Чорна П’ятниця 2024 – коли блек фрайді знижки та як підготуватися

Черная Пятница 2024 – когда блек фрайди скидки и как подготовиться

Чорна П’ятниця – мега очікувана подія року у світі шопінгу. Кожен, хто намагається купувати з розумом і максимальною вигодою, чекає на black friday і «вихоплює» круті речі значно дешевше, ніж вони зазвичай коштують. BlogPokuponTeam розповість усе про блекфрайдей: коли Чорна П’ятниця, як до неї підготуватися, де насамперед варто дивитися знижки та як реально заощадити. До речі, на Покупоні також очікується крутий мега сейл, який стартує вже 11 листопада 2024 року. Придивляйтесь собі «смачні» знижки та готуйтеся заздалегідь, оскільки кількість сертифікатів по кожній акції буде обмежена.

Блекфрайдей в Україні проходить 29 листопада 2024 року, але Чорна п’ятниця на Покупоні починається раніше і триває не один день, а майже місяць: з 11.11 до 6.12.2024 😲🤗

Перейдіть за посиланням, щоб переглянути, які акції будуть представлені у розпродажі року. Тисніть кнопку «Отримати знижки першим» або «Хочу» під акцією, що сподобалася, вкажіть свій e-mail і ми надішлемо вам листа з нагадуванням про початок Чорної П’ятниці 2024 на Pokupon. Поспішайте – кількість сертифікатів з максимальною знижкою буде обмежена (детальніше про розпродаж Чорна П’ятниця на Pokupon 2024 можете прочитати тут)🤗🖤
Дізнатися про старт розпродажу та завжди актуальні знижки можна також у наших соціальних мережах: Телеграмм, Instagram, Facebook.

Акції
До 5 сеансів кріоліполізу в «Dr. Ishchenko»
Київ, Туманяна вулиця, 15А
-81%
1500 грн
549.0 грн
Відвідування тренажерного залу в «Atlant GYM»
Київ, Вадима Гетьмана вулиця, 46Б
-40%
900 грн
599.0 грн
Показати всі
3 акцій

Чорна п’ятниця 2024 – всесвітній розпродаж товарів та послуг

Чорна П’ятниця – мега розпродаж року, день, коли знижки досягають апогею.

Ідея Блек Фрайді народилася у США, у штаті Пенсільванія, у 1975 році. Продавці помітили, що більшість американців та європейців охочіше купують товари в якості подарунків до Різдва і найактивніше роблять це після дня Подяки. Магазини, борючись за покупця, стали пропонувати все більші й більші знижки. З того часу розпродаж наприкінці осені став традицією, яку підхопила і Україна.

Чорна п'ятниця – чудовий привід купити подарунки
Чорна п’ятниця – чудовий привід купити подарунки

Протягом останніх десяти років Чорна п’ятниця стала по-справжньому очікуваною подією для всіх, хто планує купівлю як повсякденних, так і більш вартісних речей. Адже саме цього дня можна шопитися з економією до 80%. То чому б не скористатися такою суперпропозицією?

Як Чорна п’ятниця проходить у США

Чорна П’ятниця в Україні: як проходить

Україна бере активну участь у Блек Фрайді розпродажі і кожен може купити те, що хоче. Однак важливо встигнути, бо ажіотаж дуже великий. А тому – хто перший, той і у дамках, адже кількість акційного товару чи послуг та терміни грандіозної пропозиції обмежені.

У торгових центрах люди займають черги зазвичай із самого ранку п’ятниці. А онлайн-платформи анонсують запуск заздалегідь, тим самим даючи можливість придивитися товар чи послугу, спланувати покупки та придбати бажане відразу під час старту Black friday, при цьому не виходячи з дому.

Розпродаж black friday в торгових центрах – як вид сімейного дозвілля
Розпродаж black friday у торгових центрах – як вид сімейного дозвілля
Акції
Цілий день розваг у мережі парків «Fly Park»
Київ, Оболонський проспект, 21Б
-30%
250 грн
175.0 грн
День у парку розваг «Мадагаскар» у Блокбастері
Київ, Степана Бандери проспект, 34В
-43%
210 грн
119.0 грн
Показати всі
205 акцій

Коли Чорна п’ятниця 2024

Дата глобального розпродажу змінюється рік у рік, але блекфрайдей завжди проходить у певний день – останню п’ятницю листопада. У 2024 році Black friday в Україні та в усьому світі починається 29 листопада, а до якого числа Чорна п’ятниця триватиме, визначають самі магазини. У середньому ЧП триває – від 1 дня до тижня.

В яких магазинах будуть знижки Чорна П’ятниця в Україні

Знижки на Чорну П’ятницю пропонують абсолютно всі: магазини, навчальні центри, сервіси, готелі, ресторани, спортклуби, салони краси, підписки. Тобто акції Чорна П’ятниця можна знайти скрізь.

Найпопулярніші магазини та маркетплейси на Блекфрайдей:

  • Покупон.
  • Комфі.
  • Епіцентр.
  • Алло.
  • Розетка.
  • Jysk.
  • Єва.
  • Інтертоп.
  • Аліекспрес.
  • Брокард.
  • Некст.
  • Аврора.
  • Фокстрот.
Акції
SPA-програма на вибір в «Эстетика»
Київ, Тургенєвська вулиця, 52-58
-56%
800 грн
349.0 грн
SPA-програма «Мінестрель» у «Дана-Віта»
Київ, Анни Ахматової вулиця, 13В
-42%
1900 грн
1099 грн
Показати всі
41 акцій

Що можна купити на Black Friday – найпопулярніші акції

На Чорну п’ятницю можна придбати товари та послуги з абсолютно різних категорій з максимальними знижками:

Чорна п'ятниця проходить у великих та маленьких магазинах
Чорна п’ятниця проходить у великих та маленьких магазинах

Як шопитися на Блек Фрайді, щоб реально заощадити

Свято шопоголіків часто затьмарюється оманливістю, в яку продавці можуть вводити споживачів. Адже в гонитві за вигідною ціною ми часто довіряємо цінникам, які обіцяють найвигідніші знижки.

Щоб не потрапити на гачок зі знижками на Чорну п’ятницю скористайтеся нашим чек-листом:

  • Готуйтеся заздалегідь. Так, знижки затьмарюють розум і викликають бажання скупити весь магазин. Але чи потрібні вам всі ті речі? Тому, заздалегідь складіть список усього, що справді хочеться або потрібно купити, і «полюйте» прицільно. Намагайтеся не відступати від плану, бо ризикуєте купити зайве, непотрібне, без чого можна обійтися, або «кота в мішку», поспіхом не розбираючись до кінця в характеристиках товару.
  • Довіряй, але перевіряй. Випишіть собі у нотатник вартість товару за 2 місяці до «чарівних знижок» та порівняйте з акційною ціною у період Чорної п’ятниці. Продавці часто хитрують і завищують початкові цінники на період розпродажу, щоб потім зробити «приголомшливі» знижки з мінімальними втратами для себе.
  • Порівнюйте ціни. Моніторте ціну на потрібні товари у різних магазинах. Одна й та сама модель телефону чи телевізора може йти з більшою чи меншою знижкою, і так ви зможете купити потрібну річ вигідніше.
  • Вважаєте за краще шопитися онлайн – заздалегідь погортайте весь каталог, збережіть посилання потрібних речей і дочекайтеся чарівної години знижок.
Акції
Виграй романтичний відпочинок на Різдво у Мигово
Мигове (Чернівецька область), Буковинська вулиця, 178
-0%
0 грн
20 грн
Від 2 ночей з сніданками та SPA в Карпати в Мигово
Мигове (Чернівецька область), Буковинська вулиця, 178
-45%
9300 грн
5999.0 грн
Показати всі
64 акцій

Читайте також:
✔️Буковель готелі: де зупинитись, ціни на житло
✔️Манікюр осінь-зима 2024-2025: новинки з фото
✔️Ідеї ​​розваг з дітьми у Києві
✔️Конкурси на корпоратив: веселі, смішні, цікаві
✔️Подарунок чоловікові на свято: оригінальні ідеї
✔️Що подарувати дитині чи підлітку

Діліться своїми лайфхаками як вдало скупитися в Чорну п’ятницю і, звичайно, найвигіднішими, на вашу думку, покупками. А ще не забувайте, що на pokupon.ua безліч крутих акційних пропозицій.

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *