Модні вії 2024: найсвіжіші тренди

Модные ресницы

2024 несе нові модні тенденції в одязі, зачісках, макіяжі, манікюрі і навіть у сфері лашмейка – нарощування вій. На модних показах, що задають тон світовій моді, приділили війкам особливу увагу: у трендах екстравагантне нарощування та незвичайний макіяж. PokuponBlogTeam з’ясувала, яке оформлення вій буде найбільш актуальним у 2024 році, та підготувала шикарні знижки до 70% на нарощування та ламінування вій у салонах краси вашого міста.

Акції
Ламінування, реконструкція вій у «Lash Effect»
Київ, Володимирська вулиця, 51-53
-50%
500 грн
249.0 грн
Ламінування, реконструкція вій в «Legendario»
Київ, вул. Велика Васильківська, 47
-52%
800 грн
379 грн
Показати всі
10 акцій

Твіггі

Модні тренди мають властивість повертатись – іноді навіть через десятиліття. Ось і мода 60-х на вії в стилі Твіггі повернулася на подіуми, а заразом увірвалася в модні блоги Інстаграму та Тік-Току. Склеєні пучками вії надають погляду лялькову наївність і наділяють навіть далеке від параметрів baby face обличчя дитячими рисами. Стати як Твіггі можна, використовуючи накладні вії або за допомогою звичайної щіточки для нанесення туші. Пара простих рухів – і ретро-образ готовий.

Акції
Нарощування вій у салоні краси «Стиль»
Київ, Святошинська площа, 1
-30%
700 грн
490.0 грн
Ламінування брів та вій у «Pastel Beauty»
Київ, Миколи Ушакова вулиця, 1В
-47%
400 грн
259.0 грн
Показати всі
9 акцій

Павуки та манга

Якщо придивитися до макіяжу моделей на подіумних показах або пройтися тегами #spiderlashes або #mangalashes в соцмережах, можна побачити, що старі тренди не тільки повертаються, а й трансформуються. Продовженням відродженої моди на Твіггі стали сміливі експерименти з накладними віями-пучками, які нагадують чи то павучі лапки, чи то розділені вії героїв аніме. Розміщені по центру і у зовнішніх куточках довгі пучки візуально збільшують очі і надають погляду котячий шарм. Стилісти вважають, що у 2024 році таким нестандартним прийомом можна доповнювати навіть повсякденний макіяж: довгі накладні вії-пучки, на відміну від тіней та стрілок, не обтяжують образ, але при цьому створюють яскравий акцент.

Акції
Манікюр та педикюр з покриттям у «Lina Nails»
Київ, Вадима Гетьмана вулиця, 27
-43%
400 грн
269.0 грн
Манікюр та педикюр у студії «Xuxunails Service»
Київ, Новгород-Сіверська вулиця, 1
-67%
300 грн
139.0 грн
Показати всі
17 акцій

Читайте також: 
✔️Ідеї манікюру на короткі нігті 
✔️Модний макіяж – актуальні тренди 
✔️Куди піти з дитиною у Києві 
✔️Наймодніші жіночі стрижки 
✔️Як і кому приймати вітамін D

Ламіновані вії

Не хочете носити пучки, любите природність? Тоді вам на ламінування. Підкручені довгі вії, але при цьому свої рідні – універсальний варіант для дівчат, які хочуть виглядати модно і доглянуто та дотримуються класичних уявлень про ідеальну красу. Ефект розкритого погляду та подовжених вій, що його досягають під час ламінування, тримається близько 5-7 тижнів. Деякі дівчата навіть перестають користуватися тушшю на цей час: ламіновані вії чудово виглядають і без неї.

Акції
Карбоновий пілінг обличчя та шиї у «TOP Laser»
Київ, Велика Китаївська вулиця, 10А
-50%
1000 грн
499.0 грн
Пілінг для обличчя в кабінеті «Dr.Manvelova»
Київ, Валерія Лобановського проспект, 144
-46%
700 грн
409.0 грн
Показати всі
52 акцій

Янгольські вії

Цей вид нарощування був популярний у 2023 році та виявився дуже живучим – тренд на янгольські вії перекочував у 2024-й. І не дарма: виглядають вони ніжно, красиво та досить природно. Акцент робиться головним чином на верхній повіці, віям надають натурального об’єму, біля зовнішнього куточка ока вони трохи густіші і довші, за рахунок чого погляд стає більш виразним і жіночним.

Акції
Знижка 50% на шашличні сети від Шашлик від Рафаеля
Київ, Миколи Закревського вулиця, 51/2
-50%
0 грн
50.0 грн
Знижка 52% на суші-сет «Феєрія» від «Sushitta»
Київ, Ганни Ахматової вулиця, 46
-52%
0 грн
30 грн
Показати всі
55 акцій

Яскраві кольорові вії

Модний тренд на кольорові вії залишається актуальним в сезоні 2024. Незважаючи на популярність всього натурального, завжди знайдуться сміливі дівчата, готові віддати перевагу оригінальній фішці. Тим більше, такій модній!

Сині, зелені, фіолетові волоски можна використовувати в будь-якій техніці нарощування. Підійде і омбре, і ефект мокрих вій, і кольорові вставки, і ефект підводки  – купа варіантів!

Якщо віддаєте перевагу користуванню тушшю і хочете яскравий модний акцент в макіяжі – купіть кольорову. Об’ємна кольорова туш і чиста, доглянута шкіра – незвичайний тренд в макіяжі 2024. Багато косметичних брендів випередили модну тенденцію і вже випустили широку лінійку кольорової туші. Синя, фіолетова, червона, рожева, золота і срібна  – варіантів додати яскравих фарб безліч!

Зухвалий лаймовий, неоновий блакитний або помаранчевий – неонові кольори все ще в моді. Якщо ви зібралися на вечірку в клуб, такі вії будуть гармонійно й виразно виділятися в сутінках. Не бійтеся встигнути поекспериментувати з трендовою фішкою – мода швидко минає!

Акції
Від 2 ночей зі сніданками в готелі «Шепіт Карпат»
Пилипець (Закарпатська область), 344
-30%
4100 грн
2869.0 грн
Від 2 ночей з сніданками і SPA в комплексі Карпати
Мигово (Чернівецька область), Буковинська вулиця, 178
-45%
8700 грн
5599.0 грн
Показати всі
83 акцій

Пастельні вії

Ніжний б’юті-тренд, актуальний як минулого року, так і у 2024-му, – пастельні вії. Туш світлих відтінків додає образу футуристичної нотки або, залежно від макіяжу та вибраного look’у, весняної легкості. Зефірний рожевий, ванільно-жовтий, пудровий блакитний, лавандовий або блідо-салатовий – вибирайте туш одного з цих відтінків і вперед, поширювати вайби ніжності.

Ефект мокрих вій

«Мокре» нарощування створене для дівчат, які полюбляють вологий ефект туші на віях, але хочуть уникнути її недоліків: осипання, патьоків і щоденного ритуалу з нанесенням і змиванням. Такий спосіб нарощування надає віям додатковий об’єм (зазвичай невеликий, 2-3D) без обважнення і виглядає дуже природно. Створюється враження, що ви тільки що вмилися. Волоски немов стикаються один з одним, але ні в якому разі не склеєні між собою насправді.

Техніка полягає у приклеюванні війок різної товщини по контуру повіки через певний інтервал. Часто використовуються цілі пучки з волосків різної довжини. Один нюанс: такий метод не підійде, якщо свої натуральні вії надто рідкі.

Читайте також: 
✔️Що подивитись – кращі нові серіали 
✔️Види пілінгів для обличчя 
✔️Які аналізи потрібно здавати щороку 
✔️Як підготуватися до літа 
✔️Захоплюючий відпочинок на курорті Буковель  

А які ви нарощуєте вії чи волієте ходити з натуральними? Який із трендів 2024 року вам сподобався? Діліться у коментарях 🙂

1 коментар
  • Таисия

    Все идеи в этой статье мне понравились, они безусловно яркие и позитивные, хотя и немного странные для того что бы так прогуливаться по улице. Хоть идеи по макияжу ресниц мне понравились, я все еще буду придерживаться своего принципа окрашивания. Я наношу тушь так, что бы ресницы как можно лучше подкручивались и хорошенько их разделяю.А если еще аккуратно нарисовать тоненькую красивую стрелку, то эффект будет еще лучшим.

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *