У чому зустрічати Новий рік – щасливі кольори року Дракона 2024

У чому зустрічати Новий рік – щасливі кольори року Дракона 2024

Хтось свято вірить східному гороскопу, підбирає одяг відповідно до знаків Зодіаку та вважає, що зустрічати Новий рік потрібно виключно у кольорах його символа. Для когось колірні вимоги до святкового вбрання та прикрас – свого роду творчий челендж. PokuponBlogTeam порадує усіх без винятку оглядом наймодніших кольорів прийдешнього року. Читайте, в якому кольорі зустрічають Зеленого Дерев’яного Дракона, які відтінки актуальні у новорічну ніч 2024, та ловіть святковий бонус – знижки на новорічні розваги та б’юті-послуги.

Акції
Квиток на шоу «Весела магія» 13.07 та 27.07
Київ, Миколи Бажана проспект, 14
-30%
350 грн
245.0 грн
Квиток на майстер-клас для дітей «Ілюзія» 27.07
Київ, Миколи Бажана проспект, 14
-30%
350 грн
245.0 грн
Показати всі
5 акцій

Що символізує Зелений Дерев’яний Дракон

У китайській традиційній культурі дракон – символ імператорської влади та доброго начала ян, уособлення мудрості, удачі та багатства. Міфічній тварині з давніх-давен приписують величезну силу і могутність, також вона асоціюється з оновленням, відродженням і майбутніми змінами. У 2024 році вплив дракона посилить зелений колір – колір спокою та гнучкості. Дерево символізує життєву силу і зростання.

Що символізує Зелений Дерев'яний Дракон

Рік Зеленого Дерев’яного Дракона обіцяє планеті нові перспективи та можливості розвитку, благополуччя та мир. Крім того, він допомагає сміливим і заповзятливим, тому саме час планувати майбутнє та розробляти цікаві проекти. Не забувайте про сімейні традиції, повагу до старших та атмосферу тепла і любові у вашому гніздечку – дракони не люблять конфліктів, цінують родину та обожнюють веселощі і посмішки.

Акції
Від 1 ночі з харчуванням у «Лісова казка»
Кваси (Закарпатська область), Центральна вулиця, 254
-25%
1700 грн
1275.0 грн
Знижка 50% на прокат SUP-бордів у вейк-парку Ка4ка
Ірпінь, Покровська вулиця, 1
-50%
0 грн
20.0 грн
Показати всі
4 акцій
Як зустрічати Новий 2024 рік

Мало просто чекати на щось хороше від нового року, вважають астрологи. Щоб Дракон вже точно розщедрився на подарунки, важливо його правильно зустріти – щонайменше вдягтися у його улюблені кольори 31 грудня. І навіть якщо ви затятий скептик і не вірите в гороскопи, дотримання цієї традиції може полегшити вибір одягу для новорічної ночі ?

Читайте також:
? Ідеї новорічного макіяжу
? Модний новорічний манікюр
? Як підготуватися до новорічної фотосесії
? Адвент-календар дорослим для новорічного настрою
? Як зробити дитячий адвент-календар  

Актуальні кольори для зустрічі 2024 року

Стихія 2024 року – дерево, символ життя, зростання та руху вгору. У палітрі Зеленого Дерев’яного Дракона правлять бал активні та яскраві кольори, а стриманий нюд та пастельні відтінки краще залишити на інший раз. У новорічну ніч ви повинні сяяти та притягувати до себе захоплені погляди. Не забудьте про любов лускатих до блиску – Дракон неодмінно оцінить стрази, паєтки і блискучі камені.

Отже, які кольори мають бути у святковому декорі та у чому потрібно зустрічати новий рік?

Зелений

Зустріти новий 2024-й рік у кольоровій гамі дракона – чудова ідея, якщо хочете притягнути до себе та своєї домівки максимум позитивної енергії. Зелений колір дуже багатозначний: він символізує світ і життя, асоціюється з активністю та розвитком, але водночас заспокоює та дарує відчуття внутрішньої гармонії.

Зелена палітра асоціюється із новим роком, адже це колір головного символу свята – ялинки. До того ж він гармонійно поєднується з різними стилями інтер’єру, від затишного кантрі до суворого функціоналізму.

Акції
Від 2 ночей зі сніданками у готелі «Георгій»
Орявчик (Львівська область), Перша Розтока вулиця, 5А
-25%
6550 грн
4909.0 грн
Оренда котеджу до 18 осіб в «Drin-Lux» в Карпатах
Славське (Львівська область), Івана Франка вулиця, 6
-20%
15200 грн
12160.0 грн
Показати всі
46 акцій

Для святкового вбрання, будь то сукня для жінки або костюм для чоловіка, вибирайте насичені відтінки зеленого: глибокий смарагдовий, соковитий трав’яний, загадковий малахітовий, романтичний пляшковий. Зелена палітра особливо підійде Ракам, Рибам і Тельцям, а ось відмовитися від неї варто народженим у рік Дракона.

Серед тканин варто звернути увагу на шовк, оксамит та атлас. Довершать образ прикраси, паєтки, блискучі аксесуари та ефектний макіяж.

Червоний

Колір енергії, любові, щастя та удачі – червоний ідеально впишеться у драконову колірну гаму. Бордовий, багряний, карміновий та інші відтінки цього розкішного кольору можна використовувати як у декорі, так і у вечірньому образі (особливо Леву та Скорпіону).

У новорічній палітрі кольорів червоному відведено особливе місце: це колір костюму Санта-Клауса, пакувального паперу для подарунків, різдвяних свічок, святкової скатертини та зимових ягід – калини та журавлини. Традиційно його поєднують із зеленим та золотим.

Одяг задає трохи інші правила: вам не обов’язково вбиратися як новорічна ялинка, святковий образ має бути елегантним та стильним. Чоловікові навряд чи захочеться одягати червоний оксамитовий піджак, але доповнити класичний костюм бордовою краваткою або метеликом – чому б і ні? Жінці можна все: одягнутися в total red, доповнивши вбрання прикрасами, зкомбінувати червону деталь гардеробу з більш спокійними відтінками або використати цей колір в якості яскравого акценту (червоний піджак, червона сумочка або туфлі, біжутерія – варіантів чимало).

Прекрасним дамам нагадаємо, що червоний колір дуже примхливий і не терпить недбалості, тому обов’язковим пунктом у підготовці до Нового року має стати тотальний б’юті-апгрейд ?: макіяж, манікюр, укладка і, якщо необхідно, оновлення кольору волосся.

Акції
Набори горіхових паст від «Good Energy»
Київ, Васильківська вулиця, 34
-35%
425 грн
275.0 грн
Арт-бокс для створення картин від «MkgalleryArt»
Киев, вулиця Шолуденка, 1
-25%
900 грн
675.0 грн
Показати всі
32 акцій

Золотий

Бажаючим притягнути у своє життя матеріальний достаток та процвітання радимо золотий колір. Він чудово виглядає у святковому декорі, особливо в якості доповнення до зеленого, червоного, білого та інших кольорів. Без золота складно уявити собі новорічні прикраси для ялинки та святкові свічки, воно чудово поєднується зі стилями прованс та кантрі, класикою та шеббі-шиком.

У новорічному вечірньому образі цей колір може зіграти провідну партію: одягніть золоту сукню в паєтках або блискучий брючний костюм, якщо хочете виглядати якомога розкішніше. Якщо вам до душі більш стриманий стиль, золоту завжди можна відвести роль яскравого акцента: додайте до вбрання аксесуари або прикраси, зробіть золотий макіяж або прикрасьте золотистими блискітками чи фольгою нігті.

Акції
Знижка 50% на квиток в «Аптека-музей на Подолі»
Київ, Притисько-Микільська вулиця, 7
-50%
0 грн
10.0 грн
Знижка 30% на вхідний квиток до «Miniland.UA»
Київ, Степана Бандери проспект, 34А
-30%
0 грн
15 грн
Показати всі
12 акцій

Читайте також:
? Кращі фільми про Новий рік та Різдво
? Як прикрасити домівку до Нового року
Ідеї новорічних подарунків батькам
? Що подарувати на Новий рік татові
Обираємо ідеальний новорічний подарунок мамі 

Фіолетовий

Цей колір тільки здається похмурим, а насправді існує величезна кількість його відтінків – від світлих та ніжних до глибоких і насичених. У китайській традиції фіолетовий символізує багатство, розкіш, а ще – безсмертя.

Для урочистого декору цей колір досить складний – прикрашаючи будинок, фіолетовий варто використовувати дуже дозовано. Проте у виборі новорічного вбрання можете не стримувати себе: є дуже багато варіантів, як красиво одягнутися в цій кольоровій гамі. Фіолетовий особливо благородно виглядає в комбінації з гладким шовком і атласом, мерехтливими стразами та камінням. Чоловікам можна підібрати світло-фіолетову сорочку або темнішого відтінку краватку.

Акції
Від 2 ночей зі сніданками в готелі «Milli & Jon»
Поляниця (Івано-Франківська область), Вишня урочище
-25%
5500 грн
4125.0 грн
Від 2 ночей з харчуванням в готелі «White House»
Яблуниця (Івано-Франківська область), Горишків ділянка, 379
-34%
3800 грн
2499.0 грн
Показати всі
11 акцій

Чорний

Чорний колір – визнана класика для вечірнього вбрання. Прикрашати їм інтер’єр, певно, не варто (хіба що у контрастному поєднанні з білим). А ось вишукана маленька або довга в паєтках чорна сукня в будь-якому випадку виглядатиме надзвичайно. Використовувати чорний також можна в макіяжі та манікюрі, а для святкового ефекту додати сріблясті прикраси та блискучі камені.

Акції
Подарункові сертифікати від Pokupon.ua
Вся Україна
-0%
0 грн
250.0 грн
Від 1 ночі в готелі «Гірський струмок» у будні
Гора (Київська область), Мічуріна вулиця, 66
-20%
3500 грн
2799.0 грн
Показати всі
9 акцій

В яких кольорах не можна зустрічати рік Дракона

Вважається, що окрім улюблених кольорів у символу року є й неулюблені. І якщо ви не хочете викликати гнів Зеленого Дерев’яного Дракона, будьте обережні у виборі кольорової гами, готуючись відзначати Новий рік.

Кольори «нон грата» під час зустрічі прийдешнього 2024-го:

  • Темно-коричневий і всі відтінки, близькі до земляного.
  • Білий – надто спокійний для дракона, який любить яскраві та соковиті відтінки.
  • Темно-жовтий – у китайській традиції вважається, що цей колір приносить щастя лише членам імператорської сім’ї, тому якщо ви не блакитної крові, будьте з ним обережні ?
  • Синій – легенди свідчать, що він відганяє від драконів успіх.

Також у новорічну ніч рекомендується не одягати старі речі та підробки – дракони люблять все нове, розкішне та справжнє, тому краще віддати перевагу новим оригінальним речам та натуральним добротним тканинам.

Акції
Арт-бокс для створення картин від «MkgalleryArt»
Киев, вулиця Шолуденка, 1
-25%
900 грн
675.0 грн
Показати всі
7 акцій

Читайте також:
? Як незабутньо зустріти Новий рік
? Карпати – ідеальне місце для новорічних свят
? Працюємо Сантою – що подарувати дитині на Новий рік
? Про що мріють дівчата на Новий рік
? Обираємо новорічний подарунок хлопцеві 

А ви вірите в те, що якщо одягнутися у правильні кольори на Новий рік, це принесе вам успіх? Чи сприймаєте поради астрологів просто як привід для тренування фантазії? Розкажіть у коментарях, як ви обираєте вбрання для новорічної ночі та в якому кольорі плануєте зустрічати рік Зеленого Дерев’яного Дракона ??

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *