Куди піти на Різдво у Києві: ідеї дозвілля на різдвяних вихідних

Рождество в Киеве

У 2023 році Різдво в Україні офіційно перенесено на нову дату – 25 грудня. Але незважаючи на те, що дата змінилася, традиції залишилися незмінними – хтось іде до церкви та накриває стіл, хтось використовує свято як привід зібратися всією родиною та обдарувати один одного різдвяними калачами та святковим настроєм.

У 2023 році 25 грудня випадає на понеділок, який, згідно з правилами військового стану, є робочим днем. Але це не привід засмучуватися, адже два попередні вихідні перед Різдвом (а у когось і саме Різдво, за рішенням керівництва компанії), – чудовий привід кудись сходити, розважитися та смачно поїсти ?? P.S. А для тих, хто не готовий до нових традицій і хоче відзначити свято у стару дату – 7 січня (неділя) – цей рік, гарна можливість провести одразу два урочисті дні у колі родини та близьких.

Акції
Квиток на виставу «Рептилії» 26.04
Київ, Петра Сагайдачного вулиця, 25Г
-30%
300 грн
209.0 грн
Квиток на виставу «Тиснява» від Театру драматургів
Київ, Петра Сагайдачного вулиця, 25Г
-30%
300 грн
209.0 грн
Показати всі
11 акцій

Традиції на Різдво Христове

Плануючи свята та підшукуючи місце, де зустріти Різдво, багато хто шанує та дотримується стародавніх українських традицій. І замість вечері в ресторані влаштовують сімейний різдвяний вечір удома серед найрідніших і близьких. Якого числа треба готувати кутю з узваром та накривати на стіл 12 пісних страв? В Україні Святий вечір (його ще називають Святвечір) настає з 24 на 25 грудня.

Увечері 24 грудня треба йти колядувати, а 25-го зранку співати різдвяні пісні. Це гарна ідея для дорослих та дітей. Якщо не знаєте, що робити на Різдво, організуйте міні-вертеп, підготуйте гарні українські костюми та святкові атрибути: зірку для зірника, великий дзвіночок для дзвонаря та мішок для гостинців ? Дівчатка, хлопчики, дорослі, діти – можуть брати участь усі бажаючі.

На вихідних напередодні Різдва Христового у родинному колі можна планувати розважальну програму на свій розсуд. А BlogPokuponTeam допоможе швидше визначитися, куди піти і чим зайнятися на Різдво у Києві ?

Акції
Знижка 30% на ковзанку в ТРЦ Dream
Київ, Оболонський проспект, 1Б
-30%
0 грн
14 грн
Від 2 ночей з харчуванням та лазнею у «Казка»
Виженка (Чернівецька область), Велика Виженка вулиця, 325
-31%
4250 грн
2999.0 грн
Показати всі
5 акцій

Культурна програма

Шоу «Казкові історії Святого Миколая»

Передноворічні свята – ідеальний час, щоб подарувати дітям казку. Шоу «Казкові історії Святого Миколая» – захоплююча подорож з українським академічним фольклорно-етнографічним ансамблем KALYNA у дивовижний світ української культури, де на дітей чекають пригоди та занурення у вікові традиції: колядки, щедрівки, веселі танці та різдвяний дух.

Шоу на Різдво

Де: Київ, Галицька площа, 3 (м. Університет).

Коли: з 25 по 30 грудня о 12:00, 15:00 та 17:00.

Вартість: 250 грн, а зі знижкою 30% від Покупон – 175 грн.

Акції
Від 2 ночей з сніданками і SPA в комплексі Карпати
Мигово (Чернівецька область), Буковинська вулиця, 178
-45%
8700 грн
5599.0 грн
Від 3 ночей SPA-відпочинку в «VitaPark Карпати»
Жденієво (Закарпатська область), Шевченка вулиця, 257
-15%
8544 грн
7259.0 грн
Показати всі
75 акцій

Вистава-мюзикл «Снігова королева. Сила гарячого серця»

Історія «Снігова королева. Сила гарячого серця» розтопить кригу і не залишить байдужим нікого з глядачів. На вас і ваших діток чекають ефектні декорації, відмінна музика, вишукані костюми, гумор та акробатичні трюки. Крім того, спектакль насичений інтерактивними елементами, а це означає, що хлопчики та дівчатка братимуть активну участь у порятунку маленького Кая.

Вистава-мюзикл «Снігова королева. Сила гарячого серця»

Де: Київ, Михайла Грушевського вулиця, 30/1 (м. Арсенальна, «Будинок офіцерів»).
Коли: 2, 5-6 січня 2024 року о 14:00.
Ціна: від 200 грн (залежно від обраного місця), але з Покупон квитки коштуватимуть на 25% дешевше.

Вистава «Білосніжка. Новорічна історія»

Сучасна вистава подарує святковий настрій як дорослим, так і дітям. «Білосніжка. Новорічна історія» – це мюзикл із цікавим сюжетом, сучасною хореографією, поєдинками та інтерактивним спілкуванням з усіма глядачами. Пісні, танці та казка чекають на вас у Будинку офіцерів.

Вистава «Білосніжка. Новорічна історія»

Адреса: Михайла Грушевського вулиця, 30/1 (м. Арсенальна).

Дата: 23-24.12.2023 о 12:00 та 14:00.

Ціна: від 200 грн (залежно від обраного місця), а зі знижкою 25% від Покупон квитки обійдуться дешевше.

Музичний спектакль «Чарівна лампа Аладдіна»

Неймовірна історія кохання простого юнака Аладдіна та красуні царівни у виставі «Чарівна лампа Аладдіна». На глядачів чекає дивовижний сюжет, захоплюючі бої, гарні декорації, яскраві костюми, багато східних танців та гарної музики. Чи зможуть закохані подолати всі перепони та бути разом? – приходьте на шоу та дізнаєтесь ?

? Київ, Платона Майбороди вулиця, 8 (м. Лук’янівська). ? 29.12.2023 о 16:00. ? Від 100 грн, а зі знижкою від Покупон ще дешевше.

Акції
Арт-бокс для створення картин від «MkgalleryArt»
Киев, вулиця Шолуденка, 1
-25%
900 грн
675.0 грн
Набори горіхових паст від «Good Energy»
Київ, Васильківська вулиця, 34
-35%
425 грн
275.0 грн
Показати всі
40 акцій

Музей «Становлення української нації» 

Зимові канікули – ідеальний час для того, щоб усією сім’єю сходити до музею та поринути в історію рідної країни. Музей «Становлення української нації» у центрі Києва – це безліч барвистих інсталяцій, 100 воскових постатей видатних українців від княгині Ольги до Джамали, захоплююча мультимедійна екскурсія, інтерактивна експозиція, фотозони, дитячі локації. Відпочити можна у спеціально відведених для цього місцях, а перекусити – у кафе при музеї. Квиток для дорослих коштує 355 грн, але зі знижкою Покупон – на 40% дешевше.

Акції
Знижка 50% на квиток в «Аптека-музей на Подолі»
Київ, Притисько-Микільська вулиця, 7
-50%
0 грн
10.0 грн
Квиток на трагікомедію «Кайдашева сім'я»
Київ, Платона Майбороди вулиця, 8
-34%
100 грн
69.0 грн
Показати всі
18 акцій

Залізничний макет «Miniland.UA» 

Усією сім’єю на різдвяні вихідні можна піти подивитися найбільший в Україні залізничний макет Miniland.UA. Його площа складає 82 квадратні метри, у складі – 156 вагонів, 35 локомотивів, 137 будівель, 1456 фігурок людей і ще багато деталей, що додають реалістичності і захоплення. Макет відтворює безліч залізничних локацій України, кожна мініатюрна деталь виконана так ретельно, що не відвести очей. Розглядати експозицію можна нескінченно, а поїзди, що роз’їжджають по ньому, вражають глядачів будь-якого віку. Вартість квитків зі знижкою Покупон: для дорослих – 175 250 грн, для дітей до 14 років – 140 200 грн.

Акції
Від 2 ночей з харчуванням у Пацьорка біля Буковеля
Татарів (Івано-Франківська область), Незалежності вулиця, 40
-35%
5200 грн
3379.0 грн
Від 2 ночей з харчуванням в готелі «White House»
Яблуниця (Івано-Франківська область), Горишків ділянка, 379
-34%
3800 грн
2499.0 грн
Показати всі
22 акцій

Поїздка в кіно

Вихідні – саме час з’їздити у кіно і подивитися фільм, який давно чекали, або мультфільм, якщо поїдете з дітьми. Оригінальний формат кінотеатру просто неба «Кінодром» додасть родзинки і урізноманітнить звичний кіноперегляд.

Насолоджуйтесь довгоочікуваною кінострічкою на великому екрані, не виходячи з машини. На різдвяні вихідні у прокаті мультик «Переліт» та фільм «Вонка». Зі знижкою 25% від Покупон вартість квитка – 149 грн (незалежно від кількості пасажирів у машині).

Кінодром
Акції
Від 1 ночі зі сніданками у «Aqua Paradise» в Одесі
Одеса, Южносанаторний провулок, 2/2
-25%
3200 грн
2400.0 грн
Подарункові сертифікати від Pokupon.ua
Вся Україна
-0%
0 грн
250.0 грн
Показати всі
17 акцій

Маєток Різдвяних історій

Хочете не просто поринути у різдвяну атмосферу, а й взяти участь у її створенні? Тоді «Маєток Різдвяних історій» – те, що потрібно. Ця локація не просто магазин святкового декору, тут ще проводять майстер-класи з розпису ялинкових іграшок. Приходьте самі або з дітьми та створюйте унікальний декор своїми руками.

Де: Петропавлівська Борщагівка, вулиця Весняна, 25.

? Вхід вільний. Вартість участі у майстер-класі – 200 грн.

Акції
Арт-бокс для створення картин від «MkgalleryArt»
Киев, вулиця Шолуденка, 1
-25%
900 грн
675.0 грн
Показати всі
5 акцій

Активні розваги

Вихідні на Різдво – час змінити звичну обстановку і вдаритися в активні розваги.

Ковзанка

Одна з найзимовіших розваг, яка принесе вам незабутні враження та яскраві святкові емоції – катання на ковзанах. Передсвяткові вихідні – чудовий привід навчитися ковзати по льоду або насолодитися улюбленою розвагою. Беріть рідних, друзів і весело катайтеся разом, а знижки на квитки шукайте на Покупон. 

Квадроцикли

А як щодо веселих покатух по засніженим лісам? Тільки уявіть: сосни, укутані білими ковдрами, чисте повітря, під колесами скрипить сніг і ви мчите на квадроциклі в оточенні цієї краси. Хіба не казково? P.S. І навіть якщо потеплішає і сніг розтане, покатушки лісом залишать масу яскравих емоцій.

Акції
До 2 години прокату квадроциклів від «Kvadro_bro»
Бровари (Київська область), Молодіжна вулиця, 6
-25%
1200 грн
899.0 грн
До 2 годин прокату квадроциклів від «Kvadro Kiev»
Київ, Погребський шлях, 58
-20%
1200 грн
959.0 грн
Показати всі
9 акцій

Квести

Головоломки та загадки цікавіше та веселіше розгадувати дружньою компанією. Саме для цього й існують квеструми, в яких ви зможете з головою поринути у захоплюючі пригоди. Вибирайте квест у тій тематиці, яка вам більше до душі – гуморний чи страшний, за книгою, фільмом чи з іншою специфікою – і беріть із собою веселу команду.

Акції
Квест «Ліфт» у будні дні від «Logikum»
Київ, Оболонський проспект, 1Б
-25%
700 грн
525.0 грн
Квест «Лабіринт страху» від «Insomnia»
Київ, Хрещатик вулиця, 15
-50%
720 грн
359.0 грн
Показати всі
25 акцій

Боулінг

Прекрасна ідея для великих компаній – і відпрацювати влучність, і підкачати руки, і поговорити з друзями, і смачно перекусити. Все це можливе в одному зі столичних боулінг-клубів.

Акції
Знижка до 45% на гру в боулінг у клубі «Brooklyn»
Київ, Оболонський проспект, 21
-45%
0 грн
30.0 грн
Знижка 30% на гру в боулінг у «Flash bowl»
Київ, Степана Бандери проспект, 20Б
-30%
0 грн
15.0 грн
Показати всі
5 акцій

Пейнтбол і лазертаг

Стрілялки кульками або лазертаг можуть доповнити ваш список зимових розваг у Києві на Різдво. Азартна командна гра допоможе розвіятися та повеселитися у компанії друзів. Вибух адреналіну, гарний настрій та життєстверджуючий командний дух – обов’язкові атрибути таких розваг, те що треба для емоційної підзарядки ?

Акції
Гра в пейнтбол для компанії у клубі «Вишгород»
Вишгород, Кургузова вулиця, 12
-50%
2700 грн
1699.0 грн
Показати всі
1 акцій

Віртуальна реальність

Крута розвага для сучасних просунутих дітей та дорослих. Ви не просто граєте у гру, а поринаєте у віртуальний світ – тілом тут, а уявою там, де ви хочете бути в даний момент за сюжетом гри. Ви можете грати як самостійно, так і цілою компанією. Ось тільки VR-обладнання може бути занадто габаритним для маленьких діток, тому розвага є актуальною для дітей з 10-12 років (враховуйте це, вирушаючи з дитиною у клуб). 

Акції
До 2 годин VR гри в клубі «Sfera VR»
Київ, Велика Васильківська вулиця, 120
-30%
330 грн
249.0 грн
До 2 години VR квесту в клубі «Sfera VR»
Київ, Велика Васильківська вулиця, 120
-30%
400 грн
299.0 грн
Показати всі
29 акцій

Ігрові кімнати

Малята, діти молодшого та середнього шкільного віку люблять рухливі ігри, лабіринти, стрибати на батутах, пірнати в сухий басейн з кульками, кататися на тарзанках і ще багато чого робити одночасно, аби не сидіти на одному місці.

Отже, якщо ви все ще роздумуєте, куди піти з дітьми на святкові вихідні, ловіть ідею – дитячі розважальні центри за найвигіднішими пропозиціями Покупон. Заощаджуйте до 35% і даруйте дітям радість. До того ж на честь свят більшість дитячих центрів проводять тематичні майстер-класи та шоу.

Акції
Вхідний квиток до парку розваг «Мадагаскар»
Київ, Степана Бандери проспект, 34В
-43%
210 грн
119.0 грн
1 година в ігровій кімнаті «Світ Паровозів»
Київ, Архітектора Вербицького вулиця, 1
-29%
140 грн
99.0 грн
Показати всі
44 акцій

Зоопарк 

Ця ідея є актуальною для батьків та їхніх діток. Особливо, коли йдеться про контактні зоопарки на кшталт «Зверополіс» чи справжній світ дикої природи – зоопарк «XII Місяців». Погодувати, погладити та погуляти в оточенні милих вухатих та хвостатих – те, від чого буде у захваті вся родина. А щоб святкове дозвілля не вдарило по кишені знижки на квитки шукайте на Покупон.

Акції
Знижка 35% на відвідування зоопарку «Звірополіс»
Київ, Вадима Гетьмана вулиця, 6Б
-35%
0 грн
25.0 грн
Знижка на кінні прогулянки у клубі «Дарвін»
Київ, Ушицька вулиця, 30
-50%
600 грн
100.0 грн
Показати всі
4 акцій

Різдвяні містечка

Де точно можна отримати масу емоцій та вражень, то це на різдвяних ярмарках. Там є не лише смачні традиційні страви та гарячий глінтвейн, а й зимові розваги: ковзанки, каруселі, казкової краси фотолокації. І хоча цього року у Києві майже повністю відмовилися від багатолюдних гулянь, кілька містечок для різдвяної прогулянки з дітьми ми підкажемо ??

«Зимова країна» на ВДНГ

Традиційно у Києві на ВДНГ запрацювало різдвяне містечко. Цього року гасло заходу «Поділись світлом» – і це не лише про можливі блекаути та фізичну взаємодопомогу, а й про моральну підтримку один одного, яка зараз потрібна як ніколи.

Що на вас очікує: 

  • ? Новорічна ялинка, прикрашена led-гірляндами.
  • ? Венеціанська карусель і оглядове колесо.
  • ? Ковзанка площею 2500 кв.м, що працює від генератора.
  • ? «ILLUMINARIUM. Магія світла» – казкова локація зі світловими скульптурами.
  • ? «Різдвяна фабрика мрій» – мануфактура ельфів, де всі охочі зможуть зробити унікальні ялинкові прикраси.
  • ? Виставка крижаних скульптур «Снігова королева».
  • ? Фудкорт з гарячими напоями та частуваннями.
  • ? Резиденція Санти у Павільйоні №9.
  • ? Міні-зоопарк «Animal Park» з кізочками, альпаками, ламами, кроликами і не тільки.
  • ? Тропічна ферма «Планета метеликів» у павільйоні №11.
  • ? Парк рободинозаврів «Дінопарк» між павільйонами №1 та №2.
  • ? Оранжерея з тропічними квітами та ще багато цікавих локацій.

    

У разі повітряної тривоги робота всіх локацій зупиняється, а відвідувачів просять пройти до павільйонів №1, 5 або 13, обладнаних під укриття. Після закінчення тривоги достатньо буде показати квиток, щоб повернутися до розваг.

Гномовиця на «Платформі»

Унікальна безкоштовна локація «Гномовиця» – ідеальне місце для сімейного дозвілля. Тут і дорослі, і діти наситяться особливою святковою атмосферою та весело проведуть час (працює щодня з 10:00 до 21:00).

Фабрика «бавовни», виверження вулкана, лабіринт, бавовняні мультяшні дерева, інтерактивні фотозони і красиві будиночки – все це, і не тільки, чекає на вас на «Платформі».

Гномовиця

Адреса: вулиця Якова Гніздовського, 1-А (м. Лісова).

Головна ялинка на Софійській площі

Софійська площа у ці новорічні свята виглядає аскетично та суворо. Головна ялинка країни вже встановлена, але жодних святкових ярмарків чи урочистих заходів не буде. Також варто зазначити, що на встановлення святкового дерева кошти з держбюджету не виділялися, його поставили за рахунок меценатів.

Різдво у «Добропарку»

Цього року у «Добропарку» влаштували справжню зимову казку – парк ілюмінацій. Тисячі різнокольорових ліхтариків на 7 святкових локаціях сяють щодня з 16:00 до 21:00. Крім невимовної світлової краси на території комплексу встановлена святкова ялинка і є безліч фудкортів зі смачненьким та зігріваючими напоями.

Різдвяна фотосесія

Новорічна тематика фотостудій – це щось особливе. Які декорації та фотозони! Так і хочеться зробити гарний сімейний портрет, у стильно підібраному фемілі луці біля каміна чи ялинки-красуні ? А якщо подобаються фотографії зі снігом, то нічого не заважає провести навіть виїзну новорічну фотосесію. P.S. «Milk Bar Wonderland» у Києві (Шота Руставелі, 16) відкрив просто неймовірну святкову фотолокацію.

Акції
Подарункові сертифікати від Pokupon.ua
Вся Україна
-0%
0 грн
250.0 грн
Показати всі
1 акцій

Ресторани та кафе – де відзначити свято

Щоб віддати данину традиціям Святвечора, можна накрити великий стіл удома, покликати багато гостей та влаштувати справжнє гастрономічне свято. Але раптом вам не хочеться проводити весь день біля плити, готуючи різдвяну качку та десяток видів салатів? Ми маємо альтернативу! Провести Різдво можна і у затишному ресторані чи кафе, зібравшись невеликою теплою компанією в атмосферному закладі. А якщо і заклади не до вподоби – замовляйте доставку улюбленої їжі. Але врахуйте, робити все потрібно заздалегідь. У передсвяткові дні ресторани та доставки нарозхват.

Акції
Знижка 40% на меню кухні в ресторані «Мітла»
Київ, Прорізна вулиця, 21
-40%
0 грн
30 грн
Знижка до 35% на меню кухні у ресторані «Дубаї»
Київ, Велика Васильківська вулиця, 1-3
-35%
0 грн
25.0 грн
Показати всі
72 акцій

Подорож – куди поїхати на Різдво

На православне Різдво можна, як мінімум, влаштувати романтичний або сімейний вікенд під Києвом, або, якщо ваша відпустка співпала із зимовими святами, поїхати відпочити тиждень-інший на гірськолижних курортах Карпат:

Акції
Подарункові сертифікати від Pokupon.ua
Вся Україна
-0%
0 грн
250.0 грн
Від 1 ночі зі сніданками у готелі «Вишеград»
Вишгород (Київська область), Спаська вулиця, 25
-20%
1800 грн
1439.0 грн
Показати всі
9 акцій

Читайте також:
✔️Де покататися на ковзанах у Києві 2023/2024
✔️Гірськолижні курорти України: куди поїхати взимку
✔️Топ різдвяних фільмів для святкового настрою
✔️Новорічний манікюр: 100+ ідей дизайну нігтів
✔️Прості та смачні салати на урочистий стіл
✔️Найкращі рецепти домашнього глінтвейну

А як ви плануєте відзначати Різдво? Які зимові заходи бажаєте відвідати? Діліться у коментарях.

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *