Новорічний макіяж 2024: ідеї мейку для святкового образу

Те, без чого не обійдеться святкове вбрання на новорічний корпоратив чи урочистість у родинному колі та друзів – вечірній макіяж. Яким має бути новорічний мейк напередодні року Зеленого Дерев’яного Дракона та як правильно підібрати колірну гаму? BlogPokuponTeam пропонує добірку ідей для гарного макіяжу на Новий рік. Читайте, надихайтеся та користуйтеся вигідними знижками на послуги візажистів та курси макіяжу.

Акції
Урок «Макіяж для себе» від стиліста «Di Visage»
Київ, вулиця Володимирська, 51-53
-60%
1600 грн
649.0 грн
Виїзний макіяж від візажиста «Di Visage»
Весь Київ
-50%
1000 грн
499 грн
Показати всі
16 акцій

Голлівудський макіяж

Один із трендів сезону 2023-2024 – лаконічність, що відмінно поєднується з вічною класикою, макіяжем у голлівудському стилі. Це універсальний стиль, який пасує і брюнеткам, і білявкам, доречний на будь-якому святі, вечірці, корпоративі і, звичайно, у новорічну ніч.

Ключові риси голлівудського макіяжу:

  • Рівний тон шкіри, без різких перепадів між обличчям та шиєю. В якості основи під макіяж – праймер зі світловідбиваючими частинками, що створює ефект сяючої шкіри.
  • Легкий контуринг. Вилиці помірно підкреслюються скульптором або темною пудрою, підібраною під тон шкіри, рум’яна не використовуються.
  • Виразні брови та вії – важлива частина голлівудського макіяжу. Чітка лінія брів, подовжуюча  туш на віях – те, що привертатиме увагу до очей.
  • Макіяж очей у класичних темних відтінках (чорний, коричневий, графітовий). Обов’язковий елемент – акуратні чіткі стрілки, виконані з урахуванням форми очей та будови повік. Часто компанію стрілкам складає смокі-айс: на верхню рухливу повіку наносять світлі тіні, на нижню – темні, а потім ретельно розтушовують. Для навислої повіки темний відтінок кладеться не тільки у складку, а й над нею, а перед нанесенням мейку обов’язково потрібно скористатися праймером.
  • Червона помада з чітким контуром – вишенька на торті. Яскраві губи повинні контрастувати з темними відтінками макіяжу очей і відтіняти ідеальну шкіру (саме тому важливо якісно пропрацювати тон).
  • Голлівудський макіяж розкриється на 100%, якщо доповнити його елегантною зачіскою або укладкою та вечірнім вбранням. Він чудово підійде під чорну, червону, синю або сріблясту сукню, яка вигідно підкреслить глибину та контрастність мейку.

Як зробити голлівудський макіяж ??

Зелений новорічний макіяж

У новорічну ніч зелений колір завжди актуальний, а у наступному 2024-му він взагалі головний фаворит, адже, згідно зі східним гороскопом, настане рік Зеленого Дракона. Ступінь насиченості вашого зеленого мейку залежить від того, наскільки ви готові до експериментів із яскравими, соковитими, щільними відтінками.

Якщо вам більше до вподоби стриманий макіяж, залиште зеленому роль акцентного кольору: зеленим можна підкреслити нижню повіку або внутрішній куточок ока. Не менш красиво виглядатимуть на очах зелені стрілки або легкі кольорові відблиски шимерними тінями поверх базового макіяжу.

Полюбляєте яскравий мейк та не боїтеся привертати максимум уваги? Спробуйте насичені зелені смокі айз різних відтінків – від неону до смарагду, з додаванням шимерних, металевих текстур, глітеру, вологого ефекту. Поки сяйво в тренді, діє правило «блискіток багато не буває». Втім, врівноважити соковитий макіяж очей не завадить – у цьому допоможе нюдова помада на губах, матова або з блиском. Стилісти радять не вагатися з об’ємом та малювати контур, трохи відступаючи за край губ, щоб зробити їх візуально більше.

Акції
Манікюр та педикюр з покриттям у «Lina Nails»
Київ, Вадима Гетьмана вулиця, 27
-43%
400 грн
269.0 грн
Манікюр та педикюр у студії «Xuxunails Service»
Київ, Новгород-Сіверська вулиця, 1
-67%
300 грн
139.0 грн
Показати всі
17 акцій

Бурякові щічки

Ультрасвіжий тренд сезону – яскраві бурякові щічки – створений для тих, хто любить бути у центрі уваги у новорічну ніч. Нічого складного, просто доповніть макіяж яскравим акцентом у вигляді соковитих червоних, рожевих, малинових рум’ян на щоках, вилицях та у скроневій зоні. Хтось іде далі і рум’янить навіть носа, щоб виглядати так, ніби щойно прибігли з морозної вулиці. Ця б’юті-фішка викликає асоціації з героїнями старовинних казок або білошкірими та рум’яними дамами з портретів епохи рококо.

Акції
Від 1 ночі в готелі «Гірський струмок» у будні
Гора (Київська область), Мічуріна вулиця, 66
-20%
3500 грн
2799.0 грн
Від 2 ночей в готелі «Славський» у Карпатах
Славське (Львівська область), Устияновича вулиця, 35
-15%
3300 грн
2809.0 грн
Показати всі
5 акцій

Макіяж без макіяжу

Нюдовий мейк чи «макіяж без макіяжу» не втрачає актуальності навіть на свята. Якщо ви не любите яскраві образи або просто такий настрій, що кортить стриманого і максимально природного новорічного образу, то цей варіант для вас. Ніжний мейк також підійде дівчинці-підлітку та юній дівчині, яка не ставить перед собою завдання виглядати старшою за свій вік ? Створити такий мейк самостійно досить просто, він не вимагає якихось надздібностей та професійних навичок.

Як зробити покроково натуральний нюдовий макіяж у домашніх умовах:

  • Підготуйте обличчя до нанесення косметики за допомогою доглядових засобів. Чим ретельніше ви доглядаєте шкіру, тим менше декоративних засобів вам доведеться наносити для досягнення рівного тону. Базовий догляд включає очищення, легкий пілінг для видалення ороговілих клітин, якісне зволоження за допомогою сироватки або крему.
  • Нанесіть праймер, бажано з блюр-ефектом, який згладить дрібні нерівності шкіри і зробить її візуально гладкішою і наче «відретушованою».
  • Для досягнення ідеального тону використовуйте популярні зараз легкі засоби, які не створюють на обличчі щільну маску: тональний крем-флюїд, BB-крем або кушон, який практично непомітний на шкірі. У крайньому випадку можете змішати свій звичний тональник зі зволожуючим кремом – така суміш ляже на обличчя напівпрозорим шаром, який приховає все зайве, але не кидатиметься в очі.
  • Точкові недоліки замаскуйте консилером або коректором.
  • Скористайтеся хайлайтером для надання шкірі делікатного сяйва і свіжого вигляду. Вибирайте максимально нейтральний відтінок і не нашаровуйте засіб до дзеркального блиску – мейк має виглядати натурально.
  • Не забудьте про рум’яна – вони освіжать тон обличчя. Можна довго підбирати відтінок за кольоротипом, але найуніверсальнішим і найприроднішим відтінком, який підійде всім, вважається світлий персиковий. Нанесіть його на яблучка щік, щоб рум’янець виглядав натурально та ніжно. Найкраща текстура рум’ян для нюдового макіяжу – кремова.
  • Для макіяжу очей достатньо нанести туш на вії, бажано в один шар, щоб уникнути ефекту штучності. Білявкам можна зупинити вибір на коричневій туші – вона виглядатиме натурально і разом з тим підкреслить довжину і вигин вій. Брови розчешіть і зафіксуйте безбарвним гелем.
  • Фінальний штрих – губи. Прозорий або легкий відтіночний блиск надасть їм спокусливого мерехтіння і об’єму.

Як самостійно зробити ідеальний нюдовий макіяж, дивіться у відео ?

Акції
Знижка 30% на ковзанку в ТРЦ Dream
Київ, Оболонський проспект, 1Б
-30%
0 грн
14 грн
Показати всі
1 акцій

Мейк з гліттером і стразами

Новий рік – свято, в яке хочеться сяяти як ялинка. Гліттер і стрази можуть стати головною фішкою вашого новорічного мейку, який підійде як під стримане лаконічне вбрання, так і під блискучу сукню з паєтками. Є безліч ідей, як красиво нафарбуватися з використанням гліттера та страз.

Це може бути фантазійний мейк з незвичайними візерунками для фотосесії або макіяж у стилі диско з сяючим кольоровим шиммером на повіку. Навіть простий вечірній візаж може засяяти новими гранями, якщо додати до нього глітерну підводку. І не бійтеся експериментувати! Гліттером можна прикрасити не тільки очі, а й брови, а стрази красиво виглядають і на повіках, і на вилицях, і під очима, особливо у поєднанні з хайлайтером або шимером для тіла. Тільки уявіть, які яскраві новорічні образи вийдуть 😍

Дивіться відеотуторіали та повторюйте макіяж із блискітками ✨?

Акції
Фарбування, стрижка та укладка волосся в «Ваніль»
Київ, Ганни Ахматової вулиця, 4
-46%
600 грн
329.0 грн
Складне фарбування волосся в студії «Compliment»
Київ, Академіка Каблукова вулиця, 25
-53%
1900 грн
999.0 грн
Показати всі
8 акцій

Читайте також: 
✔️Ідеї манікюру на Новий рік 
✔️Веселі конкурси для новорічного корпоративу 
✔️Кращі гірськолижні курорти України 
✔️Де покататися на ковзанах у Києві 
✔️Як підготуватися до новорічної фотосесії

Модні стрілки на Новий рік

Стрілки в макіяжі актуальні завжди, мода впливає лише на їх форму та колір. Доповнити стрілками можна практично будь-який мейк – від нюдового до яскравого фантазійного. Які стрілки малювати на Новий рік 2024 року?

Класичні

Найпопулярніший варіант – стрілка, яка малюється від початку лінії росту вій, потовщується ближче до зовнішнього краю ока і закінчується трикутним кінчиком, спрямованим у бік скроні.

Як власноруч поетапно намалювати класичні стрілки дивіться відеоурок ?

Макіяж зі стрілками – корисні лайфхаки ?

Єгипетські стрілки

Фішка єгипетських стрілок – у тому, що вони акцентують увагу не лише на зовнішніх куточках очей, а й на внутрішніх. Причому лінії, що з’єднують зовнішні і внутрішні куточки, можуть бути безперервними чи зовсім відсутніми або мати незвичайну форму.

Акції
Від 2 ночей з сніданками і SPA в комплексі Карпати
Мигово (Чернівецька область), Буковинська вулиця, 178
-45%
8700 грн
5599.0 грн
Від 3 ночей SPA-відпочинку в «VitaPark Карпати»
Жденієво (Закарпатська область), Шевченка вулиця, 257
-15%
8544 грн
7259.0 грн
Показати всі
75 акцій

Білі стрілки

Стильний варіант для загорілих або смаглявих від природи дівчат – білі стрілки. На блідій шкірі тонкі білі лінії добре виглядатимуть лише поверх тіней темнішого відтінку або основи з щільною текстурою.

Подвійні стрілки

Круто виглядають подвійні стрілки, особливо якщо поєднувати класичний чорний колір підводки з яскравим акцентом. Чорним лайнером малюється лінія вздовж контуру вій на верхній повіці, а зверху – такої ж ширини лінія кольоровою або блискучою підводкою. Можна і навпаки: спочатку намалювати широку кольорову стрілку, а поверх неї – чорну біля контуру росту вій. Кінчики стрілок можуть сходитися в один хвостик або роздвоюватися – як вам подобається.

Акції
Від 2 ночей в готелі «Славський» у Карпатах
Славське (Львівська область), Устияновича вулиця, 35
-15%
3300 грн
2809.0 грн
Від 2 ночей з харчуванням у «Зербань»
Славське (Львівська область), Івана Франка вулиця, 61Б
-56%
4100 грн
1799.0 грн
Показати всі
4 акцій

Дворівневі стрілки

Оригінальний та ультрасучасний варіант, підглянутий у модних б’юті-блогерів, – яскраві (можна навіть неонові) стрілки у два ряди на тлі кольорових тіней. Виглядає такий мейк дуже стильно, особливо у поєднанні зі строгим костюмом або чорним вечірнім платтям.

Різнокольоровий макіяж

Лежить без діла палетка тіней з яскравими відтінками, які ви не наважуєтеся носити у повсякденному житті? Саме час влаштувати їм випробування у соковитому новорічному макіяжі 🤩 Якщо розбігаються очі і не знаєте, в якому кольорі зробити мейк, орієнтуйтеся на колірну гаму року Дракона: основні кольори 2024 року це золотий, срібний, червоний, зелений і фіолетовий.

Не забудьте переконатися, що вибраний відтінок тіней підходить під ваші очі. Щоб виглядати яскраво та святково, грайте на контрастах. Принцип додаткових кольорів (коли поєднуються відтінки, розташовані один навпроти одного на кольоровому колі) підкреслить ваші очі, зробить їх більш виразними та блискучими.

Розібратися в тонкощах поєднання кольорів допоможе професійний візажист на курсах макіяжу для себе, а можете просто записатися на мейк, щоб майстер все зробив за вас зі знижкою від Покупону.

Акції
Студійна індивідуальна фотосесія у «Bilyk studio»
Київ, Соборності проспект, 22/1
-55%
2000 грн
899.0 грн
Показати всі
26 акцій

Новорічний макіяж для карих очей

Посилити глибину та насиченість карих очей допоможуть соковиті зелені, лавандові, золоті тіні, бліді відтінки фіолетового, глибокий синій та бірюзовий. Металік і шиммерні текстури зроблять карі очі яскравішими і нададуть погляду нотку загадковості.

Макіяж для блакитних очей

З блакитними очима важливо не допустити, щоб вони загубилися на тлі макіяжу. Якщо все-таки хочете гаму в тон райдужної оболонки, обраний вами відтінок повинен бути на тон темнішим – тоді очі не здаватимуться тьмяними. Додатковий контрастний колір (наприклад, коричневий, бронзовий, золотий) допоможе зберегти глибину та яскравість погляду.

Зроблять блакитні очі виразніше теплі відтінки тіней: коричневі, золоті, бежеві, персикові, рожеві. З холодних підійдуть темно-сірі та фіолетові.

Акції
VIP-обгортання «Альгіотерапія» у «BodyLike»
Київ, Щекавицька вулиця, 30/39
-70%
4000 грн
1199 грн
VIP-обгортання в спа-капсулі в «BodyLike»
Київ, Щекавицька вулиця, 30/39
-70%
4000 грн
1199 грн
Показати всі
120 акцій

Святковий мейк для зелених очей

Зелені очі полюбляють контраст: для святкового макіяжу вибирайте теплі відтінки коричневого, рожевого, а також персикові, золоті та фіолетові тіні. Якщо вам кортить нанести на повіки зелений колір, вибирайте такий відтінок, який відрізняється за тоном і температурою від природного кольору ваших очей. Уникайте холодної гами, щоб ваші очі не виглядали блякло.

Макіяж для сірих очей

Сірий колір очей – досить складний, коли йдеться про підбір гами макіяжу. Якщо власниця сірих очей відноситься до теплого кольоротипу, їй варто звернути увагу на відтінки помаранчевого, бронзового, карамельного, пісочного. Холодному кольоротипу більше пасуватимуть кольори зеленої, фіолетової, темно-синьої та світло-коричневої гами.

Акції
Знижка 40% на меню кухні в ресторані «Мітла»
Київ, Прорізна вулиця, 21
-40%
0 грн
30 грн
Знижка до 35% на меню кухні у ресторані «Дубаї»
Київ, Велика Васильківська вулиця, 1-3
-35%
0 грн
25.0 грн
Показати всі
72 акцій

Читайте також: 
✔️Ідеї подарунка чоловікові на Новий рік 
✔️Що подарувати на Новий рік батькам 
✔️Обираємо новорічний подарунок дитині 
✔️Де у Карпатах відзначити Новий рік і Різдво 
✔️Куди піти з дитиною на Новий рік у Києві 
✔️Кращі новорічні фільми для всієї сім’ї

А які новорічні образи сподобалися вам? У яких кольорах плануєте зробити свій новорічний макіяж для зустрічі Дерев’яного Дракона? Діліться у коментарях. 🤗

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *