїздку до Хотинської фортеці, розташованої відносно недалеко, всього за півгодини їзди звідси. Ця масштабна оборонна споруда з багатою історією заслуговує на окрему захоплюючу екскурсію!

Читайте також:
? Що подивитись у Кам’янець-Подільському
? Історія та легенди Хотинської фортеці
? 10 старовинних замків України
? Найкрасивіші місця Західної України
? Термальні джерела України
? Заповідник і озеро Синевир
? Відпочинок в Карпатах з дітьми 

Відпочинок на Черкащині

Черкаси – місто, що заслуговує на особливу увагу і інтерес, а все завдяки багатій історії, красивій архітектурі і великій кількості захоплюючих пам’яток.

Щоб знайомство з Черкасами було повноцінним, вибирайте програму на кілька днів. За тиждень цілком вийде оцінити всі достоїнства старовинного міста, відвідати знакові містечка і наробити яскравих фото.

За 8999 14000 грн на двох ви отримаєте супер-цікаву та насичену 6-денну програму від готеля «Черкащина-365», до якої входить:

  • Оглядова екскурсія Черкасами з прогулянкою Хрещатиком, відвідуванням найкрасивіших пам’яток архітектури, буддійського храму бойових мистецтв «Білий лотос» та Черкаського зоопарку – одного з найкращих в Україні.
  • Екскурсія в Холодний Яр – мальовниче місце з довгими та глибокими ярами, стародавніми лісами та чистими водами місцевих озер та річок. Тут ви дізнаєтеся багато цікавого про скіфські городища, про козацькі традиції, почуєте легенди про Максима Залізняка, «Коліївщину» та гайдамаків Холодного Яру.
  • Квест-актив «Мандрівник на хуторі», завдяки якому ви зможете доторкнутися до народних традицій, дізнатися більше про хутірське життя, послухати місцеві байки та скуштувати традиційні українські страви та напої.
  • Відвідування Кам’янки – старовинного селища з багатою історією, у якій брали участь і українські козаки, і гайдамаки. Тут на вас чекає прогулянка старовинним поміщицьким парком, візит до історичного музею, концерт живої музики та багато іншого.
  • Актив «Шаєва гора – релакс та перезавантаження» на стародавньому місці сили – Шаєвій горі: з медитацією, обливанням водою з джерел св. Пантелеймона і пікніком на відкритому повітрі.
  • Екскурсійний тур до Чигиринщини – батьківщини гетьмана Богдана Хмельницького, з відвідуванням музею, церкви святих апостолів Петра та Павла, трьох колодязів села Суботів та освіжаючої купальні на основі джерел «Віри, «Надії» та «Любви». 

Одеса та Одеська область

Одеська область прекрасна вся – від Затоки до Коблева, від центру Одеси до Білгорода-Дністровського. Хочете розкішної архітектури? Відправляйтеся гуляти на Дерибасівську і до Оперного. Скучили за солоним морем? Велкам до Ланжерону або Аркадії, а ще краще – до Золотого берегу.

Істинно одеською атмосферою потішать старі дворики на Садовій, Коблевській, Пастера, сліди епічної історії зберігає Акерманська фортеця в Білгороді-Дністровському.

Щоб ближче познайомитися з Одесою, не відмовляйтеся від послуг професійних екскурсоводів. Історики, культурологи, етнографи проведуть вас по найбільш значущих локаціях і покажуть історію міста.

Акції
Від 2 ночей в «Asiya Hotel» біля моря в Одесі
Одеса, Семена Яхненка вулиця, 10А
-25%
2000 грн
1499.0 грн
Від 1 ночі зі сніданками у «Optima Одеса 4*»
Одеса, Пантелеймонівська вулиця, 25
-15%
1104 грн
935.0 грн
Показати всі
3 акцій

Читайте також:
? Що подивитися в Одесі
? Куди піти з дитиною в Одесі
? Де смачно та недорого поїсти в Одесі
? Красиві місця для фотосесій в Одесі

Полтавщина

Місця, де оживають сюжети Гоголя… Чарівна Полтавщина, славетна своїм колоритом, галушками, вишиванками і еталонною українською мовою. У ці місця обов’язково варто з’їздити тим, хто захоплюється українською культурою, любить смачно поїсти, а в дитинстві зачитувався «Вечорами на хуторі біля Диканьки».

Обов’язково відвідайте:

  • Миргород, відомий своєю цілющою водою.
  • Решетилівку, яка славиться своїми умільцями вишивки білим по чорній тканині.
  • Приватний етно-музей пива та самогону в Абазовці.
  • Музей українського весілля у селі Великі Будища.
  • Опошню – гончарну столицю України.
  • Диканьку – те саме село, про яке писав Гоголь.
  • Гоголеве – місце, де знаменитий письменник провів своє дитинство та юність. Там знаходиться музей – точна копія гоголівської сімейної садиби, що згоріла в пожежі Другої світової війни.
  • І, звичайно, Полтаву – казково гарне місто, гуляти яким суцільне задоволення!

Кіровоградський дендропарк

Дендропарк у Кропивницькому – місце, де варто побувати квіткоманам. На вас чекає прогулянка справжнім міським оазисом. Навесні тут розквітають тюльпани, нарциси, гіацинти і безліч інших квітів, що радують око яскравими і ніжними відтінками. Крім квіткових клумб парк може похвалитися веселими атракціонами, спортзонами і фудкортом, а ще тут живуть красиві птахи з яскравим оперенням.

кіровоградський дендропарк
птах у дендропарку

Ічнянський національний парк

Насолодитися цвітінням весняних квітів можна і в Ічнянському національному парку. З березня по середину квітня тут цвітуть проліски у величезній кількості, тож якщо давно мрієте потрапити на галявину, порослу цими чудовими білими бутонами, приїжджайте до Чернігівської області. Втім, проліски – не єдине багатство Ічнянського парку: тут красиво в будь-який час року і є чим помилуватися в будь-яку погоду.

ічнянські проліски

Читайте також:
? Дива України, які варто побачити кожному
? Що подивитися у Черкасах
? Культурний та гастрономічний Львів  

А ви любите подорожувати у форматі турів? Де були останній раз і куди б хотіли поїхати? Діліться у коментарях ?

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *