Тренди весна-літо 2024: модні образи на всі випадки життя

Тренди весна-літо 2024

Кожен сезон – це нові тенденції та модні фішки, які, засвітившись на подіумі або у блогерів, відразу перекочовують в образи мільйонів дівчат і жінок. Актуальні аксесуари, «вірусні» фасони та фактури потрапляють у тренди: якісь – зовсім ненадовго, інші – на кілька років. BlogPokuponTeam з’ясувала, що модно носити у сезоні весна-літо 2024, як поєднувати речі та створювати стильні луки для жінок.

Акції
Манікюр та педикюр з покриттям у «Lina Nails»
Київ, Вадима Гетьмана вулиця, 27
-43%
400 грн
269.0 грн
Манікюр та педикюр у студії «Xuxunails Service»
Київ, Новгород-Сіверська вулиця, 1
-67%
300 грн
139.0 грн
Показати всі
17 акцій

Квіткові мотиви

Модні образи весна-літо 2024 неможливо уявити без квіткових мотивів – цього року дизайнери знаменитих брендів використовують у принтах пелюстки, бутони, листя. Деякі зайшли ще далі і вносять флористичні мотиви не лише у візерунки – на подіумах можна побачити об’ємні деталі у вигляді квітів на одязі та розрізи у формі бутонів та пелюсток.

Акції
Знижка до 60% на лазерну епіляцію в «Monolaser»
Київ, Євгена Чикаленка вулиця, 20А
-60%
0 грн
30 грн
Знижка до 50% на лазерну епіляцію в «ЛазерОК»
Київ, Золотоворітська вулиця, 8/4
-0%
0 грн
30 грн
Показати всі
35 акцій

Прозорі спідниці

Багато модних колекцій весна-літо 2024 пропонують модницям ефектне поєднання щільного верху з напівпрозорою спідницею або сукнею. Спідниці з сітки, шифону, мережив захопили подіуми – і не дивно, адже це виглядає дуже жіночно, витончено і в міру відверто. Тяжкі, грубі, фактурні тканини врівноважують легкість спідниці і створюють контраст, що інтригує. Для вечірнього або коктейльного образу можна відмовитися від щільного верху, віддавши перевагу елегантним драпіруванням.

Акції
Карбоновий пілінг обличчя та шиї у «TOP Laser»
Київ, Велика Китаївська вулиця, 10А
-50%
1000 грн
499.0 грн
До 3 сеансів пілінгу обличчя у «Dali Deluxe»
Київ, Перемоги проспект, 22
-58%
400 грн
299.0 грн
Показати всі
57 акцій

Міні-шорти

Мода весна 2024 пропонує багато цікавих фасонів, серед них ультракороткі шорти. Сезонні фешн-покази наочно демонструють, що міні – варіант, доречний не лише на пляжі, а й у повсякденних та навіть офісних образах. Ключова особливість модних цього сезону міні-шортів – висока талія, використання костюмної тканини або екошкіри, поєднання з піджаками, сорочками, жилетами.

Акції
Знижка на відбілювання зубів від Альони Савінової
Київ, Ганни Ахматової вулиця, 30
-78%
0 грн
149.0 грн
Чистка та полірування зубів у «Ваш стоматолог»
Київ, Перемоги проспект, 98/2
-44%
700 грн
399.0 грн
Показати всі
45 акцій

Приталений жакет

Є речі, які залишаються актуальними завжди, навіть якщо вам здається, що це вже минуле століття. Приталений жакет у багатьох асоціюється з ретро костюмами, але дизайнери не втомлюються доводити, що він може виглядати дуже сучасно, стильно і навіть зухвало. Враження, яке справляє ваш лук на оточуючих, безпосередньо залежить від того, чим ви доповните образ. Офісний і діловий образ припускають комбінацію піджака і суворих штанів або спідниці, в кежуал-варіанті можливо взагалі все: і джинси, і шорти, і прозора спідниця, і легке дівоче плаття.

Акції
УЗД всього організму у центрі «Global Med»
Київ, Володимира Івасюка проспект, 48
-80%
2925 грн
599.0 грн
УЗД всього організму в «Global Medic»
Київ, Володимира Маяковського проспект, 26А
-61%
1460 грн
569.0 грн
Показати всі
67 акцій

Стиль преппі

Стиль, який нескоро, мабуть, вийде із моди. Навесні та влітку 2024 року preppy, як і раніше, актуальний – і не лише серед шанувальниць серіалу «Пліткарка», а й у тих, кому просто до вподоби модні традиції, які прийшли до нас із «college preparatory schools» — престижних приватних шкіл Америки.

Головні складові стилю – вовняні жилети, джемпери та жакети, сорочки у клітинку, короткі спідниці пліссе, для чоловіків – штани. Колірна гамма преппі – нейтральні спокійні кольори, наприклад, темно-синій, сірий, зелений, пісочний, коричневий. Незважаючи на походження стилю, одягатися, як американські студенти, можуть не лише підлітки, а й дорослі модники та модниці – у деяких випадках, щоб преппі виглядав доречно, достатньо просто замінити міні-спідницю завдовжки міді, а замість оксфордів одягнути класичні човники.

Акції
До 5 сеансів антицелюлітного масажу
Київ, Академіка Палладіна проспект, 18/30
-46%
1500 грн
999.0 грн
До 10 сеансів ручного антицелюлітного масажу
Київ, Михайла Ломоносова вулиця, 36А
-68%
400 грн
259.0 грн
Показати всі
72 акцій

Червоний

Повсякденна мода 2024 поступово приходить до тями після божевільної популярності рожевої гами. Тепер один із фаворитів сезону весна-літа – червоний. У тренді як яскраві чисті тони, так і глибокі відтінки червоного, наприклад вишневий або бордо. Комбінувати колір можна як з базовою палітрою, так і яскравими незвичайними тонами. Якщо ви любите привертати увагу в будь-якій ситуації, спробуйте total red look.

Акції
Знижка 35% на відвідування зоопарку «Звірополіс»
Київ, Вадима Гетьмана вулиця, 6Б
-35%
0 грн
25.0 грн
Знижка на кінні прогулянки у клубі «Дарвін»
Київ, Ушицька вулиця, 30
-50%
600 грн
100.0 грн
Показати всі
4 акцій

Денім

Один із головних трендів сезону – тотал денім. Це тільки на перший погляд здається, що джинси – лише нудний базовий елемент повсякденного аутфіту, але у 2024 році дизайнери та топові знаменитості показали, що це не так. З деніму можна скласти повноцінний самодостатній look, який виглядатиме стильно та яскраво.

Найактуальніші поєднання: джинсові штани та сорочка або топ, укорочені чи подовжені куртки денім, джинсові максі-спідниці. Вибір взуття залежить від вашої фантазії – під джинсовий образ підійдуть і звичайні кросівки, і модні черевики, а якщо спека, то сандалії або в’єтнамки.  

Акції
1 година в ігровій кімнаті «Світ Паровозів»
Київ, Архітектора Вербицького вулиця, 1
-29%
140 грн
99.0 грн
Цілий день для дитини у новому парку «Fly Kids»
Київ, Здолбунівська вулиця, 17
-35%
340 грн
220.0 грн
Показати всі
24 акцій

Багатошаровість

Нашарування тканин з різними текстурами, поєднання непоєднуваного, комбінація ніжних прозорих фактур з грубими і щільними – багатошарові луки посіли окреме місце в низці модних трендів весни 2024. Такі образи часто виглядають еклектично, поєднуючи в собі різні стилі: бохо, гранж. Якщо вам подобається грати на контрастах, надихайтеся актуальними дизайнерськими роботами та сміливо експериментуйте.

Акції
Знижка на ендосфера-терапію в «Laser Health»
Київ, Хрещатик вулиця, 44
-30%
1450 грн
149.0 грн
До 10 сеансів ендосфера-терапії тіла у «Keep fit»
Київ, Центральна вулиця, 19
-61%
3900 грн
1699.0 грн
Показати всі
11 акцій

Драпірування

Один із модних трендів сезону весна-літо – одяг з ефектними драпіруваннями, особливо сукні. Плавні складки тканини красиво обволікають фігуру, маскуючи недоліки, створюють незвичайні силуети, надають романтичності та легкості образу. Особливо круто з драпірування виглядають вечірні образи, де елегантність і плавність ліній просто must-have.

Акції
Знижка 50% на шашличні сети від Шашлик від Рафаеля
Київ, Миколи Закревського вулиця, 51/2
-50%
0 грн
50.0 грн
Знижка 52% на суші-сет «Феєрія» від «Sushitta»
Київ, Ганни Ахматової вулиця, 46
-52%
0 грн
30 грн
Показати всі
55 акцій

Бахрома

Інша популярна фішка сезону весна-літо 2024 – бахрома, багато бахроми. Вона робить речі більш текстурними, надають їм легкості та грайливості, освіжає навіть класичний фасон. Особливо ефектно виглядає бахрома на коктейльних або вечірніх сукнях, спідницях, кроп-топах. Дизайнери використовують бахрому в різних варіаціях: це можуть бути нитки чи канатики, короткі чи довгі, різнокольорові чи блискучі, для святкових чи повсякденних луків.

Акції
Знижка до 45% на гру в боулінг у клубі «Brooklyn»
Київ, Оболонський проспект, 21
-45%
0 грн
30.0 грн
Знижка 30% на гру в боулінг у «Flash bowl»
Київ, Степана Бандери проспект, 20Б
-30%
0 грн
15.0 грн
Показати всі
5 акцій

Небесно-блакитний

Окрім червоного, у тренди цього весняно-літнього сезону злетів небесно-блакитний колір. І він справді викликає стійкі асоціації з весною, першими місяцями тепла та гарної погоди. Ніжні сукні, топи, костюми та аксесуари у небесно-блакитному підкреслять жіночність та романтичність дівчини, до того ж цей відтінок можна вільно поєднувати з іншими тонами: від яскравих – для контрасту, до світлих пастельних.

Акції
Від 2 ночей у будні у готелі «Залив» на озері
Сарни (Рівненська область)
-30%
5280 грн
3699.0 грн
Від 1 ночі відпочинку у комплексі «Krakow»
Київ, Брест-Литовське шосе, 8А
-26%
1195 грн
885.0 грн
Показати всі
74 акцій

Боді

Луки на весну 2024 завжди можна доповнити боді – зручним елементом жіночого одягу, який так сподобався модницям в останні роки. Боді – не тільки стильна та лаконічна річ у вашому гардеробі, а й практична. Завдяки крою, що нагадує здільний купальник, боді ідеально облягає фігуру, не створює зайвих складок під верхнім одягом і як самостійна одиниця виглядає дуже жіночно. Модна річ чудово вписується в спортивний та кежуал-образи.

Акції
До 5 сеансів антицелюлітного масажу в «Ідеал»
Київ, Боголюбова вулиця, 30
-54%
500 грн
279.0 грн
До 3 сеансів вакуумного масажу в «Татуаль»
Бровари, вул. Симоненка, 117
-55%
800 грн
399.0 грн
Показати всі
15 акцій

Відтінки зеленого

Головний колір будь-якої весни – зелений. На деревах з’являється молоде листя, з землі пробивається трава, все цвіте і розпускається. Весняно-літній сезон 2024 пропонує поринути у різноманітність зеленої палітри: від соковитого салатового до розкішного смарагдового.

Акції
Консультація дерматолога у центрі «Прайм+»
Вишневе, Святошинська вулиця, 27Б/70
-43%
490 грн
279 грн
УЗ чистка зубів, Air-Flow, фторування в «Велес»
Київ, Анни Ахматової вулиця, 13В
-78%
2000 грн
449.0 грн
Показати всі
83 акцій

Підбори kitten heels

Модний світ довго обходив увагою невисокі вузькі підбори kitten heels, але цього сезону вони всерйоз відсунули убік взуття на платформі або плоскі підошви. Гостроносі човники з відкритою п’ятою на підборах kitten heels виглядають стильно та елегантно, з ними римується і кежуал-лук, і вечірній образ. Штани, спідниця-олівець чи сукня – будь-який з цих варіантів гармонійно поєднується з подібним взуттям. Не забуваємо про тренди всередині трендів: на подіумах можна побачити неабияку популярність туфель kitten heels з об’ємним декором.

Читайте також:
🔷 Прибираємо живіт – найдієвіші способи
🔶 Круті ідеї весняного манікюру
🔷 Еротичні фільми для дослідження своїх фантазій
🔶 Вітамін Д – помічник, що рятує від втоми
🔷 Як правильно вибрати контактні лінзи
🔶 Модні тренди жіночих стрижок

Банти

Тренд, популярність якого не припиняє зростати з кінця 2023 року, – банти. Їх можна побачити скрізь: у манікюрі – як частина стилю балеткор, у зачісках, на взутті та в одязі (сукні, спідниці, штани, сумки). Бант робить образ кокетливішим і романтичнішим, вносить навіть у повсякденний аутфіт нотку грайливості. В особливому фаворі – невеликі атласні бантики або, навпаки, великі та об’ємні з тієї ж тканини, що й сама річ.

Великі сумки

Якщо ви втомилися від маленьких витончених сумочок, в які нічого не вміщується, настав ваш час: тренди 2024 пропонують обзавестися величезними сумками XXL, у які помістяться і ключі, і косметичка, і ноутбук, і навіть книги. Більш функціонального та практичного аксесуара не придумати – адже з такою сумкою можна і на роботу, і на прогулянку, і у подорож, і у спортзал. А яка вона буде, залежить від вашого смаку. Дизайнери цього сезону пропонують найрізноманітніші форми, кольори та текстури.

Тиха розкіш

Тренд останніх кількох років настільки міцно закріпився в моді, що зберіг популярність і в сезоні весна-літо 2024. «Тиха розкіш» – стиль-противага «швидкій моді». Його суть – вічно актуальні, нестаріючі фасони, ідеальний лаконічний крій, якісне пошиття, натуральні тканини, дорога фурнітура та спокійні шляхетні відтінки: білий, айворі, беж, блакитний, чорний, коричневий, сірий. Образ у стилі «тиха розкіш» виглядає бездоганно і багато, але, на відміну від підкреслено розкішних аутфітів, не «кричить» про свою дорожнечу.

Штани з високою посадкою

Хоча всі навколо говорять про швидке повернення моди початку нульових із джинсами, які ледве тримаються на стегнах, у модному світі міцні позиції зайняли штани з високою посадкою. Не став винятком і весняно-літній сезон: на подіумах знову помічені моделі з високою та навіть дуже високою, аж до бюсту, талією. Треба сказати, такий фасон підходить значно більшій кількості жінок, оскільки візуально витягує ноги. А якщо надіти під штани підбори, то ефект буде ще крутішим.

Дівочий стиль

Навесні і влітку особливо хочеться одягатися в жіночні сукні та пишні блузи з мереживом, рюшами та квітковими візерунками. Модні тенденції цього року повністю на вашому боці – серед інших стилів свою частку популярності отримав у 2024 girlcore. Він передбачає використання стереотипно «дівчачих» одягу та аксесуарів, і сукні з воланами – один із головних компонентів цього стилю. Тому якщо ви фанатієте від ніжних, майже лялькових образів, саме час їх на себе приміряти.

Стрази та паєтки

Блискуча тканина в стразах і паєтках традиційно асоціюється з новорічними святами – але не цього року. Влітку 2024 року стилісти закликають сяяти на повну: на прогулянках, вечірках, побаченнях та святах. Сліпучий блиск – ідеальна прикраса коктейльної або вечірньої сукні.

Сліпучо-білий

Влітку саме час носити сліпучо-білі речі. Цей колір справедливо асоціюється із спекотною погодою, сонечком, вечірніми прогулянками біля моря та довгоочікуваною відпусткою десь на Півдні. Але навіть якщо у вас немає можливості влаштувати собі відпочинок у теплих країнах, кілька білих речей у шафі не завадять. Білі сорочка та шорти або сарафан, крислатий солом’яний капелюх, велика сумка, темні окуляри та сандалі – стильний літній ансамбль готовий. А щоб він виглядав гармонійно, заздалегідь подбайте про засмагу – зі смаглявою шкірою білий одяг поєднується вдаліше, ніж з блідою.

Металік

Ще одна фішка цього сезону – металік, що широко використовується дизайнерами у повсякденних, вечірніх та коктейльних луках. Варіацій застосування купа: від акцентних деталей, оформлених під золото або срібло, до сяючих металевим блиском топів, штанів, спідниць, взуття.

Білизняний стиль

З моди не виходить білизняний, або піжамний стиль. Його невід’ємні атрибути – однотонність (колірна гама може бути ніжною, пастельною, але не менш актуальними є глибокі благородні відтінки на кшталт сливового, смарагдового, бірюзового, чорного), мереживний декор, тонкі тканини (шовк, атлас, органза, гіпюр) та відсутність великих грубих деталей.

На кожен день білизняний стиль можна поєднувати з кежуал: тонку шовкову маєчку – з джинсами або брюками, легкою накидкою або жакетом, на витончене плаття-сорочку можна накинути легкий кардиган повітряної в’язки або жакет. А ось для вечірнього образу можете не соромитися виглядати більш відверто: білизняна сукня, туфлі на шпильках, розпущене або зібране волосся і стильний клатч будуть виглядати просто і елегантно.

Модні луки весна 2024

Щоб вам було легше підібрати модний образ та зрозуміти, що з чим поєднується, ми підібрали для вас фотоколажі – візуальні інструкції, як зібрати стильні луки для дівчат із різних речей, аксесуарів та взуття. Дивіться та надихайтеся 😍

Що зараз модно – бежевий кежуал-лук
Що зараз модно – бежевий кежуал-лук
Луки весна 2024 – образ у стилі спортшик
Луки весна 2024 – образ у стилі спортшик
Дівочий стиль – стильний образ на весну
Дівочий стиль – стильний образ на весну
Квітковий принт – модні луки весна 2024
Квітковий принт – модні луки весна 2024
Повсякденна мода 2024 – кежуал-образ у пастельних тонах
Повсякденна мода 2024 – кежуал-образ у пастельних тонах
Преппі-стиль – мода 2024 року весна
Преппі-стиль – мода 2024 року весна
Стиль 2024 – модний лук весна-літо у зеленій палітрі
Стиль 2024 – модний лук весна-літо у зеленій палітрі
Преппі-образ – модний лук весна-літо 2024
Преппі-образ – модний лук весна-літо 2024
Тиха розкіш – модний одяг 2024
Тиха розкіш – модний одяг 2024

Читайте також:
🔷 Кращі курорти Карпат для відпочинку з дітьми
🔶 Як підготуватися до УЗД черевної порожнини
🔷 Відбілювання зубів: що це таке і які види бувають
🔶 LPG-масаж – дієвий спосіб проти целюліту і зайвої ваги
🔷 Новинки серіалів, які вже вийшли і очікуються
🔶 Куди зводити дітей у Києві: цікаві ідеї для розваг

А вы следите за модными трендами? Какие вам приглянулись больше всего? Делитесь в комментариях 🤗

4 коментарів
  • Татьяна З.

    Мода всегда возвращается. Все это я уже видела в журналах раньше. Тренчи, яркий макияж….

  • Elena

    Даа, эта весна уж точно будет яркой яркой)) Все больше и больше молодежь старается выделиться, Мне приглянулись идеи для стрижки боб каре и еще идеи с макияжем , стразики мелкие и еле заметные и прикольно украшают макияж глаз)

  • Olga Mur

    На счет подводки для глаз я думаю это уже преувеличение, мало кто рискнет так смело наносить ее на веки. А вот маникюр с матовым лаком это шикарная весенняя идея. И вообще все виды маникюра здесь превосходны.

  • Nikoletta

    Мода делает очередной виток ииии… не изменяет принципу “новое – это хорошо забытое старое”)) Да здравствуют тренчи и горох! Белые платья и пояса-веревки особенно радуют, надо закупиться)) А вот мужская мода, как обычно, отдает чем-то очень странным… хм..

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *