Новий рік 2024 у Карпатах: куди поїхати, готелі, ціни, відгуки

Багато хто мріє провести старий і зустріти новий рік у Карпатах. Це і міні-подорож, і насичена відпустка, і нові яскраві емоції. Причому взимку в горах можна не тільки кататися на лижах, а й насолоджуватися спа по-карпатськи і зміцнювати здоров’я. Але на свята ціни дорожчають мало не вдвічі, тому для багатьох важливо знайти недорогий варіант відпочинку. BlogPokuponTeam підготувала новорічні пропозиції кращих готелів Карпат зі знижками до 55% з включенням дат з 31.12.2023 по 10.01.2024. Бронюйте, поки є вільні місця  ?❄️? 

Акції
Від 2 ночей з харчуванням у «Зербань»
Славське (Львівська область), Івана Франка вулиця, 61Б
-56%
4100 грн
1799.0 грн
Від 2 ночей в готелі «Славський» у Карпатах
Славське (Львівська область), Устияновича вулиця, 35
-15%
3300 грн
2809.0 грн
Показати всі
2 акцій

Новорічний Буковель

Найбільший і найрозвиненіший гірськолижний і спа-курорт Карпат в Україні. Щоб зустріти Новий рік у Буковелі, досить стрибнути в машину, автобус (до автостанції Поляниця ходять рейси зі Львова, Луцька, Кутова, Збаража, Івано-Франківська), або сісти на потяг до Франика, Львова чи Ворохти. 

Новорічний Буковель

Відзначати новорічні та різдвяні свята тут варто, якщо у відпустці вам важливо  добряче насолодитися гірськолижним спортом і першокласним сервісом. Комплекс «Bukovel» починає працювати одним з перших в Карпатах. З початку грудня тут вже штучно засніжують частину трас і запускають деякі атракціони. Це один з небагатьох курортів Карпат, де можна стрибнути з роуп джампінгу, спуститися тролеєм Буковельські гірки, покататися на єдиному в Україні всесезонному родельбані SpeedFun, або поплавати в теплому басейні просто неба у спа-комплексі «VodaClub».

Курорт Буковель на Новий рік

Яремче

У зимовий сезон користується неабиякою популярністю і курорт Яремче, розташований за 40 км від Буковеля. Старовинне містечко з багатою історією – тут є де погуляти і що подивитися (замки 16-17 століття, яскраві церкви). З настанням снігової погоди головною фішкою курорту, що приваблює туристів, стають активні зимові розваги. В урочищі Багровець на вас чекають дві короткі гірськолижні траси для лижників-аматорів і фанатів сноутюбінгу та катання на санках.

Відпочинок в Яремчі на Новий рік

Окрім снігових забав, новорічний вікенд у Яремчі можна доповнити дегустацією карпатської кухні, екскурсією у вольєрне господарство «Ведмежа гора», зимовою рибалкою, прогулянкою до замерзлих водоспадів Пробій та Дівочі сльози та оздоровлюючим релаксом у гарячому чані.

Де зустріти Новий рік у Яремчі? Рекомендуємо «Карпатські зорі»: великий спа-комплекс пропонує 4 дні проживання на двох за 20565 23600 грн. У вартість входять всі необхідні зручності, дворазове харчування та безлімітне відвідування спа-центру.

Акції
SPA-відпочинок з харчуванням у «Карпатські зорі»
Яремче (Івано-Франківська область), Петраша вулиця, 6А
-20%
6400 грн
5199.0 грн
До 20 відвідувань соляної кімнати в «Oriona»
Київ, Антоновича вулиця, 99
-65%
260 грн
99.0 грн
Показати всі
2 акцій

Читайте також:
? Що подарувати на Новий рік мамі
? Новорічний подарунок улюбленому татові
? Вибираємо подарунок батькам
? Яким подарунком потішити на НР дитину
? Прикрашаємо вікна до Нового року
? Круті ідеї зимового манікюру
? Куди поїхати у січні

Туристична Яблуниця

З Яблуниці – села Івано-Франківської області – відкривається маса туристичних маршрутів. Селище безпосередньо межує із Закарпатською областю, а в десятці кілометрів знаходяться курорти Буковель з порцією адреналіну, екстриму та лаунжу, і найближча до Говерли Ворохта. З яблунецького перевалу, який є найвищим в українських Карпатах, відкривається чудова панорама на Чорногірський і Свидовецький хребти. 

Поїхати в Яблуницю на Новий рік

Взимку Яблуниця перетворюється в непоганий бюджетний гірськолижний курорт. Різний рівень трас дозволяє кататися як досвідченим, так і початківцям лижникам. Щоправда тільки в денний час (до 17:00), оскільки тут відсутнє освітлення для нічного катання. На курорті працює 11 підйомників довжиною до 1000 метрів, найкоротший – 200 метрів. Цього цілком достатньо, щоб сім’єю або з друзями поринути у відпочинок в горах і весело зустріти Новий рік та Різдво в Карпатах.

Для комфортного проживання на новорічні свята BlogPokuponTeam рекомендує ресторанно-готельний комплекс «Беркут. Перевал» – 3-денне проживання, дворазове харчування та святкова програма у ніч з 31 грудня на 1 січня з банкетом та живою музикою обійдуться у 9999 12100 грн на двох. 

Гірськолижне Славське

Славське – популярний гірськолижний курорт України у Львівській області та бюджетна альтернатива фешенебельному Буковелю. Навколо містечка знаходиться 7 гір, а відповідно і багато трас. Тільки на Тростяні налічується 11 спусків, більшість їх досить пологі і розраховані скоріше на любителів, ніж на профі і затятих екстремалів. До Славського найчастіше приїжджають відпочивати сім’ями – тут дуже спокійно, тихо та затишно. Для тих, хто хоче дістатися Славського швидко і напряму, з 30 грудня починає ходити прямий швидкісний поїзд «Лижний експрес». Він іде з Києва до Славського, роблячи зупинки у Львові, Стрию та Сколе. Поїзд ходить щодня, час виїзду – 5:59, прибуття – о 13:55.

Гірськолижний курорт, Славське

Де зупинитись у Славському на Новий рік ??

«Славський»: затишний пансіонат для спокійного відпочинку у горах. У суму 3149 3700 грн входять 2 дні проживання на двох з усіма зручностями в період з 28 грудня по 10 січня.

«Калина»: місце, де можна розслабитися всією сім’єю, погрітися і смачно поїсти в перервах між спусками сніговими трасами. За 2 доби на двох у проміжок з 23 грудня по 10 січня з дворазовим харчуванням, грою в більярд та орендою альтанки та мангалу ви заплатите всього 2275 3400.

Акції
Від 2 ночей в готелі «Славський» у Карпатах
Славське (Львівська область), Устияновича вулиця, 35
-15%
3300 грн
2809.0 грн
Від 2 ночей з харчуванням у «Зербань» у Славському
Славське (Львівська область), Івана Франка вулиця, 61Б
-36%
2460 грн
1699.0 грн
Показати всі
7 акцій

Іршава

Невелике містечко Іршава у географічному центрі Закарпаття приваблює туристів, насамперед, спокійною атмосферою та неквапливим ритмом життя. Відпочинок в Іршаві не б’є по кишені, при цьому тут можна знайти містечка, які нічим не гірші за фешенебельні готелі Буковеля. За 8 км від міста знаходиться мальовниче село Осій із гірськолижними трасами, що дає можливість розбавити розмірений зимовий релакс веселими пригодами на лижах та іншими активними розвагами: сноутюбінгом, катанням на квадроциклах.

Де зупинитись в Іршаві на Новий рік? Суперова ідея – готельно-ресторанний комплекс «Астур». У вартість 13399 19200 грн входить 4 дні у період з 28 грудня по 4 січня проживання з дворазовим харчуванням та спа, а також святкова програма: година відпочинку в сауні 30 грудня та бенкет з дискотекою та аніматорами у новорічну ніч.

Акції
Від 2 ночей All Inclusive у SPA-готелі «Іллара»
Іршава (Закарпатська область), Шевченко вулиця, 145
-24%
3600 грн
2799.0 грн
Від 2 ночей з харчуванням в «Астур» на Закарпатті
Іршава (Закарпатська область), Собатине урочище
-30%
3700 грн
2675.0 грн
Показати всі
5 акцій

Драгобрат

Одне із найпопулярніших серед лижників місць в Україні – високогірний Драгобрат. Сюди із задоволенням їдуть як абсолютні новачки у гірськолижному спорті, так і впевнені у своїх силах фрірайдери. Драгобрат – на 4-му місці за протяжністю трас, попереду лише Буковель, Славське та Пилипець. Загальна довжина спусків у Драгобраті становить 10 км. Для любителів екстриму є окремі фрірайд-спуски на горах Близниця та Жандарм. Також можна покататися на підйомнику, подивитися місцеві визначні пам’ятки, сходити на вечірку в «Хату Магната» та смачно поїсти в одному із закладів.

Залізничне сполучення є з Києвом, Одесою, Харковом, Дніпром, до Драгобрату найзручніше добиратися через Івано-Франківськ чи Яремче. Звідти туристів возять приватні автобуси.

Святкувати Новий рік у Драгобраті

На Новий рік рекомендуємо зупинитися в одному з цих готелів ?

«Freerider»: затишний готель з домашньою атмосферою в кожному номері, ідеально підійде для новорічного відпочинку. 5 днів проживання на двох, дворазове харчування, супутникове TV та користування кімнатою для зберігання лиж та бордів – все це коштуватиме вам 17799 22250 грн. 

«Alpine Eco Chalet & Wellness»: місце, де можна здійснити відпустку мрії. У вартість 21199 26500 грн входять 5 діб відпочинку для двох із дворазовим харчуванням, настільними іграми та кімнатою для зберігання лиж та бордів. 

Акції
Від 3 ночей з харчуванням у готелі «У Роберта»
Чорна Тиса (Закарпатська область)
-20%
8100 грн
6479.0 грн
Показати всі
1 акцій

Читайте також:
? Буковель – краще місце для зимового відпочинку
? Що подивитись і куди піти в Яремче
? Як круто відпочити у Славському
? Драгобрат – гірськолижний курорт для новачків та екстремалів
? Ідеї подарунків дівчині на Новий рік
? Що подарувати хлопцеві на Новий рік 

Трускавець

Курорт Трускавець у Львівській області приваблює, в першу чергу, бальнеотерапією і мінеральними джерелами. Але навіть якщо вам захочеться покататися на лижах, сноуборді, санках чи тубах, дістатися до найближчого гірськолижного комплексу «Буковиця» (в 5 км від Трускавця) не важко.

Курорт Трускавець

Сюди зручно добиратися: з Києва ходять прямі поїзди, а від львівського аеропорту трохи більше 80-ти км. Дорога з Києва, Одеси, Харкова, Дніпра машиною проходить через Львів, тому можна влаштувати собі насичену подорож із зупинкою у по-європейськи колоритній святковій західній столиці України.

Щоб відпочинок на Новий рік та Різдво у Трускавці обійшовся недорого, #BlogPokuponTeam рекомендує зупинитися у пансіонаті «Алексік»: тут за 3 дні зі сніданками та спа на двох ви заплатите всього 3999 5100 грн.

Акції
Семиденний тур «Карпати – Трускавець»
Трускавець (Львівська область), Дрогобицька вулиця, 7
-35%
13000 грн
8449.0 грн
Від 2 ночей в квітні в готелі «Royal Grand Hotel»
Трускавець (Львівська область), Суховоля вулиця, 61
-20%
3132 грн
2505.0 грн
Показати всі
12 акцій

Буковинська Вижниця

Саме по собі курортне містечко тихе і спокійне, наче так і хоче залишитися непоміченим у Вижницькій ущелині Карпат. Знаходиться Вижниця на кордоні Чернівецької та Івано-Франківської області, в 70 км від Чернівців. Тому їхати сюди краще через Чернівці або Франик.

Вижниця

Найпопулярніші розваги у Вижниці – це туристичні походи, рафтинг та піші прогулянки, екскурсії Прикарпаттям. Взимку, у розпал гірськолижного сезону, особливо на Новий рік та Різдво, тут можна недорого відпочити. Охочих покататися на лижах чекає найближчий (5 км звідси) комплекс «Сокільське».

Акції
Від 3 ночей з харчуванням у «Кремениця 2»
Вижниця (Чернівецька область), Назарія Яремчука вулиця, 89А
-33%
7500 грн
5039.0 грн
Від 2 ночей з харчуванням та лазнею у «Казка»
Виженка (Чернівецька область), Велика Виженка вулиця, 325
-31%
4250 грн
2999.0 грн
Показати всі
5 акцій

Солотвино

Цей курорт в будь-яку пору року дарує гостям можливість дихати просоченим аерозолями хлористого натрію повітрям, купатися в солоній воді і насолоджуватися шикарними пейзажами Закарпаття.

Зимовий відпочинок у Солотвино

Відпочинок на Новий рік і Різдво в Солотвино підійде кожному, хто, в першу чергу хоче насолодитися тишею і оздоровитися. З Києва в Солотвино йде прямий потяг, а також транзитні на Рахів, Мукачево, Ужгород. З Харкова, Дніпра і Одеси можна добратися потягом з пересадкою у Львові.

Читайте також:
? Як навчитися кататися на лижах
? Де відпочити у лютому
?Місто здоров’я Трускавець
?Куди поїхати на Новий рік та Різдво в Україні
?Лист Санта Клаусу – красиві шаблони
?Прості рецепти різдвяного печива
?Новорічні іграшки своїми руками

Погодьтеся, на Новий рік завжди хочеться чогось нестандартного, приємного та незабутнього. Карпати – одне із таких місць. Нехай нічого не заважає вам втілити задумане в реальність та зустріти новорічні та різдвяні свята у карпатських горах. Тим більше, що зі знижками Покупону – це зовсім недорого. Чи встигли забронювати номер? Діліться у коментарях!

14 коментарів
  • Лариса

    Новий рік без гір та лиж не уявляю. Намагалась знайти на Новий рік на Покупоні пропозиції по Славському….нажаль. Готель “Дзвінка”, по якому була виставлена акція-дуже здивувась моєму дзвінку щодо знижок-сказали що цін таких нема і місць відповідно.. Пропоную ретельніше перевіряти перед публікацією пропозиції.

    • {:ru}Дарья Погребная{:}{:uk}Дар'я Погребна{:}

      Добрий день, Ларисо! На жаль, за умовами акції готелю “Дзвінка” у Славському не передбачена можливість забронювати номер зі знижкою на святкові новорічні дати 31.12.2021 та 01.01.2022, але акція діє також у період з 02.01.2022 по 15.03.2022, включаючи Різдвяні свята. Краще перевіряти наявність вільних місць і бронювати номер по акції через службу бронювання Покупон. Усі акції на відпочинок у Карпатах на Новий рік можна переглянути за посиланням. Дякуємо, що користуєтесь нашим сервісом.

  • Наталя

    Дуже мрію про свято десь у горах, але все не можу наважитися з маленькою дитиною

  • Наталя

    Дуже мрыю про свято десь у горах, але все не можу наважитися з маленькою дитиною

  • Александр

    Карпаты – классика новогоднего отдыха, хотим поехать в горы. Несколько лет назад отмечали Новый год в Яремче, ездили на Буковель, но на лыжах не катались, ребенок был маленький. На этот раз – в планах горные лыжи.

  • Ігор

    Якщо погода не підведе, Яремче чекай на нас!))

  • Саша

    Собираюсь з друзьями на праздники…. Вот только цены смущают…

    • Татьяна Софиенко

      Александр, спасибо за отзыв :) Поехать отдохнуть на праздники – отличное решение! Уверены, со скидкой от Покупона можно найти бюджетный вариант. Смотрите больше зимних предложений по Закарпатью и Буковелю. Желаем ярких праздников, хорошего настроения и отдыха ??.

  • Юлия

    важно найти красивый отель, мне Осоння Карпаты очень нравится но я там была только летом 2 раза и не знаю как там зимой будет. но мне кажется что довольно атмосферно и уютно

  • Зая789

    да, встречали новый год в 2016 в карпатах. нас была большая компания, сняли коттедж, сами закупали продукты и готовили. а потом уютное застолье у камина и бенгальские огни на улице. и я понимаю сейчас что это был один из самых лучших праздников в моей жизни

  • Марина

    в принципе в Карпатах возможно найти даже на новый год жилье за адекватную цену. Покупон и тот же букинг помогут в этом. а впечатления будут надолго

  • maria.magdalinskaya1204

    очень люблю именно зимние Карпаты, я заядлая лыжница. всегда хотела на новый год в заснеженных горах в домике встретить. но наверное это очень дорого по сравнению с другими датами? попробую заранее поискать здесь на покупоне, вижу выбор хороший и несколько отелей прямо очень приглянулись

  • Виктор

    встречаем новый год обычно дома с родителями, а вот на рождество традиция снимать коттеджик в горах, это очень круто собраться с друзьями и праздновать

  • Светлана

    в этом году решили праздновать дома, потому что у нас появился малыш)а в прошлом году на новый год были в Яремче, очень понравилось

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *