Куди піти в Одесі з дівчиною – ідеї для побачень

Куда пойти в Одессе с девушкой – идеи для свиданий

Одеса – місто, в якому можна добре провести час та смачно поїсти. І, певна річ, знайдеться, куди повести дівчину на перше, друге та, якщо все складеться, наступні побачення. Прогулянки біля моря, квести, концерти, романтичні посиденьки в кращих кафе міста – чим ви готові здивувати свою кохану? BlogPokuponTeam розповість, як провести час, щоб двом було цікаво, де провести побачення в перший раз, де найбільш затишні романтичні заклади в місті та кращі знижки на розваги і вишукані страви.

Акції
Вхідний квиток для дитини у центрі «Sky Park»
Одеса, Люстдорфська дорога, 55з
-45%
290 грн
159.0 грн
Квиток на цілий день у «Країна Мрій» у Котовського
Одеса, Семена Палія вулиця, 99В
-26%
270 грн
199.0 грн
Показати всі
104 акцій

Читайте у нашому огляді:

Незвичайні ідеї для романтичного побачення

Романтичне шоу у дельфінарії

Одним з ідеальних місць для побачення вважається дельфінарій. У вечірній час тут проходить нічне романтичне шоу з дельфінами та ластоногими. Артисти, спецефекти, використання сучасних технологій і підсвітки створить феєричний вайб і приведе у захват будь-яку дівчину. Ще більше яскравих емоцій подарує спільне плавання із дельфінами у басейні – така пригода запам’ятається на все життя. Якщо ви твердо вирішили приємно вразити свою супутницю – сходіть удвох на водяне шоу чи поплавати з дельфінами, а з Покупон квитки обійдуться на 40% дешевше.

Побачення з дівчиною у дельфінарії «Немо» в Одессі
Акції
Показати всі
2 акцій

День біля басейну

Будь-яке задоволення стає вдвічі приємнішим, якщо розділити його з коханою людиною. Організуйте день водного релаксу на двох у спа-центрі «Aqua Paradise», зі знижкою Покупона такий відпочинок коштуватиме вам лише 720 1200 грн. У цю вартість входить плавання у великому басейні з артезіанською водою та купання у холодній купелі. За окрему плату можна розслабитися в інфрачервоній сауні та римській парній. День відпочинку біля басейну – чудова ідея для побачення з дівчиною, коли хочеться чогось незвичайного 😍

Побачення біля басейну в Одессі
Акції
Цілий день у SPA-центрі «Aqua Paradise»
Одеса, Южносанаторний провулок, 2/2
-40%
1200 грн
720.0 грн
Від 1 ночі зі сніданками у «Aqua Paradise» в Одесі
Одеса, Южносанаторний провулок, 2/2
-25%
3200 грн
2400.0 грн
Показати всі
2 акцій

Побачення на березі моря 

Влаштуйте своїй коханій побачення у найкращих традиціях мелодраматичного кіно. Світанок на березі моря після чарівної ночі і такої ж чарівної романтичної вечері… Що може бути краще, ніж удвох спостерігати, як сонце піднімається над морським обрієм, і слухати шум хвиль? Особливо якщо це не перше, а друге… чи третє побачення, і можна посидіти на балконі розкішного готелю з шампанським та улюбленими цукерками, а потім вирушити на розслаблюючі спа-процедури для двох.

Побачення в Одесі біля моря
Акції
Від 1 ночі зі сніданками в «City Club» у Харкові
Харків, Юрія Гагаріна проспект, 145
-50%
1580 грн
869.0 грн
Від 1 ночі у готелі «Classic Hotel» у Харкові
Харків, Мистецтв вулиця, 14
-59%
2470 грн
1100.0 грн
Показати всі
118 акцій

Спа-релакс

Якщо ви зустрічаєтеся з дівчиною вже тривалий час або навіть живете разом, подумайте над тим, щоб здивувати її та влаштувати незвичайне побачення, зробити таке, чого у повсякденному житті не вистачає 😜 Максимальний рівень довіри – це коли можна вдвох розслабитись і ні про що не думати. Уявіть, як вас огортає тепло сауни, східні аромати… Відчули кайф? Тоді організуйте по-справжньому королівське побачення у спа-салоні з насиченою багатогодинною програмою догляду.

Влаштувати спа-побачення з дівчиною
Акції
До 2 сеансів SPA-програми «Дихання Бразилії»
Одеса, Богдана Хмельницького вулиця, 23
-48%
1500 грн
849.0 грн
SPA-програма «Шоколадна нуга» у «Країна масажу»
Одеса, Богдана Хмельницького вулиця, 23
-51%
1600 грн
869.0 грн
Показати всі
42 акцій

Спільна фотосесія

На першому і навіть на другому побачення подібне, звісно, не провернеш, але якщо ваші стосунки тривають вже доволі довго, то чому б не влаштувати романтичну фотопрогулянку? Жанр лав сторі є дуже популярним. Можливо, саме про це давно мріє ваша друга половинка? Замовте професійну фотосесію лав сторі та закарбуйте ваше кохання на світлинах, мало яка дівчина залишиться байдужою до такого подарунка.  

Зробити фотосесію в якості побачення

Побачення для найактивніших

Не уявляєте спільний відпочинок без покатеньок на роликах чи боулінгу? Тоді варто організувати щось активне і веселе, щоб побачення пройшло бадьоро і запам’яталося як справжня пригода 😀

Квест

Нехай удвох розгадувати складні головоломки у квеструмах складніше, чим якщо йти туди великою компанією, спиток – не збиток 😜 Поєднайте ваші інтелектуальні здібності в єдине ціле і киньте виклик найзаплутанішим сценаріям і складним загадкам. Впевнені, у вас все вийде, особливо якщо ви фанати квестів і звикли клацати їх як горішки.

Побачення у квеструмі
Акції
Квест-кімната «Прокляття фараона» від «QZone»
Одеса, Єврейська вулиця, 10
-40%
1400 грн
840.0 грн
Авто-квест «Пізнай Одесу IV» від компанії «OQRoomS
Одеса, Дюківська вулиця, 14
-40%
1200 грн
719.0 грн
Показати всі
14 акцій

Зоопарк «Біопарк» 

Чудова ідея для сонячного дня – провести час на свіжому повітрі за містом і заразом піддивитися за життям тварин, від звичних для нашого ареалу до найекзотичніших. Зоопарк «Біопарк» залишить у вас найяскравіші враження, адже інакше бути не може після знайомства зі стрункими жирафами, грізними бенгальськими та амурськими тиграми, великим уссурійським ведмедем, спритними капуцинами та лемурами, веселими єнотами та іншими дивовижними звірами.

Зоопарк «Біопарк» в Одессі – гарне місце для побачення

Віртуальна реальність

Ігри в клубах віртуальної реальності, як одиночні, так і сітьові, вже який рік користуються популярністю і в Одесі, і в усьому світі. Якщо ви хочете відвести дівчину у дійсно небанальне місце та забезпечити їй та собі захопливе дозвілля, то розділ знижок на відвідування клубів віртуальної реальності – справжній подарунок долі для вас! 

Похід до клубу віртуальної реальності з дівчиною
Акції
Знижка 50% на VR-гру в клубі «VR land»
Одеса, Райдужний масив, 19/4
-50%
200 грн
20.0 грн
Гра у віртуальну реальність у «ZiGRAYMO Game Zone»
Одеса, Жуковського вулиця, 6
-30%
200 грн
140.0 грн
Показати всі
10 акцій

Картинг 

Якщо ви і ваша дівчина – ті ще любителі адреналіну у крові, то побачення на картингу прийдеться вам до смаку. Влаштуйте собі справжні змагання, спробуйте швидкість на смак – гострі відчуття додадуть вашій романтичній зустрічі особливої перчинки. 

Сходити на картинг
Акції
Знижка 40% на заїзди на картингу «Drift Karting»
Одеса, Степова вулиця, 9
-40%
0 грн
20.0 грн
Знижка 35% на картинг у Дюківському парку
Одеса, Розкидайлівська вулиця, 56
-35%
0 грн
30 грн
Показати всі
4 акцій

Ковзанка

Взимку складно уявити собі більш атмосферну розвагу, ніж катання на ковзанах. Одному кататися добре, але коли ви з коханою дівчиною, таке дозвілля виглядає набагато привабливішим: нові яскраві враження набагато приємніше ділити з близькою людиною. Тож романтична прогулянка на ковзанах удвох – саме те для приємного вечора. Беріть кохану, і – вперед, на кращі ковзанки Одеси! 

Покататися на ковзанці з дівчиною

Читайте також:
🔷 Високогірний курорт Драгобрат
🔶 Розваги та цікавинки Буковеля
🔷 Як відростити бороду – корисні поради

Акції
Чоловіча чи дитяча стрижка від Беленкової Лілії
Одеса, Удільний провулок, 6
-62%
300 грн
120.0 грн
Показати всі
1 акцій

Культурна програма

Як казав Антуан де Сент-Екзюпері, кохання – це коли дивляться в один бік. У вас безперечно є спільні інтереси та захоплення – кіно, улюблена музика, яка «зв’язала», театр… То чому б не поєднати романтичне побачення з культурним дозвіллям, яке принесе вам обом задоволення і нові враження?

Виставки та музеї

Відмінна ідея для романтичного побачення – сходити до музею чи на виставку. Ви можете подивитися на живих метеликів або на красиві шоколадні вироби у Музеї шоколаду на Дерибасівській (до речі, на солодкі вироби 🍫 можна не тільки дивитися, але й купити деякі з них в якості сувенірів до чаювання).

Побачення на виставці
Акції
Знижка 50% на відвідування «Музею Шоколаду»
Одеса, Дерибасівська вулиця, 14
-50%
0 грн
40 грн
Показати всі
1 акцій

Концерт

Якщо вам хочеться приємно здивувати дівчину і зробити вечір по-справжньому незабутнім, радимо «прощупати» її музичні смаки: яких виконавців вона слухає, до яких жанрів схиляється. І якщо незабаром планується якраз той концерт, про який вона мріє, хапайте квитки і влаштовуйте незабутній музичний вечір.

Відвести дівчину на концерт

Побачення у кінотеатрі

Вдалою альтернативою концерту стане спільний перегляд фільму в кінотеатрі (і взагалі це класика побачень!). Придбайте квитки на довгоочікувану прем’єру, займіть найкомфортніші місця в кінозалі і… постарайтеся хоча б іноді звертати увагу на те, що діється на екрані. Повірте, таке побачення ваша супутниця безумовно оцінить!

Побачення в кінотеатрі

Театр 

Якщо ваша дівчина нерівно дихає до живої акторській гри, неодмінно сходіть ввечері до театру! Розкішні інтер’єри, можливість зробити купу гарних світлин, великий репертуар на будь-який смак – все це можна побачити в Одеському оперному. Якщо вам більше до смаку камерні вистави з проникливою акторською грою за сучасними та класичними сценаріями, зазирніть до Театру на Чайній.

Сходити з дівчиною у театр

Куди сходити з дівчиною в кафе

Повертаючись до класики – коли на вулиці холодно, хочеться тепла, затишку та смачно й недорого поїсти, то ось вам кращі місця, в яких можна перечекати дощову погоду й не помітити, як промине час за захопливими розмовами, апетитною їжею та напоями.

Акції
Знижка 40% на піцу від ресторану «Chefin»
Одеса, Івана та Юрія Лип вулиця, 60/1
-40%
0 грн
40 грн
Знижка 40% на все меню кухні від «Pick Up Sushi»
Одеса, Велика Арнаутська вулиця, 2
-40%
0 грн
25 грн
Показати всі
27 акцій

«Nonna» 

Вишукані страви європейської та азіатської кухні, стильна подача, привітний персонал і затишний інтер’єр – це ресторан «Nonna» в самому центрі міста. Якщо ви шукаєте ідеальне місце для романтичного і дуже смачного побачення, то це воно! Приходьте, розташовуйтесь, робіть замовлення… Тут ви не помітите, як пролетить час.

Ресторан «Nonna» в Одесі

Де: Пантелеймонівська вулиця, 42.
Графік роботи: щоденно 9:00-23:00.
Середній чек: 450 грн, а зі знижкою Покупону – дешевше на 40%.

«Monte Cafe»

Затишне кафе «Monte Cafe» в центрі Одеси так і манить зазирнути в нього на філіжанку чогось гарячого. У меню на вас чекають апетитні сендвічі, солоні пироги та ніжні десерти, а з напоїв – кава, какао, натуральні чаї, фреші та молочні коктейлі. У це місце приходять не для того, щоб наїстися до відвалу, а щоб насолодитися чарівною та романтичною атмосферою старої Одеси. Ідеально для побачення, чи не так? 😍

Ресторан «Monte Cafe» в Одесі

Де: Успенська вулиця, 72.
Графік роботи: щоденно 8:00-20:00.
Середній чек: 250 грн, а зі знижкою Покупону можна заощадити 40%.

Читайте також:
🔷 Куди поїхати на вихідні з Одеси
🔶 Кращі гірськолижні курорти України
🔷 Що подарувати дівчині – топ ідей
🔶 Як красиво упакувати подарунок власноруч

А які класні місця для побачення з дівчиною в Одесі знаєте ви? Доповнюйте наш список у коментарях!

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *