Зимовий манікюр 2024-2025: модні ідеї та новинки дизайнів з фото

Зимовий манікюр 2023-2024: модні ідеї та новинки дизайнів з фото

Кожному сезону властиві свої кольори та тренди. На зиму найпопулярнішими частіше за все стають холодні або темні глибокі відтінки, шиммерні та металеві текстури, блискітки, камінці та тематичні візерунки (зокрема новорічні). Зимовий сезон 2023-2024 пропонує безліч крутих ідей модного манікюру: від класичних, «вічних» варіантів до максимально актуальних на будь-який смак, будь-яку форму та довжину нігтів. У нашому огляді зібрані зимові новинки нейл-дизайну, до кожної ідеї додається фотогалерея з модними прикладами. Гортайте, вибирайте найкрасивіший манікюр і записуйтесь до майстра зі знижкою від Покупону до 60%.

Акції
Манікюр та педикюр з покриттям у «Lina Nails»
Київ, Вадима Гетьмана вулиця, 27
-43%
400 грн
269.0 грн
Манікюр та педикюр у студії «Xuxunails Service»
Київ, Новгород-Сіверська вулиця, 1
-67%
300 грн
139.0 грн
Показати всі
17 акцій

Стильний чорний манікюр

Чорний колір нігтів цієї зими – супер-тренд. Чорний манікюр більше не асоціюється з похмурими підлітковими субкультурами, популярними років десять тому, для сучасних дівчат цей колір символізує незалежність, впевненість у собі та здорову байдужість до чужої думки.

Чорний колір – універсальний і гнучкий, з ним можна робити практично все, що завгодно. Якщо до душі лаконічність, ваш вибір – монохромне чорне покриття на нігтях, глянцеве чи матове. А можна прикрасити манікюр візерунком чи елегантним блискучим декором (фольга, блискітки, стрази), доповнити чорний яскравим колірним акцентом або об’ємними металевими інкрустаціями. Вмикайте фантазію і вперед, робити модні нігтики ?

Акції
Від 2 ночей в готелі «Konopka Forest Home & SPA»
Поляниця (Івано-Франківська область), Вишня урочище, 283
-25%
2400 грн
1799.0 грн
Від 2 ночей влітку у «Пацьорка» поблизу Буковеля
Татарів (Івано-Франківська область), Олекси Довбуша вулиця, 84
-30%
5400 грн
3779.0 грн
Показати всі
26 акцій

Ягідні відтінки

Складно уявити модницю, яка хоча б раз не зупинила вибір на ягідній палітрі. Стигла вишня, насичений темно-малиновий, пристрасний полуничний та інші кольори з червоно-бордової гами традиційно виглядають на нігтях красиво та жіночно – у будь-який день тижня, на роботі чи на побаченні. І якщо раптом ви так звикли до експериментів з нейл-дизайнами, що забули про ягідну класику, зимовий сезон – саме час, щоб про неї згадати ?

Акції
Подарункові сертифікати від Pokupon.ua
Вся Україна
-0%
0 грн
250.0 грн
Від 1 ночі зі сніданками у «Aqua Paradise» в Одесі
Одеса, Южносанаторний провулок, 2/2
-25%
3200 грн
2400.0 грн
Показати всі
17 акцій

Сірий манікюр

Нігті у сірому кольорі можуть викликати різні асоціації. Глибокі відтінки сірого, ближче до асфальтового кольору, можуть навіювати образи в естетиці «темної академії»: старовинний університетський кампус зі стрілчастими вікнами, повиті плющем цегляні стіни, величезні похмурі бібліотеки з рідкісними виданнями, преппі-образи з добротних тканин… Світло-сіра палітра – це вже про ніжніші, пастельні образи, теплі та затишні. Вибирайте сірий за настроєм – він стане чудовим доповненням до вашого зимового аутфіту.

Читайте також:
? В яких кольорах зустрічати Новий рік 2024
? Ідеї подарунків для Таємного Санти
? Що модно носити в сезоні осінь-зима 2023-2024
? Актуальні тренди жіночих стрижок 

Нюдові нігті

Універсальний гарний манікюр на кожен день та під будь-який look – у нюдових відтінках. Природні тілесні кольори добре виглядають на нігтях будь-якої форми та довжини та підійдуть навіть на дуже короткі нігті. Оформити можна по-різному: це може бути ніжний напівпрозорий нюд без нічого або щільне глянцеве чи матове покриття з різноманітними дизайнами, від малюнків до каменів. Проте взимку 2024 року ми все ж рекомендуємо лаконічний декор з ухилом у мінімалізм.

Акції
Від 2 ночей з харчуванням у «Darino» у Закарпатті
Родниківка (Закарпатська область)
-20%
4800 грн
3839.0 грн
Від 2 ночей з харчуванням у «Зербань»
Славське (Львівська область), Івана Франка вулиця, 61Б
-56%
4100 грн
1799.0 грн
Показати всі
76 акцій

Зелена палітра

Один із трендових кольорів зими 2024 – зелений, причому не якийсь особливий відтінок, а будь-який, хоч трав’яний, хоч оливковий, хоч салатовий. Але в холодний сезон багатьох тягне на темні та глибокі відтінки: смарагдовий, хвойний, пляшковий. Темний зелений виглядає загадково, елегантно і навіть урочисто, якщо правильно його обіграти.

Акції
Стрижка з фарбуванням від Ігоря Ніколаєва
Київ, Михайлівський провулок, 20
-43%
450 грн
279.0 грн
Стрижка, укладка, фарбування волосся в Compliment
Київ, Академіка Каблукова вулиця, 25
-55%
650 грн
325.0 грн
Показати всі
9 акцій

Крижаний блакитний

Один із «зимових» відтінків – крижаний блакитний. Він асоціюється з ясним морозним днем, з холодним айсбергом, з тінями на білому снігу, із сукнею Снігової Королеви… Тож якщо вам хочеться справжньої зими, а погода пропонує лише сіру вогкість, манікюр кольору блакитного льоду подарує вам трохи арктичного холоду та святкового передчуття ❄️?️ 

Акції
Цілий день розваг у мережі парків «Fly Park»
Київ, Оболонський проспект, 21Б
-30%
250 грн
175.0 грн
Вхідний квиток до парку розваг «Мадагаскар»
Київ, Степана Бандери проспект, 34В
-43%
210 грн
119.0 грн
Показати всі
231 акцій

Металічний 3D-декор

Дуже модний зараз нейл-дизайн, яким рясніє інстаграм, – декор з об’ємними металевими елементами. Це можуть бути інкрустації абстрактними та геометричними фігурами, пірсинг нігтя або прикраси у вигляді мініатюрних ланцюжків. Також популярним є ефект розплавленого металу, який особливо круто виглядає на довгих нігтях-стилетах.

Читайте також:
? Ідеї для дорослого адвент-календаря
? Як зробити адвент-календар для дітей
? Як доглядати за шкірою взимку
? Зимовий догляд за волоссям

Такий різний френч

Дизайн, який не виходить із моди роками, – французький манікюр у різноманітних варіаціях, від вишуканої лаконічної класики до найоригінальніших ідей. Початковий варіант френчу – нюдові нігті з білими смужками по краях – підходить тим, кому до вподоби стабільність. Дівчата, що полюбляють експерименти, оцінять фан-френч або дизайн з усмішками незвичайної форми, місячний манікюр, френч з додаванням декору та малюнків.

Манікюр з блискітками та стразами

Взимку особливо хочеться блиску і сяйва – цьому сприяє святкова атмосфера, велика кількість новорічних вогнів і гірлянд всюди, мерехтіння ялинки. Тож не відмовляйте собі в цьому і зробіть найкрасивіший і найсвятковіший зимовий манікюр з блискітками, стразами, камінням. Але пам’ятайте, що у всьому потрібна міра, і що навіть у святковому образі має правити бал елегантність та лаконічність, особливо у сезоні 2024 року.

Акції
Експрес-догляд за обличчям «Бьютіфлеш» у BodyLike
Київ, Щекавицька вулиця, 30/39
-65%
2600 грн
1299.0 грн
Знижка на біоревіталізацію DMAE в «BodyLike»
Київ, Щекавицька вулиця, 30/39
-59%
2900 грн
229.0 грн
Показати всі
119 акцій

Матові дизайни нігтів

Бархатистий, м’який, спокійний – такі епітети спадають на думку при погляді на матовий манікюр. Він майже завжди навіює відчуття затишку, при цьому виглядає дуже стильно, сучасно і навіть по-своєму шляхетно. Навіть найяскравішим і кислотним відтінкам матове покриття надає елегантної стриманості. До того ж воно круто виглядає на контрасті з глянцем, лаком металік, блискучим камінням, блискітками, шиммером або фольгою.

Тематичний дизайн

І куди ж без малюнків та візерунків на зимову тематику! Для багатьох модниць хоча б раз за зиму прикрасити нігті сніжинками або ялиновими гілочками так само важливо, як і зачекінитись в аеропорті перед вильотом до теплих країн ? Тематичний декор може бути лаконічним або яскравим та святковим, якщо ви передчуваєте свята і вже готові створювати новорічний настрій. Морозні візерунки, сніг, зимовий ліс, олені, ялинкові іграшки, символ наступного року тощо – запас ідей просто невичерпний.

Читайте також:
? Красивий манікюр на короткі нігті
? Які аналізи треба здавати щорічно
? Ідеальний Новий рік у Карпатах
? Де покататися на лижах в Україні 

Які зимові дизайни нігтів вам сподобалися найбільше, який манікюр узимку найчастіше робите? Діліться у коментарях ?

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *