Адвент-календар для дітей – цікаві ідеї як зробити своїми руками

Грудень – період зимових свят. День Миколая, Різдво (за новим григоріанським календарем) і Новий рік – кожне свято діти чекають з нетерпінням і вірять, що у ці дні збуваються усі бажання. Передноворічний настрій можна створювати і підтримувати вже з початку грудня, щоб відчуття казки і дива тривало довше, а трепетне передчуття свята було якомога яскравіше! Як це зробити? Дуже просто – підготуйте новорічний адвент-календар для дітей ?Його можна купити або зробити своїми руками – вийде оригінальний дитячий адвент-календар, який врахує усі вподобання дитини. PokuponBlogTeam зібрав різні ідеї оформлення і наповнення адвент-календарів, щоб ви могли створити для своєї дитини унікальний варіант (у цьому також допоможуть новорічні знижки від Покупон).

Акції
Квиток на шоу «Весела магія» 13.07 та 27.07
Київ, Миколи Бажана проспект, 14
-30%
350 грн
245.0 грн
Квиток на майстер-клас для дітей «Ілюзія» 27.07
Київ, Миколи Бажана проспект, 14
-30%
350 грн
245.0 грн
Показати всі
5 акцій

Що таке адвент-календар і коли починається

Адвент — передріздвяний період, час очікування та підготовки до зимових свят, прийнятий у християн західного обряду. Прекрасна традиція складання адвент-календаря зародилася більше століття тому у Німеччині. За легендою, маленький хлопчик Герхард так сильно, з таким нетерпінням чекав на Різдво, що мама зробила для нього картонний календар з 24 віконцями, і в кожне з них поклала печиво – щоб очікування було не таким виснажливим для дитини.

Дитячий адвент-календар
Дитячий адвент-календар
Акції
Від 1 ночі з харчуванням у «Лісова казка»
Кваси (Закарпатська область), Центральна вулиця, 254
-25%
1700 грн
1275.0 грн
Знижка 50% на прокат SUP-бордів у вейк-парку Ка4ка
Ірпінь, Покровська вулиця, 1
-50%
0 грн
20.0 грн
Показати всі
4 акцій

Ідея таким чином створювати святковий настрій припала до смаку як батькам, так і дітям, і календар з дверцятами, що відкриваються, був запатентований.

Суть календаря: щодня напередодні Нового року чи Різдва дитина отримує маленький подарунок чи креативне завдання, і весь грудень — море емоцій та чудовий святковий настрій!

Адвент-календарі із завданнями можна купити у готовому вигляді (вони бувають з косметикою для дівчат-підлітків, з іграшками фанко попами чи конструкторами, як у Lego, з різними солодощами – шоколадний, з цукерками типу кіндера або мілки, з пастилою Snail Bob тощо) або створити самостійно. Оформлення із сірникових коробок, паперових крафтових пакетиків або мішечків, підвішених гірляндою на шпагат або мотузок робиться просто і виглядає ошатно.

Акції
Від 2 ночей зі сніданками у готелі «Георгій»
Орявчик (Львівська область), Перша Розтока вулиця, 5А
-25%
6550 грн
4909.0 грн
Оренда котеджу до 18 осіб в «Drin-Lux» в Карпатах
Славське (Львівська область), Івана Франка вулиця, 6
-20%
15200 грн
12160.0 грн
Показати всі
46 акцій
Стильний адвент календар
Стильний адвент-календар із крафтових пакетиків
Адвент календар із сірникових коробок
Адвент-календар із сірникових коробок

Готові шаблони на зразок тих, що ми приготували нижче ? – цифри, картки-візитки, зображення аніматроніків для юних фанів Фнафу («5 ночей у Фредді») – можна завантажити в інтернеті та роздрукувати на кольоровому принтері.

Акції
Набори горіхових паст від «Good Energy»
Київ, Васильківська вулиця, 34
-35%
425 грн
275.0 грн
Арт-бокс для створення картин від «MkgalleryArt»
Киев, вулиця Шолуденка, 1
-25%
900 грн
675.0 грн
Показати всі
32 акцій
Заготовка для адвент календаря на Новий рік


Заготовка для адвент-календаря на Новий рік
Новорічний шаблон для адвент календаря
Новорічний шаблон для адвент-календаря
Адвент календар — цікавий челендж на новий рік
Адвент-календар — цікавий челендж на новий рік

Після того, як конвертики зроблені і пронумеровані, у них потрібно покласти якийсь подарунок або цікаве завдання. В нас є кілька ідей, що це може бути ??

Акції
Знижка 50% на квиток в «Аптека-музей на Подолі»
Київ, Притисько-Микільська вулиця, 7
-50%
0 грн
10.0 грн
Знижка 30% на вхідний квиток до «Miniland.UA»
Київ, Степана Бандери проспект, 34А
-30%
0 грн
15 грн
Показати всі
12 акцій

Що покласти в адвент-календар дитині

1. Солодощі

Щоб налаштуватися на майбутні сюрпризи та приємності, достатньо почати з солодощів. Нехай перший день календаря відкриває маленький мішечок з цукерками, шоколадним батончиком, печивом або макарунсом — такі смачні дрібниці, підігріють інтерес та порадують будь-яку дитину ? 

Солодкий подарунок в адвент-календарі
Солодкий подарунок в адвент-календарі

Можна навіть зробити суто солодкий адвент-календар. Це найпростіша і найлегша ідея: візьміть будь-який шаблон, роздрукуйте і покладіть у кожен конвертик або мішечок по різній цукерці. Для інтриги візьміть такі, які дитина ще жодного разу не пробувала або дуже любить, але їсть рідко, якісь цікаві смаколики ручної роботи з оригінальними смаками, а дітлахи будуть діставати по одній щодня і смакуватимуть, передбачаючи новорічні свята.

Акції
Від 2 ночей зі сніданками в готелі «Milli & Jon»
Поляниця (Івано-Франківська область), Вишня урочище
-25%
5500 грн
4125.0 грн
Від 2 ночей з харчуванням в готелі «White House»
Яблуниця (Івано-Франківська область), Горишків ділянка, 379
-34%
3800 грн
2499.0 грн
Показати всі
11 акцій

2. Квиток на участь у квесті

Наступний день адвенту зробіть, наприклад, із завданням пройти квест. Це весела активна гра, яка чудово піднімає настрій. Підберіть сюжет, відповідний за складністю та віком:

  • Для підлітків-старшокласників цікавими будуть квести-розслідування, пригоди з легкою домішкою жахів – «Скарби Ацтеків: печера черепа», «Пірати карибського моря: скриня мерця» або «Місія здійсненна 2.0» від «The House quest&party»; «Майнкрафт», «Сховище вченого» або «Парк Юрського періоду» від «Logikum».
  • Для малюків – дитячі квести, як от, «Секрети Юрського періоду» від «Family Quest»

У квеструм можна сходити всією сім’єю або виключно дитячою компанією друзів, братиків та сестричок.

Дитячий квест у світі Гаррі Поттера
Дитячий квест у світі Гаррі Поттера

3. Пограти всією сім’єю в настільну гру

Провести затишний вечір за грою у настільні ігри — будь-яка дитина буде у захваті. Погодьтеся, адже не часто дорослі мають час приділити кілька годин такому дозвіллю — але ж як воно зближує! 

Відкладіть справи і пориньте у дитинство: монополія, крокодил, ферма, манчкін, ерудит, хто я? – виберіть улюблену гру і пограйте всією родиною вдома або в ігровому просторі. Ще можна влаштуйте шаховий турнір на вибуття: хтозна, може, хлопчик чи дівчинка вже достатньо підросли, щоб обіграти колись непереможного тата чи дідуся?

Настільні ігри — цікаве завдання
Настільні ігри — цікаве завдання
Акції
Подарункові сертифікати від Pokupon.ua
Вся Україна
-0%
0 грн
250.0 грн
Від 1 ночі в готелі «Гірський струмок» у будні
Гора (Київська область), Мічуріна вулиця, 66
-20%
3500 грн
2799.0 грн
Показати всі
9 акцій

4. Пишемо листа Миколаю і Санті

Яка підготовка до свята без послання головним Чудодійникам – Миколаю (за українською традицією) і Санта Клаусу (в американській культурі) – зі списком заповітних бажань? Для дітей це особливе таїнство, і його можна зробити ще більш антуражним. Зваріть малечі чашечку гарячого шоколаду, прикрасьте його маршмеллоу або збитими вершками. Поставте напій на гарну тацю, покладіть фігурне імбирне печиво – створіть атмосферу для польоту дитячої фантазії! Нехай дитина підкріпиться смаколиками й напише, що вона хоче в якості подарунка. Лист можна загорнути у тематичний конверт, підписати, покласти на підвіконня, під ялинку або до морозилки — кажуть, вона чудово виконує функції поштової скриньки ? ?

Лист Санті — чудовий спосіб дізнатися, що можна покласти під ялинку дитині
Лист Санті — чудовий спосіб дізнатися, що можна покласти під ялинку дитині

Поради як краще написати листа до Святого Миколая і Санти, а також яскраві оригінальні шаблони листів, доступні для завантаження у гарній якості, ви знайдете у нашому окремому огляді.  Така адвент подія підживить дитячу віру у дива та очікування найбажаніших подарунків ✨

Читайте також:
?
Ідеї ​​подарунків дітям на Святого Миколая
? Що подарувати дитині на Новий рік

Акції
Арт-бокс для створення картин від «MkgalleryArt»
Киев, вулиця Шолуденка, 1
-25%
900 грн
675.0 грн
Показати всі
7 акцій

5. Ідемо у зоопарк

Під такий захід краще зарезервувати вихідний, особливо, якщо зоопарк великий  і розташований за містом. Дуже крута ідея – контактний zoo, де на дитину чекає спілкування з пухнастими милими звірятками. Можливість погладити, пообіймати, почастувати смаколиками принесе радість як дітям, так і дорослим. А на ослячій фермі можна погодувати осликів, покататися верхи, завітати до місцевого крафтового кафе, скуштувати ослиного молока і козячого сиру.

Дитячий контактний зоопарк
Дитячий контактний зоопарк
Акції
Знижка 35% на відвідування зоопарку «Звірополіс»
Київ, Вадима Гетьмана вулиця, 6Б
-35%
0 грн
25.0 грн
Знижка 25% на вхід в сімейний екопарк Ясногородка
Ясногородка, Підлісна вулиця, 32
-25%
320 грн
20.0 грн
Показати всі
6 акцій

6. Квитки у кіно

Яскраві враження гарантовано подарує похід у кіно – якщо навіть для дорослих аромат попкорну, склянка коли та потужне звучання колонок асоціюється з маленьким святом, то для дітей і поготів ?? У грудні 2023 у кінотеатрах очікуються цікаві кінопрем’єри для дітей: «Вонка», «Загадковий світ роботів», «Аквамен і загублене королівство»…

А за максимально вибуховими емоціями можна сходити в якийсь оригінальний кінотеатр, наприклад 7D Cinema, де кіно можна не лише побачити та почути, а й відчути. Перегляд захоплюючих короткометражок супроводжується приголомшливими спецефектами: бризками води, поривами вітру, рухами самої платформи, куди кріпляться сидіння. Звичайний кіносеанс перетворюється на справжню пригоду, в якій стирається межа між реальністю і тим, що відбувається на екрані. Діти будуть у захваті і запам’ятають такий похід у кіно надовго (і напевно попросять ще, будьте готові до цього ?).

Акції
Квиток у кінотеатр просто неба «Кінодром»
Київ, Олександра Довженка вулиця, 4
-25%
200 грн
149 грн
Знижка до 58% на відвідування 9D cinema в ART Mall
Київ, Академіка Заболотного вулиця, 37
-58%
0 грн
15.0 грн
Показати всі
7 акцій

7. Подарунок з канцелярією для школи

Красива ручка, гумка, точилка, яскраві скрепки, лінійки, записнички, міні скетчбуки та інші дрібниці — таких шкільних речей мало не буває, особливо для хлопчика або дівчинки з естетичним смаком.

Ручки — гарний подарунок для школяра
Ручки — гарний подарунок для школяра
Акції
До 24 онлайн-занять з вивчення мов у «BeBest»
Вся Україна
-54%
2210 грн
1215.0 грн
Показати всі
17 акцій

8-10 Робимо ялинкові іграшки своїми руками

Захоплююче та креативне заняття зі створення поробок може розтягнутися на кілька днів. З паперу, фетру, фоамірану, природних матеріалів, в техніці декупаж — ідей створення новорічних сувенірів та прикрас — безліч! Поетапні інструкції, як зробити іграшку своїми руками, є в інтернеті, а найкращі з них зібрані в нашому огляді.

Іграшки на новий рік своїми руками
Іграшки на Новий рік своїми руками

11. Домашній кіновечір

Прекрасні новорічні та різдвяні фільми — те, що створює святкову атмосферу, зближує сім’ю. Зберіться разом, запросіть бабусю з дідусем, замовте щось смачне з доставкою додому — і насолоджуйтесь переглядом! Такі моменти дуже важливі та приємні. Кінопосиденьки можна влаштовувати щоп’ятниці і перетворити на сімейну традицію.

Сімейний кіноперегляд — гарна ідея завдання для адвент календаря
Сімейний кіноперегляд — гарна ідея завдання для адвент-календаря
Акції
Знижка 50% на шашличні сети від Шашлик від Рафаеля
Київ, Миколи Закревського вулиця, 51/2
-50%
0 грн
50.0 грн
Знижка 52% на суші-сет «Феєрія» від «Sushitta»
Київ, Ганни Ахматової вулиця, 46
-52%
0 грн
30 грн
Показати всі
56 акцій

Читайте також:
? Найкращі фільми про Новий рік та Різдво
? Фільми та мультики для всієї сім’ї

12. День веселощів у дитячому центрі

Класна ідея для дитячого адвент-календаря – сходити до дитячого розважального центру. У будь-яку пору року там панує атмосфера свята, звучить весела музика та дитячий сміх. Це справжнє царство розваг, які так люблять старші діти та підлітки: батути, мотузкові лазанки, лабіринти, настільний футбол, аерохокей, віртуальна реальність.

Кімната з батутами для хлопчиків та дівчаток
Кімната з батутами для хлопчиків та дівчаток
Акції
Цілий день для дитини у новому парку «Fly Kids»
Київ, Здолбунівська вулиця, 17
-35%
340 грн
220.0 грн
День у парку розваг «Мадагаскар» у Блокбастері
Київ, Степана Бандери проспект, 34В
-43%
210 грн
119.0 грн
Показати всі
3 акцій

13. Прикрашаємо вікна

Створювати новорічну красу на вікнах своїми руками — захоплююче та приємне заняття, яке дуже люблять діти. Чудово налаштовує на святковий лад! Матеріал для декору може бути найрізноманітніший, починаючи з гірлянди, що світиться, і закінчуючи розписом і візерунками з паперу.

Новорічна прикраса для вікна
Новорічна прикраса для вікна
Акції
До 6 занять вокалом від Назара Корняка
Київ, Олександра Кониського вулиця, 11
-61%
600 грн
369.0 грн
Майстер-клас виготовлення годинника «MkgalleryArt»
Київ, Завальна вулиця, 10В
-53%
1800 грн
969.0 грн
Показати всі
22 акцій

Читайте також: Ідеї святкового декору для прикрашання вікон

14-15 Створюємо карту бажань

Це не просто список, а цілий витвір мистецтва, з візуалізацією і навіть датами. Зробити креативну карту бажань на 2024 рік цілком під силу дівчинці або хлопчику шкільного віку. Для творчості знадобиться ватман, ножиці, клей, глянцеві журнали, фарби, маркери, фломастери блискітки — все, що завгодно для найяскравішої візуальної картинки. 

Принцип полягає у наступному:

  • у центрі карти бажань – персональне фото дитини, де вона щаслива, посміхається;
  • вище, над фотографією – зона успіху, чого хоче досягти малюк – грамоти, спортивні медалі, п’єдестал пошани;
  • нижче фото — кар’єра: ким дитина хоче стати, у якому напрямку розвиватись;
  • лівий верхній кут — багатство, можна розмістити зображення грошей, дорогих речей;
  • лівий нижній кут — мудрість та знання: які предмети дитині варто підтягнути, який атестат отримати;
  • лівий центр — сімейні цінності, можна розмістити фото щасливої ​​сім’ї;
  • правий верхній кут — друзі, стосунки з однолітками, можна наклеїти символ дружби;
  • правий центр — область творчості: все, де хоче себе проявити син чи донька — танці, мистецтво, співи тощо;
  • правий нижній кут — подорожі, відпочинок: куди дитина мріє поїхати.
Карта бажань — як ідея завдання для підлітка
Карта бажань — як ідея завдання для підлітка

16. Граємо у віртуальну реальність

VR ігри як ніщо інше занурює в магічну атмосферу, далеку від сірих буднів, сповнених очікування свята. У кожному клубі віртуальної реальності є великий асортимент ігор, серед яких знайдеться щось, що підходить як для молодшого школяра, так і для підлітка. Малюкам краще вибирати добрі сюжети з казковими мотивами, старші діти зможуть оцінити і суворіші ігри з війнушками та супергеройськими пригодами.

Віртуальна реальність для дітей
Віртуальна реальність для дітей

17. Вбираємо ялинку

Передноворічне таїнство — вбирання ялинки — не обходиться без участі дітей. Нехай дитина прикрасить певну частину лісової красуні, наприклад нижні гілки, іграшками, що не б’ються, можливо, виготовленими своїми руками, а вам дістанеться верхівка. Додайте до процессу розповіді про новорічні традиції, казкові персонажі та дива — так створюється неповторна аура магії та чарівництва!

Дитина прикрашає ялинку на новий рік
Дитина прикрашає ялинку на новий рік

Читайте також:
? Як обрати штучну ялинку
? Прикрашаємо ялинку на Новий рік

18. Катання на ковзанах

Похід на ковзанку — класна зимова розвага, в якій весело брати участь незалежно від вміння кататися. Для малюків передбачені яскраві кумедні тримачі у вигляді пінгвінів, міньйонів або білих ведмедиків, так що вони точно не впадуть. А ось мамі з татом можливо варто взяти уроки з інструктором, щоб насолоджуватися катанням та новорічною атмосферою на повну.

Катання на ковзанах
Катання на ковзанах – ідеальна зимова розвага

19. Цікавий музей чи виставка

Мається на увазі не та звична музейна класика з експонатами у вітринах та монотонною промовою екскурсовода. Дітям потрібне все яскраве, барвисте та таке, що легко запам’ятовується – тому що тільки в таких умовах вони швидко та із задоволенням засвоюють корисну інформацію. Які музеї підкорять дитяче серце:

  • Музей «Становлення української нації» у Києві, де історію України подано захоплююче і яскраво за допомогою мультимедійних стендів та екранів, об’ємних барвистих діорів та реалістичних фігур.
  • Виставка ретро-автомобілів «Фаетон» у Запоріжжі – класний варіант для дітлахів, яким подобаються машини та все, що з ними пов’язано. 
  • Музей техніки «Машини часу» у Дніпрі – з простором, стилізованим під радянські 70-ті, з пішохідними переходами, заправками, ліхтарями та раритетними авто.  
  • Музей шоколаду в Одесі, де зібрана вражаюча колекція смаколиків. Справжньою прикрасою експонатів можна назвати Одеський національний оперний театр. Завітайте разом з дітлахами – не пошкодуєте.
Експозиція музею «Становлення української нації» у Києві
Експозиція музею «Становлення української нації» у Києві

20. Новорічна фотосесія

Новорічна фотосесія – особлива подія в очікуванні новорічних свят та навіть ще два місяці після них. Попозувати на тлі ялинки та блискучих декорацій буде приємно і дівчинці, і хлопчику. І особливо круто побачити себе на світлинах у новому ракурсі, красивим, охайним, у святковій атмосфері. 

Підготовка до фотосету — особливе задоволення, коли підбирається імідж, продумуються локації та й сама робота з фотографом подобається багатьом дітям. Зйомка може бути сімейною або індивідуальною, у студії або виїзною – за вашим бажанням.

Сімейна фотосесія на новий рік
Сімейна фотосесія на Новий рік

Читайте також: Як підготуватися до новорічної фотосесії

21. Міні-дискотека

У цьому мішечку із завданням — запрошення потанцювати! Увімкніть веселу новорічну музику, попередньо відібравши найзапальніші треки в плейлист, і сміливо танцюйте, веселіться та відривайтесь разом з дітьми ?

Адвент-календар можна зробити своїми руками — із сірникових коробок, у вигляді гірлянди з мішечками, кишеньок на полотні, ялинки із завданнями у вигляді іграшок — варіанти найрізноманітніші. Роздрукуйте шаблон із цифрами та картинками, розмістіть на свій календар, приготуйте подарунки та записки із завданнями.

22. Кулінарний майстер-клас

А як щодо віконця, картки чи мішечка із завданням приготувати щось смачне, незвичайне? Особливо якщо ваша дівчинка або хлопчик підліток люблять готувати і навіть вигадують власні рецепти. Вам тільки потрібно заздалегідь запастися всіма необхідними продуктами і запланувати час — краще бути присутнім під час процесу приготування і при необхідності допомагати ?

На онлайн майстер-класі розкажуть, як зробити справжню італійську піцу, солодкий зефір, шоколадні цукерки пташине молоко та багато іншого. Простіший варіант, для малюків — купити набір для солодкого пряничного будиночка, щоб дитина змогла спорудити об’ємний пряник своїми руками.

Маленькі кулінари
Маленькі кулінари

23. Намалювати картину

Малювати люблять діти різного віку і навіть дорослі. Головне, правильно та цікаво організувати урок, в ідеалі — під керівництвом професіонала і, звичайно, з усім необхідним для творчості. Формати занять можуть бути різні — у студії чи онлайн, так само як і тематика — від зимового пейзажу до казкового дракона  ?

Малюнок — чудове завдання для малюків
Малюнок — чудове завдання для малюків

24. Майстер-клас із візажу

Урок, який навчить робити собі макіяж, – чим не супер-ідея подарунка для дівчинки підлітка? На уроках у студії або онлайн-курсах професійні візажисти навчать, як зробити новорічний або повсякденний мейк, дадуть поради щодо підбору засобів догляду та кольорової гами косметики.

Макіяж — корисне вміння для дівчаток
Макіяж — корисне вміння для дівчаток

25. Тюбінг

Круті спуски на тюбінгу — надувних санчатах (тюбах) — це завжди яскраво, емоційно та активно! І неважливо, порадувала зима снігом чи ні — така розвага завжди актуальна. Гірки для тюбінгу часто влаштовують у лісі або парку, так що одночасно можна прогулятися, подихати свіжим повітрям.

Покататися на тюбі — в радість для дітей
Покататися на тюбі — в радість для дітей

26. Новорічне свято чи вечірка

Який Новий рік без дитячого івента — з хороводом біля ялинки, Сантою та виставою-казкою? Для малюків та молодших школярів 3-10 років такі заходи — маст-хев новорічної розважальної програми. Слідкуйте за оновленням квитків зі знижками на Покупоні на театралізовані вистави, концерти, шоу та інші розважальні заходи.

Дитяче новорічне свято
Дитяче новорічне свято

Читайте також:
? Куди зводити дітей на Новий рік у Києві — афіша ялинок
? Новий рік у Карпатах: куди поїхати, готелі, ціни, відгуки

27. Здійснити бажання

Добре, коли дитині приємно не лише отримувати подарунки, але й дарувати їх. Тож в один з мішечків (пакетиків) ви можете покласти записку зі своїм бажанням, яке дитині під силу виконати. Наприклад, обійми, десятки поцілунків у щічку, слова любові, або поміч у приготуванні сімейної вечері допоможуть створити піднесений настрій не гірше за покатушки на санчатах.

28. Лазертаг

Розвага, яка викликає захоплення і дітей, і дорослих – гра лазертаг, стрілялки з абсолютно безпечною лазерною зброєю. Це захоплююча командна гра, в якій кожен може показати свою кмітливість, швидкість, влучність і спритність ? Єдиний мінус лазертагу – у тому, що в процесі гри дуже швидко біжить час, тож ви навіть не встигнете помітити, коли сеанс закінчиться, а вам захочеться повторити веселий бій.

Захоплююча гра лазертаг
Захоплююча гра лазертаг

29. Ідемо за покупками

Так-так, вирушити за покупками до великого супермаркету можна всією сім’єю! Торгові центри прикрашені вогниками та святковим декором, а у продажу багато новорічної краси. Купівлю продуктів до новорічного столу можна перетворити на веселий квест, але краще піти вранці раніше, можливо, таким чином вдасться уникнути черг біля кас.

Читайте також:
?
Як зустрічати Новий рік: ідеї для особливого свята
? Куди поїхати на Новий рік та Різдво
Новорічний Київ ㅡ програма свята та ідеї для Нового року

30. Готуємо святкові страви

Новий рік уже стукає у двері, а це означає, що настав час задуматися про святковий стіл. З якими стравами ви зустрічаєте головне свято: олів’є, холодець, салат із крабовими паличками, тарталетки, запечена в духовці курка чи качка з яблуками? А може, цього разу вам хочеться додати до традиційного новорічного меню щось новеньке?

Онлайн майстер-клас із приготування святкових страв внесе у ваші кулінарні приготування до нового року свіжу нотку творчості. До того ж діти обожнюють брати участь у передноворічному готуванні і ніколи не проґавлять можливості розкуштувати всі смакоти ще до подачі на стіл ?  Дивіться з малечею навчальні відео і готуйте разом апетитну лазанью, кролика в томатному соусі, неперевершену шинку і багато чого іншого.

31. Зустрічаємо Новий рік!

І ось він, довгоочікуваний день! Як і де зустріти Новий рік — вдома, у гостях, у місті біля центральної ялинки чи на курорті — думайте та плануйте заздалегідь. Головне, щоб цей день був наповнений щасливими емоціями та атмосферою дива  ?✨

Свято на Новий рік
Свято на Новий рік

Нехай адвент-календар перетворить передноворічний місяць на свято щодня —  маленьке, але яскраве та незабутнє. Малята будуть щасливі, а батьки згадають дитинство ? 

Як бачите, адвент календар робить передсвяткові дні насиченими і приємними, а очікування свята не таким втомливим. Діліться у коментарях які адвенти підготували для своїх дітлахів і чим наповнили.

5 коментарів
  • Наталья

    Даже не знала, что есть такой классный вариант поднять настроение – не только ребенку, всей семье))) Понравилась идея сладкого адвента с заданиями найти конфету. Отлично будет перемешать сладости с подарочками-впечатлениями. А карта мечты – вообще маст хэв, спасибо что напомнили) Обязательно сделаем с ребенком.

    • {:ru}Наталья Лукьяненко{:}{:uk}Наталія Лук'яненко{:}

      Добрый день, Наталья! Спасибо, что читаете наш блог. Веселых новогодних праздников :)

  • Олексій Пітко

    Дуже цікава ідея! Це справді допоможе зробити чекання Нового року для дитини ще захопливішим.

    • {:ru}Наталья Лукьяненко{:}{:uk}Наталія Лук'яненко{:}

      Доброго дня, Олексію. Дякуємо, що читаєте наш блог, веселих новорічних свят!

  • Наталя

    я в цьому році взяла готовий з завданнями, тепер жалкую, в статті набагато цікавіші ідеї, особливо сподобалося про емоції в подарунок, в наш час дитячі кімнати і так завалені всіляким мотлохом, а поїздка на ковзанку хоч запам’ятається

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *