18+ Як правильно робити мінет: секрети захмарного орального сексу

Суперовий мінет – жіноче мистецтво нарівні з умінням чоловіків робити жінці компліменти, та й кунілінгус також :) Що такого можна зробити в оральному сексі, чого не робить більшість жінок? Як навчитися робити приголомшливий мінет, щоб не тільки хлопцю, але й самій отримувати задоволення від процесу? Тут ви знайдете відповіді на ці та багато інших питань, а ще – знижки в гарячій «рубриці задоволень» ???

Акції
Показати всі
11 акцій

Читайте в нашій статті:

Оральні ласки – чому без них секс неповний

Секс – найтісніша близькість партнерів, яка тільки може бути, після платонічної і духовної, звісно. Але більш відвертим і повним тілесний зв’язок роблять оральні ласки. Якщо хочете зробити своєму чоловіку приємно і навчитися робити суперовий мінет, забудьте про скутість та огиду, а думки про те, що це аморально, розпусно, грішно і пішло, женіть геть. Все, що подобається обом – допустимо і прекрасно, незалежно від установок суспільства. 

Хороший, правильний мінет приносить користь обом партнерам.

Для чоловіка мінет означає:

  • Доказ відвертості відносин, любові і щирого бажання жінки доставити коханому чоловікові задоволення в повній мірі. Для багатьох дотик губами і язиком до пікантних ерогенних зон, геніталій партнера є більш інтимним і хвилюючим кроком, ніж сам статевий акт.
  • Більш яскраві і глибокі оргазми. Під час статевого акту м’язи чоловічого тіла, в більшості сексуальних поз напружені. Відповідно, йому важче розслабитися і отримати максимально глибокий оргазм. У той час як попередні оральні ласки дозволяють хлопцеві насолоджуватися, розтягнути задоволення і яскравіше відчути оргазм вже під час статевого акту.

Оральні ласки в контексті любові, близькості і прагненні до спільної насолоди на 50-70% передають задоволення самій жінці. Аналогічно тому, коли даруєш комусь подарунок або чуєш муркотіння кішки у відповідь на погладжування.

Для жінки мінет – це:

  • Підвищення самооцінки і впевненості в собі. Повірте, ви не тільки станете жрицею любові і неперевершеною розпусницею в його очах, а й будете кайфувати від розкритої в собі межі фатальної жіночності.
  • Зміцнення відносин завдяки різноманітним способам сексу. Як правило експерименти, актуалізація фантазій і реалізація бажань один одного дозволяє зберегти пристрасть і міцний зв’язок між  партнерами.
  • Можливість ще сильніше збудитися самій, розіграти сексуальну фантазію і дійти до яскравої оргазмічної розрядки. І це лише за рахунок дотиків губами і язиком до інтимного чоловічого органу (якщо ваші оральні ерогенні зони надзвичайно активні).
Акції
Від 1 ночі зі сніданками в «City Club» у Харкові
Харків, Юрія Гагаріна проспект, 145
-50%
1580 грн
869.0 грн
Від 1 ночі у готелі «Classic Hotel» у Харкові
Харків, Мистецтв вулиця, 14
-59%
2470 грн
1100.0 грн
Показати всі
143 акцій

Правила і секрети хорошого мінету

Іноді можна довго і наполегливо їздити губами по чоловічим геніталіям туди-сюди і не добитися бажаного результату. Інтимний орган буде то стояти, то падати, а ваші втомлені щелепи здадуться швидше, ніж досягнуть фінішу. Як навчитися робити феєричний мінет – відкриваємо секрети.

Більше почуттів

Запам’ятайте, оральні ласки – такий самий секс, як і будь-який інший його прояв. Млявий, беземоційний і неохочий мінет викликає таку ж ерекцію – ніяку, як і нерухоме тіло жінки. Тому, якщо хочете, щоб хлопцю сподобався мінет, робіть його з почуттям, пристрастю, любов’ю. Так, як наче ви злизуєте смачне морозиво, пінку з латте або збиті вершки :).

Лаконічна прелюдія

Уникайте безперервних ігор з пенісом. Чоловіка заводить легкий флірт, інтрижка, ненав’язливе погладжування рукою поверх штанів або нижньої білизни, далі по самому члену і яєчкам, дотик губ в інтимній зоні… Але на цьому прелюдія до мінету і загравання як правило повинні завершитися. Надто затягнутий початок може зовсім охолодити палкий настрій.

Золота середина

Під час мінету багато жінок допускають типові помилки: нехтують стимуляцією головки пеніса, яєчок, мошонки, або навпаки, гіпер концентруються тільки на конкретних зонах, дуже старанно здавлюють плоть в роті, пестять монотонно і однотипно (що швидко приїдається у відносинах з постійним партнером). 

Тому щоб не переставати дивувати і радувати чоловіка оральними ласками, практикуйте різні техніки мінету і вдосконалюйте прийоми, які найбільше подобаються вашому партнерові. Дозвольте йому відчути ваш язик скрізь, не тільки на члені, а й в суміжних зонах. 

Не соромтеся запитувати свого партнера, які почуття і відчуття йому доставляють ті чи інші оральні ласки. Пам’ятайте, секс – це діалог, за допомогою якого чоловік, як і жінка, вдосконалюють свої сексуальні відносини.

Делікатний підхід

Яку б техніку мінету ви не виконували, намагайтеся не гризти член зубами. Іноді чоловікам подобається грубість, покусування, щільні стискання, але це повинні бути поодинокі, періодичні прийоми, але ніяк не дряпання по ніжній плоті.

Хороше зволоження

Класний правильний мінет повинен бути мокрим. Не бійтеся переслюнити, бійтеся пересушити. Оральні ласки по сухому не тільки не приносять задоволення, а й доставляють чоловікові дискомфорт і біль. Вологість – слиною або лубрикантом для орального сексу – підсвідомо посилає йому сигнал, що жінка збуджена і ще більше заводить чоловіка.

Звучний супровід

Беззвучний секс можна порівняти хай навіть з емоційним, але все ж таки німим кіно. Якщо вашому чоловікові подобається чути звуки задоволення і солодкої млості, не стримуйте свої приємні голосні враження. 

Фінальний ковток

Чи «допивати» чоловіка до кінця – рішення за жінкою. Якщо вона не готова на завершення оральних ласк «до останньої краплі», чоловікові краще не квапити її і, тим більше, не наполягати на цьому. 

Жінці не варто зриватися і кулею бігти в ванну, ледь чоловік отримав оргазм. Відмовитися від «прийому білкового коктейлю внутрішньо» можна більш делікатно, не образивши свого партнера і не перериваючи тілесного контакту. Наприклад, акуратно виплюнути рідину в заздалегідь підготовлену хустинку. Як варіант, запропонувати хлопцеві виплеснути свій оргазм партнерці на обличчя чи груди, що не менш ефектно і видовищно.

Акції
Від 2 ночей у будні у готелі «Залив» на озері
Сарни (Рівненська область)
-30%
5280 грн
3699.0 грн
Від 1 ночі відпочинку у комплексі «Krakow»
Київ, Брест-Литовське шосе, 8А
-26%
1195 грн
885.0 грн
Показати всі
75 акцій

Секретна практика

«Тренуйся на кішках!», – не тільки крилатий вислів, але й доречна порада ;) Початківцям – особливо в оральному сексі «глибоке горло» – рекомендуємо закріплювати уроки практики, все ж таки, на фаллоімітаторах. Вони є різних розмірів і текстур, так що підібрати максимально ідентичний реальному дуже просто.

Доповнення

Гру губами і язиком доповнюйте вібратором. Параллельно чоловікові можна стимулювати зону промежини між пенісом і анусом, мошонку, стовбур або прикладати вібратор до своєї шиї при виконанні техніки «глибокого горла», передаючи вібрацію члену. Додатковими засобами також можуть стати насадки на член, охолоджені намистини, шовкові стрічки, струмені душа.

Жіноча ініціатива

Навряд чи знайдеться чоловік, який би відмовився від хорошого мінету. Особливо, коли жінка сама проявляє ініціативу. Тому якщо оральні ласки доставляють вашому хлопцю вибухові відчуття, не чекайте запрошення. І робити це краще грайливо, ненав’язливо, непередбачувано … 

Партнеру можна подарувати красиво оформлені сертифікати на мінет. У будь-який момент він зможе вручити вам купон на «враження», тонко натякнувши на своє інтимне бажання. А ваша задача – підтримати запропоновану рольову гру. У підсумку, партнерська активність підбадьорює і підтримує відносини.

Мінет на вимогу – чудова сексуальна гра
Мінет на вимогу – чудова сексуальна гра

Гігієна

Слідкуйте за гігієною як статевих органів, так і ротової порожнини. Слизові оболонки представляють ідеальне середовище для скупчення і розмноження мікробної флори. Не кажучи вже про можливі неприємні запахи, які не кращим чином стимулюють сексуальну активність. Тому парі потрібно проявляти відповідальність за інтимне здоров’я один одного.

Захист і безпека

Пам’ятайте, незахищений оральний секс можливо оберігає від небажаної вагітності, але ніяк не від венеричних захворювань, що передаються статевим шляхом, іпсш (сифіліс, герпес, ВІЛ). Тому при частій зміні статевого партнера або якщо практикуєте поліаморні стосунки мінет настійливо рекомендують робити тільки із захистом – презервативом або латексною серветкою.

?Запам’ятайте, ніякі довідки від малознайомих вам людей не можуть бути 100% доказом і гарантією відсутності в них іпсш. Крім того, є інфекційні венеричні хвороби, від яких не захищає навіть презерватив!

Найкраще підійдуть латексні презервативи для орального сексу – гладкі, звичайної товщини і форми, з приємними смаком і ароматом. А щоб бар’єр не пригнічував чоловікові чутливість і задоволення, жінці варто пестити інтимні зони більш інтенсивно, доповнюючи дію роту і рук вібруючими секс-іграшками.

?При оральному контакті віруси та інфекції можуть передаватися через мікротріщини, непомітні оку. Найкращим захистом під час мінету буде презерватив.

І пам’ятайте, активне статеве життя вимагає регулярних обстежень – як мінімум, раз в квартал. Це дозволить контролювати і зберігати ваше здоров’я. Користуйтеся знижками Покупона до 80%, щоб отримати кваліфіковану допомогу гінеколога, уролога, або пройти комплексну діагностику жіночого і чоловічого здоров’я ще дешевше.

Акції
Обстеження у гінеколога в «Поліклініка Сім'я»
Київ, Харківське шосе, 56
-64%
850 грн
299.0 грн
3 сеанси вагінального омолодження «Мона Ліза Тач»
Київ, Бастіонна вулиця, 3/12
-33%
15000 грн
9999.0 грн
Показати всі
35 акцій

Як вибрати лубрикант для орального сексу

Як ми вже казали, оральні ласки люблять вологість. Тому виділяйте достатню кількість слини, а краще експериментуйте з лубрикантами для орального сексу. Крім того, що сам процес стає набагато приємнішим, так ще й з’являється можливість зробити його смачним з широкою гамою насичених ароматів :)

Обирайте зволожуючі засоби на водній основі:

  • Це найбезпечніший склад. Лубриканти з водною основою рідко провокують подразнення і розвиток дріжджової інфекції. Їсти ложками їх, звісно, не потрібно. Але при ковтанні невеликої кількості вони не шкодять організму. 
  • Якщо вам більше подобаються змащувальні засоби, які не залишають після себе відчуття липкості, беріть той, у складі якого немає гліцерину.
  • Лубриканти на водній основі легко сприймаються і вбираються шкірою. Можливо, для зволоження піхви при тривалому статевому контакті це здасться дрібним недоліком, оскільки потрібно частіше наносити засіб повторно. Але для оральних ласк і комфортних рухів лубриканти з такою основою мають достатній час дії.
  • Вони більш універсальні і можуть використовуватися як для оральних ласк, так і інших видів сексу.
  • Сумісний з матеріалом більшості сексуальних іграшок і латексними презервативами.
  • Мають приємну, більш легку за силікон текстуру.
  • Для контакту зі слизовими оболонками краще віддати перевагу, звичайно ж, натуральним лубрикантам, без парабенів, цукру, пропіленгліколю, штучних підсолоджувачів, вазелінових сумішей та іншої хімії.
  • Більшість лубрикантів на водній основі не потребують змивання, але при необхідності залишки легко видалити звичайною водою.
Акції
Майстер-клас «Контактна стайня»
Копачів (Київська область)
-35%
600 грн
389.0 грн
Видалення куперозу на обличчі в Natalimage
Київ, Перемоги проспект, 67
-69%
500 грн
259.0 грн
Показати всі
10 акцій

Лайтові техніки оральних ласк

Лайтові прийоми відіграють важливу роль в підведенні до більш глибоких, напористих оральних пестощів і служать для попереднього розігріву. Загравальні техніки розтягують задоволення, розслаблюють, збагачують і розширюють потенціал жінки. Чим більше ви вмієте і втілюєте, тим ймовірніше залишатися в очах партнера палкою і пристрасною коханкою.

Техніки: з чого починаються оральні ласки
Техніки: з чого починаються оральні ласки

Лоскотання зміїним язичком

Витягніть і напружте язичок, надайте йому загострену форму і пограйте вгору-вниз в області підвінечної бороздки і вуздечки. Але не варто на ній зациклюватися занадто довго. По хорошому намагайтеся змінювати техніку через 3-4 хвилини.

Оральні ласки «лоскотання + язик змії»
Оральні ласки «лоскотання + язик змії»

Вісімка

Обніміть губами головку члена і плавно спускайтесь вниз, до основи, або наполовину фалоса. При цьому можна як міцно стискати член біля основи рукою, так і робити більш глибоке поглинання без рук. На відміну від класичного прийому, піднімаючи голову назад вісімкою, жінка ніби малює носом горизонтальний знак нескінченності. Додайте до цього ще погойдування плечами.

Ляпас, або поплескування

Дуже збудлива техніка і ідеально підходить парам, де чоловік любить панувати і домінувати, а жінка – належати йому і бути у його солодкій владі.

Навчитися цьому прийому зовсім не важко. Як робити:

  1. Розкрийте широко рот (як на прийомі у стоматолога), розслабте язичок і висолопіть його широко, як це роблять собачки. Не варто соромитись цього образу. Сексуальний підтекст такого мінету на це і розрахований.
  2. Обхопи рукою член і полясай головкою об язика. Це неймовірним чином стимулює вуздечку. Не соромся видавати чутні поплескуючі звуки, це ще більше заводить. Поплескувати можна не тільки до язика, а й до зімкнутих в трубочку, але розслаблених, губ. Крім того, багатьом чоловікам подобається брати ініціативу в свої руки і робити це замість партнерки. 
Поплескування язиком
Поплескування язиком

Ескімо

«Лизати, а не кусати», – пам’ятаєте цю креативну рекламу морозива? Вона в точності передає суть оральної техніки «ескімо», хоча смоктання чи покусування в даному випадку ніяк не визначає ступінь заміжжя :)

Намагайтеся водити язиком по оголеній голівці члена від низу до верху, по прямій або в довільному русі. Швидкість значення не має, але щоб це не здавалося монотонним і прісним, можете чергувати повільний темп зі швидким. Особливу увагу варто приділити ерогенній зоні між яєчками і членом – так званій чоловічій точці А.

Як правильно це робити:

  1. Збудіть пеніс до твердого ерегованого стану.
  2. Правою рукою відтяніть крайню плоть максимально вгору, на головку, а лівою одночасно ніби підштовхніть яєчка до члена долонькою. Це допоможе зімітувати у чоловіка відчуття наближення сім’явиверження і швидше досягти оргазму.
  3. У такому положенні злегка притисніть член до живота партнера і почніть водити широким м’яким язиком в ерогенній зоні А (де яєчка переходять в основу члена). Так ви ще більше стимулюєте збудження і настання оргазму.

Потягуєм коктейль і насолоджуємося

Не важливо, як ви назвете вакуумну техніку для оральної стимуляції чоловічого пеніса – пилосос або потягування коктейлю через трубочку – чоловіки обов’язково оцінять силу тяжіння :). Всмоктуючи плоть губами, щічні м’язи напружуються, за рахунок чого інтимний орган чоловіка відчуває приємний обволікаючий тиск. До всього, основною пестливою поверхнею є дуже ніжна на дотик внутрішня сторона щік. І абсолютно нескладно навчитися робити техніку «пилосос»: обхопіть рукою основу члена, візьміть в рот чоловічу плоть до половини, потягніть коктейль з трубочки і, не послаблюючи вакуум, порухайте головою вгору-вниз.

Вважається, що хороший мінет – не на «відчепися» – триває близько півгодини. За цей час якраз можна проявити інстинкт своєї сексуальності у всій красі і неквапливо і в повній мірі продемонструвати вміння двох-трьох технік. Нехай ви вмієте більше, але залиште трохи задоволення і інтриги на потім :).

Техніка «Спіраль»

Згадуємо все ту ж горизонтальну вісімку, або знак нескінченності, тільки в цьому випадку рухаємо кінчиком язичка по задній поверхні члена, від основи вгору.

Техніка «спіраль» для орального сексу
Техніка «спіраль» для орального сексу

Техніка «язик саламандри»

На цей раз кінчиком загостреного язичка круговими рухами простимулює головку. Але перед тим, як пестити ерогенну зону, обхопіть пеніс рукою, натягніть крайню плоть вгору і ось тепер пірнайте язичком під складочку ніжної шкіри.

Оральні ласки пеніса «Язик саламандри»
Оральні ласки пеніса «Язик саламандри»

Защічний мінет

Ніжна, гладка, пружна внутрішня поверхня щік (схожа на стінки анального сфінктера) – ще один дивовижний жіночий інструмент оральних ласк і фетиш для багатьох чоловіків. Тому якщо у ваших планах принести своєму чоловіку колосальне задоволення і відкрити нову палітру сексуальних відчуттів, ви просто зобов’язані навчитися виконувати защічний мінет. Жодна з технік не створює настільки приємний упор і опір. 

А тепер як його зробити:

  1. Розкрийте широко рот і упріть головку члена в щоку, ближче до губ. Цього достатньо для потрібного ефекту, та й місця більше, ніж біля зубів мудрості.
  2. В такому вихідному положенні підкладіть язичок, щоб між пенісом і зубами утворився м’який прошарок, і починайте як-би підштовхувати головку до щоки.
  3. Для різноманітності жінка може стимулювати головку пальчиками із зовнішнього боку, через щоку: легким поплескуванням, так як ніби ви наносите крем на обличчя, або круговими рухами, обхопивши цей опуклий горбок. А якщо під час мінету ще прогріти ротову полость теплим або гарячим чаєм, то карколомні відчуття гарантовані :).
Защічний мінет з додатковою стимуляцією зовні
Защічний мінет з додатковою стимуляцією зовні

Як навчитися робити мінет «глибоке горло»

Техніка глибокого горлового мінету – найвідвертіша і позамежна. Такі оральні ласки заводять чоловіка на повну котушку і доводять до неймовірного екстазу. А все тому, що так максимально стимулюється головка члена, і сам образ, фантазія розбурхують. Мільйони рецепторів чуттєвої ерогенної зони стискаються горлом з такою силою, що партнер дуже швидко доходить до оргазму.

Але партнерці належить докласти чимало старань і практики, щоб навчитися правильно робити відмінний глибокий мінет. Одна зі складнощів для жінки глибоко занурити фалос полягає в тому, що середньостатистичний розмір чоловічої гідності – 10-14 см – перевищує глибину ротової порожнини – 7,5-9 см. А це, в свою чергу, часто провокує блювотний рефлекс у непідготовлених і ненатренованих дівчат. 

Другий нюанс, який варто враховувати, – це правильний кут введення пеніса по відношенню до гортані і дихальних шляхах. І третє, оральні ласки в стилі «глибокого горла» також урізноманітнюються варіаціями рухів.

Отже, які секрети допоможуть навчитися робити правильний горловий мінет.

1. Вологість

Приступаючи до оральних пестощів, обов’язково зволожте чоловічий член. Хтось для орального сексу застосовує змащувальний засіб з легким місцевим анестетиком у складі (бензокаїном або лідокаїном). Це допомагає знизити чутливість горла при заглибленні статевого члена і притуплює блювотний рефлекс. Такі засоби потрібно наносити приблизно за 10 хвилин до орального сексу.

2. Так-так-так

Почніть підходити до глибокого мінету з більш простої техніки «Да-да-да». Головка пеніса повинна впиратися у верхнє тверде піднебіння, потім плавно просуватися до м’якого піднебіння і назад. 

Підготовка до глибокого горлового мінету
Підготовка до глибокого горлового мінету

3. Буравчик

Неквапливі напівкругові рухи допомагають просунути фалос глибше. При цьому намагайтеся зберігати прямий кут між підборіддям і шиєю. Щоб максимально глибоко пестити член і не задихнутися, злегка відхиліть голову в бік. І не забувайте дихати носом.

4. Рулетка

Хочете довести партнера до повного захоплення? Задіюйте прийомчик «рулетка». Обережно візьміть пальчиками пеніс за основу, опустіть голову максимально глибоко і в самій нижній точці, біля лобка чоловіка, злегка проверніть голову в бік і поверніться вгору.

5. Ідеальна поза для початківців

Нагадаємо, що вчитись робити «глибоке горло» краще зі штучним фалоімітатором. Так ви звикнете до стану, реакції і в житті почуватиметесь більш впевнено. Але якщо вирішили випробовувати теорію відразу на хлопцеві, займайте найзручнішу позу для новачків: ляжте спиною на ліжко, звісивши голову з краю так, щоб рот і горло були на одному рівні. Постарайтеся максимально розширити м’язи горла, язик притиснути до низу.

Зручна поза для глибокого мінета
Зручна поза для глибокого мінету

6. Різноманітність

Можна як завгодно комбінувати і поєднувати різні прийоми, створюючи власні авторські зв’язки. Як в танці – вивчили рухи, а тепер їх гармонійно зв’язати і станцювати крутий танець. Тільки тепер – під ритм жадання і сексуальних фантазій. 

Мистецтво оральних ласк за допомогою онлайн майстер-класів

Отже, ви оволоділи базовими техніками і, здавалось би, робите непоганий мінет. Але цього недостатньо, щоб відчувати себе «жрицею кохання»? Ви хочете заглибитись і пізнати секрети найбільш збудливих технік орального сексу? Тоді продовжуйте розвивати свої знання і вміння, наприклад, на спеціальних майстер-класах від професійних сексологів.

Вправи для розвитку м’язів

Хочете стати майстринею хорошого мінету, отримувати від процесу не тільки моральну, а й тілесну насолоду? Тоді важливо розвивати свій «ротовий інструментарій», задіяний в оральних пестощах. 

Причому тренування губ, язика, щелепних і лицьових м’язів, а також м’язів рота стосується не тільки жінок, а й чоловіків, які хочуть навчитися робити правильний кунілінгус. Спеціальні вправи допоможуть напрацювати не тільки витривалість, але й чуттєвість губ і язика.

Тому візьміть за правило робити нескладну гімнастику:

  • Відкрийте рот, покажіть язик і починайте рухати ним вправо-вліво, вгору-вниз. Кожен раз намагайтеся прискорюватися, поки рухи не дійдуть до ненав’язливого автоматизму. Так тренуються зовнішні м’язи язика і щелепного суглобу.
  • Трохи ускладнюємо першу вправу: злегка стуляємо губи і продовжуємо рухати язиком зі сторони в сторону, ковзаючи по губах від куточка до куточка, до тих пір поки не відчуєте легке оніміння. Тепер оближіть губи, злегка покусуючи втягніть спочатку нижню, потім верхню.
  • Стуліть губи, напружте язик і кінчиком виштовхуйте його назовні.
  • Цей прийом зміцнює круговий м’яз рота і дозволяє регулювати інтенсивність впливу губ на чоловічий орган. Зробити вправу дуже просто: відкрийте рот і починайте поперемінно міцно стискати і розслабляти губи.
  • Вправа «поза лева» дозволяє виконувати навіть складні і тривалі оральні ласки. Відкрийте рот якомога ширше, висуньте язик якомога далі і затримайтеся в такому положенні на 2-3 секунди.
  • Витягати язик корисно не тільки вперед, але і вниз, намагаючись ніби дотягнутися до підборіддя, і вгору до кінчика носа.
  • Цей сет вправ дозволить прицільно опрацювати власні м’язи язика, які відповідають за надання йому форми. Спочатку напружуєте язик, загострюючи його кінчик, потім розслабляєте, роблячи максимально плоским, як лопата. Далі потренируйтесь згортати язик «чашкою» (кінчик і бічні краєчки злегка загорніть, а серединку заглибте), потім «трубочкою» (заверніть язичок посередині, зімкнувши його бічні краєчки). Чергуйте попарні рухи по 2-3 секунди протягом 3-х хвилин кожен. 
Язик чашкою, або ложечкою
Язик чашкою, або ложечкою
Язик трубочкою: тренуйте язикові м'язи, щоб навчитися робити гарний мінет
Язик трубочкою: тренуйте язикові м’язи, щоб навчитися робити гарний мінет
  • І вищий пілотаж для тих, хто пристойно прокачав мускулатуру язичка – повороти на 180 градусів. Упріться кінчиком язика в нижні зуби і поверніть його на праве, потім ліве ребро. Спочатку можете допомагати пальцями, проставляючи його в потрібне положення і затримуючи на 2-3 секунди. 
Повороти язика для зміцнення власних м'язів
Повороти язика для зміцнення власних м’язів

Кращі пози для орального сексу

Робити мінет можна не тільки схилившись над чоловіком в горизонтальній позі. Пристрасних, розкутих і владних чоловіків дуже заводить мінет в положенні стоячи, коли жінка стоїть перед ним на колінах або сидить на краєчку ліжка.

Не менш сексуально і домінантно для чоловіка виглядає поза «верхнього» мінету, коли жінка лежить.

Більш консервативні воліють мінет в позі напівлежачи на ліжку, спершись спиною на зручну м’яку подушку, в той час як жінка проявляє мистецтво на четвереньках між його ніг.

І, звичайно, поза «69» – створена для одночасного взаємного задоволення за допомогою оральної стимуляції.

«69» – поза для взаємних оральних ласк
«69» – поза для взаємних оральних ласк
Акції
Пластичний масаж обличчя від Алли Антонюк
Київ, Маршала Тимошенка вулиця, 15Г
-50%
500 грн
249.0 грн
До 5 сеансів мезотерапії від косметолога Інни Бойко
Ірпінь, Пушкінська вулиця, 37
-75%
400 грн
149.0 грн
Показати всі
258 акцій

Читайте також:
✔️Еротичні фільми: 17 пристрасних стрічок
✔️Імбілдінг для жінок – як і навіщо тренувати інтимні м’язи
✔️Танці для розвитку тілесності
✔️Користь масажу ㅡ від лікувального до косметичного ефекту
✔️Ритуали краси ㅡ коли і як часто потрібні
✔️Гречано-кефірна дієта для схуднення і оздоровлення
✔️Як підтягнути тіло – програма тренувань для дівчат

А як ви ставитеся до оральних пестощів? Що пробували або хочете поліпшити? Як вважаєте, чи можна в стосунках обійтися без орального сексу? Діліться в коментарях ?

1 коментар
Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *