Модні брови 2024: які тренди актуальні в цьому сезоні 

Модные брови 2024: какие тренды актуальны в этом сезоне 

Красиві та стильні брови ー важлива частина образу і одна з головних прикрас обличчя. Іноді достатньо їх акуратно причесати і підфарбувати, щоб привабливо виглядати навіть без мейку. PokuponBlogTeam розповість, які форми, модні техніки укладки і фарбування актуальні у 2024 році, які тренди в броумейкінгу на піку популярності, а про які можна поки забути.

Акції
Ламінування, реконструкція вій у «Lash Effect»
Київ, Володимирська вулиця, 51-53
-50%
500 грн
249.0 грн
Нарощування вій у салоні краси «Стиль»
Київ, Святошинська площа, 1
-30%
700 грн
490.0 грн
Показати всі
18 акцій

«Мильні» брови

Один з трендових способів стайлінгу у 2024-му ー укладка милом, але йдеться не про побутовий засіб, що сушить волоски і робить їх ламкими. Щоб створити стильну форму з текстурованим об’ємом, візажисти використовують спеціальне косметичне мило. 

Круглою щіточкою, змоченою у воді, мило наносять на волоски, потім ретельно розчісують знизу до верху, і ー вуаля, модний ефект groomed brows, чи «скаус», готовий. Таку форму ще називають «брови-пір’їни» – легко і недбало зачесані догори, волоски нагадують пташине перо.

Акції
Ламінування вій та моделювання брів
Київ, Софії Русової вулиця, 3В
-61%
400 грн
229.0 грн
Ламінування брів та вій в «Haimanova Browmaster»
Київ, Басейна вулиця, 9А
-49%
500 грн
299.0 грн
Показати всі
12 акцій

Щоб робити укладку самостійно було простіше, запишіться на ламінування – ламіновані брови виглядають дуже доглянуто і легше піддаються укладці.

Пухнасті брови

Хоча гладке зачісування догори все ще у моді, на перший план вийшов тренд пухнастих брів. Це все ті ж модні «мильні» брови, тільки природніші на вигляд. Стилісти вже не закликають домагатися ефекту зализаних на лоба волосків – але пропонують дати їм більше свободи.

Пухнасті брови повинні виглядати так, щоб ніхто не здогадався, що такої форми ви досягли за допомогою спеціальних стайлінгових засобів. Волоски, як і раніше, зачісують нагору, але без фанатизму: укладка виглядає натуральніше, трохи «врізнобіч», ніби ви хотіли досягти ідеального глянсового ефекту, але зупинилися десь посередині.

Акції
Манікюр та педикюр з покриттям у «Lina Nails»
Київ, Вадима Гетьмана вулиця, 27
-43%
400 грн
269.0 грн
Манікюр та педикюр у студії «Xuxunails Service»
Київ, Новгород-Сіверська вулиця, 1
-67%
300 грн
139.0 грн
Показати всі
17 акцій

Широкі «чоловічі» брови

Легка недбалість, відсутність чітких контурів і хаотичність ー те, що зробить образ супер-актуальним в новому сезоні. Широкі брови – ідеальний варіант, якщо не хочете ускладнювати собі життя регулярною корекцією за допомогою пінцета або інших засобів. Щоб зробити трендові невищипані брови, не треба робити нічого ー просто залишити натуральний вигляд, особливо якщо вони самі по собі густі і широкі. Хіба що можна повисмикувати волоски на переніссі, якщо в цьому є необхідність. 
Якщо від природи брови тонкі ー можна намалювати потрібну форму, колір і густоту за скориставшись косметикою. Позначити легкими лініями контури допоможе олівець, а наповнити кольором простір між волосками ー добре розтушовані тіні.

<div> </div>
Акції
Від 2 ночей у будні у готелі «Залив» на озері
Сарни (Рівненська область)
-30%
5280 грн
3699.0 грн
Від 1 ночі у будні у «У Марусі» під Києвом
Миколаївка (Київська область)
-20%
900 грн
719.0 грн
Показати всі
73 акцій

Читайте також:
🔷 Модні кольори та техніки фарбування волосся
🔶 Як відростити густі брови
🔷 Які аналізи потрібно здавати щороку
🔶 Пілінг для обличчя: кому та який робити 

М’яке тонування

У сезоні 2024 темні густі брови, які різко контрастують з кольором волосся і яскраво виділяються на обличчі, вже не актуальні. Візажисти радять: якщо хочете залишатися в тренді, вибирайте фарбування, близьке по тону до ваших локонів. Для світлого волосся ー світлі тони, темного ー темні, русявого ー русяві. Максимальна різниця в колірній гамі повинна складати не більше 1-2 тонів. 

Цього року у трендах лідирують гарні м’які лінії, мінімалізм та відмова від модної у минулі роки графічності. Забудьте про штучні рівні лінії і поверніться до м’якості форм і плавності обрисів. Вигини вашої природної форми, колір, близький до тону волосся – все це надає зовнішності молодості та свіжості, адже природність ще нікого не псувала. Головне не забути доглядати брівки (наприклад, за допомогою олій або сироваток).

Ефекту м’якого тонування допоможе досягти перманентний макіяж брів у таких техніках, як мікроблейдинг, татуаж або пудрове фарбування.

<div> </div>
Акції
Цілий день розваг у мережі парків «Fly Park»
Київ, Оболонський проспект, 21Б
-30%
250 грн
175.0 грн
Вхідний квиток до парку розваг «Мадагаскар»
Київ, Степана Бандери проспект, 34В
-43%
210 грн
119.0 грн
Показати всі
221 акцій

Пудрові брови омбре

Фарбування омбре – це не тільки про волосся. Візажисти знають, як надати об’єму вашим бровам, а стилісти стверджують, що градієнт – це дуже модно у 2024 році.

Плавний перехід від світлого до темного підкреслить красу очей, надасть глибини та виразності погляду, скоригує риси обличчя. Градієнт – чудова ідея для тих, хто все ще носить графічні татуажні брови, але хоче бути в тренді і тому шукає способи пом’якшити надмірно чіткі форми. Ефекту омбре можна досягти самостійно, але якщо ви не з тих, хто готовий проводити багато часу перед дзеркалом, запишіться на перманент брів, щоб отримати бажаний ефект на довгі місяці. Техніка татуажу пудрові брови ідеально підходить для цієї мети: техніка розтушовування дає саме той самий перехід, який лежить в основі омбре.

Акції
Показати всі
24 акцій

Тонкі брови

Так-так, ви все вірно почули, витончені тонкі брови знову в моді. Ні, це не означає, що потрібно бігти і терміново вищипувати «ниточки» – пам’ятайте, що у фаворі натуральність.

Тренд на тонкі брови – це відповідь тим дівчатам, які від природи обділені популярними в останні роки широкими бровами і втомилися будь-якою ціною дотримуватися цієї моди. Якщо у вас тонкі або середньої ширини брівки, нехай такими і залишаються, просто стежте, щоб вони були акуратно укладені та підфарбовані. Якщо ваша мрія – вигнуті красиві форми, як у Белли Хадід або Меган Фокс, скористайтеся пінцетом або щільним консилером, який перекриє зайві волоски.

Акції
Знижка 40% на доставку від ресторану «Шашличок»
Доставка по Києву та області до 30 км
-40%
0 грн
30 грн
Знижка 30% на меню кухні в «Kiev City Grill&Bar»
Київ, Кінцева вулиця, 1
-30%
0 грн
30 грн
Показати всі
72 акцій

«Без брів»

Все нове ー добре забуте старе. Середньовічна мода на майже повну відсутність брів повернулася ще в 2017 році і продовжує міцно утримувати свої позиції і в 2024 році, як вважає Анастасія Соаре, засновниця бренду косметики «Anastasia Beverly Hills».

Звичайно, стилісти не закликають збривати їх під нуль – це було б надто радикально. Досягти ефекту «безбровості» можна за допомогою простого освітлення волосків. Вважається, що цей прийом – найкращий спосіб скоригувати зовнішність, не вдаючись до пластичної хірургії. Знебарвлені або освітлені на 1-2 тони брови пом’якшують риси обличчя та візуально збільшують очі.

Повне освітлення брів – не для боязких дівчат. Здебільшого цей варіант – звичайна річ на модних показах або на зйомках для глянцевих журналів, але якщо ви любите сміливі експерименти і не боїтеся виділитися, спробуйте. До того ж у такому амплуа може вийти крута портретна фотосесія, особливо якщо доповнити образ креативним авангардним макіяжем та стильною зачіскою.

<div> </div>

Кольорові брови

Незвичайний, але сміливий тренд на кольорові брови, залишається на піку популярності в 2024 році. Фарбування у синій, зелений, рожевий або навіть червоний кольори допоможе вам підкреслити індивідуальність і створити особливий настрій.

Цю модну фішку можна поєднувати як з натуральними відтінками волосся, так і з яскравими неформальними кольорами, відповідними за тоном і температуратурою кольору. Не забувайте, що брови потрібно фарбувати в такий відтінок, який по теплоті буде поєднуватися з кольором локонів: для холодного волосся ー холодні тони, для теплого ー теплі.

Читайте також:
🔷 Тренди манікюру: ідеї на будь-який смак
🔶 Незабутній відпочинок на курорті Буковель
🔷 Як швидко схуднути без шкоди для здоров’я
🔶 8 ідей, як розпалити пристрасть у стосунках
🔷 Вітамін D: кому та коли приймати

А які брови подобаються вам? Чи завжди ви дотримуєтесь трендів? Діліться своїми уподобаннями в коментарях!

2 коментарів
  • Юля

    Все варианты оформления бровей по своему хороши, ведь и от формы лица зависит, Я люблю брови не пышные, даже боюсь такие. А идеально средним бровям можно намного больше форм подобрать я так считаю.

  • Елена

    Я уж точно лучше останусь при своих вкусах, нынешнее положение того как себя преобразовывают сейчас, мне вообще не по душе. А разноцветные брови, я вообще считаю дикостью, это уже просто перебор. В моем понимании брови достаточно подрисовать под именно свою изначальную форму. Вот это и есть естественная красота.

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *