Кращі новорічні та різдвяні фільми для ідеального зимового кіновечора

Кращі новорічні та різдвяні фільми для ідеального кіновечора

Зимові свята – завжди хороший привід подивитися з сім’єю або другою половинкою хороші, душевні фільми та зловити святковий вайб. PokuponBlogTeam зібрала для вас найкращі фільми з гарним рейтингом про Новий рік та Різдво. У добірці на вас чекають старі і нові, зарубіжні та українські новорічні фільми, мелодрами, комедії, казки-фентезі для всієї родини. Їх легко знайти в ТБ онлайн-підписці, як і замовити улюблені страви зі знижкою для комфортного та смачного перегляду ?

Акції
Знижка 50% на квиток в «Аптека-музей на Подолі»
Київ, Притисько-Микільська вулиця, 7
-50%
0 грн
10.0 грн
Квиток на трагікомедію «Кайдашева сім'я»
Київ, Платона Майбороди вулиця, 8
-34%
100 грн
69.0 грн
Показати всі
19 акцій

Читайте в огляді:

Новорічні фільми-комедії

Американські новорічні фільми-комедії – безпрограшний варіант для перегляду всією сім’єю або вечора із друзями. Зоряний акторський склад, смішні сюжети і святкова аура Різдва змушує відчути себе дитиною і повірити у чудеса! А якщо додати до цього закуску у вигляді піци чи суші, яку привезуть прямо до вас додому, це буде повне комбо. Дивіться наш топ комедій про Новий рік та Різдво ?

Поганий Санта

16+
Рейтинг: imdb 7.1
Рік: 2003 

Крута різдвяна комедія з високим рейтингом розповідає про Віллі – дивакуватого Санта-Клауса, який кожне Різдво на пару з подільником грабує один універмаг. Біографія в нього теж цікава: бабій і любитель випити, у минулому він був кілька разів одружений, сидів у в’язниці. Але одного чудового дня в житті Віллі з’являється хлопчик, який зумів у нього повірити. Тепер Віллі просто зобов’язаний поводитися, як справжній Санта.

Один вдома

12+
Рейтинг: imdb 7.7
Рік: 1990-2012

Хлопчик Кевін залишився вдома один, і саме у цей момент їх будинок вирішили пограбувати два лиходія. Але злочинцям невтямки, що хлопчисько вартує цілого загону поліцейських! Фільм, що вийшов на екрани у 1990 році, став справжнім символом Різдва, і до цього дня користується любов’ю глядачів будь-якого віку. З огляду на те, що у стрічки-хіта «Сам вдома» є цілих чотири сиквела, довгий і захоплюючий кіновечір вашій родині забезпечений!

Акції
До 360 днів підписки на кінотеатр «SWEET.TV»
Вся Україна
-54%
1494 грн
699.0 грн
Квиток у кінотеатр просто неба «Кінодром»
Київ, Олександра Довженка вулиця, 4
-25%
200 грн
149 грн
Показати всі
3 акцій

Дух Різдва

13+
Рейтинг IMDb: 6.6
Рік: 2022

«Різдвяна пісня в прозі» Діккенса отримала чергове втілення в комедійному мюзиклі за участю Райана Рейнольдса та Октавії Спенсер. Сучасна адаптація класичної повісті радує соковитою картинкою та гарним музичним супроводом – критики та глядачі вже встигли високо оцінити фільм.

Дивитись новорічний фільм «У дусі Різдва»

Гремліни

16+
Рейтинг: imdb 7.3
Рік: 1984 

Є три правила догляду за пухнастим звірком: не світити на нього сонячним світлом, не бризкати водою і не годувати після опівночі. Господар могваю, який отримав його в якості різдвяного подарунка, випадково порушує одне з правил, через що на маленьке містечко, де він живе, нападає ціла армія злісних монстрів-шалунів.

Акції
Знижка 50% на шашличні сети від Шашлик від Рафаеля
Київ, Миколи Закревського вулиця, 51/2
-50%
0 грн
50.0 грн
Знижка 52% на суші-сет «Феєрія» від «Sushitta»
Київ, Ганни Ахматової вулиця, 46
-52%
0 грн
30 грн
Показати всі
55 акцій

Люта нічка

16+
Рейтинг IMDb: 6.8
Рік: 2022

Оригінальний коктейль із кримінальної комедії, трилера та бойовика з нотками різдвяного настрою. Банда моторошних грабіжників намагається зіпсувати Різдво багатій родині, увірвавшись до їхнього розкішного маєтку та вимагаючи віддати всі гроші, але тут приходить на допомогу Санта Клаус – і сюжет робить несподіваний поворот.

Різдвяна історія: Різдво

0+
Рейтинг IMDb: 6.8
Рік: 2022

Ральфі – дорослий чоловік із солідним життєвим досвідом – приїжджає додому на Клівленд-стріт напередодні новорічних свят. Там він стикається з простим, на перший погляд, завданням: він має згадати ідеальне Різдво свого дитинства і влаштувати таке ж для своїх дітей. Добра сімейна комедія торкнеться серця кожного, хто цінує традиції та полюбляє проводити зимові свята у колі найближчих людей.  

Різдвяне сімейне дерево

0+
Рейтинг IMDb: 7.6
Рік: 2021

Головна героїня комедійної драми – Ванесса Холл, звичайна дівчина з Нью-Йорка, робітниця соціальної служби. Її обов’язок – розподіляти дітей-сиріт по сім’ях. Ванесса і сама є повною сиротою: батько загинув ще до її народження, а мати померла, коли їй було 9 років. Якось колега пропонує Ванессі зробити ДНК-тест – і це круто змінює життя дівчини.

Різдвяні хроніки

0+
Рейтинг: imdb 7.0
Рік: 2018

«Різдвяні хроніки» – новорічна комедія виробництва США із зіркою Голлівуду Куртом Расселом у ролі Санта Клауса. Про що він? Двоє дітей, брат і сестра, вирішили зняти кіно про Санту, в надії на те, що він дійсно існує. Казкові події, що послідували за цим, не тільки переконують хлопців в реальності існування зимового чарівника, а й ставлять під загрозу саме свято Різдва.

Акції
Знижка 30% на ковзанку в ТРЦ Dream
Київ, Оболонський проспект, 1Б
-30%
0 грн
14 грн
Показати всі
1 акцій

Крампус: викрадач Різдва

16+
Рейтинг: imdb 6.2
Рік: 2015

Сім’я Енджел активно готується до свята і зустрічі гостей. Але трапляється так, що передсвяткові клопоти, метушня і накопичені проблеми настільки псують різдвяну ауру, що замість Санти у будинок приходить його злий антипод, породження сил темряви – Крампус. Ситуацію ускладнює буревій, відсутність світла і мобільного зв’язку із зовнішнім світом… Чим закінчиться ця містична історія – дивіться в комедійному фільмі жахів «Крампус: викрадач Різдва».

Санта і компанія

12+
Рейтинг: imdb 6.3
Рік: 2017

Напередодні Різдва якась таємнича хвороба вражає 92 тисячі ельфів, до обов’язків яких належить підготовка подарунків дітям. Щоб урятувати свято, Санта запрягає своїх оленів і спішно вирушає на Землю за ліками. Але біда – ніхто не вірить у те, що він справжній Санта-Клаус.  

Різдвяні та новорічні фільми для сімейного перегляду

Напередодні зимових свят особливо хочеться зібратися всією родиною перед телевізором та подивитися добрий фільм про вічні цінності. Це може бути душевна драма з хепі-ендом, різдвяна казка чи фентезі – новорічні фільми для всієї сім’ї бувають різних жанрів. Найкращі різдвяні та новорічні фільми дивитися можна, оформивши підписку на онлайн-кінотеатр, завдяки якій вам стануть доступні 265 каналів та величезна медіатека з 10 тисяч фільмів HD, Full HD та 4К якості.

Оксамитовий кролик

0+

Рейтинг: imdb 6.7

Рік: 2023 

Вільяму 7 років, разом із батьками він переїжджає до іншого міста. Там він стикається із серйозною проблемою: через свою сором’язливість хлопчику складно заводити нових друзів. Від самотності Вільяма рятує лише оксамитовий кролик, якого йому подарували на Різдво. Від інших іграшок кролик дізнається, що у нього шанс стати справжнім, якщо хлопчик полюбить його від щирого серця. Тому, коли Вільяма звалює з ніг скарлатина, кролик не кидає його і постійно залишається поруч, ризикуючи бути знищеним як заразна іграшка.

Різдво з моєю південною сім’єю

12+
Рейтинг: imdb 7.1
Рік: 2022 

Кемпбелл прикидається журналісткою і вирушає на зустріч із рідним батьком, якого ніколи не бачила. Вона проводить час із ним та його сім’єю і поступово прив’язується до них. Напередодні Різдва вона постає перед складним вибором: розкрити батькові правду чи зберегти таємницю.

Хлопчик на ім’я Різдво 

6+
Рейтинг: imdb 6.7
Рік: 2021

Юний Ніколас шукає батька, який зник, вирушивши на пошуки казкової ельфійської легенди. Щоб знайти його, хлопчик їде на далеку північ. Там на нього чекають неймовірні чарівні пригоди. Казкове новорічне кіно відродить віру у дива та поверне у дитинство.

Акції
Від 2 ночей з харчуванням у Пацьорка біля Буковеля
Татарів (Івано-Франківська область), Незалежності вулиця, 40
-35%
5200 грн
3379.0 грн
Від 2 ночей відпочинку в готелі «Новий» у Буковелі
Поляниця (Івано-Франківська область), Вишня урочище, 7Б
-25%
2400 грн
1799.0 грн
Показати всі
23 акцій

Містер Джангл і різдвяна подорож 

0+
Рейтинг: imdb 6.5
Рік: 2020 

Сімейні новорічні фільми – чудова нагода зібратися з найріднішими людьми та разом поринути у казку. Ось і це кіно стане для вас справжньою подорожжю у світ чаклунства, де оживають старовинні легенди. Історія розповідає про ексцентричного майстра іграшок, його онуку та незвичайний винахід, здатний змінити їхнє життя.

Гаррі Поттер, 1-4 частини

12+
Рейтинг: imdb 7.6
Рік: 2001-2005

Фільми про Гаррі Поттера – чудова можливість ще раз зануритися у світ чарівництва і магії! Феноменально успішна серія фільмів за книгою Джоан Роулінг ось уже багато років знаходить свого глядача. Повірте, вечір пролетить непомітно, різдвяна Потеріана прийдеться до смаку і дорослим, і дітям.

Ельф

0+
Рейтинг: imdb 7.1
Рік: 2003 

Пустотливий хлопчик ховається у мішку Санта-Клауса і опиняється на Північному полюсі. Там його усиновлює один із ельфів і дає йому ім’я Бадді. Подорослішавши, Бадді намагається зайняти своє місце під сонцем і заслужити на повагу маленьких ельфів, на тлі яких сам виглядає велетнем.

Різдвяна історія

12+
Рейтинг: imdb 7.9
Рік: 1983 

1940 рік, Індіана. Ральфі 9 років, і на Різдво він мріє отримати справжню двохсотзарядну пневматичну гвинтівку Червоного Наїзника. Батьки, зрозуміло, проти такого подарунка, тому Ральфі звертається з проханням допомогти до самого Санта-Клауса.

Акції
Арт-бокс для створення картин від «MkgalleryArt»
Киев, вулиця Шолуденка, 1
-25%
900 грн
675.0 грн
Набори горіхових паст від «Good Energy»
Київ, Васильківська вулиця, 34
-35%
425 грн
275.0 грн
Показати всі
44 акцій

Тільки диво

6+
Рейтинг: imdb 6.5
Рік: 2019

В Україні також знімають дитячі новорічні фільми. Молодий хлопець на ім’я Северин разом із сім’єю живе у гірському місті, де цілих сім років не припиняється зима. Северину необхідно привести знаменитого лікаря для свого батька, пораненого під час порятунку міста від льоду. На шляху до мети на юнака чекають пригоди та складні випробування.

Полярний експрес

6+
Рейтинг: imdb 6.6
Рік: 2004

Історія про хлопця, який раптом перестає вірити в дива настільки, що навіть про Санта-Клауса міркує, як про глобальну вигадку дорослих! Але ось одного разу, напередодні Різдва, прямо біля його будинку зупиняється дивний потяг. Чому дивний? Так просто ніяких рейок тут ніколи не було! Провідник казкового експреса пропонує хлопчикові проїхатися на батьківщину до самого Санти…

Чарлі та шоколадна фабрика

6+
Рейтинг: imdb 6.7
Рік: 2005 

Цей фільм не про Різдво, але завдяки казковій атмосфері він ідеальний для сімейного перегляду на зимові свята. Екскурсія на шоколадну фабрику Віллі Вонки, сповнену чудес та солодощів, подарує вам святковий настрій та поверне у дитинство. А потім обов’язково сходіть у кіно на новий приквел «Вонка» про те, як починався шлях ексцентричного господаря фабрики.  

Диво на 34-й вулиці

12+
Рейтинг: imdb 6.6
Рік: 1994

Сюзан шість років, вона не має тата, а ще вона не вірить у Санта-Клауса, адже мама вже давно розповіла їй всю правду. Проте дівчинка все одно складає різдвяний вішліст для Санти, записуючи туди найзаповітніші мрії: новий будинок, татуся і братика. А потім Сюзан зустрічає Санта-Клауса в універмазі «Коул» і раптом розуміє, що саме він – справжній чарівник, здатний здійснити її мрії.

Акції
Від 2 ночей з сніданками і SPA в комплексі Карпати
Мигово (Чернівецька область), Буковинська вулиця, 178
-45%
8700 грн
5599.0 грн
Від 3 ночей SPA-відпочинку в «VitaPark Карпати»
Жденієво (Закарпатська область), Шевченка вулиця, 257
-15%
8544 грн
7259.0 грн
Показати всі
79 акцій

Як Ґрінч украв Різдво

12+ 
Рейтинг: imdb 6.3
Рік: 2000

Новорічні фільми для дітей чудово підходять і для дорослих, як ця казкова історія про те, як злий і самотній зелений чоловічок Ґрінч вирішив вкрасти у городян різдвяні подарунки і позбавити їх свята. Однак в якийсь момент злодій раптом розуміє, що свято – це не тільки подарунки і святковий стіл, а щось зовсім інше…

Нова різдвяна казка

13+
Рейтинг: imdb 6.9
Рік: 1988

Цікава сатирична інтерпретація знаменитого твору Чарльза Діккенса «Різдвяна пісня в прозі» з Біллом Мюрреєм. Головний герой – медіа-магнат Френк Крос, багач, цинік, який любить тільки гроші. Принизити, образити людину у Кроса в порядку речей, настільки він упевнений у своїй вседозволеності. Але одного разу під Різдво в його життя несподівано втручаються надприродні сили – три примари, які змусять його змінити своє ставлення до людей і навіть впустити у своє серце любов.

Принцеса на Різдво

13+
Рейтинг: imdb 6.3
Рік: 2011

Втративши сестру, Джулс стає опікуном двох племінників – дівчинки та хлопчика. Турбота про дітей повністю лягає на її плечі. Незадовго до Різдва раптом з’являється  дідусь, про якого ніхто не знав. На його запрошення Джулс із дітьми вирушає до Європи, назустріч радісним сюрпризам та чудесам.

Романтичні фільми про Новий рік та Різдво

Зимові свята – один з найромантичніших періодів у році, саме в цей час трапляються справжні чудеса і доленосні зустрічі. На цю тему знято чимало фільмів, а ми вам пропонуємо найяскравіші та найцікавіші. Ловіть список найкрутішого різдвяного та новорічного кіно про кохання ??

Акції
До 6 годин лазні в «Severinovka Family Club»
Северинівка (Київська область) Северина Наливайка вулиця, 3
-50%
1400 грн
899.0 грн
До 8 годин відвідування лазні у «Вишеньки»
Вишеньки (Київська область), Жертв Революції вулиця, 47
-34%
1840 грн
1399.0 грн
Показати всі
19 акцій

Як закохатися до Різдва

16+

Рейтинг: imdb 5.9

Рік: 2023

Успішна письменниця, ставши генеральним директором модного бренду, відразу ж стикається зі складнощами. Їй потрібно укласти перемир’я з конкурентами, щоб урятувати компанію. А щоб завоювати симпатії аудиторії, вона має написати колонку, у якій розповість, як закохатися до Різдва. Без перевірки теорії на практиці не обходиться…

Повернутися додому на Різдво

16+
Рейтинг: imdb 7.5
Рік: 2022

Елізабет приходить голосове повідомлення: у ньому незнайомий їй чоловік просить свою кохану дати йому останній шанс і прийти напередодні Різдва у місце, де відбулася їхня перша зустріч. Елізабет хоче допомогти парі та разом зі своїм старим другом починає шукати незнайомців. Вона навіть уявити не може, як змінить її долю ця романтична різдвяна пригода.

Різдво у великому сімейному колі

16+
Рейтинг: imdb 6.6
Рік: 2022

Лів має нове завдання: вона буде фотокореспондентом на щорічній різдвяній вечірці, яку організовує родина Чжан. У разі успіху на дівчину чекають перша шпальта та кар’єрне зростання. Однак у всій компанії ніхто, крім її колеги Генрі, не знає, що собою являє насправді це сімейство. Лів доводиться покластися на хлопця.

Різдво під зірками

0+
Рейтинг: imdb 7.2
Рік: 2020

У чиказькому кафе «Старлайт», що належить Енні та її родині, вже чотирнадцять років продають найкращі у світі вафлі. Вілл – спадкоємець великої будівельної компанії, яка збирається знести кілька будівель у Чикаго, серед яких і кафе Енні. На носі Різдво, і дівчина готова докласти всіх зусиль, щоб протистояти знесенню.

Реальна любов

16+
Рейтинг: imdb 7.6
Рік: 2003

Сюжет фільму складається з дев’яти паралельних історій, що розповідають про складнощі сучасного життя. У центрі кожної сюжетної лінії – емоція, яка об’єднує нас всіх: любов. Стрічка розповість про платонічне і романтичне кохання, про любов до батьків і дітей, про несподівані захоплення і справжню пристрасть. І все – у виконанні талановитих акторів.

Акції
Від 1 ночі у готелі «Classic Hotel» у Харкові
Харків, Мистецтв вулиця, 14
-59%
2470 грн
1100.0 грн
Від 1 ночі зі сніданками в «City Club» у Харкові
Харків, Юрія Гагаріна проспект, 145
-50%
1580 грн
869.0 грн
Показати всі
111 акцій

Шанс на Різдво

0+
Рейтинг: imdb 7.1
Рік: 2017

Оселившись у будинку померлого батька, головний герой Фінн виявляє, що покійний залишив своїй доглядальниці Віллі у спадок сто тисяч доларів. Не розуміючи, як старий міг залишити таку суму жінці, з якою був знайомий менше двох місяців, Фінн починає підозрювати Віллу у шахрайстві. Водночас жінка планує витратити частину грошей на те, щоб здійснити мрію та поїхати із сином на канікули до Бремблу. Вона ще не знає, що попереду на неї чекає перешкода в особі Фінна.

Різдвяна відпустка

0+
Рейтинг: imdb 7.0
Рік: 2017

Еморі пише про подорожі, але при цьому в її житті жодного разу не було справжнього Різдва, яке можна побачити у фільмах та книгах. Цього року все інакше: разом зі своїм бойфрендом вони забронювали поїздку до атмосферного місця, щоб зустріти там свято. Проте напередодні подорожі хлопець її кидає. Щоб оговтатися від удару, вона вирішує не скасовувати поїздку, а провести вікенд на самоті. Та ба: внаслідок непорозуміння на місці з’ясовується, що їй доведеться жити в одному приміщенні з симпатичним вдівцем, його донькою та тещею.

Щасливого Різдва

12+
Рейтинг: imdb 6.5
Рік: 2019

Кейт – найзвичайнісінька дівчина, яка працює в магазинчику різдвяних товарів. У неї є шкідлива звичка – вона зловживає випивкою. Особисте життя її не хвилює – Кейт вже давно ні про що не переживає. Однак в один прекрасний день доля підкидає їй знайомство з чарівним Томом, яке перевертає її життя догори дриґом… Дивіться різдвяну мелодраму з Емілією Кларк із «Гри престолів» та насолоджуйтесь святковою романтикою гарної історії.

Відпочинок за обміном

13+
Рейтинг: imdb 6.9
Рік: 2006

Дві гарні, успішні жінки, які живуть на різних кінцях світу, однаково нещасливі в особистому житті. Обом спадає на думку зайти на сайт з обміну житлом, і вони вирішують на два тижні втекти від своїх проблем. Стримана англійка Айріс опиняється у спекотній Каліфорнії, а темпераментна американка Аманда – у сніговій англійської провінції. Незважаючи на незвичну обстановку, кожна з дівчат знаходить своє щастя і зустрічає Різдво з новим коханим!

Шукаєте що подивитися на Новий рік? Хочете дивитися улюблені фільми та серіали в будь-який час, без реклами та у високій якості? Передплачуйте online TV на рік за спеціальною ціною 1175 грн замість 2364 грн на сайті Покупон.

Акції
Майстер-клас з акварелі у студії «Tvorcha»
Київ, Липська вулиця, 16
-45%
700 грн
399.0 грн
Показати всі
9 акцій

Інтуїція

13+
Рейтинг: imdb 6.8
Рік: 2001

Прекрасна різдвяна мелодрама-комедія про те, що якщо двом люблячим серцям судилося бути разом, це обов’язково станеться. Чоловік і жінка випадково знайомляться в крамниці, намагаючись купити одну й ту саму пару рукавичок. Між ними спалахує іскра, проте вони проводять лише один вечір разом і розлучаються. Через десять років доля зведе їх знову, але як?

Сім’янин

13+
Рейтинг: imdb 6.8
Рік: 2000

Головному герою, успішному, але самотньому бізнесменові, випав унікальний випадок пожити життям звичайного сім’янина. Звісно, не обійшлося без різдвяного дива – обміну долями! Як довелося новоспеченому батькові сімейства, якого блискуче зіграв Ніколас Кейдж, і що ж він у результаті вибрав, нову сім’ю чи багате холостяцьке життя?

Поки ти спав

13+
Рейтинг: imdb 6.8
Рік: 1995

Простій робітниці чиказької електрички сподобався красивий пасажир, який щодня проходить повз неї через турнікет. В один з передріздвяних днів на хлопця нападають злочинці, і героїня рятує його від загибелі, але він впадає у кому. Дівчина знайомиться з його сім’єю, члени якої приймають її за наречену врятованого хлопця. Нові знайомі настільки сподобалися героїні, що вона вирішує їх не переконувати… Що з цього вийшло?

12 різдвяних побачень

16+
Рейтинг: imdb 6.3
Рік: 2011

Сподіваючись повернути колишнє кохання, дівчина робить так, щоб побачення наосліп із симпатичним хлопцем обернулося невдачею. Але тут трапляється диво, і опівночі час обертається назад: героїня отримує можливість знову пережити той самий Святвечір. Чи зуміє вона переграти невдале побачення та зрозуміти, що є найголовнішим у її житті?

Пара на свята

16+
Рейтинг: imdb 6.1
Рік: 2020

Якось після Різдва дівчина на ім’я Слоан зустрічає в супермаркеті австралійського гольфіста Джексона. Виявляється, у них є дещо спільне: вони обоє самотні і їм обом дошкуляють родичі своїми питаннями про їхнє особисте життя. Слоан і Джексон домовляються вдавати закохану парочку для відводу очей. Ніхто з них не підозрює, що дуже скоро гра на публіку перетвориться на справжні почуття…

Дивитись новорічний фільм «Пара на свята»
Акції
Знижка до 43% на суші-сети від «Sushi Story»
Київ, Погребняка вулиця, 14
-43%
0 грн
40 грн
Знижка 40% на суші-сети від служби «Sushi Experts»
Київ, Тираспільська вулиця, 56
-40%
0 грн
40 грн
Показати всі
35 акцій

Щоденник Ноель

7+
Рейтинг: imdb 6.1
Рік: 2022 

Успішний автор гучних бестселерів незадовго до Різдва дізнається про смерть матері. Він змушений повернутися до її будинку, щоб прийняти спадщину. Перебираючи гори непотрібного мотлоху, який вона роками збирала, письменник знаходить щоденник якоїсь Ноель. А згодом знайомиться з дівчиною – вона шукає свою матір і стверджує, що та колись жила у цьому самому будинку. І, здається, саме щоденник Ноель містить ключ до розгадки сімейних таємниць.

Акції
Від 2 ночей у будні у готелі «Залив» на озері
Сарни (Рівненська область)
-30%
5280 грн
3699.0 грн
Від 1 ночі у будні у «У Марусі» під Києвом
Миколаївка (Київська область)
-20%
900 грн
719.0 грн
Показати всі
73 акцій

Читайте також:
? Як прикрасити ялинку
? Що подарувати на Новий рік близьким і рідним
? Куди поїхати у січні
? Як вибрати штучну ялинку

А які ваші улюблені різдвяні і новорічні фільми? Будемо раді, якщо поділитесь своїми уподобаннями у коментарях. Гарного святкового перег

8 коментарів
  • Тетянка

    подивилась свіженький різдвяний фільм сімейний обмін 2023, він хоч і з меншим рейтингом, але прикольний і смішний ;)

  • Віка

    Класна добірка новорічних фільмів, дякую! прямо захотілося всі передивитися 🤗

  • Виктория

    Благодарю вас за проведенную работу,подборка фильмов супер!))

  • igor

    Привіт, з нових фільмів 2021 рекомендую подивитися мелодраму «Різдво разом з тобою» та комедію «Різдвяне сімейне дерево».

    • {:ru}Наталья Лукьяненко{:}{:uk}Наталія Лук'яненко{:}

      Дякуємо, Ігорю, за ваше доповнення :) Бажаємо вам нових приємних кінопереглядів та веселих свят??

  • Оля

    Интуиция, Пережить Рождество) крутецкие))) еще есть любите Куперов, тоже оч рождественский фильмец

  • Катерина

    Ооо, “Отпуск по обмену” – ван лав, все-таки Джуд Лоу красавчик )))

  • Анна

    Очень хитовая подборка, большинство фильмов видела, но многие захотелось пересмотреть, например ” Реальную любовь”. “Гринча” смотрели с ребенком, есть мультфильм, но Джим Керри стоит того, чтобы глянуть и фильм:)

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *