Куди поїхати у квітні – відпочинок у Карпатах і за містом

Куди поїхати: відпочинок у Карпатах та за містом у квітні 2024 року

Кажуть, що той, хто відпочиває раз на кілька місяців, почувається щасливішим та ефективнішим. Тому потрібно не чекати слушного випадку, а вже планувати відпустку. Відпочинок в Україні – це безліч цікавих варіантів, як от всією родиною відпочити в Карпатах чи у будь-якому заміському комплексі. PokuponBlogTeam підготувала огляд найкрутіших курортів України, куди можна поїхати у квітні 2024 року зі знижками до 60%.

Акції
Виграй літній відпочинок на віллі «Оберіг» у Східниці
Східниця (Львівська область), Бориславська вулиця, 30
-0%
0 грн
20 грн
Виграй SPA відпочинок на День Конституції у Буковелі
Поляниця (Івано-Франківська область), Вишня урочище, 338
-0%
0 грн
20 грн
Показати всі
228 акцій

Читайте у нашій статті:

Відпочинок у Карпатах у квітні

Якщо березень ще дає невеликі сподівання покататися на лижах у Карпатах (якраз у цей час закінчується оксамитовий гірськолижний сезон), то у квітні такої розкоші, як сніг, може вже не бути. Навесні рекомендуємо робити акцент на спа-відпочинку, оздоровленні, екскурсіях, рафтингу та походах у гори.

Карпати відпочинок: відпустка на курорті Буковель у квітні
Карпати відпочинок: відпустка на курорті Буковель у квітні

Буковель

Навіть без снігових заметів Буковель привабливий для туристів: рівнем сервісу в готелях, численними розвагами та свіжим гірським повітрям. Спа-релакс, прогулянки на природі, катання верхи або на квадроциклах, насолода приголомшливими краєвидами з висоти підйомників і захоплюючі екскурсії – все це зробить ваше дозвілля на курорті Буковель незабутнім. А ми підкажемо круті тури до Буковеля і де можна зупинитися відпочити 👇

«Podgore Spa & Resort»: 2 дні відпочинку для двох за 4959 6200 грн – з комплексними сніданками, відпочинком у сауні, плаванням у критому басейні з підігрівом, грою в більярд та відпочинком в альтанках з мангалами.  

«Mardan Palace SPA Resort 4*»: 2 доби проживання для двох за 4199 6000 грн – зі сніданками, безлімітним відвідуванням спа-центру (сауна на дровах, римська парна, соляна кімната, джакузі та два критих басейни), спортивним дозвіллям, орендою барбекю та мангалу. 

Якщо у пріоритеті – повний релакс та відсутність навіть мінімальних турбот, бронюйте весняний тур у Буковель для двох на 4, 7 або 10 днів. У мінімальну вартість 9999 12500 грн включено проїзд автобусом, проживання в одному з семи готелів на вибір, сніданки та медична страховка. Все зроблено за вас та для вас ❤️ 

Акції
Від 2 ночей з харчуванням у Пацьорка біля Буковеля
Татарів (Івано-Франківська область), Незалежності вулиця, 40
-35%
5200 грн
3379.0 грн
Від 2 ночей з харчуванням в готелі «White House»
Яблуниця (Івано-Франківська область), Горишків ділянка, 379
-34%
3800 грн
2499.0 грн
Показати всі
23 акцій

Іршава

Старовинне тихе село Іршава чудово підходить для спокійного розміреного відпочинку – сімейного чи в парі з коханою людиною. Весною тут дуже красиво, квітень – час цвітіння дерев, тож чарівні краєвиди вам забезпечені. З Іршави можна з’їздити до Ужгорода чи Мукачева в рамках екскурсійної програми.

Де відпочити 👇   

«Астур»: 2 доби відпочинку для двох за 2549 3500 грн – з дворазовим харчуванням, відвідуванням спа-зони до 5 годин в день, грою у більярд, спортивною риболовлею, плаванням у басейні та відпочинком в альтанках.

Акції
Від 2 ночей All Inclusive у SPA-готелі «Іллара»
Іршава (Закарпатська область), Шевченко вулиця, 145
-24%
3600 грн
2799.0 грн
Від 2 ночей з харчуванням в «Астур» на Закарпатті
Іршава (Закарпатська область), Собатине урочище
-30%
3700 грн
2675.0 грн
Показати всі
5 акцій

Кваси

Невелике селище у Закарпатській області Кваси зустріне вас тишею та красою природи. Назва курорту походить від «квасної води» – тут знаходяться мінеральні джерела з водою типу «Арзні» та «Єсентуки», корисною для здоров’я. Цікаві Кваси і з культурної точки зору: селище називають столицею ліжникарства – виробництва традиційних покривал, які грають у житті кожного гуцула важливу роль. Релакс, оздоровлення та знайомство з місцевим колоритом – цим і не лише привабливі Кваси для тих, хто любить змістовний відпочинок.

Зупинитись можна в готелі «Лісова казка»: один день відпочинку на двох із дворазовим харчуванням та грою у більярд обійдеться тут у 1275 грн з урахуванням знижки 25% на pokupon.ua.

Акції
Від 1 ночі з харчуванням у «Лісова казка»
Кваси (Закарпатська область), Центральна вулиця, 254
-25%
1700 грн
1275.0 грн
До 2 години прокату квадроциклів від «Kvadro_bro»
Бровари (Київська область), Молодіжна вулиця, 6
-25%
1200 грн
899.0 грн
Показати всі
4 акцій

Мигове

Українські Карпати – відпочити у квітні можна у Мигові
Українські Карпати – відпочити у квітні можна у Мигові

Спокійний та мальовничий куточок Карпат – гірськолижний курорт Мигове, цікавий і привабливий для туристів не лише у снігову погоду, а й у теплу пору року. Селище оточене гарними пейзажами, тутешня природа сприяє тривалим прогулянкам на свіжому повітрі. З розваг – захоплюючі екскурсії, верхова їзда, дегустація місцевої кухні, релакс у лазні, карпатському чані та багато іншого.

Де зупинитися 👇

«Карпати»: 2 дні відпочинку для двох за 5599 8700 грн. У вартість входить безкоштовний трансфер, комплексні сніданки, релакс у сауні з дикої липи або карпатська купель на вибір, масаж ніг рибками Гарра Руфа, відвідування фітобочки, безлімітне спа, настільні ігри та велопрокат.  

«Forest Camp»: 1 добу проживання в котеджі компанією до 8 осіб за 3799 5500 грн – з плаванням у басейні з підігрівом, релаксом у сауні чи лазні, відвідуванням мотузкового парку.

Акції
Від 2 ночей з сніданками і SPA в комплексі Карпати
Мигово (Чернівецька область), Буковинська вулиця, 178
-45%
8700 грн
5599.0 грн
Від 1 ночі з басейном в «Forest Camp»
Мигово (Чернівецька область), Довбуша вулиця, 15Б
-34%
5500 грн
3799.0 грн
Показати всі
3 акцій

Читайте також:
🔷 Буковель: 8 розваг, які потрібно спробувати
🔶 Курорт Мигове: драйв, прогулянки та релакс
🔷 Найкрасивіші місця західної України
🔶 Що взяти з собою до санаторію
🔷 Модні тренди весна-літо
🔶 Які аналізи потрібно здавати щороку

Кращі курорти Карпат для сплавів

Навесні Вижниця (Чернівецька область) спокушає насамперед екстремальними водними пригодами. Для любителів рафтингу добре їхати до Вижниці наприкінці квітня, або на травневі свята, до сезону повені, коли води у річці Черемош піднімаються в середньому на 2 метри.

Сплав річкою Черемош на початку квітня – куди поїхати в Карпати
Сплав річкою Черемош на початку квітня – куди поїхати в Карпати

Як тільки не «охрещували» сплав Черемошем – і гуцульський адреналін, і карпатське родео. Одне зрозуміло – річка з її порогами, шиверами, перекатами та стрімкою течією обіцяє шквал яскравих емоцій. На місці вже можна визначитися – записуватись на одноденний рафтинг або вирушити у більш тривалий сплав-похід. Чим екстремальніший маршрут, тим суворіші обмеження за віком. Зазвичай з дітьми до 10-12 років дозволяють сплавлятися на безпечних ділянках з перешкодами, що легко проходити, і невеликими валами.

У рафтинг-пригоду у квітні можна вирушити й іншими маршрутами:

  • Чорним Черемошем з селищ Івано-Франківської області – Косів, Дземброня, Ільці, Криворовня.  
  • Сплави рікою Прут, маршрут МикуличинЯремче.
  • Сплави Білим Черемошем з Нижньої Яловичори, але селище знаходиться у більш ніж 100 км від найпопулярніших курортів Івано-Франківської області: Поляниця (Буковель), Татарів, Микуличин, Яремче, Ворохта, Яблуниця, Верховина.
  • З селищ Львівської області – Сколе та Славське рікою Опір, або Урич і Верхнє Синьовидне рікою Стрий.
  • Сплав Тисою з Хусту до Виноградова.

«Скеля» в Микуличині: 2 дні проживання для двох за 2199 4200 грн – з дворазовим харчуванням, 1 годиною фінської сауни та відвідуванням спортзалу.  

«Чорна скеля» у Виноградові: 2 доби відпочинку для двох за 4499 6000 грн – зі сніданками, відвідуванням спа-зони (хаммам і джакузі), відпочинком у альтанці з мангалом та грою в настільний теніс. 

«Пацьорка» у Татарові: 2 дні відпочинку для двох за 3379 5200 грн – з дворазовим харчуванням, релаксом у чані чи сауні на вибір, відвідуванням тренажерного залу та можливістю користуватися мангальною зоною.

Акції
Від 2 ночей з сніданками і SPA в комплексі Карпати
Мигово (Чернівецька область), Буковинська вулиця, 178
-45%
8700 грн
5599.0 грн
Від 3 ночей SPA-відпочинку в «VitaPark Карпати»
Жденієво (Закарпатська область), Шевченка вулиця, 257
-15%
9243 грн
7855.0 грн
Показати всі
79 акцій

Де відпочити на лікувальних курортах

Іноді відпустка може стати чудовим приводом для того, щоб відпочити на оздоровчому курорті та зміцнити своє здоров’я (серце, ШКТ, опорно-руховий апарат).

Практично на будь-якому лікувальному курорті України у квітні водолікування поєднується як мінімум з пішими прогулянками, шопінгом сувенірів та спа-релаксом. BlogPokuponTeam рекомендує найкращі напрямки зі знижкою від Покупону до 50%: Трускавець, Поляна (Свалява), Східниця, Моршин, Шаян, Сатанів.

Сатанів

Відпочинок в Сатанів

Якщо вас цікавить не тільки оздоровлення, але й насичена культурна програма, їдьте відпочивати у Сатанів – невелике селище у Хмельницькій області. Це місце з багатою історією та мальовничими пейзажами, його головне багатство – джерела мінеральної води із цілющим складом. Любителів старовини зацікавить екскурсія місцевими пам’ятками історії, серед яких Сатанівський замок, міські ворота та Свято-Троїцький монастир.

Зупинитись рекомендуємо у комплексі «VitaPark Сонячний Прованс»: за 3 дні на двох ви заплатите всього 3829 4788 грн – у цю суму входить проживання, дворазове харчування, консультація лікаря, заняття у тренажерному залі, вільний доступ до мінеральної води «Нафтуся Збручанська», теніс, більярд, відвідування кінотеатру та скандинавська ходьба з інструктором.

Трускавец

Трускавець захоплює своєю спокійною атмосферою та мальовничими краєвидами. Джерела мінеральних вод – його головна цілюща прикраса. Їдучи відпочивати у Трускавці, налаштуйтесь на оздоровлення, неквапливі піші прогулянки зеленими парками та знайомство з культурною спадщиною міста, відображенню у його архітектурі, скульптурах та музеях.

Щоб влаштувати собі по-справжньому королівський відпочинок, бронюйте кращий готель зі знижкою на pokupon.ua 👉 Так у готелі «Royal Grand Hotel» у Трускавці 3 дні відпочинку для двох з пакетом послуг «all inclusive» обійдеться від 4365 грн: у вартість входить триразове харчування і безлімітне відвідування спа-центру.

Акції
Від 2 ночей з харчуванням у «Соламія» у Трускавці
Трускавець (Львівська область), Лисенка вулиця, 15
-20%
4000 грн
3199.0 грн
Від 2 ночей в квітні в готелі «Royal Grand Hotel»
Трускавець (Львівська область), Суховоля вулиця, 61
-20%
3132 грн
2505.0 грн
Показати всі
29 акцій

Куди поїхати відпочивати за місто

Провести міні-відпустку за містом – найправильніше рішення, коли хочеться спокійно відпочити без тривалих переїздів. Вибирайте найбільш зручний комфортний варіант, куди легко дістатися автівкою без прив’язки до громадського транспорту. Багато заміських комплексів пропонують спа-процедури з масажами, сауною, басейном, дитячу анімацію, риболовлю, прогулянки на свіжому повітрі, активні ігри тощо.

«Krakow» (під Києвом): 1 доба проживання для двох за 979 1400 грн – з можливістю пограти у більярд та відпочити у сауні. 

«Severynivka Club» (Северинівка, Київська область): 1 день відпочинку для двох за 2899 3610 грн зі сніданком, романтичною вечерею та релаксом у спа-центрі (басейн, тренажерний зал та хамам).

«City Holiday Resort & SPA 5*» (Петропавлівська Борщагівка, Київська область): 1 доба відпочинку для двох за 4499 6000 грн – з проживанням у номері делюкс, сніданком, спелеотерапією та відвідуванням спа та фітнес-центру.

«МішиН-СіТі» (Тернопільська область, Добровляни): 2 дні проживання для двох за 2849 3800 грн із сніданками та відвідуванням критого басейну.  

Читайте також:
🔷 Трускавець – місто здоров’я
🔶 Відпочинок у Карпатах з дітьми
🔷 Де відпочити з дітьми під Києвом
🔶 Кращі комплекси з басейном під Києвом
🔷 Як швидко прибрати живіт
🔶 Що потрібно знати про інтервальне голодування

А ви вже вирішили куди їхати у квітні? Діліться планами у коментарях.

6 коментарів
  • Сандра

    всегда беру отпуск в апреле, но в этом году что-то пошло не так… перенесла отпуск на конец августа, думаю тогда же уже точно можно будет куда то поехать

  • Эвридика

    в этом апреле как говорится я поеду на лос балконас и и санта кухня)) Ну а что делать, надо и немножко позитива в нынешнюю непростую ситуацию. зато когда все наладится путешествия будем еще больше ценить!

  • Вита

    в апреле уже понятно что никуда не поедем. но статья познавательная и несколько идей для себя на будущее взяла. в принципе сейчас хорошее время чтобы не спеша все спланировать и обдумать, и решить куда действительно хочется поехать

  • Катерина Спивак

    Апрель один из моих любимых месяцев для путешествий. море еще холодное конечно в эти весенние дни, но при желании поправать можно. с погодой мне в поездках апрельских везло, и это отличное время чтобы познакомиться с достопримечательностями и не сойти с ума от жары.

  • Алевтина

    апрель мой любимый месяц для путешествий) уже тепло, а цены существенно ниже, чем летом. Да, море еще очень бодрящее, но при желании освежиться можно. а вот загар уже полноценный летний получается

  • Саша

    Очень бы хотелось побывать в Европе. Довольно большой обзор, спасибо. Конечно, врятли мы куда-то поедем, но помечтать и может что-то попланировать тоже неплохо)

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *