Куди піти з дівчиною в Дніпрі: топ-10 ідей для побачень

Куди піти з дівчиною в Дніпрі: топ-10 ідей для побачень

Коли людина вам небайдужа, хочеться її дивувати і радувати, особливо якщо ваші стосунки лише починають розвиватися. На букетно-цукерковий період, як правило, припадає чи не найбільша кількість побачень. Кожну зустріч хочеться зробити особливою та неповторною. Не знаєте, куди піти з дівчиною на побачення, де провести час, погуляти? Романтичних та затишних місць у Дніпрі достатньо – BlogPokuponTeam підшукала найкращі ідеї, а ще – чудові знижки до 50% на розваги, щоб ви змогли дозволити собі більше 🙂

Акції
Квиток до дитячого парку «Планета» в ТЦ «Караван»
Дніпро, Нижньодніпровська вулиця, 17
-40%
250 грн
149.0 грн
2 години гри в більярд в «Атмосфера»
Дніпро, Дмитра Донцова вулиця, 2А
-50%
320 грн
159.0 грн
Показати всі
89 акцій

Зводити дівчину в ресторан 

Перше побачення – справа відповідальна. Класика жанру – вибрати хороший ресторан з романтичною атмосферою і забронювати столик для двох на вечір. І це чудова ідея! Головне, щоб музика була не надто гучною, адже вам захочеться поговорити і дізнатися один про одного побільше. У місті Дніпро багато гідних ресторанів і кафе. Щоб все пройшло гладко, вибирайте перевірені місця, читайте відгуки і заощаджуйте на замовленні по меню до 55% завдяки Pokupon. 

Побачення у ресторані, Дніпро
Акції
Від 2 ночей у котеджі в комплексі «Радомишль»
Радомишль (Житомирська область), Плетенецька вулиця, 1
-20%
5000 грн
3999.0 грн
Від 2 ночей зі сніданками та сауною в «Knaus»
Чернівці, Поштова вулиця, 4
-20%
4700 грн
3759.0 грн
Показати всі
31 акцій

Піти на пікнік 

У хорошу погоду можна сходити з дівчиною на пікнік. Прихопіть з собою пляшечку шампанського, замовте суші або устриці – зі знижкою від Pokupon вийде недорого. Посеред великого міста завжди знайдеться куточок живої природи, де можна розташуватися на травичці, поспілкуватися і перекусити. Одним з улюблених місць солодких парочок вважається Монастирський острів. Там дуже красиво, є купа розваг та атракціонів: тролей, оглядовий майданчик, пішохідний міст, обвішаний замочками закоханих.

Пікнік
Акції
Знижка 50% на роли і піцу від «Eatme»
Доставка по Дніпру
-50%
0 грн
40 грн
Знижка 50% на суші-сети від «Sushi for you»
Дніпро, Велика Дієвська вулиця, 111Р
-50%
0 грн
40 грн
Показати всі
22 акцій

Запросити дівчину у кіно 

Піти з подругою у кіно – завжди вдалий вибір. Переглядаючи кіноафішу, орієнтуйтеся на уподобання коханої. Безпрограшний варіант – комедія чи романтичний фільм. Так-так, вам таке, може, і не до душі, але що вдієш 😉

Побачення у кіно, Дніпро
Акції
Знижка 50% на атракціон «7D Кіно» від «DTech»
Тернопіль, Текстильна вулиця, 28Ч
-50%
0 грн
10.0 грн
Знижка 50% на перегляд фільму на «XRide» в «DTech»
Дніпро, Нижньодніпровська вулиця, 17
-50%
0 грн
10.0 грн
Показати всі
2 акцій

Сходити з дівчиною на виставку 

Запросити обраницю на виставку – класний варіант поповнити скарбничку спільних вражень. Яка б не була тема експозиції, про неї можна поговорити, обговорити деталі, і в процесі більше дізнатися про людину, зблизитися. Дивишся – вже немає і сліду від початкової напруги та дискомфорту. Ви на одній хвилі!

Виставка
Акції
Знижка 50% на відвідування виставки автомобілів
Дніпро, Мандриківська вулиця, 44
-50%
0 грн
25 грн
Знижка 50% на будь-який VR-атракціон у «VR77D»
Дніпро, Королеви Єлизавети II вулиця, 2
-50%
0 грн
20 грн
Показати всі
2 акцій

Побачення в VR-клубі 

Подобається дивувати свою другу половинку? Зводіть її на побачення до ігрового клубу! Драйв, адреналін і практично реальні за відчуттями пригоди внесуть нові свіжі нотки у ваші стосунки. Можна підібрати романтичний сюжет, де ви – мужній борець із зомбі та сміливо захищаєте від них свою даму серця. Хоч реальність і віртуальна, емоції справжні! У клубах зазвичай є бар: після гри можна розслабитися, випити смачні коктейлі та насолодитися спілкуванням із об’єктом своєї симпатії. 

Віртуальна реальність
Акції
Знижка 50% на атракціон «7D Кіно» від «DTech»
Тернопіль, Текстильна вулиця, 28Ч
-50%
0 грн
10.0 грн
Знижка 50% на гру в клубі «Na rayoni»
Дніпро, Повітрофлотська вулиця, 2А
-50%
300 грн
20.0 грн
Показати всі
4 акцій

Побачення з квестом 

Ви з дівчиною поки тільки гуляли по набережній, плюс пара кава-брейків серед робочого дня? Можна урізноманітнити ваші побачення і сходити у квест-кімнату. Це не тільки цікаве дозвілля, легке прокачування розуму, але і відмінний спосіб краще пізнати один одного. Новий спільно пережитий досвід дуже зближує! 

Що стосується жанру, то він може бути будь-яким. Не обмежуйте себе: світлий та позитивний флер закоханості – не привід категорично відкидати хорор-квести. Буде ще один привід проявити себе сміливим героєм та подарувати коханій теплі та дбайливі обійми 🙂

Квест
Акції
Квест-кімната «Протеже Франка» від «Quest Time»
Дніпро, Дмитра Яворницького проспект, 78
-40%
900 грн
540.0 грн
Знижка 50% на гру в клубі «Na rayoni»
Дніпро, Повітрофлотська вулиця, 2А
-50%
300 грн
20.0 грн
Показати всі
3 акцій

Екстрім на двох: оренда квадроциклів 

Хочете подарувати дівчині незабутні емоції – влаштуйте драйвове побачення. Орендуйте квадроцикл – один або пару, якщо ваша герлфренд не з боязкого десятка і хоче змагатися з вами на рівних – вперед, назустріч вітру та яскравим враженням 🙂

Квадроцикли
Акції
До 2 годин прокату квадроциклів «Kvadro Kamenskoe»
Кам'янське (Дніпропетровська область), Незалежності бульвар, 3В
-20%
900 грн
719.0 грн
До 2 години прокату баггі від «Kvadro Kamenskoe»
Кам'янське (Дніпропетровська область), Незалежності бульвар, 3В
-20%
1100 грн
879.0 грн
Показати всі
3 акцій

Побачення на льоду

Ще одна нереальна ідея дозвілля для пари – запросити кохану на ковзанку просто неба. У Дніпрі багато критих льодових арен, які працюють цілий рік, але саме взимку таке побачення набуває особливого романтичного вайбу.

Трохи від’їхавши від міста, в розважальному центрі «Льодова родина» можна ковзати просто неба в оточенні сотень ліхтариків, покататися на тюбі, а потім – смачно поїсти і зігрітися глінтвейном та обіймами в затишному кафе на території. І ви все ще думаєте? 😉

Побачення на льоду, Дніпро

День релаксу у спа-центрі 

Йдеться не про перше побачення, і ви вже добре знаєте один одного? Запросіть кохану на побачення з релаксом у спа-центр. Тут можна кайфанути, відчути розслаблюючий ефект від б’юті-процедур і провести час з дівчиною максимально приємно. До spa-програми зазвичай входить скрабування всього тіла, релакс-масаж, обгортання, гідромасаж, аромотерапія та фінальне чаювання. Але шампанське із фруктами замість чаю напевно не зашкодить 🙂 Зекономити на спа до 60% можна завдяки акціям від Покупону.

Спа
Акції
Виграй SPA відпочинок на День Конституції у Буковелі
Поляниця (Івано-Франківська область), Вишня урочище, 338
-0%
0 грн
20 грн
SPA-програма «Шоколадний мус» у студії «Орхідея»
Дніпро, Дмитра Яворницького проспект, 39
-59%
1800 грн
779.0 грн
Показати всі
8 акцій

Погуляти по Дніпровській набережній 

А як щодо прогулянок містом? Дніпровська набережна – одне з найромантичніших місць в Дніпрі. Безліч сімейних пар зізнаються, що закохалися один в одного саме тут. Це найдовша алея біля води в Європі і одна з головних визначних пам’яток міста. 30 км вистачить навіть найпалкішим романтикам, щоб погуляти, наговоритися, наобійматися, націлуватися – загалом, провести час удвох. 

Побачення в Дніпрі

Ідеальне місце для першого, другого або навіть третього побачення. «Дихайте» один одним хоч до ранку, неспішно гуляючи по набережній і милуючись панорамами міста. Якщо зголодніли, поблизу є кілька красивих ресторанчиків, прямо над річкою. 

Побачення у набережній Дніпра

Читайте також:
✔️Куди поїхати на вихідні з Дніпра
✔️Де покататися на ковзанах у Дніпрі
✔️Мигове: розваги та пам’ятки
✔️Новинки кіно – фільми, які варто подивитися
✔️Романтичні фільми про кохання та пристрасть

Тепер у вас в запасі є кілька цікавих місць в Дніпрі, куди піти на побачення з подругою серця. Але не забувайте, що одного прекрасного антуражу замало. Головне – турбота, увага, зацікавленість і взаємна повага. Тільки так народжується справжнє і міцне кохання. 

А де у вас було перше побачення, куди любите ходити разом, підтримуючи вогник відносин? Діліться цікавими місцями в коментарях.

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *