Доставка їжі та продуктів у Дніпрі – замовляйте недорого та швидко

Їжа з доставкою додому вирішує багато проблем. Ви із задоволенням і без стресу можете приймати несподіваних гостей або їсти найвишуканіші страви з найкращих ресторанів, не знімаючи піжаму. А ще – організувати застілля на свято у парочку кліків без нудного перебування на кухні. Служби доставки їжі Дніпра допоможуть вам у цьому: привезуть їжу куди і коли потрібно. BlogPokuponTeam зібрала для вас добірку найкращих сервісів доставки у Дніпрі – вибирайте де недорого, смачно та швидко замовити їжу, економлячи при цьому до 60% вартості завдяки знижкам від Покупон😉

Акції
Знижка 50% на роли і піцу від «Eatme»
Доставка по Дніпру
-50%
0 грн
40 грн
Знижка 50% на суші-сети від «Sushi for you»
Дніпро, Велика Дієвська вулиця, 111Р
-50%
0 грн
40 грн
Показати всі
22 акцій

«Instafood»

Служба доставки онлайн-ресторану «Instafood» не дарма так називається. Будь-яка страва чудово виглядає у кадрі, і смак не поступається красивому зовнішньому вигляду. Вибирайте на сайті все, що подобається, та «Instafood» привезе їжу в будь-який куточок Дніпра.

Головна сторінка «Instafood»
Головна сторінка «Instafood»

Меню «Instafood» різноманітне та підійде любителям китайської, тайської, грузинської та американської кухні. Тут ви знайдете великий вибір бургерів, піци, суші та суші-сетів, ролів, китайських пельменів, wok, закусок, салатів. Найпопулярніші та улюблені страви в меню:

  • Тортик із суші – такий в самий раз замовити навіть на День народження або на День Закоханих.
  • Бургер Джек Деніелс із соусом з додаванням віскі.
  • Тальятелле з морепродуктами: кальмари, мідії, тигрові креветки.
Суши «Instafood»
«Instafood» доставка суши
«Instafood» бургер

В «Instafood» завжди можна спробувати щось нове і урізноманітнити раціон. У меню сайту постійно додаються новинки із позначкою NEW.

Нові страви в меню онлайн-ресторану «Instafood»
Нові страви в меню онлайн-ресторану «Instafood»

Вибрані в меню позиції зручно відображаються у вікні кошика, і ви можете їх скоригувати на будь-якому етапі.

Відображення замовлення у меню сайту «Instafood»
Відображення замовлення у меню сайту «Instafood»

Доставка: від 70 грн залежно від району міста Дніпро, вартість уточнюйте в оператора. Щоразу, як збираєтеся замовляти їжу в «Instafood», шукайте та користуйтеся знижками від Покупон до 50% на меню.
Час у дорозі: 90-120 хвилин.
Прийом замовлень: з 10:00 до 21:00 без вихідних через сайт онлайн або по телефону.
Способи оплати: готівковий та безготівковий.

Акції
Знижка 50% на меню кухні від «Instafood»
Дніпро, Дмитра Яворницького проспект, 54А
-50%
0 грн
40 грн
Показати всі
1 акцій

«Eco Sushi»

«Eco Sushi» – це завжди свіжі японські суші, роли та сети, виготовлені з якісних інгредієнтів, з дотриманням традиційної технології. Сушисти служби доставки приступають до виконання замовлення безпосередньо після його підтвердження. Меню постійно поповнюється новинками, тому завжди можете побалувати себе оригінальними смаковими поєднаннями.

«Eco Sushi»: смачні японські страви з доставкою додому
«Eco Sushi»: смачні японські страви з доставкою додому
Меню «Eco Sushi»
Меню «Eco Sushi»
Карта та вартість доставки «Eco Sushi» за кольорами зон
Карта та вартість доставки «Eco Sushi» за кольорами зон

Ціни: роли від 145 грн, суші від 75 грн, сети від 459 грн, а зі знижкою від Покупона до 60% страви меню обійдуться набагато дешевше.
Мінімальна сума замовлення для безкоштовної доставки: від 299 грн (залежно від відстані).
Вартість доставки: до 5 км від закладу – безкоштовно; у радіусі 5-20 км – від 40 до 120 грн, за кожний наступний кілометр понад 20 км – доплата 10 грн.
Прийом замовлень: на сайті або за телефоном з 10:30 до 22:00.
Час у дорозі: від 45 до 120 хвилин.
Самовивіз за адресами: м. Дніпро, вул. Титова 13; Михайла Грушевського вулиця, 2
Способи оплати: кур’єру готівкою або карткою через термінал, онлайн на сайті.

Акції
Знижка 60% на суші, роли і сети від «Eco Sushi»
Дніпро, Михайла Грушевського вулиця, 2
-60%
0 грн
40 грн
Показати всі
1 акцій

«Sushi Story» («Суші Wok»)

«Суші Сторі» (у минулому «Суші Вок») – мережа суші-магазинів по всій Україні, у тому числі в місті Дніпро. Назва говорить сама за себе, в основі меню закладу – страви японської і тайської кухні.

Головна сторінка сайту «Суші Сторі» у Дніпрі
Головна сторінка сайту «Суші Сторі» у Дніпрі

Окрім смачних суші-сетів та комбо-наборів, Wok, ролів, ароматних супів, салатів та закусок у меню «Sushi Story» є гарячі страви, десерти та вегетаріанська кухня.

Вишукані роли від «Суші Сторі» 
Вишукані роли від «Суші Сторі» 
Страви – новинки
Страви – новинки
Локшина Wok
Локшина Wok

Відмінна особливість сервісу «Sushi Story» – можливість сформувати коробочку з Wok за своїми уподобаннями: вибрати вид локшини або рис, з овочами чи без, а також додати улюблений соус.

Вок – як ви любите
Вок – як ви любите

Замовляйте та насолоджуйтесь улюбленою їжею у себе вдома та в офісі – заклади «Суші Сторі» працюють з доставкою та самовивозом (сервіс Take-Away).
Доставка: по місту Дніпро – від 30 грн за мінімального замовлення від 200 грн. При замовленні від 1000 грн – безкоштовно. Страви від «Суші Сторі» обійдуться на 55% дешевше зі знижками від Покупон.
Прийом замовлень: до 21:30 щодня через сайт онлайн або по телефону.
Самовивіз: є.

Акції
Знижка до 55% на суші-сети від «Sushi Story»
Дніпро, Юрія Кондратюка вулиця, 2
-55%
0 грн
40 грн
Знижка до 43% на суші-сети від «Sushi Story»
Київ, Погребняка вулиця, 14
-43%
0 грн
40 грн
Показати всі
2 акцій

«Eatme»

«Eatme» – доставка суші та піци у Дніпрі. Тут вам приготують справжню піцу від італійських шеф-кухарів, а також роли за автентичними японськими рецептами.

Замовити піцу в «Eatme»
Замовити суші в «Eatme»
Зона доставки «Eatme»
Зона доставки «Eatme»

Доставка: оплачується згідно з тарифами таксі або безкоштовно при замовленні понад 800 грн. Зі знижкою від Покупон ви можете замовити піцу та суші на 50% дешевше. Час прийому замовлень: з 10:00 до 21:30.

Акції
Знижка 50% на роли і піцу від «Eatme»
Доставка по Дніпру
-50%
0 грн
40 грн
Показати всі
1 акцій

«Реберня & Бургер»

Доставка «Реберня & Бургер» – це справжнє Техаське BBQ. Тут використовують лише оригінальну суміш спецій та соусів. Вся продукція готується у «Смокері» (коптильні) родом із Техасу з використанням спеціальних сортів дуба та фільтрів.

Доставка їжі «Реберня & Бургер»
Доставка їжі «Реберня & Бургер»

Доставка: день у день. Вартість – 150 грн. Завдяки Покупону, великі м’ясні сети вийдуть дешевше зі знижкою 50%. Час прийому замовлень: щоденно 10:00-19:00.

Акції
Знижка 50% на гриль-сет від BBQ «Реберня & Бургер»
Доставка по Дніпру
-50%
0 грн
50.0 грн
Знижка 50% на гриль-сети від «Реберня & Бургер»
Доставка по Дніпру
-50%
0 грн
40.0 грн
Показати всі
2 акцій

«Casper sushi»

«Casper sushi» – японські та італійські страви на виніс та з доставкою по Дніпру. Сети, суші, роли, паста, піца, напої – вибирайте, чого хочеться зараз. У найкоротші терміни обід в офіс, вечеря додому або частування на вечірку буде на вашому столі.

Доставка суші «Casper sushi» у Дніпрі
Доставка піци «Casper sushi» у Дніпрі

Доставка: на правому березі Дніпра – 100 грн, на лівому березі – 200 грн. (при замовленні від 1000 грн з урахуванням знижки). Замовляйте на Покупон зі знижкою 50% на все меню. Час прийому замовлень: щоденно 12:00-22:00.

Акції
Знижка 50% на все меню від доставки «Casper sushi»
Дніпро, Михайла Грушевського вулиця, 85Д
-50%
0 грн
40 грн
Показати всі
1 акцій

«Kotosushi»

Доставка «КотоСуші» – це висока якість інгредієнтів та чітке дотримання традиційних японських рецептів. У меню: суші, роли, супи, салати, Вок, закуски, десерти та напої. Ще один плюс – швидка доставка, вже впродовж 39 хвилин страви будуть у вас.

Доставка суші з «Kotosushi»
Карта зон доставки їжі у Дніпрі

Вартість доставки та тривалість залежить від зони позначеної на карті: зелена зона – мінімальне замовлення 299 грн, час доставки 39 хвилин; помаранчева – мінімальне замовлення 499 грн, час доставки 59 хвилин; червона – мінімальне замовлення 799 грн, час очікування 79 хвилин.
Оплата можлива у будь-який зручний спосіб: на сайті, готівкою або через термінал при отриманні.

«Рок-н-рол»

«Rock&Roll» – усі ваші улюблені смаколики в одному місці. У меню онлайн-ресторану ви знайдете суші, роли, піцу, боули, салати, шаурму, Вок та ще багато всього. Замовити страви можна з доставкою на вказану адресу або забрати самостійно з точки видачі (при самовивезенні діє знижка 10% на все меню).

Доставка суші з онлайн ресторану «Рок-н-рол»
Зони доставки їжі у Дніпрі

Доставка здійснюється безкоштовно за умови мінімального замовлення: зелена зона – від 299 грн; фіолетова – від 399 грн; синя – від 599 грн; помаранчева – від 799 грн; червона – від 1499 грн. Сплатити замовлення можна готівкою через термінал або онлайн на сайті.

Акції
Квиток до дитячого парку «Планета» в ТЦ «Караван»
Дніпро, Нижньодніпровська вулиця, 17
-40%
250 грн
149.0 грн
2 години гри в більярд в «Атмосфера»
Дніпро, Дмитра Донцова вулиця, 2А
-50%
320 грн
159.0 грн
Показати всі
89 акцій

«Roll Club»

«Roll Club» спеціалізується на приготуванні страв японської та італійської кухні за класичними та авторськими рецептами від шефа. Одна з фішок закладу – суші-бургери, які так сподобалися дніпрянам та гостям міста.

Доставка суші-бургерів у Дніпрі

Замовити улюблену їжу можна щодня з 10:00 до 22:00. При замовленні на суму від 400 грн – безкоштовна доставка по всьому Дніпру, якщо замовлення 251-399 грн – доставка 50 грн, менше 250 грн – тільки самовивіз.

«Кета Суші»

«Кета Суші» – ваші преміум роли з доставкою. Меню онлайн-ресторану рясніє достатком суші: від класичних до солодких. Тут можна замовити як звичну «Філадельфію», так і неординарний шоколадно-полуничний рол, який підірве смакові рецептори справжніх ласунів.

Доставка преміум суші з «Кета Суші»
Доставка їжі з «Кета Суші»

Графік роботи: щоденно 10:00-22:00. Вартість доставки – від 70 грн (залежно від відстані). Спосіб оплати: онлайн на сайті або готівкою кур’єру.

Акції
Виграй літній відпочинок на віллі «Оберіг» у Східниці
Східниця (Львівська область), Бориславська вулиця, 30
-0%
0 грн
20 грн
Виграй SPA відпочинок на День Конституції у Буковелі
Поляниця (Івано-Франківська область), Вишня урочище, 338
-0%
0 грн
20 грн
Показати всі
146 акцій

Універсальні сервіси доставки по Дніпру

«GLOVO»

Маркетплейс доставки їжі та багатьох інших товарів «GLOVO» працює у Дніпрі з квітня 2019 року. Замовити можете через сайт сервісу або спеціальний додаток на телефоні.

Головна сторінка сайту доставки
Головна сторінка сайту доставки

Сервіс пропонує доставку їжі з ресторанів, фастфудів, кав’ярень, супермаркетів. Тут ви знайдете «Макдональдс», «KFC», «Pizza Day», «Мафія», «Salateira», «Сушія», «Double Cheese», «Casper sushi» та інші. За допомогою швидкого пошуку вибирайте, яка кухня вам більше до смаку:

  • європейська;
  • італійська;
  • українська домашня;
  • азіатська (тайська, японська, китайська);
  • близькосхідна;
  • американська;
  • мексиканська;
  • грузинська;
  • міжнародна;
  • вегетаріанська;
  • дієтична (здорове харчування).

Головні переваги «GLOVO» ㅡ у різноманітних способах оплати та швидкій доставці.

«Bolt Food»

Ще один популярний та швидкий сервіс доставки їжі з ваших улюблених закладів. Зробити замовлення ви можете через сайт, але зручніше – через додаток, який доступний як в App Store, так і в Google Play.

Головна сторінка сервісу «Болт Фуд»
Головна сторінка сервісу «Болт Фуд»

У «Болт Фуд» є всі популярні заклади: «McDonald’s», «KFC», «Пузата Хата», «Львівські круасани» та інші. Усього за пару кліків улюблена їжа вже відправиться до вас, а розрахуватися за замовлення ви можете як онлайн, так і готівкою при отриманні.

Акції
Знижка до 60% на аналізи в «IQLab»
Дніпро, Слобожанський проспект, 115/38
-60%
0 грн
25.0 грн
Консультація гінеколога в «Мед Хілс»
Дніпро, Калинова вулиця, 72
-68%
500 грн
179.0 грн
Показати всі
8 акцій

Доставка продуктів у Дніпрі

Додому можна замовити не лише їжу, а й продукти. Це максимально зручно, якщо ліньки виходити з дому, не хочеться витрачати цінний час на штовхання візка, транспортування важких пакетів і блукання магазинами. Тому спеціально для вас ми зробили підбірку найнадійніших та найшвидших доставок продуктів у Дніпрі 👇

  • «Zakaz.ua» – найбільший та найзручніший в Україні сайт замовлення продуктів із супермаркету. Сервіс привезе продукти та товари з «Метро», «Ашана», «Новуса» та інших магазинів. Каталог сайту зроблено так, що ви швидко знайдете все необхідне. Отже онлайн похід в магазин займе мінімум часу. Якщо обраного товару не виявиться в наявності, вам зателефонують і уточнять, на що його можна замінити. Коли замовлення укомплектоване, вам надходить лист на пошту та повідомлення у вайбер із посиланням на оплату, якщо ви обрали онлайн спосіб. При оплаті готівкою ви сплачуєте кур’єру за чеком у момент доставки. Підакцизні товари, такі як алкоголь та сигарети, можна сплатити лише готівкою.
  • «Fozzy» – доставляє продукти максимально швидко, а ціни супермаркету порадують і в онлайні. Відмінна риса магазину ㅡ ви можете замовляти товари оптом за спеціальними цінами. Варіанти доставки: кур’єр доставить ваші покупки до дверей квартири. Способи оплати: карткою або готівкою кур’єру.
  • «Сільпо» – в онлайн-магазині ви можете замовити будь-які товари, які є в супермаркеті. Виберіть продукти, вкажіть адресу, зручний для вас час доставки та спосіб оплати – готівковий або безготівковий розрахунок.
  • «Varus» – в онлайн-супермаркеті до покупки доступні всі позиції з асортименту магазину. Тут можна замовити як продукти, так і товари для дому. Для замовлення необхідно вказати вашу адресу та умови доставки: планова – на вказаний час, швидка – доставка протягом 90 хвилин. Після цього вибрати необхідний товар та спосіб оплати (готівковий або безготівковий розрахунок).
  • «Green shop» – онлайн-маркет заморожених продуктів. Тут є все: від полуниці до хлібобулочних виробів. Оформити замовлення можна на сайті через чат-бот або по телефону. Доставка здійснюється кур’єром, також можливе самовивезення. Оплата: при отриманні готівкою, онлайн на сайті, переказом на розрахунковий рахунок Приватбанк.
  • «Vitok» – 1000 товарів в одному каталозі. Тут ви знайдете: молочку та яйця, м’ясо та м’ясні вироби, бакалію, напої, свіжі та заморожені овочі та фрукти, побутові товари. Ціни в інтернет-супермаркеті є більш ніж доступними, а для ще більшої економії є розділ акцій. Для вашої зручності працює доставка не тільки по всьому Дніпру, а й у передмісті. Способи оплати: оплата у магазині здійснюється лише після збору замовлення. Ви можете заплатити готівкою кур’єру, переказати гроші на карту або зробити безготівковий розрахунок по терміналу.

Зверніть увагу, що час до якого можна зробити замовлення продуктів та вартість доставки залежить від обраного вами магазину та відстані. Після вибору супермаркету на сайті сервісу вам нададуть усі умови, у тому числі суму замовлення для безкоштовної доставки.

Читайте також:
Куди піти з дівчиною у Дніпрі
Де погуляти з дитиною у Дніпрі
Кращі криті та відкриті ковзанки у Дніпрі
Новинки кіно – топ фільмів 2024 року
Модні тренди макіяжу
Буковель: розваги та пам’ятки

Погодьтеся, краще витратити час на приємні моменти та спілкування з близькими, а не на приготування та походи по магазинах. Діліться у коментарях, де ви полюбляєте замовляти їжу та продукти, ми обов’язково доповнимо список.

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *