Адвент-календар для дітей – цікаві ідеї як зробити своїми руками

Грудень – період зимових свят. День Миколая, Різдво (за новим григоріанським календарем) і Новий рік – кожне свято діти чекають з нетерпінням і вірять, що у ці дні збуваються усі бажання. Передноворічний настрій можна створювати і підтримувати вже з початку грудня, щоб відчуття казки і дива тривало довше, а трепетне передчуття свята було якомога яскравіше! Як це зробити? Дуже просто – підготуйте новорічний адвент-календар для дітей ?Його можна купити або зробити своїми руками – вийде оригінальний дитячий адвент-календар, який врахує усі вподобання дитини. PokuponBlogTeam зібрав різні ідеї оформлення і наповнення адвент-календарів, щоб ви могли створити для своєї дитини унікальний варіант (у цьому також допоможуть новорічні знижки від Покупон).

Акції
Квиток на виставу «Рептилії» 26.04
Київ, Петра Сагайдачного вулиця, 25Г
-30%
300 грн
209.0 грн
Квиток на виставу «Тиснява» від Театру драматургів
Київ, Петра Сагайдачного вулиця, 25Г
-30%
300 грн
209.0 грн
Показати всі
11 акцій

Що таке адвент-календар і коли починається

Адвент — передріздвяний період, час очікування та підготовки до зимових свят, прийнятий у християн західного обряду. Прекрасна традиція складання адвент-календаря зародилася більше століття тому у Німеччині. За легендою, маленький хлопчик Герхард так сильно, з таким нетерпінням чекав на Різдво, що мама зробила для нього картонний календар з 24 віконцями, і в кожне з них поклала печиво – щоб очікування було не таким виснажливим для дитини.

Дитячий адвент-календар
Дитячий адвент-календар
Акції
Знижка 30% на ковзанку в ТРЦ Dream
Київ, Оболонський проспект, 1Б
-30%
0 грн
14 грн
Від 2 ночей з харчуванням та лазнею у «Казка»
Виженка (Чернівецька область), Велика Виженка вулиця, 325
-31%
4250 грн
2999.0 грн
Показати всі
5 акцій

Ідея таким чином створювати святковий настрій припала до смаку як батькам, так і дітям, і календар з дверцятами, що відкриваються, був запатентований.

Суть календаря: щодня напередодні Нового року чи Різдва дитина отримує маленький подарунок чи креативне завдання, і весь грудень — море емоцій та чудовий святковий настрій!

Адвент-календарі із завданнями можна купити у готовому вигляді (вони бувають з косметикою для дівчат-підлітків, з іграшками фанко попами чи конструкторами, як у Lego, з різними солодощами – шоколадний, з цукерками типу кіндера або мілки, з пастилою Snail Bob тощо) або створити самостійно. Оформлення із сірникових коробок, паперових крафтових пакетиків або мішечків, підвішених гірляндою на шпагат або мотузок робиться просто і виглядає ошатно.

Акції
Від 2 ночей зі сніданками у готелі «Шепіт Карпат»
Пилипець (Закарпатська область), 344
-30%
3600 грн
2519.0 грн
Від 2 ночей зі сніданками в готелі «Шепіт Карпат»
Пилипець (Закарпатська область), 344
-30%
4100 грн
2869.0 грн
Показати всі
86 акцій
Стильний адвент календар
Стильний адвент-календар із крафтових пакетиків
Адвент календар із сірникових коробок
Адвент-календар із сірникових коробок

Готові шаблони на зразок тих, що ми приготували нижче ? – цифри, картки-візитки, зображення аніматроніків для юних фанів Фнафу («5 ночей у Фредді») – можна завантажити в інтернеті та роздрукувати на кольоровому принтері.

Акції
Набори горіхових паст від «Good Energy»
Київ, Васильківська вулиця, 34
-35%
425 грн
275.0 грн
Арт-бокс для створення картин від «MkgalleryArt»
Киев, вулиця Шолуденка, 1
-25%
900 грн
675.0 грн
Показати всі
41 акцій
Заготовка для адвент календаря на Новий рік


Заготовка для адвент-календаря на Новий рік
Новорічний шаблон для адвент календаря
Новорічний шаблон для адвент-календаря
Адвент календар — цікавий челендж на новий рік
Адвент-календар — цікавий челендж на новий рік

Після того, як конвертики зроблені і пронумеровані, у них потрібно покласти якийсь подарунок або цікаве завдання. В нас є кілька ідей, що це може бути ??

Акції
Знижка 50% на квиток в «Аптека-музей на Подолі»
Київ, Притисько-Микільська вулиця, 7
-50%
0 грн
10.0 грн
Квиток на трагікомедію «Кайдашева сім'я»
Київ, Платона Майбороди вулиця, 8
-34%
100 грн
69.0 грн
Показати всі
19 акцій

Що покласти в адвент-календар дитині

1. Солодощі

Щоб налаштуватися на майбутні сюрпризи та приємності, достатньо почати з солодощів. Нехай перший день календаря відкриває маленький мішечок з цукерками, шоколадним батончиком, печивом або макарунсом — такі смачні дрібниці, підігріють інтерес та порадують будь-яку дитину ? 

Солодкий подарунок в адвент-календарі
Солодкий подарунок в адвент-календарі

Можна навіть зробити суто солодкий адвент-календар. Це найпростіша і найлегша ідея: візьміть будь-який шаблон, роздрукуйте і покладіть у кожен конвертик або мішечок по різній цукерці. Для інтриги візьміть такі, які дитина ще жодного разу не пробувала або дуже любить, але їсть рідко, якісь цікаві смаколики ручної роботи з оригінальними смаками, а дітлахи будуть діставати по одній щодня і смакуватимуть, передбачаючи новорічні свята.

Акції
Від 2 ночей влітку у «Пацьорка» поблизу Буковеля
Татарів (Івано-Франківська область), Незалежності вулиця, 40
-30%
5400 грн
3779.0 грн
Від 2 ночей з харчуванням в готелі «White House»
Яблуниця (Івано-Франківська область), Горишків ділянка, 379
-34%
3800 грн
2499.0 грн
Показати всі
24 акцій

2. Квиток на участь у квесті

Наступний день адвенту зробіть, наприклад, із завданням пройти квест. Це весела активна гра, яка чудово піднімає настрій. Підберіть сюжет, відповідний за складністю та віком:

  • Для підлітків-старшокласників цікавими будуть квести-розслідування, пригоди з легкою домішкою жахів – «Скарби Ацтеків: печера черепа», «Пірати карибського моря: скриня мерця» або «Місія здійсненна 2.0» від «The House quest&party»; «Майнкрафт», «Сховище вченого» або «Парк Юрського періоду» від «Logikum».
  • Для малюків – дитячі квести, як от, «Секрети Юрського періоду» від «Family Quest»

У квеструм можна сходити всією сім’єю або виключно дитячою компанією друзів, братиків та сестричок.

Дитячий квест у світі Гаррі Поттера
Дитячий квест у світі Гаррі Поттера

3. Пограти всією сім’єю в настільну гру

Провести затишний вечір за грою у настільні ігри — будь-яка дитина буде у захваті. Погодьтеся, адже не часто дорослі мають час приділити кілька годин такому дозвіллю — але ж як воно зближує! 

Відкладіть справи і пориньте у дитинство: монополія, крокодил, ферма, манчкін, ерудит, хто я? – виберіть улюблену гру і пограйте всією родиною вдома або в ігровому просторі. Ще можна влаштуйте шаховий турнір на вибуття: хтозна, може, хлопчик чи дівчинка вже достатньо підросли, щоб обіграти колись непереможного тата чи дідуся?

Настільні ігри — цікаве завдання
Настільні ігри — цікаве завдання
Акції
Подарункові сертифікати від Pokupon.ua
Вся Україна
-0%
0 грн
250.0 грн
Від 1 ночі зі сніданками у «Aqua Paradise» в Одесі
Одеса, Южносанаторний провулок, 2/2
-25%
3200 грн
2400.0 грн
Показати всі
18 акцій

4. Пишемо листа Миколаю і Санті

Яка підготовка до свята без послання головним Чудодійникам – Миколаю (за українською традицією) і Санта Клаусу (в американській культурі) – зі списком заповітних бажань? Для дітей це особливе таїнство, і його можна зробити ще більш антуражним. Зваріть малечі чашечку гарячого шоколаду, прикрасьте його маршмеллоу або збитими вершками. Поставте напій на гарну тацю, покладіть фігурне імбирне печиво – створіть атмосферу для польоту дитячої фантазії! Нехай дитина підкріпиться смаколиками й напише, що вона хоче в якості подарунка. Лист можна загорнути у тематичний конверт, підписати, покласти на підвіконня, під ялинку або до морозилки — кажуть, вона чудово виконує функції поштової скриньки ? ?

Лист Санті — чудовий спосіб дізнатися, що можна покласти під ялинку дитині
Лист Санті — чудовий спосіб дізнатися, що можна покласти під ялинку дитині

Поради як краще написати листа до Святого Миколая і Санти, а також яскраві оригінальні шаблони листів, доступні для завантаження у гарній якості, ви знайдете у нашому окремому огляді.  Така адвент подія підживить дитячу віру у дива та очікування найбажаніших подарунків ✨

Читайте також:
?
Ідеї ​​подарунків дітям на Святого Миколая
? Що подарувати дитині на Новий рік

Акції
Арт-бокс для створення картин від «MkgalleryArt»
Киев, вулиця Шолуденка, 1
-25%
900 грн
675.0 грн
Показати всі
5 акцій

5. Ідемо у зоопарк

Під такий захід краще зарезервувати вихідний, особливо, якщо зоопарк великий  і розташований за містом. Дуже крута ідея – контактний zoo, де на дитину чекає спілкування з пухнастими милими звірятками. Можливість погладити, пообіймати, почастувати смаколиками принесе радість як дітям, так і дорослим. А на ослячій фермі можна погодувати осликів, покататися верхи, завітати до місцевого крафтового кафе, скуштувати ослиного молока і козячого сиру.

Дитячий контактний зоопарк
Дитячий контактний зоопарк
Акції
Знижка 35% на відвідування зоопарку «Звірополіс»
Київ, Вадима Гетьмана вулиця, 6Б
-35%
0 грн
25.0 грн
Знижка на кінні прогулянки у клубі «Дарвін»
Київ, Ушицька вулиця, 30
-50%
600 грн
100.0 грн
Показати всі
4 акцій

6. Квитки у кіно

Яскраві враження гарантовано подарує похід у кіно – якщо навіть для дорослих аромат попкорну, склянка коли та потужне звучання колонок асоціюється з маленьким святом, то для дітей і поготів ?? У грудні 2023 у кінотеатрах очікуються цікаві кінопрем’єри для дітей: «Вонка», «Загадковий світ роботів», «Аквамен і загублене королівство»…

А за максимально вибуховими емоціями можна сходити в якийсь оригінальний кінотеатр, наприклад 7D Cinema, де кіно можна не лише побачити та почути, а й відчути. Перегляд захоплюючих короткометражок супроводжується приголомшливими спецефектами: бризками води, поривами вітру, рухами самої платформи, куди кріпляться сидіння. Звичайний кіносеанс перетворюється на справжню пригоду, в якій стирається межа між реальністю і тим, що відбувається на екрані. Діти будуть у захваті і запам’ятають такий похід у кіно надовго (і напевно попросять ще, будьте готові до цього ?).

Акції
Квиток у кінотеатр просто неба «Кінодром»
Київ, Олександра Довженка вулиця, 4
-25%
200 грн
149 грн
До 360 днів підписки на кінотеатр «SWEET.TV»
Вся Україна
-54%
747 грн
399.0 грн
Показати всі
10 акцій

7. Подарунок з канцелярією для школи

Красива ручка, гумка, точилка, яскраві скрепки, лінійки, записнички, міні скетчбуки та інші дрібниці — таких шкільних речей мало не буває, особливо для хлопчика або дівчинки з естетичним смаком.

Ручки — гарний подарунок для школяра
Ручки — гарний подарунок для школяра
Акції
До 16 занять англійською в «Ideal International»
Вся Україна
-64%
2500 грн
879.0 грн
Показати всі
11 акцій

8-10 Робимо ялинкові іграшки своїми руками

Захоплююче та креативне заняття зі створення поробок може розтягнутися на кілька днів. З паперу, фетру, фоамірану, природних матеріалів, в техніці декупаж — ідей створення новорічних сувенірів та прикрас — безліч! Поетапні інструкції, як зробити іграшку своїми руками, є в інтернеті, а найкращі з них зібрані в нашому огляді.

Іграшки на новий рік своїми руками
Іграшки на Новий рік своїми руками

11. Домашній кіновечір

Прекрасні новорічні та різдвяні фільми — те, що створює святкову атмосферу, зближує сім’ю. Зберіться разом, запросіть бабусю з дідусем, замовте щось смачне з доставкою додому — і насолоджуйтесь переглядом! Такі моменти дуже важливі та приємні. Кінопосиденьки можна влаштовувати щоп’ятниці і перетворити на сімейну традицію.

Сімейний кіноперегляд — гарна ідея завдання для адвент календаря
Сімейний кіноперегляд — гарна ідея завдання для адвент-календаря
Акції
Знижка 50% на шашличні сети від Шашлик від Рафаеля
Київ, Миколи Закревського вулиця, 51/2
-50%
0 грн
50.0 грн
Знижка 52% на суші-сет «Феєрія» від «Sushitta»
Київ, Ганни Ахматової вулиця, 46
-52%
0 грн
30 грн
Показати всі
55 акцій

Читайте також:
? Найкращі фільми про Новий рік та Різдво
? Фільми та мультики для всієї сім’ї

12. День веселощів у дитячому центрі

Класна ідея для дитячого адвент-календаря – сходити до дитячого розважального центру. У будь-яку пору року там панує атмосфера свята, звучить весела музика та дитячий сміх. Це справжнє царство розваг, які так люблять старші діти та підлітки: батути, мотузкові лазанки, лабіринти, настільний футбол, аерохокей, віртуальна реальність.

Кімната з батутами для хлопчиків та дівчаток
Кімната з батутами для хлопчиків та дівчаток
Акції
Ігрова картка з балансом до 1000 грн у Mars Park
Київ, Академіка Заболотного вулиця, 37
-40%
300 грн
179.0 грн
Цілий день для дитини у новому парку «Fly Kids»
Київ, Здолбунівська вулиця, 17
-35%
340 грн
220.0 грн
Показати всі
4 акцій

13. Прикрашаємо вікна

Створювати новорічну красу на вікнах своїми руками — захоплююче та приємне заняття, яке дуже люблять діти. Чудово налаштовує на святковий лад! Матеріал для декору може бути найрізноманітніший, починаючи з гірлянди, що світиться, і закінчуючи розписом і візерунками з паперу.

Новорічна прикраса для вікна
Новорічна прикраса для вікна
Акції
До 6 занять вокалом від Назара Корняка
Київ, Олександра Кониського вулиця, 11
-61%
600 грн
369.0 грн
До 8 занять живописом для дітей у «Безмежність»
Київ, Метрологічна вулиця, 111
-51%
160 грн
99.0 грн
Показати всі
20 акцій

Читайте також: Ідеї святкового декору для прикрашання вікон

14-15 Створюємо карту бажань

Це не просто список, а цілий витвір мистецтва, з візуалізацією і навіть датами. Зробити креативну карту бажань на 2024 рік цілком під силу дівчинці або хлопчику шкільного віку. Для творчості знадобиться ватман, ножиці, клей, глянцеві журнали, фарби, маркери, фломастери блискітки — все, що завгодно для найяскравішої візуальної картинки. 

Принцип полягає у наступному:

  • у центрі карти бажань – персональне фото дитини, де вона щаслива, посміхається;
  • вище, над фотографією – зона успіху, чого хоче досягти малюк – грамоти, спортивні медалі, п’єдестал пошани;
  • нижче фото — кар’єра: ким дитина хоче стати, у якому напрямку розвиватись;
  • лівий верхній кут — багатство, можна розмістити зображення грошей, дорогих речей;
  • лівий нижній кут — мудрість та знання: які предмети дитині варто підтягнути, який атестат отримати;
  • лівий центр — сімейні цінності, можна розмістити фото щасливої ​​сім’ї;
  • правий верхній кут — друзі, стосунки з однолітками, можна наклеїти символ дружби;
  • правий центр — область творчості: все, де хоче себе проявити син чи донька — танці, мистецтво, співи тощо;
  • правий нижній кут — подорожі, відпочинок: куди дитина мріє поїхати.
Карта бажань — як ідея завдання для підлітка
Карта бажань — як ідея завдання для підлітка

16. Граємо у віртуальну реальність

VR ігри як ніщо інше занурює в магічну атмосферу, далеку від сірих буднів, сповнених очікування свята. У кожному клубі віртуальної реальності є великий асортимент ігор, серед яких знайдеться щось, що підходить як для молодшого школяра, так і для підлітка. Малюкам краще вибирати добрі сюжети з казковими мотивами, старші діти зможуть оцінити і суворіші ігри з війнушками та супергеройськими пригодами.

Віртуальна реальність для дітей
Віртуальна реальність для дітей

17. Вбираємо ялинку

Передноворічне таїнство — вбирання ялинки — не обходиться без участі дітей. Нехай дитина прикрасить певну частину лісової красуні, наприклад нижні гілки, іграшками, що не б’ються, можливо, виготовленими своїми руками, а вам дістанеться верхівка. Додайте до процессу розповіді про новорічні традиції, казкові персонажі та дива — так створюється неповторна аура магії та чарівництва!

Дитина прикрашає ялинку на новий рік
Дитина прикрашає ялинку на новий рік

Читайте також:
? Як обрати штучну ялинку
? Прикрашаємо ялинку на Новий рік

18. Катання на ковзанах

Похід на ковзанку — класна зимова розвага, в якій весело брати участь незалежно від вміння кататися. Для малюків передбачені яскраві кумедні тримачі у вигляді пінгвінів, міньйонів або білих ведмедиків, так що вони точно не впадуть. А ось мамі з татом можливо варто взяти уроки з інструктором, щоб насолоджуватися катанням та новорічною атмосферою на повну.

Катання на ковзанах
Катання на ковзанах – ідеальна зимова розвага

19. Цікавий музей чи виставка

Мається на увазі не та звична музейна класика з експонатами у вітринах та монотонною промовою екскурсовода. Дітям потрібне все яскраве, барвисте та таке, що легко запам’ятовується – тому що тільки в таких умовах вони швидко та із задоволенням засвоюють корисну інформацію. Які музеї підкорять дитяче серце:

  • Музей «Становлення української нації» у Києві, де історію України подано захоплююче і яскраво за допомогою мультимедійних стендів та екранів, об’ємних барвистих діорів та реалістичних фігур.
  • Виставка ретро-автомобілів «Фаетон» у Запоріжжі – класний варіант для дітлахів, яким подобаються машини та все, що з ними пов’язано. 
  • Музей техніки «Машини часу» у Дніпрі – з простором, стилізованим під радянські 70-ті, з пішохідними переходами, заправками, ліхтарями та раритетними авто.  
  • Музей шоколаду в Одесі, де зібрана вражаюча колекція смаколиків. Справжньою прикрасою експонатів можна назвати Одеський національний оперний театр. Завітайте разом з дітлахами – не пошкодуєте.
Експозиція музею «Становлення української нації» у Києві
Експозиція музею «Становлення української нації» у Києві

20. Новорічна фотосесія

Новорічна фотосесія – особлива подія в очікуванні новорічних свят та навіть ще два місяці після них. Попозувати на тлі ялинки та блискучих декорацій буде приємно і дівчинці, і хлопчику. І особливо круто побачити себе на світлинах у новому ракурсі, красивим, охайним, у святковій атмосфері. 

Підготовка до фотосету — особливе задоволення, коли підбирається імідж, продумуються локації та й сама робота з фотографом подобається багатьом дітям. Зйомка може бути сімейною або індивідуальною, у студії або виїзною – за вашим бажанням.

Сімейна фотосесія на новий рік
Сімейна фотосесія на Новий рік

Читайте також: Як підготуватися до новорічної фотосесії

21. Міні-дискотека

У цьому мішечку із завданням — запрошення потанцювати! Увімкніть веселу новорічну музику, попередньо відібравши найзапальніші треки в плейлист, і сміливо танцюйте, веселіться та відривайтесь разом з дітьми ?

Адвент-календар можна зробити своїми руками — із сірникових коробок, у вигляді гірлянди з мішечками, кишеньок на полотні, ялинки із завданнями у вигляді іграшок — варіанти найрізноманітніші. Роздрукуйте шаблон із цифрами та картинками, розмістіть на свій календар, приготуйте подарунки та записки із завданнями.

22. Кулінарний майстер-клас

А як щодо віконця, картки чи мішечка із завданням приготувати щось смачне, незвичайне? Особливо якщо ваша дівчинка або хлопчик підліток люблять готувати і навіть вигадують власні рецепти. Вам тільки потрібно заздалегідь запастися всіма необхідними продуктами і запланувати час — краще бути присутнім під час процесу приготування і при необхідності допомагати ?

На онлайн майстер-класі розкажуть, як зробити справжню італійську піцу, солодкий зефір, шоколадні цукерки пташине молоко та багато іншого. Простіший варіант, для малюків — купити набір для солодкого пряничного будиночка, щоб дитина змогла спорудити об’ємний пряник своїми руками.

Маленькі кулінари
Маленькі кулінари

23. Намалювати картину

Малювати люблять діти різного віку і навіть дорослі. Головне, правильно та цікаво організувати урок, в ідеалі — під керівництвом професіонала і, звичайно, з усім необхідним для творчості. Формати занять можуть бути різні — у студії чи онлайн, так само як і тематика — від зимового пейзажу до казкового дракона  ?

Малюнок — чудове завдання для малюків
Малюнок — чудове завдання для малюків

24. Майстер-клас із візажу

Урок, який навчить робити собі макіяж, – чим не супер-ідея подарунка для дівчинки підлітка? На уроках у студії або онлайн-курсах професійні візажисти навчать, як зробити новорічний або повсякденний мейк, дадуть поради щодо підбору засобів догляду та кольорової гами косметики.

Макіяж — корисне вміння для дівчаток
Макіяж — корисне вміння для дівчаток

25. Тюбінг

Круті спуски на тюбінгу — надувних санчатах (тюбах) — це завжди яскраво, емоційно та активно! І неважливо, порадувала зима снігом чи ні — така розвага завжди актуальна. Гірки для тюбінгу часто влаштовують у лісі або парку, так що одночасно можна прогулятися, подихати свіжим повітрям.

Покататися на тюбі — в радість для дітей
Покататися на тюбі — в радість для дітей

26. Новорічне свято чи вечірка

Який Новий рік без дитячого івента — з хороводом біля ялинки, Сантою та виставою-казкою? Для малюків та молодших школярів 3-10 років такі заходи — маст-хев новорічної розважальної програми. Слідкуйте за оновленням квитків зі знижками на Покупоні на театралізовані вистави, концерти, шоу та інші розважальні заходи.

Дитяче новорічне свято
Дитяче новорічне свято

Читайте також:
? Куди зводити дітей на Новий рік у Києві — афіша ялинок
? Новий рік у Карпатах: куди поїхати, готелі, ціни, відгуки

27. Здійснити бажання

Добре, коли дитині приємно не лише отримувати подарунки, але й дарувати їх. Тож в один з мішечків (пакетиків) ви можете покласти записку зі своїм бажанням, яке дитині під силу виконати. Наприклад, обійми, десятки поцілунків у щічку, слова любові, або поміч у приготуванні сімейної вечері допоможуть створити піднесений настрій не гірше за покатушки на санчатах.

28. Лазертаг

Розвага, яка викликає захоплення і дітей, і дорослих – гра лазертаг, стрілялки з абсолютно безпечною лазерною зброєю. Це захоплююча командна гра, в якій кожен може показати свою кмітливість, швидкість, влучність і спритність ? Єдиний мінус лазертагу – у тому, що в процесі гри дуже швидко біжить час, тож ви навіть не встигнете помітити, коли сеанс закінчиться, а вам захочеться повторити веселий бій.

Захоплююча гра лазертаг
Захоплююча гра лазертаг

29. Ідемо за покупками

Так-так, вирушити за покупками до великого супермаркету можна всією сім’єю! Торгові центри прикрашені вогниками та святковим декором, а у продажу багато новорічної краси. Купівлю продуктів до новорічного столу можна перетворити на веселий квест, але краще піти вранці раніше, можливо, таким чином вдасться уникнути черг біля кас.

Читайте також:
?
Як зустрічати Новий рік: ідеї для особливого свята
? Куди поїхати на Новий рік та Різдво
Новорічний Київ ㅡ програма свята та ідеї для Нового року

30. Готуємо святкові страви

Новий рік уже стукає у двері, а це означає, що настав час задуматися про святковий стіл. З якими стравами ви зустрічаєте головне свято: олів’є, холодець, салат із крабовими паличками, тарталетки, запечена в духовці курка чи качка з яблуками? А може, цього разу вам хочеться додати до традиційного новорічного меню щось новеньке?

Онлайн майстер-клас із приготування святкових страв внесе у ваші кулінарні приготування до нового року свіжу нотку творчості. До того ж діти обожнюють брати участь у передноворічному готуванні і ніколи не проґавлять можливості розкуштувати всі смакоти ще до подачі на стіл ?  Дивіться з малечею навчальні відео і готуйте разом апетитну лазанью, кролика в томатному соусі, неперевершену шинку і багато чого іншого.

31. Зустрічаємо Новий рік!

І ось він, довгоочікуваний день! Як і де зустріти Новий рік — вдома, у гостях, у місті біля центральної ялинки чи на курорті — думайте та плануйте заздалегідь. Головне, щоб цей день був наповнений щасливими емоціями та атмосферою дива  ?✨

Свято на Новий рік
Свято на Новий рік

Нехай адвент-календар перетворить передноворічний місяць на свято щодня —  маленьке, але яскраве та незабутнє. Малята будуть щасливі, а батьки згадають дитинство ? 

Як бачите, адвент календар робить передсвяткові дні насиченими і приємними, а очікування свята не таким втомливим. Діліться у коментарях які адвенти підготували для своїх дітлахів і чим наповнили.

5 коментарів
  • Наталья

    Даже не знала, что есть такой классный вариант поднять настроение – не только ребенку, всей семье))) Понравилась идея сладкого адвента с заданиями найти конфету. Отлично будет перемешать сладости с подарочками-впечатлениями. А карта мечты – вообще маст хэв, спасибо что напомнили) Обязательно сделаем с ребенком.

    • {:ru}Наталья Лукьяненко{:}{:uk}Наталія Лук'яненко{:}

      Добрый день, Наталья! Спасибо, что читаете наш блог. Веселых новогодних праздников :)

  • Олексій Пітко

    Дуже цікава ідея! Це справді допоможе зробити чекання Нового року для дитини ще захопливішим.

    • {:ru}Наталья Лукьяненко{:}{:uk}Наталія Лук'яненко{:}

      Доброго дня, Олексію. Дякуємо, що читаєте наш блог, веселих новорічних свят!

  • Наталя

    я в цьому році взяла готовий з завданнями, тепер жалкую, в статті набагато цікавіші ідеї, особливо сподобалося про емоції в подарунок, в наш час дитячі кімнати і так завалені всіляким мотлохом, а поїздка на ковзанку хоч запам’ятається

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *