Термальні джерела України: відпочинок на гарячих курортах Закарпаття

Хочете відпочити, водночас зміцнивши та покращивши здоров’я? Тоді вибирайте відпочинок на термальних джерелах, у лікувальних санаторіях. Це й оздоровлення, й можливість відвідати найяскравіші пам’ятки та цікавинки Карпат та півдня України. Релакс у гарячій воді, насиченій корисними речовинами та мінералами, спа-процедури, прогулянки на свіжому повітрі – те що треба для приємної та корисної відпустки. Ви мрієте саме про такую відпустку і не можете визначитись, куди поїхати? PokuponBlogTeam підготував для вас огляд найпопулярніших гарячих джерел, а також гарячі знижки на відпочинок у кращих лікувальних санаторіях Закарпаття.

Акції
Від 1 ночі з басейном в «Forest Camp»
Мигово (Чернівецька область), Довбуша вулиця, 15Б
-34%
5500 грн
3799.0 грн
Від 2 ночей з харчуванням в готелі «Forest Camp»
Мигове (Чернівецька область), Довбуша вулиця, 15Б
-48%
7800 грн
3999.0 грн
Показати всі
64 акцій

Термальні курорти Берегово 

Красива архітектура, Графське Подвір’я, близькість природи… Що може бути кращим для кількох селфі та перезавантаження? Мабуть, тільки відпочинок у басейнах з цілющою гарячою водою. Мінеральний склад води у джерелах цього регіону майже унікальний – подібний можна зустріти тільки у Новій Зеландії, Ісландії та на Курильских островах.

Вид на Берегово

Курорти та лікувальні санаторії Закарпаття готові приймати гостей цілий рік: природній підігрів води працює завжди, навіть у 50-градусний мороз.

Бронюйте готель «Астур» в Іршаві – від 2675 (3600) грн за 2 дні для двох. У вартість сертифікату входить дворазове харчування, SPA-відпочинок з басейном, джакузі, масажем, гра в більярд, риболовля, релакс в альтанках, купання в озері, користування вуличним каміном і відвідування міні-зоопарку.

Відпочивайте в готелі «Reikartz» – від 6165 (7257) грн за 3 дні для одного з дворазовим харчуванням, консультацією лікаря-косметолога, SPA-програмою, відвідуванням тренажерного залу, мінеральною і перловою ванною, гідролазерним душем і магнітотерапією.

Термальні джерела в Косино

Косино так би й залишалося собі просто симпатичним селом у Мукачівському районі, якщо б не унікальні термальні джерела, багаті на корисні для здоров’я мінерали, які перетворили його на справжній лікувальний курорт. Можна приїхати на відпочинок безпосередньо у рекреаційно-оздоровчому комплексі «Косино», але часто простіше (якщо не бронювати заздалегідь) та дешевше знайти місця в готелях поблизу, особливо якщо скористатись знижками Покупону. 

термальні джерела в Косино

Крім термального релаксу варто відзначити живописну природу. Діброва та листяні насадження – ідеальне місце для піших прогулянок на свіжому повітрі.

Вибирайте для відпочинку готель «Сонячний». З сертифікатом Покупону ви отримаєте за 4550 грн (4380) грн 3 дні проживання в номері стандарт або класик, сніданки, консультацію лікаря для двох, відвідування соляної кімнати, інгаляції, кисневий коктейль, фіточай, відвідування дитячої кімнати.

no images were found

Акції
Від 2 ночей з харчуванням у «Соламія» у Трускавці
Трускавець (Львівська область), Лисенка вулиця, 15
-20%
4000 грн
3199.0 грн
Від 2 ночей з харчуванням в «Вілла Ігнатьєва»
Східниця (Львівська область), Шевченка вулиця, 99
-25%
1560 грн
1170.0 грн
Показати всі
29 акцій

Гарячі джерела у Велятіно 

Невеликий населений пункт з насиченою релігійною інфраструктурою: греко-католицька церква, церква адвентистів сьомого дня та православний собор – є на що подивитись під час екскурсій околицями. Навколо – Карпати та густі ліси, котрі роблять місцеві ландшафти неймовірно красивими.

курорт Велятіно

Головна розвага для місцевих мешканців під кінець серпня – Пинтя-фест: зліт українських музичних колективів та гарний привід ще раз одягнути національні костюми. Продовжуються ці веселощі два дні на території гарячих джерел «Теплі Води».  

Лікувальні санаторії та гостинні комплекси біля джерел відчинені і в цей період, і в будь-який інший час, адже коли потрібно зміцнити здоров’я, неважливо, яка погода на вулиці. 

Гарячі джерела в Солотвино

Якщо вам здавалося, що у басейнах замало місця, то у місцевих озерах можна сміливо гребти у човні. Простору вистачить на всіх, і ще залишиться: озера – справжні водні велетні. Найбільше з них за розміром можна порівняти з футбольним полем.

Як і належить, уся берегова лінія – піщаний пляж, поруч є салон з грязьовими процедурами та соляні печери. Води багаті на йод, бор та бром, що корисно для ендокринної системи та суглобів.

термальні джерела Солотвино

Читайте також:
? Гірськолижні курорти України
? Розваги курорту Буковель
? Ідеї відпочинку у Славському
? Трускавець – місто здоров’я
? Термальні джерела Берегового
? Найкрасивіші місця західної України

А ви були раніше на гарячих джерелах? Чи тільки збираєтесь на термальні курорти? Діліться враженнями та планами в коментарях!

3 коментарів
  • Ольга

    Еще не упомянули на Арабатской стрелке менее раскрученный бромо-йодный источник и глицериновое озеро возле села Стрелковое. Правда, там сплошное песочное бездорожье, т.к. бетонная дорога заканчивается прямо за селом, но местные автоджигиты наладили трафик прямо к объектам. Да и пешком при желании прогуляться совсем несложно. Правда, инфраструктра там весьма своеобразная…но : лучше один раз увидеть все самим!

    • Ирина

      А подробнее про инфраструктуру можно?? Освоеобразности??

      • Олена

        жилье на любой вкус и кошелек.. Магазины, базар -все есть.

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *