Модні тренди макіяжу 2024

Модні тренди макіяжу 2024

Тренди диктують своє у всіх сферах життя: у моді, ресторанному бізнесі, дизайні, архітектурі, макіяжі… Мейкап, як і одяг, не тільки підкреслює жіночу красу, а й відображає модні тенденції: якісь із них забуваються одразу, якісь затримуються надовго і стають класикою. Що модно у макіяжі у 2024 році? PokuponBlogTeam зібрала нові, свіжі ідеї для повсякденних та святкових образів, які легше втілювати, якщо пройти курс візажу для себе або звернутися за допомогою до візажиста

Акції
Урок «Макіяж для себе» від стиліста «Di Visage»
Київ, вулиця Володимирська, 51-53
-60%
1600 грн
649.0 грн
Виїзний макіяж від візажиста «Di Visage»
Весь Київ
-50%
1000 грн
499 грн
Показати всі
16 акцій

Сяюча шкіра

Ще кілька років тому у макіяжі панували матові текстури: матові тіні, матова помада і більше пудри для обличчя. Зараз все навпаки: що більше сяє ваша шкіра, то краще. Для повсякденного макіяжу достатньо зберегти природний блиск шкіри і не використовувати пудру. 

Для вечірки або фотосесії можна відірватися на повну та зробити повноцінний wet-look: для цього вам знадобляться рідкі або кремові тональні засоби зі світловідбивними частинками та хайлайтер. Фінальний штрих – глянцеві повіки. Цього ефекту можна досягти, нанісши на них тонким шаром безбарвний блиск для губ.

Сяюча шкіра – модний тренд макіяжу 2024
Тренд макіяжу – сяюча шкіра
Акції
Манікюр та педикюр з покриттям у «Lina Nails»
Київ, Вадима Гетьмана вулиця, 27
-43%
400 грн
269.0 грн
Манікюр та педикюр у студії «Xuxunails Service»
Київ, Новгород-Сіверська вулиця, 1
-67%
300 грн
139.0 грн
Показати всі
17 акцій

Яскраві рум’яна на вилицях

У модних трендах 2024 року лідирують рум’яні вилиці. Це виглядає яскраво, соковито, свіжо, але в такий спосіб бажано акцентувати нюдовий мейк, у вечірньому макіяжі з рум’янами варто бути обережнішими. Як зробити? Посміхніться – так вилиці стануть помітнішими – і нанесіть на них рум’яна легкими та швидкими круговими рухами. Вуаля, модний мейк готовий.

Натуральні брови

Рівні, під лінійку, брови вже не в моді. У 2024 році брови повинні виглядати максимально природно і навіть трохи недбало, але це не означає, що потрібно махнути рукою на красиву форму та укладку. Адже всім відомо, що натуральність у макіяжі – це результат серйозної творчої роботи 😉

Акції
Чистка обличчя у «Студії естетичної косметології»
Київ, Срібнокільська вулиця, 22А
-41%
500 грн
329.0 грн
Чистка обличчя з маскою в «Souland Body studio»
Київ, Лесі Українки бульвар, 34
-53%
600 грн
349.0 грн
Показати всі
57 акцій

Ультра-світлі брови

Густими та широкими темними бровами вже давно нікого не здивуєш – цей тренд міцно закріпився у б’юті-індустрії. Але набирає популярності нова модна тенденція: на подіумах з’являються моделі «без брів». Ні, вони їх не збривають, а зафарбовують або освітлюють до блонду, щоб досягти ефекту, що наводить на думки про середньовічних красунь. Складно сказати, чи приживеться така мода у звичайному житті, але дуже світлим білявкам і рудоволосим дівчатам такий варіант безперечно пасуватиме.

Ультра-світлі брови – тренд мейка 2024
Акції
Ламінування брів та вій в «Haimanova Browmaster»
Київ, Басейна вулиця, 9А
-49%
500 грн
299.0 грн
Ламінування та фарбування брів та вій
Київ, Прорізна вулиця, 9
-40%
320 грн
239.0 грн
Показати всі
9 акцій

Читайте також:
🔷 Що треба знати про карбоновий пілінг
🔶 Новинки кіно, які варто подивитися
🔷 Ідеї манікюру на короткі нігті
🔶 Тренди жіночих стрижок 

Макіяж латте

Макіяж у м’якій коричневій палітрі завжди актуальний і підходить практично всім (але особливо – шатенкам або блондинкам з нейтральним чи теплим підтоном шкіри). Стриманий, елегантний, жіночний, він чудово виглядає і в якості денного, і в якості вечірнього, особливо якщо це романтичне побачення і ви хочете виглядати максимально природно.

Акції
Ламінування, реконструкція вій в «Legendario»
Київ, вул. Велика Васильківська, 47
-52%
800 грн
379 грн
Ламінування брів та вій в «Haimanova Browmaster»
Київ, Басейна вулиця, 9А
-49%
500 грн
299.0 грн
Показати всі
8 акцій

Стрілки шанель

Ще нещодавно вереском моди були незвичайні, креативні стрілки – ультрадовгі, подвійні, різнокольорові. Цього року нестандартні рішення поступаються місцем старій добрій класиці – стриманим стрілкам шанель або baby doll. Їх особливість полягає в тому, що вони доволі короткі, жирні і починаються з внутрішнього куточка ока, а не з середини повіки. Класичні стрілки виглядають елегантно, надають погляду виразності і відмінно поєднуються як із повсякденним, так і з вечірнім макіяжем.

Акції
Знижка 50% на шашличні сети від Шашлик від Рафаеля
Київ, Миколи Закревського вулиця, 51/2
-50%
0 грн
50.0 грн
Знижка 52% на суші-сет «Феєрія» від «Sushitta»
Київ, Ганни Ахматової вулиця, 46
-52%
0 грн
30 грн
Показати всі
55 акцій

Голлівудський мейк

Якщо не знаєте, як нафарбуватись на вечір, зробіть голлівудський макіяж – не помилитеся. Цей образ ніколи не виходить із моди, актуальний і у 2023 році. Ідеальна шкіра, легкі смокі-айз, чітка форма брів та червоні губи – безпрограшне поєднання, яке народилося в далекі сорокові та досі користується любов’ю багатьох жінок по всьому світу. Зробити його самостійно буде нелегко, особливо якщо у вас немає досвіду – врятують курси макіяжу для себе, де вам дадуть ази візажу і навчать робити найпопулярніші образи.

Оригінальний макіяж у голлівудському стилі
Акції
VIP-обгортання «Альгіотерапія» у «BodyLike»
Київ, Щекавицька вулиця, 30/39
-70%
4000 грн
1199 грн
VIP-обгортання в спа-капсулі в «BodyLike»
Київ, Щекавицька вулиця, 30/39
-70%
4000 грн
1199 грн
Показати всі
127 акцій

Гліттер

Сяйво в тренді. Гліттер на очах і губах може стати не лише елементом вашого вечірнього мейку, а й частиною повсякденного образу, якщо ви не боїтеся виглядати яскраво. Гліттери часто можна знайти у великих різнокольорових палетках тіней, для них є характерними крупні мерехтливі частинки і сильний блиск. Використовуйте спеціальний праймер під глітер, щоб блискітки лягали на шкіру рівно і не осипалися.

Гліттер на очах у трендах мейку 2024
Акції
Від 2 ночей у будні у готелі «Залив» на озері
Сарни (Рівненська область)
-30%
5280 грн
3699.0 грн
Від 1 ночі відпочинку у комплексі «Krakow»
Київ, Брест-Литовське шосе, 8А
-26%
1195 грн
885.0 грн
Показати всі
74 акцій

Глянцеві губи

Актуальний та модний макіяж губ на кожен день – глянцевий блиск. На якийсь час глянець було рішуче витіснено матовими помадами, але наразі він знову модний. Прозорий, нюдовий, пігментований – з будь-яким варіантом ви виглядатимете трендово та стильно. В особливому фаворі у 2024-му – глянцевий червоний, який стане ідеальним акцентом у вашому макіяжі.

Ефект зацілованих вуст

Модні тенденції можуть суперечити одна одній, і це цілком нормально. Наприклад, у 2024 році однаково актуальні і чіткі контури, і ніжний мейк із розмитими переходами. Заціловані вуста – так називають техніку, що прийшла з корейського макіяжу ще кілька років тому і знову завоювала популярність у ТікТоку.

Для створення потрібного ефекту вам знадобляться помади декількох відтінків або один тинт, при цьому наносити колір краще подушечками пальців, легкими поплескуючими рухами. Результат: м’яко розтушовані губи з нечіткими краями, які виглядають так, ніби їх щойно довго і пристрасно цілували 😏💋

Ефект зацілованих вуст у моді в 2024 році
Акції
Мікрострумова терапія в «Апаратна косметологія»
Київ, Полтавська вулиця, 10
-76%
600 грн
199.0 грн
До 7 сеансів RF-ліфтингу в «Апаратна косметологія»
Київ, Полтавська вулиця, 10
-71%
3000 грн
999.0 грн
Показати всі
273 акцій

Барбі кор

Попередній рік ознаменувався вибуховою популярністю барбі-стилю – за це спасибі гучному фільму «Барбі» з Марго Роббі у головній ролі. У 2024-му все ще відчуваються афтершоки моди на рожевий – тільки тепер у тренді менш яскраві та помітні, більш стримані, нейтральні відтінки. Рожеві тіні, помада чи рум’яна – вибирайте, де хочете зробити головний барбі-акцент у вашому мейку.

Акції
Від 2 ночей влітку у «Пацьорка» поблизу Буковеля
Татарів (Івано-Франківська область), Олекси Довбуша вулиця, 84
-30%
5400 грн
3779.0 грн
Від 2 ночей з харчуванням в готелі «White House»
Яблуниця (Івано-Франківська область), Горишків ділянка, 379
-34%
3800 грн
2499.0 грн
Показати всі
25 акцій

Металік на повіках і губах

«Свято, яке завжди з тобою», – так сказав Гемінґвей про Париж, а ми так скажемо про макіяж металік. Блискучі срібні або золоті тіні, блискуча підводка, помада з металевим сяйвом – мейк у текстурі металік створить святковий настрій навіть у похмурий день. Яскравість сяйва можна регулювати: блиск металу може бути яскравим акцентом у нейтральному макіяжі, а може – центральною ідеєю вашого образу, якщо вам кортить сяяти всіма гранями.

Ось так виглядають тренди макіяжу на 2024 рік. Але знайте, що не обов’язково гнатися за трендовістю, вибирайте те, що вам подобається та підходить. Головне в моді – знайти свій стиль та дотримуватися його 😉

Читайте також:
🔷 Модні тренди макіяжу губ
🔶 Як підготуватися до літа
🔷 Як правильно приймати вітамін D
🔶 Види пілінга для обличчя – який обрати
🔷 Які аналізи потрібно здавати щороку

Діліться у коментарях, які тенденції вам сподобалися найбільше, які плануєте використовувати у повсякденному житті, а які берете собі у копілочку для вечірніх і святкових луків 😍

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *