Чорна п’ятниця 2024: коли буде в Україні і як підготуватися

Черная пятница – мега распродажа года

Чорна п’ятниця – мега очікувана подія року у світі шопінгу. Кожен, хто намагається купувати з розумом і максимальною вигодою, чекає на black friday і «вихоплює» круті речі значно дешевше, ніж вони зазвичай коштують. BlogPokuponTeam розповість усе про блекфрайдей: коли вона проходить в Україні, як до неї підготуватися, де насамперед варто дивитися знижки та як не потрапити на шахрайство.

Блекфрайдей в Україні проходить 24 листопада 2023 року, але Чорна п’ятниця на Покупоні починається раніше і триває не один день, а майже місяць: з 13.11 до 8.12.2023??

Перейдіть за посиланням, щоб переглянути, які акції будуть представлені у розпродажі року. Натисніть кнопку «Отримати знижки першим» або «Хочу» під акцією, що сподобалася, вкажіть свій e-mail і ми надішлемо вам листа з нагадуванням про початок Чорної П’ятниці 2023 року на Pokupon. Поспішайте – кількість сертифікатів з максимальною знижкою буде обмежена! ??

Дізнатися про старт розпродажу та завжди актуальні знижки можна також у наших соціальних мережах: Телеграм, Instagram, Facebook.

Акції
Знижка 30% на все меню пирогів від «Заріна»
Доставка по Києву
-30%
0 грн
30 грн
Знижка 50% на пироги від «П'ять пирогів»
Доставка по Києву
-50%
0 грн
30 грн
Показати всі
945 акцій

Читайте у нашій статті:

Чорна п’ятниця ㅡ що це таке, коли починається і скільки триває

Думаємо, у ХХІ столітті всі і без нас знають, що таке Чорна П’ятниця. А якщо ні – то нагадаємо, що це – мега розпродаж року, день, коли за основним задумом знижки досягають свого апогею.

Ідея ЧП народилася в США, в штаті Пенсільванія, у 1975 році. Продавці помітили, що більшість американців та європейців охочіше купують товари в якості подарунків до Різдва і найактивніше роблять це після дня Подяки. Магазини, борючись за покупця, стали пропонувати все більші і більші знижки. З того часу розпродаж наприкінці осені став традицією, яку підхопила й Україна.

Розпродаж у Чорну п’ятницю 一 відмінний привід купити подарунки
Розпродаж у Чорну п’ятницю 一 відмінний привід купити подарунки

В останні десять років Чорна п’ятниця стає справжнім святом для шопоголіків. Адже саме в цей день можна шопитися зі знижкою до 90%. Так чому б не скористатися такою супер-пропозицією?

Як Чорна п’ятниця проходить в США

Дата глобального розпродажу змінюється із року в рік, але блекфрайдей завжди проходить в певний день – останню п’ятницю листопада. У 2023 року Чорна п’ятниця в Україні та в усьому світі розпочнеться 24.11 о 00:00, і магазини самі визначають скільки вона триватиме. В середньому – від 1 дня до тижня. А в інтернет-магазинах найбільші знижки припадають на кіберпонеділок, який слідує за чорною п’ятницею.

Блекфрайдей в Україні ㅡ де проходять розпродажі

Україна активно бере участь у крейзі розпродажі. Божевільному – тому що кожен намагається встигнути купити те, що хоче, в рази дешевше. А тому – хто перший, той і в дамках, адже кількість акційного товару і терміни грандіозної пропозиції обмежені.

Розпродаж black friday в торгових центрах – як вид сімейного дозвілля
Розпродаж black friday в торгових центрах – як вид сімейного дозвілля

Знижки пропонують абсолютно всі: магазини, навчальні центри, сервіси, готелі, ресторани, спортклуби, салони краси. Тобто, за спеціальною ціною в black friday можна купити що завгодно. Найпопулярнішими послугами зі знижкою за даними Покупона, маркетплейсу знижок №1 в Україні, залишаються:

Black friday Pokupon продовжує набирати обертів, щороку продажі зростають у кілька разів. Що не дивно, адже тільки тут можна купити ексклюзивні салонні послуги, купони на ресторани і доставку їжі, навчання, відпочинок і багато іншого зі знижками до 90%.

Дуже важливо не пропустити початок блекфрайдей розпродажу 2023 року, поки є вибір (моделей, розмірів, кольорів) і вільні місця. Рекомендуємо заздалегідь продумати, які магазини або сайти ви хотіли б відвідати в першу чергу. В цьому плані зручно шопитися на великих маркетплейсах, таких як Розетка, Покупон, Пром. Серед фаворитів також такі великі магазини і торгівельні мережі, як: Адідас, Брокард, Комфі, Ельдорадо, Епіцентр, Ікеа, Ламода, Летуаль і багато інших.

Зі знижками від 70 до 90% можна втратити голову
Зі знижками від 70 до 90% можна втратити голову

Читайте також:

✔️ Чорна п’ятниця на Покупоні 2023

Розпродаж в магазинах США і світу

В розпродажних перегонах беруть участь магазини всього світу. Тому товари можна вибирати і купувати не тільки в Україні. У США, наприклад, в покупках в цей день беруть участь понад 80 млн людей.

Для покупок закордоном вам необхідно завести карту однієї з міжнародних платіжних систем або скористатися послугами посередників. Останні, до речі, дуже полегшують шопінг, оскільки у них часто є доступ до закритих розпродажів або додаткові дисконти в магазинах.

Для покупок у США популярністю користуються маркетплейси Amazon, WalMart, Aliexpress. У чорну п’ятницю знижки на товари (для дому, одяг, техніку, косметику та багато іншого) досягають 90%.

Чорна п'ятниця 2022 в Україні

Окрім Чорної п’ятниці закордоном люблять проводити розпродаж Кібер Понеділок. Це означає, що якщо ви не встигли вхопити товар за вигідною ціною в п’ятницю, у понеділок все ще можете купити щось за вигідною ціною.

Як не пошитися в дурні та отримати реальні знижки

Свято шопоголіків часто затьмарюється недобросовісністю продавців. Адже в гонитві за вигідною ціною ми часто довіряємо цінникам, які обіцяють найвигідніші знижки.

Щоб не попастися на шахрайство зі знижками на Чорну п’ятницю скористайтеся нашим чек-листом:

  • Готуйтеся заздалегідь. Так, знижки збивають з ніг, і здається, що ти можеш дозволити собі скупити весь магазин. Але тільки чи потрібен він? Тому заздалегідь складіть список речей, які ви плануєте купити і «полюйте» перш за все на них. Намагайтеся не відступати від плану, інакше ризикуєте купити кота в мішку, в поспіху не розбираючись до кінця в характеристиках товару.
  • Довіряй але перевіряй. Запишіть ціну на товар за 2 місяці до «чарівних знижок» і порівняйте з акційною в період чорної п’ятниці. Продавці часто хитрують і завищують вартість товару до розпродажу, щоб потім зробити «приголомшливі» знижки з мінімальним збитком для себе.
  • Порівнюйте ціни, моніторте їх в різних магазинах. Одна і та ж модель телефону або телевізора може йти з більшою або меншою знижкою, і так ви зможете купити потрібну річ вигідніше.
В погоне за выгодными ценами могут ждать очереди
У гонитві за вигідними цінами можуть чекати черги
  • Не «спіть». Ми не закликаємо вас займати чергу в магазин з вечора, як це прийнято в США. Але все найкрутіші товари з кращими знижками зазвичай розходяться першими. Тож покваптеся застовпити свою «здобич».
  • Якщо хочете активно пошопитись одягом і взуттям, то схитруйте. Зайдіть в магазин за пару днів до розпродажу, виберіть потрібні моделі, спокійно і без черги приміряйте їх. Найкраще буде сфотографувати річ, її розмір і артикул. Так в день чорної п’ятниці ви точно заощадите собі кілька годин і уникнете черг.
  • Полюбляєте шопитися онлайн – заздалегідь перегортайте весь каталог, збережіть посилання потрібних речей і дочекайтеся чарівної години знижок.
Так приємно похвалитися своїми вдалими покупками
Так приємно похвалитися своїми вдалими покупками

Діліться своїми лайфхаками як добре скупитися в чорну п’ятницю і, звичайно, вдалими, на ваш погляд, покупками ?

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *