Макіяж на Хелловін 2024: ідеї крутого гриму

Хелловін – привід сходити на вечірку у барі, влаштувати дитяче свято та провести круту тематичну фотосесію. Тож саме час продумати страшний чи страшно красивий образ: з костюмом чи без, якщо одного яскравого гриму вже достатньо. PokuponBlogTeam розповість, як розмалюватися на Halloween: мотайте ідеї на вус, дивіться відеотуторіали або одразу вирушайте до візажиста малювати хелловінський макіяж зі знижкою до 50%.

Акції
Урок «Макіяж для себе» від стиліста «Di Visage»
Київ, вулиця Володимирська, 51-53
-60%
1600 грн
649.0 грн
Виїзний макіяж від візажиста «Di Visage»
Весь Київ
-50%
1000 грн
499 грн
Показати всі
16 акцій

Читайте в нашому огляді:

Легкий макіяж на Хелловін – як нафарбувати обличчя

Страшний макіяж на Хелловін цілком можна намалювати своїми руками. Легкий тематичний мейк, створений за допомогою підручних засобів (звичайної декоративної косметики), прикрасить ваш halloween look, так що на дружній або сімейної вечірці ви точно будете в центрі уваги.

Щоб самостійно зробити грим, особливо якщо ви фарбуєтеся на Хелловін перший раз, краще підібрати який-небудь нескладний спосіб. Б’юті-гуру рекомендують в якості основи використовувати звичний повсякденний або вечірній макіяж – а вже поверх нього можна малювати (або клеїти) подряпини, кров, павутину і інші моторошні картинки.

Відьма

Образи відьом можна варіювати від зеленої довгоносої Баби-Яги на мітлі до витонченої відьмочки з важким поглядом. Вашій фантазії і майстерності візажиста буде де розгулятися!

У відьомському мейкапі переважають темні відтінки: Smoky eyes плюс темно-бордова, чорна або фіолетова помада – і ви майже відьма. Залишилося намалювати пару крапель крові, додати гліттера – і грим готовий.

Як зробити яскравий мейкап зі смокі-айс на Halloween:

Якщо хочете нафарбуватися самостійно в домашніх умовах, то в будь-якому мейку – тематичному, повсякденному чи вечірньому – вам допоможуть майстер-класи та уроки макіяжу від професійних візажистів.

Акції
Чистка обличчя «Hydrofacial» у «Територія краси»
Київ, Академіка Палладіна проспект, 32/34
-56%
800 грн
399.0 грн
Чистка обличчя з маскою в «Територія краси»
Київ, Академіка Палладіна проспект, 32/34
-50%
800 грн
399.0 грн
Показати всі
520 акцій

Русалка

Хелловінський макіяж, який сподобається любителям морської тематики, – грим русалки. Всупереч знаменитій казці, у міфології та народному фольклорі русалки – аж ніяк не добродушні істоти. Європейські легенди описують їх як солодкоголосих дів, які заманюють моряків гарним співом на скелі, де ті розбивалися на своїх кораблях. В українській міфології русалки – мертві дівчата, часто утоплениці, переважно нестрашні, а ось у переказах північних слов’ян вони показані як жорстокі істоти, готові будь-кого залоскотати до смерті та утягти на дно водойми.

Русалочий мейк має свої характерні фішки, за якими відразу ясно, що за персонаж з’явився на геловінську вечірку. Головні кольори водної діви – блакитний, синій, сріблястий, бірюзовий, зелений, фіолетовий, сірий, білий, загалом, всі відтінки, що асоціюються з морем, річками та озерами. Якщо хочете створити образ утоплениці, далекий від казкової діснеївської Русалоньки, зробіть акцент на блідості шкіри – чим мертвіше, тим краще. Доповнять образ лускаті візерунки на обличчі, декор у вигляді черепашок, водоростей, перлин і морських зірок та ефектна перука. Деякі русалки ще й діадеми з морських скарбів носять, врахуйте це.

Акції
Стрижка з фарбуванням від Ігоря Ніколаєва
Київ, Михайлівський провулок, 20
-43%
450 грн
279.0 грн
Складне фарбування волосся в студії «Compliment»
Київ, Академіка Каблукова вулиця, 25
-53%
1900 грн
999.0 грн
Показати всі
41 акцій

Вампіри

Ідеальний унісекс-варіант для Хелловіну – образ вампіра, який підійде як дівчині, так і чоловікові і навіть дитині. Вампірський грим – це перш за все кров, велика кількість червоного кольору, мертвецька блідість і ікла, звичайно.

Дивіться відео нескладного вампірського макіяжу, повторюйте туториал-мейк і вирушайте на вечірку.

Скелет

Ще один образ, який краще довірити рукам майстра – страхітливий скелет. Грим у вигляді черепа не втрачає популярності, завдяки своїй графічності і контрастності. До того ж всі знають, що скелети символізують смерть і все, що з нею пов’язано, тому мурашки від такого мейку забезпечені.

Якщо ви вирішили зробити грим самостійно, то беріть в руки чорний і білий олівці, або тіні, і малюйте череп – обводьте свої риси обличчя, але трохи перебільшено. Замість зубів можна приклеїти стрази, і розбавити монохромний образ яскравими цівками штучної крові.

Акції
Манікюр та педикюр з покриттям у «Lina Nails»
Київ, Вадима Гетьмана вулиця, 27
-43%
400 грн
269.0 грн
Манікюр та педикюр у студії «Xuxunails Service»
Київ, Новгород-Сіверська вулиця, 1
-67%
300 грн
139.0 грн
Показати всі
17 акцій

Зомбі

Який же Хелловін без ходячих мерців? Зомбі-мейкап – це класика будь-якої Хелловін-паті, тим більше що він універсальний і підійде для жінок і чоловіків, для хлопчиків і дівчаток, адже зомбі можуть бути будь-якого віку і статі. Що ключове у макіяжі зомбі? Головне – переконливо зобразити живий труп, причому увімкнути фантазію можна максимально, адже зомбі дуже різні, і єдиного загальноприйнятого образу не існує.

Основа макіяжу – бліда шкіра обличчя, із синьовою або зеленуватим відтінком. Доповнити можна як парочкою штрихів, якщо це умовний грим, так і реалістичними шрамами, кривавими ранами, синцями і болотними розводами. Якщо ви дівчина і хочете зберегти жіночність в образі, відмовтеся від шматків плоті, що звисають з обличчя, і обмежтеся блідою шкірою, темною підводкою для очей і чорною, синьою або зеленою помадою.

«Жертва хірурга»

У трендах інстаграм і тік-ток роликів мейкап-блогерів макіяж під умовною назвою «жертва пластичної хірургії» – саме час потягнути цю ідейку на Хелловін. Суть мейку – показати підготовку до операції або її свіжі результати. Підготовка полягає в нанесенні на обличчя стрілочок, які відіграють роль розмітки зон, які пластичний хірург планує коригувати. Післяопераційний стан можна передати, додавши яскравого почервоніння на тих місцях, яких торкнувся скальпель, та наклеївши зверху пластирі з ватою.

Акції
VIP-обгортання «Альгіотерапія» у «BodyLike»
Київ, Щекавицька вулиця, 30/39
-70%
4000 грн
1199 грн
VIP-обгортання в спа-капсулі в «BodyLike»
Київ, Щекавицька вулиця, 30/39
-70%
4000 грн
1199 грн
Показати всі
121 акцій

Санта Муерте

Якщо хочете постати на вечірці в образі мерця, але вважаєте скелет банальним і заюзаним, запозичте образ красуні Катріни, яка так популярна на мексиканському святі Санта Муерте (Дні мертвих) за типом Хеловіна. За легендою, до Катрін не можна доторкатися, інакше вона розсиплеться на порох, адже вже давно мертва.

Макіяж Санта Муерте – завдання із зірочкою, але якщо детальніше придивитися, то він не дуже відрізняється від скелета. Можна спростити собі задачу і зробити грим за допомогою готових перекладних картинок. Просто додайте більше барв – зеленого, синього та жовтого кольорів, і невід’ємний атрибут образу Катрини – червону помаду.

Дивіться відео і пробуйте зробити мейк на Хелловін самостійно:

Порцелянова лялька

Завдяки фільмам жахів прекрасні і милі порцелянові ляльки перетворилися в нічний кошмар. Не дивно, що цей персонаж привернув увагу кіношників, адже стара порцелянова лялька з тріщинами на обличчі в застарілій сукні дійсно виглядає зловісно. Під цей макіяж підійде вінтажна сукня в стилі минулих століть, яку можна взяти напрокат або знайти в бабусиній шафі.

Можна змінити форму губ, якщо затушувати власні легким тоном, а зверху намалювати маленькі лялькові губки. У макіяжі порцелянової ляльки акцент йде на очі, тому обов’язково придбайте накладні вії (тут можна розігнатися і взяти найбільший розмір) або, як варіант, запишіться на нарощування – зможете ще місяць після свята ходити з шикарними очима.

Дивіться відео-інструкцію, як зробити грим-мейк ляльки в домашніх умовах:

Акції
Знижка 40% на доставку від ресторану «Шашличок»
Доставка по Києву та області до 30 км
-40%
0 грн
30 грн
Знижка 35% на меню кухні в «Gulo Хачапурі»
Київ, Еспланадна вулиця, 30
-35%
0 грн
25 грн
Показати всі
72 акцій

Клоун

Клоун зі знаменитого фільму за сценарієм Стівена Кінга «Воно» лякає дітей не одне покоління. Коулрофобія – неофіційна назва панічного страху клоунів. Чим не ідеальний персонаж для «страшної» вечірки? Тим більше грим клоуна підходить і хлопцям і дівчатам.

Щоб намалювати клоуна на своєму обличчі, вам потрібен світлий тон, яскрава помада для «усмішки» і носа, смокі-айс на очі і (в ідеалі) кольорові лінзи. До речі, вибирайте лінзи без малюнка (котяче око, блискавки), під час носіння вони можуть крутитися, і вам доведеться весь вечір їх поправляти.

Гарбузова голова

Тематичний грим на Хелловін, що максимально відповідає тематиці свята, – мейк гарбузової голови. Навіщо вирізати в гарбузі пику, якщо можна самому стати Ліхтарем Джека? Легким, однак, цей образ не назвеш – для створення такого мейку знадобляться фарби для аквагриму та хоч якийсь досвід малювання на обличчі. Зате результат вас потішить та зробить потужний ефект на святковій вечірці ?

Акції
Від 1 ночі у будиночках комплексу «Krakow»
Київ, Брест-Литовське шосе, 8А
-30%
1700 грн
1189.0 грн
Від 1 ночі в мотелі «Карман» у Києві у будні
Київ, Стеценко вулиця, 46
-25%
800 грн
599.0 грн
Показати всі
21 акцій

Кішка

Чорна кішка по праву вважається тотемною твариною на свято Хелловіну. Її красивий фентезійний образ припаде до душі не тільки дівчині, а й зійде за дитячий милий лук.

Макіяж кішки найкраще робити чорною підводкою для очей або олівцем. Простий нескладний варіант – зробити стрілки і зафарбувати чорним кінчик носа, а можна піти далі – спробувати намалювати мордочку і вуса. Доповнить образ обруч з вушками і чокер на шию замість нашийника.

Дивіться відео-інструкцію і надихайтеся:

Лісова фея

Ви не прихильник чортівні і вам до душі більш світлі образи? Тоді спробуйте на одну ніч перетворитися в прекрасну фею або лісового ельфа. Для цього вам знадобляться палітра тіней з рожевими, салатовими і блакитними відтінками, багато блискіток, гліттера і стразів.

Макіяж непростий, але дуже ефектний. Відчуваєте, що не подужаєте мейк загадкової феєчки, але дуже хочеться здивувати оточуючих? Тоді шукайте професійного візажиста у вашому місті на Покупоні зі знижкою до 70%.

Або дивіться відео і повторюйте:

Акції
Цілий день розваг у мережі парків «Fly Park»
Київ, Оболонський проспект, 21Б
-30%
250 грн
175.0 грн
Вхідний квиток до парку розваг «Мадагаскар»
Київ, Степана Бандери проспект, 34В
-43%
210 грн
119.0 грн
Показати всі
224 акцій

Демон і дияволиця

Хочеться чогось вогняного? Образи демона або дияволиці додадуть святу перчинки і перетворять вас в центр загальної уваги. Для хлопця диявольський грим чудово доповнить витриманий діловий чорний костюм або одяг в байкерському стилі. Дівчині варто придивитися до рокерського вайбу або підібрати чорну чи яскраво-червону відверту сукню, в залежності від того, який настрій хочеться надати своєму вигляду.

Для домашнього макіяжу достатньо нафарбувати очі червоними тінями для повік на все обличчя, обвести губи чорною помадою і посилити погляд глибоким смокі-айс. Ще один плюс образу – він однаково добре підходить і дівчатам, і чоловікам. Не вірите? Дивіться детальний чоловічий туторіал?

Поп-арт

Поп-арт – цілий напрям в образотворчому мистецтві, який відмінно вписується в тематику Хеллоуіну. Ваше обличчя буквально перетворюється в комікс. Щоб нафарбуватися в стилі поп-арт обведіть риси обличчя жирними чорними лініями, для очей виберіть найяскравіші тіні (блакитні, сині, зелені) і яскраву помаду для губ.

Професійний візажист може намалювати фантастичний поп-арт на вашому обличчі. Ну а якщо ви вирішили самі розмалюватись, то ловіть варіант чоловічого макіяжу на відео:

Такі образи лаконічні і універсальні, а головне – підійдуть всім незалежно від віку і статі: жінці і дівчинці, чоловікові і хлопчикові. Звичайно, завжди є ризик, що вам не сподобається результат власних старань, в такому випадку треба буде все змити і перефарбуватися. Макіяж обов’язково потрібно знімати за допомогою демакіяжу або гелю для обличчя. Потім можна нанести заспокійливу маску для обличчя або зволожуючий крем.

Акції
Знижка 50% на шашличні сети від Шашлик від Рафаеля
Київ, Миколи Закревського вулиця, 51/2
-50%
0 грн
50.0 грн
Знижка 52% на суші-сет «Феєрія» від «Sushitta»
Київ, Ганни Ахматової вулиця, 46
-52%
0 грн
30 грн
Показати всі
55 акцій

Читайте також:
? Ідеї крутих костюмів на Хелловін
? Актуальні тренди осінь-зима
? Як приготувати смачний глінтвейн вдома
? Куди поїхати в Карпати з дітьми
? Нові цікаві книги, які варто прочитати

Ідеї ​​макіяжу в образах кіногероїв

Багато хто використовує свято Хелловіну як привід переодягнутися в улюбленого кіногероя, і неважливо, лиходій він чи ні. Яскравий, впізнаваний образ і грим, що дає майже ідеальну схожість з персонажем, – більшого й не потрібно, щоб круто виглядати на тематичній вечірці. Дивіться красиві макіяжі на Хелловін і вибирайте, на кого хочете перетворитися на цей раз ?

Барбі

Хіт сезону – Барбі, чия популярність зросла до небес після виходу однойменного фільму з Марго Роббі у головній ролі. Якщо макіяж на Хелловін для дітей вам хочеться бачити максимально невинним, то образ із гучного блокбастера буде чудовою ідеєю. Для ідеального перетворення вам знадобляться перука з білим волоссям, ніжно-рожева помада, туш, нюдові тіні та тон. Якщо хочете образ лише за мотивами фільму, можна зробити макіяж ближчим до лялькового – тоді доведеться використовувати елементи поп-арту.

Урсула

Після виходу кіноадаптації «Русалоньки» в тренди вийшли образи підводних жителів із діснеївської казки, особливою популярністю користується лиходійка Урсула, причому в обох своїх іпостасях: і моторошної підводної відьми, і прекрасної, але підступної спокусниці, якою вона обернулася, вийшовши на сушу. Страшний образ, звичайно, виглядає колоритнішим: фіолетове обличчя, криваво-червоні губи, тонкі чорні брови з божевільним вигином, сині тіні на очах – ідеальний макіяж для Хелловіна.

Акції
Шоу для дітей «Магія мильних бульбашок» 20.04.2024
Київ, Дегтярівська вулиця, 5
-30%
350 грн
245.0 грн
Шоу для дітей «Неонова бульбашкова магія» 27.04.24
Київ, Дегтярівська вулиця, 5
-30%
350 грн
245.0 грн
Показати всі
7 акцій

Круелла Де Віль

Легендарна особистість, яка очолює список самих злих персонажів Діснея – Круелла Де Віль. Її ім’я перекладається дослівно як жорстокий ( «cruel») і диявол ( «devil»), що повністю ілюструє злісний характер героїні. Круелла працює в світі моди, і щоб виглядати бездоганно, вона дійсно готова на все, навіть на жорстокі вчинки! Її стиль елегантний і екстравагантний, трохи грубий і марнославний.

Щоб зробити макіяж Круелли, використовуйте базу більш світлого тону, ніж ваша шкіра, скульптуруйте обличчя за допомогою контурінга. Для очей вам потрібен чорний олівець і яскраво-зелені тіні, для губ – рубіново-червона помада.

Відмінна риса Круелли – чорно-біле волосся. Ви можете надіти готову перуку або пофарбувати частину своїх локонів за допомогою тонуючого спрею для волосся.

Дивіться відео і повторюйте нескладний макіяж:

Харлі Квінн

Уже не перший рік однозначний топчик серед всіх дівчат – образ милої розбійниці Харлі Квінн. Її різнокольоровий макіяж, хвостики і грайливий одяг роблять образ яскравим і в той же час легким для перевтілення (особливо якщо ви білявка).

Як легко нафарбувати обличчя на Хеллоуїн
Харлі Квін макіяж на хелоуїн

Палітра тіней рожевого і блакитного, лайнер для очей, бордова помада і світлий тон – ось все, що вам знадобитися для образу королеви розбійників Харлі. Волосся можна пофарбувати тонуючим спреєм або нестійкою фарбою для волосся.

Акції
Від 2 ночей з сніданками і SPA в комплексі Карпати
Мигово (Чернівецька область), Буковинська вулиця, 178
-45%
8700 грн
5599.0 грн
Від 3 ночей SPA-відпочинку в «VitaPark Карпати»
Жденієво (Закарпатська область), Шевченка вулиця, 257
-15%
9243 грн
7855.0 грн
Показати всі
79 акцій

Малефісента

Хочете страшний і драматичний образ, але в той же час вишуканий і елегантний? Тоді приміряйте на себе образ Малефісенти. Його складно повторити вдома, і краще звернутися до професійного візажиста, але якщо хочете самі спробувати – беріть в руки чорні тіні, засоби для контурінга і темний блиск для губ.

До речі, невелика хитрість: одна з характерних рис Малефісенти – це сяюча шкіра (адже вона лісова фея). Щоб передати ефект сяйва, розмішайте тональну основу з хайлайтером.

Дивіться відео, як зробити головний атрибут образу – роги:

Труп нареченої

Емілі – меланхолійний персонаж, наречена-труп з однойменного фільму Тіма Бертона. Для створення цього макіяжу потрібно купити багато блакитного і трохи білого гриму, чорну підводку, яскраву помаду для губ і накладні вії. Єдиний недолік способу – доведеться часто закривати очі, щоб показати тематичний макіяж у всій красі.

макіяж труп нареченої

Джокер

Улюблений персонаж хлопців і дівчат, звичайно, Джокер! Його образ легко відтворити, адже макіяж не вимагає точних ліній і м’яких розтушовок. Мейк повинен бути розпливчастим, злегка розмазаним, недбалим. Нанесіть на обличчя білий грим, потім намалюйте характерну маску Джокера – широку посмішку, кінчик носа і брови червоним, а очі обведіть у формі ромбів синім кольором.

Акції
До 16 занять англійською в «Ideal International»
Вся Україна
-64%
2500 грн
879.0 грн
До 16 занять іспанською в «Ideal International»
Вся Україна
-66%
2800 грн
1099.0 грн
Показати всі
12 акцій

Едвард Руки-ножиці

Ще один образ з кінофільмів, який полюбився шанувальникам Хелловіну – Едвард руки-ножиці. Перетворитися на зворушливого персонажа однойменного фільму зовсім не складно, для цього вам знадобляться засіб для контурингу або коричневі тіні і білий тон для обличчя. Образ завершить скуйовджена зачіска, як у Едварда, і біла сорочка під чорний гольф.

Круті варіанти дитячого макіяжу на Хелловін

Діти обожнюють Halloween ще більше, ніж дорослі, і цілий рік чекають, коли батьки дозволять розфарбуватись і надіти страшний костюм. Дитячий грим по суті не особливо відрізняється від дорослого. Єдине, на що дійсно варто звернути увагу – це якість косметики та фарбування. Дитяча шкіра ніжна і чутлива, під впливом важкого гриму можуть з’явитися подразнення і навіть опіки. Вибирайте гіпоалергенні і органічні продукти, наприклад, фарби для дитячого аквагриму, або косметику з натуральним складом.

Спробуйте нафарбувати дитину вдома під покроковий туториал професійного візажиста:

Акції
Вхідний квиток до парку розваг «Мадагаскар»
Київ, Степана Бандери проспект, 34В
-43%
210 грн
119.0 грн
1 година в ігровій кімнаті «Світ Паровозів»
Київ, Архітектора Вербицького вулиця, 1
-29%
140 грн
99.0 грн
Показати всі
45 акцій

Прикольні лайфхаки: як зробити страшні шрами і рани самому

Основні елементи різних видів страшного макіяжу – це шрами і свіжі рани з кров’ю. Зробити такий грим нескладно: шрами легко намалювати олівцями для губ і очей, а криваві порізи імітуються за допомогою серветок, звичайного клею ПВА, тіней в червоній гамі і розведеного з медом харчового барвника. Більше моторошних лайфхаків дивіться у відео і не бійтеся повторити.

Незважаючи на те, що всі образи демонструються на жіночих обличчях, практично кожен варіант хеловінського гриму підійде і чоловікові. Адже кров, рани і продірявлена ​​степлером шкіра виглядають однаково страшно на всіх. Бу!

Читайте також:
? Де відзначити Хелловін у Києві
? Як вирізати гарбуз на Хелловін
? Модний осінній манікюр
? Чому восени варто поїхати у Карпати
? Свіжі новинки кіно – що подивитись

А ви вже визначилися ким хочете бути на Хелловін? Діліться в коментарях, який з варіантів гриму вам найбільше сподобався ?

1 коментар
Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *